Ben 18+6 da yaptırmıştım ilk gün hiç ağrımadı acımadı iyi beni etkilemedi derken ertesi gün başladı bugün bir hafta oldu hala kolumu hareket ettirince ağrı hissediyorum malesf zor bi aşı
Hayirlısı boyleymis demekki canim.
Kolay hamile kaliyorsun ne mutlu sana. Dogumda sen kimseyi dinleme baglat bence canim. Kayinvalidenin nerden haberi olacak. Hayat senin, sizin unutma.
Hayirlısı boyleymis demekki canim.
Kolay hamile kaliyorsun ne mutlu sana. Dogumda sen kimseyi dinleme baglat bence canim. Kayinvalidenin nerden haberi olacak. Hayat senin, sizin unutma.
Sana sunu soylim canim inan ilk cocugum haric digerleri beklemeden oldu ben hep tek xocuk hayal ettim ve cok cok buyk konustum nasip diyelim çünkü ikinci cocugumda spiral alamma ragmen hamile kaldim diger ikisinde de korunurken olduhatta son kizim doğduğunda kizim oldu ve tupleri baglatmak istedim nasip olmadi kaynanam burakmadi
Benim seni yargılamak gibi bir hakkım yok. Ama tek çocuk düşünüp ikinci üçüncü dördüncü oluyorsa ve senin buna rızan yoksa kayınvalidem buna karışamaz. Eşinle ikinizin imzası karşılığı yapılıyor diye biliyorum bu işlem.
Benim seni yargılamak gibi bir hakkım yok. Ama tek çocuk düşünüp ikinci üçüncü dördüncü oluyorsa ve senin buna rızan yoksa kayınvalidem buna karışamaz. Eşinle ikinizin imzası karşılığı yapılıyor diye biliyorum bu işlem.
Evet ama sezeryan olmama izin vermedi bide ozel oldugu icin para cok alirlar develtte ol dedi bende devlette sezeryan olmak istemedim cunku 3 gun kaliyorsun debeltte ozelde diğer gun cikabiliyorsun ama bu kez ne olursa olsunsezeryan oluo baglatacagim insallah ben anlafim ne demek istedihini yanlış anlamadım cnm
Canim valla ben son kizimda kesin sezeryan.olup baglatiyordum esimde evet dedi ama kaynanam olmaz dedi.yasin genç ve belki oğlun olur dedi ben asla hic bir hamileligimde nelkj erkek olur diye hamile kalmadim hrpsinin nasibi vardi oldu diyorum ama bu benegim kizda olsa erkekte olsa kesin sezeryan olip baglatacagim
Hoş geldin tekrar aramıza sağlıkla gelsin bebiş ama ben de arkadaşlara katılıyorum bu devirde çok zor 5 çocuk ne demek hem de yaşları birbirine o kadar yakın neyse Allah yardımcınız olsun ne diyim... Ben bu kayinvalide olayına da anlam veremiyorum sen ve eşin istedikten sonra o nasıl karışır hadi karıştı siz niye ona uyarısınız pek anlam veremedim...
Hoş geldin tekrar aramıza sağlıkla gelsin bebiş ama ben de arkadaşlara katılıyorum bu devirde çok zor 5 çocuk ne demek hem de yaşları birbirine o kadar yakın neyse Allah yardımcınız olsun ne diyim... Ben bu kayinvalide olayına da anlam veremiyorum sen ve eşin istedikten sonra o nasıl karışır hadi karıştı siz niye ona uyarısınız pek anlam veremedim...
Iste canım insanin basina gelmeyince anlayamıyor hatta gecen.dusuk yaptigimi bile bilmiyor ve bu kez hamile.oldugumuda cunku erkek bebek diyecek erken.diyecek moralimi bozacak bende kizacagim izin verseydin bir daha olmicaktj diye o yüzden daha soylemedim
Canim valla ben son kizimda kesin sezeryan.olup baglatiyordum esimde evet dedi ama kaynanam olmaz dedi.yasin genç ve belki oğlun olur dedi ben asla hic bir hamileligimde nelkj erkek olur diye hamile kalmadim hrpsinin nasibi vardi oldu diyorum ama bu benegim kizda olsa erkekte olsa kesin sezeryan olip baglatacagim