Arkadasima doktor kahve ic diyormus canim. Cok harekleniyormus o zaman.
Bende dun tatli yiyip gittim. Hareketliydi ama kordon yine bacak arasinda oldugu icin cinsiyeti yine ogrenemedim.
Kıpır kıpır görürsun insallah sende. Insan bakmaya doyamiyor.
Yani ben yaptiracagim doktorum yaptir derse cevremdeki herkeste bu gruptakilerin coguda yaptirdi ama tabiki annenin karari zorunlu mu konusuna birsey diyemeyecegim ama dogum esnasinda ameliyathane de mikrop kapmamak icin yaptiriyor herkes tabiki yaptirmayanda illa mikrop kapar diye bir durum yok ama bence gerekli
Yani ben yaptiracagim doktorum yaptir derse cevremdeki herkeste bu gruptakilerin coguda yaptirdi ama tabiki annenin karari zorunlu mu konusuna birsey diyemeyecegim ama dogum esnasinda ameliyathane de mikrop kapmamak icin yaptiriyor herkes tabiki yaptirmayanda illa mikrop kapar diye bir durum yok ama bence gerekli
Hayır değil aslında şu devirde ameliyat ortamları falan da çok steril gerek yok da denilebilir ama ben afet durumlarını falan da düşünüyorum evet planımız guzel koşullarda doğum yapmak ama hayatın o dönem getircekleri belli olmaz diye düşünüyorum...
Neymis oglununda bir tane oglu olsunmus ben.Allah nasip etmezzse ister 10 tane dogurayim dedim olmuyorsa olmuyor ama simdi bilmio ne dusuk yaptigimi ne.hamile.oldugumu
Arkadasima doktor kahve ic diyormus canim. Cok harekleniyormus o zaman.
Bende dun tatli yiyip gittim. Hareketliydi ama kordon yine bacak arasinda oldugu icin cinsiyeti yine ogrenemedim.
Kıpır kıpır görürsun insallah sende. Insan bakmaya doyamiyor.
Sabah sabah kahve zor bana :)) yine mi gosermedi seninki :))) kiz bence :)) benim de devlette kiz dediler ya tekrar bi soracagim baksin diye insallah kipir kipir olur oglusum suan uyuyor kesin :))
Kızlar Merhaba ;
Bebek odası için daha önce İkea Sundwick Modelini almayı düşünüyordum.Ancak şimdi gözüme çok küçük gelmeye başladı.Ancak 1 ya da 1,5 yaşına kadar kullanabilir gibi gelmeye başladı.Büyüyen karyolalardan almayı düşünüyorum.Oda takımı alıcam,alan ya da araştıran arkadaşlar var mı?Anne yanı beşiğim var
Bende ilk hamileliğimde oda takımı aldım ama şu büyüyen beşiği hiç kullanmadım daha içine yatağını almadan çöp oldu. Tasindigim zaman sokemediler ve kırıldı . Benim tavsiyem sade güzel büyük bir dolap ve şifonyer almak ilk etap da. Bebegi anne yanından ayırdığın , odasında yatirdigin zaman da normal bir yatak alırsın . Daha uzun ömürlü olur
Canim valla ben son kizimda kesin sezeryan.olup baglatiyordum esimde evet dedi ama kaynanam olmaz dedi.yasin genç ve belki oğlun olur dedi ben asla hic bir hamileligimde nelkj erkek olur diye hamile kalmadim hrpsinin nasibi vardi oldu diyorum ama bu benegim kizda olsa erkekte olsa kesin sezeryan olip baglatacagim
En mantıklısı canım çünkü çok çabuk hamile kalıyosun sanada yazık 5 çocuk ne demek bide kayınvalidenle bir oturuyosun allah yardımcın olsun. Bulantın oldumu gene?
En mantıklısı canım çünkü çok çabuk hamile kalıyosun sanada yazık 5 çocuk ne demek bide kayınvalidenle bir oturuyosun allah yardımcın olsun. Bulantın oldumu gene?
Evet yaptirmayanlar da var canim ama nadirdir kimse çocuğunu yada kendisini bile isteye riske atmaz diye dusunuyorum ama sen yine saglikci biriyle konus doktorunla yada ebenle daha dogru olur