5 cocuk masallah canim ben 1 de pes ettim yaslari yakinmi ? Allah sag salım kucagina almak nasip etsin canimAynen oyle.sağlıklı hayirli olsunda rabbim ne nasip.ettiyse cok.sukur
Geçen sene yaptırdım 1 hafta kolumu kaldırmaktan zorlandım o yüzden istemiyorumBen yaptırdım hiç ağrı çekmedim üstüne yatmadım dikkat ettim iki gün o kadar korkmayın bu kadar aşıdan doğumda napıcaksınız yoksa :)
Cok yakin canim en buyugum 6 yasinda5 cocuk masallah canim ben 1 de pes ettim yaslari yakinmi ? Allah sag salım kucagina almak nasip etsin canim
Bende kız oldugunu dusunuyorum. Hatta ruyamda bile net gordum.Sabah sabah kahve zor bana :)) yine mi gosermedi seninki :))) kiz bence :)) benim de devlette kiz dediler ya tekrar bi soracagim baksin diye insallah kipir kipir olur oglusum suan uyuyor kesin :))
Canım nasılsın ? Neyin var ? Diş ağrısı mı çekiyorsun hala ..Canim cok tesekkur ederim cok saol insallah ďun cok agrim oldu baya endiseliyim
Kızlar baş parmağımı bildiğiniz buharla haşladım resmen.. Yarım saattir deli gibi canım acıyor.. Bir yönteö var mı uygulayayım ya da ilaç gidip eczaneden alayım..
Siz kaç yasindasnz?Cok yakin canim en buyugum 6 yasinda
Canım valla ben yaptırdım. Kolundan yapıyorlar. Azıcık ağrı oluyor aşı vücuda girerken ama beş dakika sonra bir şeyin kalmıyor. Bir gün banyo yapma yeterli. Bana aşı yapan ebe hanım bunu hamilelikte iki defa doğduktan sonrada 3 defa yapıyorlar sonra bir ömür tetanoz aşısı yapmasına gerek kalmıyor bebeğinin. Bence faydalı yaptır hem anneler bebekleri için her fedakarlığa katlanır değil miTetanoz aşısı olmayan ya da olmayacak olan var mı?
Bende zeytinyağı ve hametan kullanıyorum yanıkta. Hamilelikte Silverdini doktor yada eczacına danış derim.
Canım direk eczaneden silverdin al hemen kesilir başka bir şey sürme daha kötü yapıyor. ben iki defa bacak bir defa da kolumu yakmış biri olarak tavsiyem su ve krem dışında bir şey kullanmaKızlar baş parmağımı bildiğiniz buharla haşladım resmen.. Yarım saattir deli gibi canım acıyor.. Bir yönteö var mı uygulayayım ya da ilaç gidip eczaneden alayım..
Benım ılk gebelıgımde aşıyla ımtıhanım bıraz agır oldu oyle agrıyla kalmadı orada ız kaldı irinler fışkırdı falanCanım valla ben yaptırdım. Kolundan yapıyorlar. Azıcık ağrı oluyor aşı vücuda girerken ama beş dakika sonra bir şeyin kalmıyor. Bir gün banyo yapma yeterli. Bana aşı yapan ebe hanım bunu hamilelikte iki defa doğduktan sonrada 3 defa yapıyorlar sonra bir ömür tetanoz aşısı yapmasına gerek kalmıyor bebeğinin. Bence faydalı yaptır hem anneler bebekleri için her fedakarlığa katlanır değil mi
Ben üstüne de yattım, hiç ağrı falan olmadı, dediğin gibi korkulacak bişi yok çok basit aslında.Ben yaptırdım hiç ağrı çekmedim üstüne yatmadım dikkat ettim iki gün o kadar korkmayın bu kadar aşıdan doğumda napıcaksınız yoksa :)
O zaman sen bilirsin canım benim rahat geçtiği için öyle söyledim ama ağrısaydı bile yaptırırdım allah korusun sezaryen olmamız gerekir ve aletlerden mikrop kaparız falan bu daha tehlikeli.Geçen sene yaptırdım 1 hafta kolumu kaldırmaktan zorlandım o yüzden istemiyorum
Aynen canım ama herkesin bir olmuyor bir arkadaşım 3 gün süründüm acısından demişti ama öyle bile olsa bence gerekli bir aşı.Ben üstüne de yattım, hiç ağrı falan olmadı, dediğin gibi korkulacak bişi yok çok basit aslında.
Beşiği daha yenı bozucam kızım bu halıyle yatıyordu ıcıne sımdı yatak alıcaz olcusuKızlar Merhaba ;
Bebek odası için daha önce İkea Sundwick Modelini almayı düşünüyordum.Ancak şimdi gözüme çok küçük gelmeye başladı.Ancak 1 ya da 1,5 yaşına kadar kullanabilir gibi gelmeye başladı.Büyüyen karyolalardan almayı düşünüyorum.Oda takımı alıcam,alan ya da araştıran arkadaşlar var mı?Anne yanı beşiğim var
Aynen canım şu anda zorunlu ihtiyaçları dışında inanki aldığım ekstra hiçbirşey yok.Ben ilk ayımda küvet setimi aldım,hatta buradaki arkadaşlara da söylemiştim.Çok uygun ,sizde alın diye.Çevremdeki herkes daha çok erken,neden alıyorsun demişti.İyiki kimseyi dinlemeyip almışım.Bilmiyorum nasıl olacak ,ben bir yaşından sonra tekrar çalışmayı düşünüyorum.Güzel bir eğitim alabilmesi için.Tv yasak diyorlar ,eğitici ahşap oyuncakların fiyatı 250 lira.Ya ben mi bu kadar detaylı,ayrıntılı düşünüyorum,herkes çok rahat meselaDün annemle konustuk
bebek öncesi için suanda resmen kız Çeyizi hazırlama durumunda gibi masraf ediliyor
pzt muayene vardı 250 tl ödedik ,300 de ayrıntılıya ödedık
dönuste e bebekten yastık ve nevresım takımı aldık ındırımden hem de
dr da vitamın yazdı :)
bir gunde 850 tl gitti ortada hıcbırsey yok
bir tost bıle yemeden eve donduk :)
bebek ciddi masraf demekmiş ben de bunu anladım
odasına alacagın bir beşik en az 1000 tl
dolabını alsan sıradan bırsey o da 500 den baslıyor
pusetı , bebek arabası , hersey o kadar para tutuyor ki
bebeği öğrendıgım gunden berı annemle eksıklerı alıyoruz bıtmıyor
hem de zorunlu kullanacagım seyler dısında hıcbırsey almadık
3 ay evvel kuvet setını 60 tl ye almıstım
aynı sıtede aynı set 149 tl olmus
bezler ates pahası
Evet herkes farklı, o yüzden başkasını okuyup benim de ağrıyacak dememek lazım.Aynen canım ama herkesin bir olmuyor bir arkadaşım 3 gün süründüm acısından demişti ama öyle bile olsa bence gerekli bir aşı.
Uzunca bir süre kullanacağı bir oda yapmayı düşünüyorum.2,5 sene önce evlendim,mobilya alışverişi yaparken bile bu kadar pahalı fiyatlarla karşılaşmadım.Aylık olarak herşeye zam geliyorBeşiği daha yenı bozucam kızım bu halıyle yatıyordu ıcıne sımdı yatak alıcaz olcusu
90* 190 yanı uzuuuunca bır sure yatabılır oda yapcaksan buyuyen besık ben kendı adıma tavsıye ederim.
Ben de burada konu acmıstımAynen canım şu anda zorunlu ihtiyaçları dışında inanki aldığım ekstra hiçbirşey yok.Ben ilk ayımda küvet setimi aldım,hatta buradaki arkadaşlara da söylemiştim.Çok uygun ,sizde alın diye.Çevremdeki herkes daha çok erken,neden alıyorsun demişti.İyiki kimseyi dinlemeyip almışım.Bilmiyorum nasıl olacak ,ben bir yaşından sonra tekrar çalışmayı düşünüyorum.Güzel bir eğitim alabilmesi için.Tv yasak diyorlar ,eğitici ahşap oyuncakların fiyatı 250 lira.Ya ben mi bu kadar detaylı,ayrıntılı düşünüyorum,herkes çok rahat mesela
Ozaman çilek mobılyada bı takım begenmıstım 5000e yakındı hemde sunta kalıtesız geldı gozume sonra maskoyu bılırsın belkı oraya gıttık orda begendıgım Mdf malzeme takımı 3500 gıbı bır fıyata yaptılar ve cok cok kalıtelı... ben bıraz uzun ömürlü kalıtelı bısey ıstedıgım ıcın böyle yaptım ıkı cocugumda cook rahat kullanır. Boyle bır ımkan varsa ben sahsen tavsıye ederım.Uzunca bir süre kullanacağı bir oda yapmayı düşünüyorum.2,5 sene önce evlendim,mobilya alışverişi yaparken bile bu kadar pahalı fiyatlarla karşılaşmadım.Aylık olarak herşeye zam geliyorMarkası nedir,kullanışlı mı ,sizin takım ?Bir de ben de tetanoz aşısından çok korkuyorum ,vurulmasam mı diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?