2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sabah sabah kahve zor bana :)) yine mi gosermedi seninki :))) kiz bence :)) benim de devlette kiz dediler ya tekrar bi soracagim baksin diye insallah kipir kipir olur oglusum suan uyuyor kesin :))
Bende kız oldugunu dusunuyorum. Hatta ruyamda bile net gordum.
Devlete pek guven olmuyor ama yine de sor tabi herkes yanılabilir.
Diş agrında son bulsun insallah artik canim.

Tetanoz aşısı olmayan ya da olmayacak olan var mı?
Canım valla ben yaptırdım. Kolundan yapıyorlar. Azıcık ağrı oluyor aşı vücuda girerken ama beş dakika sonra bir şeyin kalmıyor. Bir gün banyo yapma yeterli. Bana aşı yapan ebe hanım bunu hamilelikte iki defa doğduktan sonrada 3 defa yapıyorlar sonra bir ömür tetanoz aşısı yapmasına gerek kalmıyor bebeğinin. Bence faydalı yaptır hem anneler bebekleri için her fedakarlığa katlanır değil mi

Kızlar baş parmağımı bildiğiniz buharla haşladım resmen.. Yarım saattir deli gibi canım acıyor.. Bir yönteö var mı uygulayayım ya da ilaç gidip eczaneden alayım..
Canım direk eczaneden silverdin al hemen kesilir başka bir şey sürme daha kötü yapıyor. ben iki defa bacak bir defa da kolumu yakmış biri olarak tavsiyem su ve krem dışında bir şey kullanma

Benım ılk gebelıgımde aşıyla ımtıhanım bıraz agır oldu oyle agrıyla kalmadı orada ız kaldı irinler fışkırdı falan ben oyuzden kesınlıkle ıkıncı dozu olmamıstım. Sımdı hıc olmak ıstemıyorum burda da olmayanlar varmı merak ettım. Olmak ıstemıyorum keşke sadece agrısı olacagından emın olsaydım:/

Geçen sene yaptırdım 1 hafta kolumu kaldırmaktan zorlandım o yüzden istemiyorum
O zaman sen bilirsin canım benim rahat geçtiği için öyle söyledim ama ağrısaydı bile yaptırırdım allah korusun sezaryen olmamız gerekir ve aletlerden mikrop kaparız falan bu daha tehlikeli.

Beşiği daha yenı bozucam kızım bu halıyle yatıyordu ıcıne sımdı yatak alıcaz olcusu
90* 190 yanı uzuuuunca bır sure yatabılır oda yapcaksan buyuyen besık ben kendı adıma tavsıye ederim.

Aynen canım şu anda zorunlu ihtiyaçları dışında inanki aldığım ekstra hiçbirşey yok.Ben ilk ayımda küvet setimi aldım,hatta buradaki arkadaşlara da söylemiştim.Çok uygun ,sizde alın diye.Çevremdeki herkes daha çok erken,neden alıyorsun demişti.İyiki kimseyi dinlemeyip almışım.Bilmiyorum nasıl olacak ,ben bir yaşından sonra tekrar çalışmayı düşünüyorum.Güzel bir eğitim alabilmesi için.Tv yasak diyorlar ,eğitici ahşap oyuncakların fiyatı 250 lira.Ya ben mi bu kadar detaylı,ayrıntılı düşünüyorum,herkes çok rahat mesela

Beşiği daha yenı bozucam kızım bu halıyle yatıyordu ıcıne sımdı yatak alıcaz olcusu
90* 190 yanı uzuuuunca bır sure yatabılır oda yapcaksan buyuyen besık ben kendı adıma tavsıye ederim.
Uzunca bir süre kullanacağı bir oda yapmayı düşünüyorum.2,5 sene önce evlendim,mobilya alışverişi yaparken bile bu kadar pahalı fiyatlarla karşılaşmadım.Aylık olarak herşeye zam geliyor Markası nedir,kullanışlı mı ,sizin takım ?Bir de ben de tetanoz aşısından çok korkuyorum ,vurulmasam mı diye düşünüyorum

Ben de burada konu acmıstım
ben de ogrendıgım gunden berı alıyorum
beni de taşa tuttular 7 ve 8.ayda herseyı gıdılıp tek seferde alınır dıye
ülke şartlarına göre ıyı gelırlı olmamıza ragmen kac aydır kendıme bır corap bıle almadım hep bebege:)
şampuanlarını deterjanlarını bıle aldım ben
ates olcerını aldım orta hallı bırsey 150 tl
bebek telsızı aldım o da orta hallı 320 tl ye aldım
bir hastane cıkısı 60 tl den baslıyor en kotusu son aylarda nasıl yetıselım
oyuncak ben de alıyorum eğitici ama burada bazı bayanlar bebeğimin en ıyı oyuncagı tencere kapağı idi dediler sustum ben de:)
daha ben adam akıllı kıyafet alamadım
bol bol corap aldım cok kullanılır dıye
odasına perde yaptırdım yatagını dolabını aldık
kendıme lohusa pedi gogus pedi aldım bebege tek kullanımlık alt acma ortusu aldım
bir iki battanıye aldım işte
her ay karta borc oduyorum :)

daha ortada ne bebek arabası var ne ana kucagı var
ne oto koltugu var bilemıyorum yani son ayda almam için heralde bir 15 bın tl para gerekırdı tek seferde

ben de calısagım hem de en fazla 4 aylıkken

Ozaman çilek mobılyada bı takım begenmıstım 5000e yakındı hemde sunta kalıtesız geldı gozume sonra maskoyu bılırsın belkı oraya gıttık orda begendıgım Mdf malzeme takımı 3500 gıbı bır fıyata yaptılar ve cok cok kalıtelı... ben bıraz uzun ömürlü kalıtelı bısey ıstedıgım ıcın böyle yaptım ıkı cocugumda cook rahat kullanır. Boyle bır ımkan varsa ben sahsen tavsıye ederım.
Ya ben korktugumdan degıl bana dokundugu ıcın olmak ıstemıyorum sadece bır doz olmuştum doktor tedbır amaclı yapıyoruz demıstı zaten bılmıyorum cok sınır bır durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…