2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yok canım son ay dediğin gibi mümkün değil yetişmez.Yiyenimi beşiğine yatırıp koyduğum zaman dönencesini açıyordum,duruyordu.Bir dönencenin fiyatı 150 lira.Ateş ölçeri aldım 169 lira.Bebek telsizi,kangurusunu filan şu anda hiç alamam.Ancak çok ihtiyacımız olursa doğumdan sonra.Bebek bezlerini arkadaşlarıma soruyorum.Sleppy kullanan da var,Prima kullanan da.Prima kullanan arkadaşım.Sabaha kadar kuru tutuyor,çok memnunum en azından gece bezini değiştirip,uykusunu açmıyorum diyor.Sleppy kullanan arkadaşım gece 3 defa altını değiştiriyor.Sleppy 30 lira,Prima 90 lira.Bebek deterjanı ,Bebek yumuşatıcısı daha bunları saymıyorum bile.Belki sütümüz yeterli gelmeyecek ,mama desteği vereceğiz Milupa Aptamil 90 lira.Allah herkesin yardımcısı olsun ama ben hiçbir zaman bu kadar pahalı görmedim bu ülkeyi

Mama yerse eşin ek işe cıkar dıyor arkadaslar bana
prima bzde en ıyıymıs evet
ama cok pahalı
ben de yenıdogan ıcın molfix aldım ındırımde ıdı umarım memnun kalırım
dönence ben de istıyorum ama dediğin gibi çok pahalı evet suanda ben de alamam
daha hastane için pijama alınacak ,doğuma ücret ödeyeceğiz
kanguru falan ben de almadım
anakucagı ve 6 aylık pusetle oto koltugu kardesımden gelecek ınsallah

allah herkese yardım etsin .

Tetanoz aşısı olmayan ya da olmayacak olan var mı?
Benimm :)
Doktorum gerek görmedi eskiden kadınlar köylerde doğum yaptıkları için makas vs çok hijyenik olmayacağı için yapıldığını şimdi hastanelerin steril ortam olduğu için gerek görmediğini söyledi.
Birde yan etkisi vs olmaması için gebelere müdahaleyi doğru bulmuyorum dedi bende yaptırmayacağım .

Bende ıstemıyorum hemde hıc zaten sart demıyorlar sımdı ebeye yazdım bakalım kaçıncı haftaya kadarmıs neymıs dönsün bana onunda fıkrını alayım...

Sağlık ocağındaki ebe de yaptırmak istersen gel ama artık gerekli görülmüyor genel olarak dedi. Yine de sen bilirsin dedi. Doktoruma da sorduğumda zorunlu değil ama içi rahat etmeyip yaptıranlar var, sen bilirsin diyince yaptırmama kararı aldım bende.
Sen de sor bakalım oradaki ebe ne diyecek?

Kızlar nasılsınız. Bugün kontrolümüz vardı çok şükür bi sıkıntımız yokmuş MâşâAllah. 15 gün sonra gel detaylıyı konuşalım dedi. Tetanoz aşısı önermedi düşük ya da erken doğuma sebep olabiliyor bazen. riskli gebeliksin zaten öyle söylersin dedi. Bende tamam dedim bakalım hayırlısı olsun

Neymis oglununda bir tane oglu olsunmus ben.Allah nasip etmezzse ister 10 tane dogurayim dedim olmuyorsa olmuyor ama simdi bilmio ne dusuk yaptigimi ne.hamile.oldugumu
Aynen canım nasibimizde ne varsa o. Düşük yaptığını söylemedin mi valla MâşâAllah sana güçlü kadın :)

Kötü olmuş canım ne diyeyim Rabbim bir daha böyle sıkıntı vermesin. O zaman doktora danış bir sakıncası yoksa doğumdan sonra yapsınlar

Neymis oglununda bir tane oglu olsunmus ben.Allah nasip etmezzse ister 10 tane dogurayim dedim olmuyorsa olmuyor ama simdi bilmio ne dusuk yaptigimi ne.hamile.oldugumu
Canım o kayınvalidene söyle oğlu yeterli kromozomu aktarabilseymiş zaten erkek olurmuş. Nefret ediyorum böyle sığ düşünceli insanlardan. Kız olunca ne oluyor sanki . Bir Hadisi Şerifte "- Kim "üç kız" veya "üç kızkardeş" veya " iki kız kardeş" veya "iki kız" yetiştirir, te'diplerini
(edeplendirilmelerini) eksik etmez, onlara iyi davranır ve evlendirirse cenneti hak etmiştir."
(Ebu Davud-Tirmizi)
Rabbim hayırlı evlat versin. İnşallah Rabbim kızlarının bahtını güzel eyler. Onlara hayırlı bir ömür nasip eder. Sen boşver duyma ve daima şimdi durduğun gibi dimdik dur.

Bende ıstemıyorum hemde hıc zaten sart demıyorlar sımdı ebeye yazdım bakalım kaçıncı haftaya kadarmıs neymıs dönsün bana onunda fıkrını alayım...

Ya canım şimdi ben 2,3 sene önce iş yerinde küçük bir kaza geçirmiştim ve o zaman hemen aşı yapmışlardı..Metal yarası yüzünden.. Şimdi doktorumda gerek yok dedi yani o an yapılacak bir şey ise neden bu aylarda yapılıyor merak ettim doğrusu..

Ben kızıma büyüyen karyolalı oda takımı almıştım ayrıca park yatak da aldım odasında yatmadığı için park yatakta yattı uzun süre şimdi park yatağı kardeşi için kullanacağız

Kizlar doktoru bekliyorum bu sefer niye bilmem cok heyecanlandim 1ay oldu gormeyeli diyemi nedir :)) birileri varsa muhabbet edelim de heyecanim azalsin :))

Ben daha giremedim bile iceri :// bebis nasildi hasret giderdinizmi ? Bas donmelerin icin ne dedi ?

Altindanmiymis o kumas ya o fiyata 10 tane cikis alirsin bide 5liymis saka gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…