Yok o baya hafifledi kuzum kasiklarima sisler sokuyolarmis gibi bir agri birde sirtim magnezyumda iciyorum ama bi sorayim bakalim ? Sen nasilsin ? Sonuclar geldimiCanım nasılsın ? Neyin var ? Diş ağrısı mı çekiyorsun hala ..
Yok canım son ay dediğin gibi mümkün değil yetişmez.Yiyenimi beşiğine yatırıp koyduğum zaman dönencesini açıyordum,duruyordu.Bir dönencenin fiyatı 150 lira.Ateş ölçeri aldım 169 lira.Bebek telsizi,kangurusunu filan şu anda hiç alamam.Ancak çok ihtiyacımız olursa doğumdan sonra.Bebek bezlerini arkadaşlarıma soruyorum.Sleppy kullanan da var,Prima kullanan da.Prima kullanan arkadaşım.Sabaha kadar kuru tutuyor,çok memnunum en azından gece bezini değiştirip,uykusunu açmıyorum diyor.Sleppy kullanan arkadaşım gece 3 defa altını değiştiriyor.Sleppy 30 lira,Prima 90 lira.Bebek deterjanı ,Bebek yumuşatıcısı daha bunları saymıyorum bile.Belki sütümüz yeterli gelmeyecek ,mama desteği vereceğiz Milupa Aptamil 90 lira.Allah herkesin yardımcısı olsun ama ben hiçbir zaman bu kadar pahalı görmedim bu ülkeyiBen de burada konu acmıstım
ben de ogendıgım gunden berı alıyorum
beni de taşa tuttular 7 ve 8.ayda herseyı gıdılıp tek seferde alınır dıye
ülke şartlarına göre ıyı gelırlı olmamıza ragmen kac aydır kendıme bır corap bıle almadım hep bebege:)
şampuanlarını deterjanlarını bıle aldım ben
ates olcerını aldım orta hallı bırsey 150 tl
bebek telsızı aldım o da orta hallı 320 tl ye aldım
bir hastane cıkısı 60 tl den baslıyor en kotusu son aylarda nasıl yetıselım
oyuncak ben de alıyorum eğitici ama burada bazı bayanlar bebeğimin en ıyı oyuncagı tencere kapağı idi dediler sustum ben de:)
daha ben adam akıllı kıyafet alamadım
bol bol corap aldım cok kullanılır dıye
odasına perde yaptırdım yatagını dolabını aldık
kendıme lohusa pedi gogus pedi aldım bebege tek kullanımlık alt acma ortusu aldım
bir iki battanıye aldım işte
her ay karta borc oduyorum :)
daha ortada ne bebek arabası var ne ana kucagı var
ne oto koltugu var bilemıyorum yani son ayda almam için heralde bir 15 bın tl para gerekırdı tek seferde
ben de calısagım hem de en fazla 4 aylıkken
Agrimiyor suan canim ama islem yapilacak yoksa surekli antibiyotik alamamkiBende kız oldugunu dusunuyorum. Hatta ruyamda bile net gordum.
Devlete pek guven olmuyor ama yine de sor tabi herkes yanılabilir.
Diş agrında son bulsun insallah artik canim.
Allah bagislasin canim hayirli evlat olsunlar insallahCok yakin canim en buyugum 6 yasinda
Mama yerse eşin ek işe cıkar dıyor arkadaslar banaYok canım son ay dediğin gibi mümkün değil yetişmez.Yiyenimi beşiğine yatırıp koyduğum zaman dönencesini açıyordum,duruyordu.Bir dönencenin fiyatı 150 lira.Ateş ölçeri aldım 169 lira.Bebek telsizi,kangurusunu filan şu anda hiç alamam.Ancak çok ihtiyacımız olursa doğumdan sonra.Bebek bezlerini arkadaşlarıma soruyorum.Sleppy kullanan da var,Prima kullanan da.Prima kullanan arkadaşım.Sabaha kadar kuru tutuyor,çok memnunum en azından gece bezini değiştirip,uykusunu açmıyorum diyor.Sleppy kullanan arkadaşım gece 3 defa altını değiştiriyor.Sleppy 30 lira,Prima 90 lira.Bebek deterjanı ,Bebek yumuşatıcısı daha bunları saymıyorum bile.Belki sütümüz yeterli gelmeyecek ,mama desteği vereceğiz Milupa Aptamil 90 lira.Allah herkesin yardımcısı olsun ama ben hiçbir zaman bu kadar pahalı görmedim bu ülkeyi
Tetanoz aşısı olmayan ya da olmayacak olan var mı?
Bende ıstemıyorum hemde hıc zaten sart demıyorlar sımdı ebeye yazdım bakalım kaçıncı haftaya kadarmıs neymıs dönsün bana onunda fıkrını alayım...Ben olmadım ve olmayı da düşünmüyorum. Doktorum da olmak zorundasın demedi açıkçası.
Benimm :)Tetanoz aşısı olmayan ya da olmayacak olan var mı?
Bugün kontrolümüz vardı doktorum önermedi. Bende yaptırmayacağımTetanoz aşısı olmayan ya da olmayacak olan var mı?
Bende ıstemıyorum hemde hıc zaten sart demıyorlar sımdı ebeye yazdım bakalım kaçıncı haftaya kadarmıs neymıs dönsün bana onunda fıkrını alayım...
Aynen canım nasibimizde ne varsa o. Düşük yaptığını söylemedin mi valla MâşâAllah sana güçlü kadın :)Neymis oglununda bir tane oglu olsunmus ben.Allah nasip etmezzse ister 10 tane dogurayim dedim olmuyorsa olmuyor ama simdi bilmio ne dusuk yaptigimi ne.hamile.oldugumu
Kötü olmuş canım ne diyeyim Rabbim bir daha böyle sıkıntı vermesin. O zaman doktora danış bir sakıncası yoksa doğumdan sonra yapsınlarBenım ılk gebelıgımde aşıyla ımtıhanım bıraz agır oldu oyle agrıyla kalmadı orada ız kaldı irinler fışkırdı falanben oyuzden kesınlıkle ıkıncı dozu olmamıstım. Sımdı hıc olmak ıstemıyorum burda da olmayanlar varmı merak ettım. Olmak ıstemıyorum keşke sadece agrısı olacagından emın olsaydım:/
Canım o kayınvalidene söyle oğlu yeterli kromozomu aktarabilseymiş zaten erkek olurmuş. Nefret ediyorum böyle sığ düşünceli insanlardan. Kız olunca ne oluyor sanki . Bir Hadisi Şerifte "- Kim "üç kız" veya "üç kızkardeş" veya " iki kız kardeş" veya "iki kız" yetiştirir, te'dipleriniNeymis oglununda bir tane oglu olsunmus ben.Allah nasip etmezzse ister 10 tane dogurayim dedim olmuyorsa olmuyor ama simdi bilmio ne dusuk yaptigimi ne.hamile.oldugumu
Bende ıstemıyorum hemde hıc zaten sart demıyorlar sımdı ebeye yazdım bakalım kaçıncı haftaya kadarmıs neymıs dönsün bana onunda fıkrını alayım...
Kızlar Merhaba ;
Bebek odası için daha önce İkea Sundwick Modelini almayı düşünüyordum.Ancak şimdi gözüme çok küçük gelmeye başladı.Ancak 1 ya da 1,5 yaşına kadar kullanabilir gibi gelmeye başladı.Büyüyen karyolalardan almayı düşünüyorum.Oda takımı alıcam,alan ya da araştıran arkadaşlar var mı?Anne yanı beşiğim var
Ben daha giremedim bile iceri :// bebis nasildi hasret giderdinizmi ? Bas donmelerin icin ne dedi ?Kızlar nasılsınız. Bugün kontrolümüz vardı çok şükür bi sıkıntımız yokmuş MâşâAllah. 15 gün sonra gel detaylıyı konuşalım dedi. Tetanoz aşısı önermedi düşük ya da erken doğuma sebep olabiliyor bazen. riskli gebeliksin zaten öyle söylersin dedi. Bende tamam dedim bakalım hayırlısı olsun
Altindanmiymis o kumas ya o fiyata 10 tane cikis alirsin bide 5liymis saka gibi :))Canım senin attığın hastane çıkışının fiyatını sordum hcbbaby’e sadece tulum eldiven şapka önlük 425 tl dediNeymişte kumaşı güney afrikadan geliyomuş hasttanede 3-5 saat giydirceğim şeye o kadar para vermem şahsen. Gamzelikiziniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?