2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Altindanmiymis o kumas ya o fiyata 10 tane cikis alirsin bide 5liymis saka gibi :))
Valla ya bende şaşırdım. Yazdım ama hastanede 3-5 saat giydirceğim tulum için 425 tl vermem israfa girer bi kere dedim. Haklısınız dedi bide alanlar var ya ne kadarda durumun iyi olursa olsun bence yazık o paraya.

Gercekten de oyle ona o kadar para verene kadar ihtiyac sahibi bir cocuga bir tulum birsey alirsin yani iste kimden ne koparirlarsa demekki :))
Valla ya bende şaşırdım. Yazdım ama hastanede 3-5 saat giydirceğim tulum için 425 tl vermem israfa girer bi kere dedim. Haklısınız dedi bide alanlar var ya ne kadarda durumun iyi olursa olsun bence yazık o paraya.

Canim onum 6 kizi var ve inan kendi kizlarini daha cok seviyor her dwfasinda.soyluyor ama iste erkegin adı varmis ne diyecen

Daha önce birçok arkadaşım bebeğinin odasını büyüyen yataklı takımlarla yaptılar ve çok az kullanan oldu. Ayrıca kullanmayan da oldu. Ben o tarz bişey düşünmüyorum. Aşağıda fotoğraflarını eklediğim (ekleyebildiysem tabi) yataklardan almayı düşünüyorum. Hem uyuyacağı zaman yanına da yatabilirim. Kendini daha güvende hisseder diye düşünüyorum. Montessori diye geçiyor bunlar. Bir dolap ve bol çekmeceli şifonyer ve tabi ki bir halı ile odayı kapatmayı düşünüyorum bu şekilde. Zaten arkadaşımdan almış olduğum bir beşiğimiz var, bir de park yatağımız var.
1 yaşından sonra odası yazdığım gibi olacak. Bence bu daha mantıklı büyüyen yataklara göre. Çünkü yatak büyüdüğü zaman öyle klasik bişey olsun istemiyorum ben. Tabi ki tercih meselesi
Ben bu şekilde düşünüyorum

Eklentiler

• ADCB14B7-7E68-4194-AB8A-1E6A16F7E6DB.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 68
  • BB77D69F-B419-4D70-B24E-DF32B8553D9F.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 58
  • EADE3940-0CC4-4100-90DE-C5D9C5A474F4.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 52
  • 3F0AE703-E45F-46E1-8266-762116CE5A54.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Ben daha giremedim bile iceri :// bebis nasildi hasret giderdinizmi ? Bas donmelerin icin ne dedi ?
Çok şükür teyzesi gördük :) ben özellikle sabaha alıyorum randevu eşim tekrardan işe dönüyr çünkü.
Baş dönmesi normal tansiyonun düşmesi de iyi yüksek tansiyon tehlike dedi Allah korusun. Başka bi vitamin daha ekledi. Multivitanmiş henüz almadım. Tansiyon düşüklüğü için bol bol dinlen 21-22 . Hafta gibi düzelirsin dedi bakalım hayırlısı olsun. Sende gör miniğini sağlıkla İnşâAllah

Ben de oda yaparken bu montesorri yataklardan düşünüyorum çok kullanışlı geliyor

Bende bununla buyuyen yatak arasinda kararsiz kaldim.
Arkadasim bebegine boyle oda yapti. 1 yasinda da odasinda yatirmaya basladi. Cocuk uyandiginda kendi kalkiyor. Istediginde yataginda oynuyor. Cok memnun.

bunlar gerçekten çok güzel ama çok mu büyük acaba ? biz şuan kiradayız bebeğin odasında da boydan boya dolap var o da odayı biraz daraltıyor o yüzden ben de oda takımında çok kararsızım. ama kendi evim olsaydı kesinnlikle özel ölçüyle bunlardan yaptırırdım

Kuzum saçmalama ya al e-bebekten 2 tane takım yeter.Ben 2 tane hastane çıkışı aldım.Birisi 10’lu birisi de 5’li.İkisini de götürücem hastaneye giderken.5’li olanı doğumdan sonra giydirsinler diye vericem,10’lu olanı da hastaneden çıkarken kullanıcam.Bilmiyorum takım anlayışınız nedir ?Ben fanatik Bjk’lıyım,evlenmeden önce her maçınaa giderdim,eşim Fenerbahçeli ,ortak bir nokta bulursam ,izin verirse Bjklı hastane çıkışı almayı da düşünüyorum.Eğer ki instgram üzerinden alışveriş yapacaksanız ki ,bana pek fazla güven vermiyor.Şeffaf Kargo ve kapıda ödeme isteyin.Bana 2 defa polar battaniye gönderdiler ,bir daha da instgramdan alışveriş yapmayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…