Bende bununla buyuyen yatak arasinda kararsiz kaldim.
Arkadasim bebegine boyle oda yapti. 1 yasinda da odasinda yatirmaya basladi. Cocuk uyandiginda kendi kalkiyor. Istediginde yataginda oynuyor. Cok memnun.
bunlar gerçekten çok güzel ama çok mu büyük acaba ? biz şuan kiradayız bebeğin odasında da boydan boya dolap var o da odayı biraz daraltıyor o yüzden ben de oda takımında çok kararsızım. ama kendi evim olsaydı kesinnlikle özel ölçüyle bunlardan yaptırırdım
Canım şakın beni yanlış anlama ;Hayir canim dusukten sonra zayifladim bu bebekte anlamadim hamile oldugumu ama sadece 1 hafta salca gormek isemedim
Gördüm teyzesi bende oglusumu kesin erkek bu arada oyle dedi doktor video cektim pipisinide gosterdi. Herseyi cok sukur iyiymis afp diye bir hormon var onun icin kan aldi sadece 186 gr mis benim oglus dis icin islem yaptirmama izin vermedi maalesef bu arada kasiktaki beldeki sirttaki agrilar normalmis magnezyumu duzenli ic dedi bu arada @ParteMoralll gogus icin sordum süt doluyordur ondandir bide buyuyor normal o agrilar dedi ancak dayanilmayacak asamaya gelirsen bana gel dedi haberin olsun senin icin sordum. :)) aman kuzum herseyi normalmis bak cok sukur bi kac hafta daha sabret gececek demekki bas donmeleriÇok şükür teyzesi gördük :) ben özellikle sabaha alıyorum randevu eşim tekrardan işe dönüyr çünkü.
Baş dönmesi normal tansiyonun düşmesi de iyi yüksek tansiyon tehlike dedi Allah korusun. Başka bi vitamin daha ekledi. Multivitanmiş henüz almadım. Tansiyon düşüklüğü için bol bol dinlen 21-22 . Hafta gibi düzelirsin dedi bakalım hayırlısı olsun. Sende gör miniğini sağlıkla İnşâAllah
Yok canim benim 4 kiziiminda brlirtileri farkliydi amaa ben.utrasyona girmeden biliyordum kiz olduklarini cunku kiz bebeekte gogus ucu cok kararmmaz ordan biliyordum hepside farkliydi birinde cok eksi yedim.birinde cok tatli birinde sut görmek istemedim birinde cok istedim yani o belirtiler farkli farkliCanım şakın beni yanlış anlama ;
4 tane kızın var tabiki de diğer meyveyi de tatmak isteyeceksin,oğlunun olmasını da isteyeceksin.Ama kendini şartlandırma lütfen.Bunlar erkek bebek belirtilerimi falan filan diye.Biz hepimiz cinsiyetlerini öğrenmeden önce ,yaşadığımız belirtileri yazdık.Ama herkesin ki farklı çıktı,ve kimse tam detaya bile ulaşamadı.Çin takvimi,Rus takvimi,Nub teorisi.Ancak ve ancak tam emin bir şekilde 15.haftada ulaşırsın,doktorlar bile tam emin olmak için 20.haftayı bekliyor.Doktor dışında kendimizin ulaştığı herhangi bir cinsiyet tahmini olmadı.Kendini erkek bebeğe şartlandırma,sonra daha çok üzülürsün.Burda bile alışverişlerini yapmış birkaç arkadaşın bebeklerine Erkek dendi ve kız çıktı.Kv hiç saymıyorum bile,o kafa o zihniyet düzelmez artık.Ama eşinin soyu padişah soyu değil demi ?Soy devam etsin diye seni bu kadar çok Doğuma zorlamaya da hakkı yok,hem cinsiyeti de erkek belirler
Tatlım boyutunu şeklini tamamen istediğin gibi de yaptırabiliyorsun.
Büyüyen yatak da 90x190 bu da aynı şekilde olabilir.
90x160 da olur yada farklı boyutlarda da olur
Bir arkadaşım 90x160 kullanıyor, diğeri de 100x160. Ben henüz boyutuna karar vermedim. Çocuk odam ne büyük ne küçük diyebilirim. Alacağım dolaba bağlı
He unuttum ilk kizimda 5 ay salcali yemek yemedimCanım şakın beni yanlış anlama ;
4 tane kızın var tabiki de diğer meyveyi de tatmak isteyeceksin,oğlunun olmasını da isteyeceksin.Ama kendini şartlandırma lütfen.Bunlar erkek bebek belirtilerimi falan filan diye.Biz hepimiz cinsiyetlerini öğrenmeden önce ,yaşadığımız belirtileri yazdık.Ama herkesin ki farklı çıktı,ve kimse tam detaya bile ulaşamadı.Çin takvimi,Rus takvimi,Nub teorisi.Ancak ve ancak tam emin bir şekilde 15.haftada ulaşırsın,doktorlar bile tam emin olmak için 20.haftayı bekliyor.Doktor dışında kendimizin ulaştığı herhangi bir cinsiyet tahmini olmadı.Kendini erkek bebeğe şartlandırma,sonra daha çok üzülürsün.Burda bile alışverişlerini yapmış birkaç arkadaşın bebeklerine Erkek dendi ve kız çıktı.Kv hiç saymıyorum bile,o kafa o zihniyet düzelmez artık.Ama eşinin soyu padişah soyu değil demi ?Soy devam etsin diye seni bu kadar çok Doğuma zorlamaya da hakkı yok,hem cinsiyeti de erkek belirler
Feeling07 erkek bebege hamile olanlarin göğüs ucu cok karirmis senin co
Yok canim benim 4 kiziiminda brlirtileri farkliydi amaa ben.utrasyona girmeden biliyordum kiz olduklarini cunku kiz bebeekte gogus ucu cok kararmmaz ordan biliyordum hepside farkliydi birinde cok eksi yedim.birinde cok tatli birinde sut görmek istemedim birinde cok istedim yani o belirtiler farkli farkli
Cok asırı canım evet yaslanamıyorum zor uyuyorum ah ben kızımda memeyı bırakırken bıle boyle agrı cekmedım. Cok tesekkur ederımmm canım benımmmGördüm teyzesi bende oglusumu kesin erkek bu arada oyle dedi doktor video cektim pipisinide gosterdi. Herseyi cok sukur iyiymis afp diye bir hormon var onun icin kan aldi sadece 186 gr mis benim oglus dis icin islem yaptirmama izin vermedi maalesef bu arada kasiktaki beldeki sirttaki agrilar normalmis magnezyumu duzenli ic dedi bu arada @ParteMoralll gogus icin sordum süt doluyordur ondandir bide buyuyor normal o agrilar dedi ancak dayanilmayacak asamaya gelirsen bana gel dedi haberin olsun senin icin sordum. :)) aman kuzum herseyi normalmis bak cok sukur bi kac hafta daha sabret gececek demekki bas donmeleri
anladım kuzum bi eşime söyleyeym bakalm yaptırma işine yanaşırsa eğer dediğin gbi olabilir..
haftasonu mağazada gördük gerçekten baya büyktü imkansız sığmaz yani :)
Her şeyin güzel gecmesine çok sevindim fıstık. Büyüdükçe kasık ağrıları artıyor.Gördüm teyzesi bende oglusumu kesin erkek bu arada oyle dedi doktor video cektim pipisinide gosterdi. Herseyi cok sukur iyiymis afp diye bir hormon var onun icin kan aldi sadece 186 gr mis benim oglus dis icin islem yaptirmama izin vermedi maalesef bu arada kasiktaki beldeki sirttaki agrilar normalmis magnezyumu duzenli ic dedi bu arada @ParteMoralll gogus icin sordum süt doluyordur ondandir bide buyuyor normal o agrilar dedi ancak dayanilmayacak asamaya gelirsen bana gel dedi haberin olsun senin icin sordum. :)) aman kuzum herseyi normalmis bak cok sukur bi kac hafta daha sabret gececek demekki bas donmeleri
Dis icin yasak koydu ya ama agrim tam manasiyla gecmedi ki ilac kullaniyorum hala :// ben ciddi bisey oldugunu sanmiyorum canim goguslerin icin ama sen yine randevunda bir sor bakalim agrilara evet senin dediginin benzerini dedi daha bunlar neki dedi hatta :))Cok asırı canım evet yaslanamıyorum zor uyuyorum ah ben kızımda memeyı bırakırken bıle boyle agrı cekmedım. Cok tesekkur ederımmm canım benımmm
Agrıların tahmın ettıgım gıbıymıs sevındım canım.. bebişine de masallah
Yok canım almam zaten merakımdan sordum sadece fiyatını kumaşı çok farklıymışta ondan fiyatı öyleymiş sanki senelerce giyicek. E-bebekten almayı düşünüyorum bende indirime girerse. Bugün yorgan ve yastık aldım e-bebekten. Bide lcw homedan battaniye aldım baya bi kalın yünlü 25tlye çok uygun geldi.Kuzum saçmalama ya al e-bebekten 2 tane takım yeter.Ben 2 tane hastane çıkışı aldım.Birisi 10’lu birisi de 5’li.İkisini de götürücem hastaneye giderken.5’li olanı doğumdan sonra giydirsinler diye vericem,10’lu olanı da hastaneden çıkarken kullanıcam.Bilmiyorum takım anlayışınız nedir ?Ben fanatik Bjk’lıyım,evlenmeden önce her maçınaa giderdim,eşim Fenerbahçeli ,ortak bir nokta bulursam ,izin verirse Bjklı hastane çıkışı almayı da düşünüyorum.Eğer ki instgram üzerinden alışveriş yapacaksanız ki ,bana pek fazla güven vermiyor.Şeffaf Kargo ve kapıda ödeme isteyin.Bana 2 defa polar battaniye gönderdiler ,bir daha da instgramdan alışveriş yapmayı düşünmüyorum
Evet ya oyleymis canim dun surundurdu beni resmen bugün iyiyim :)) bidahaki randevu taaa 1 ay sonra :))Her şeyin güzel gecmesine çok sevindim fıstık. Büyüdükçe kasık ağrıları artıyor.
Aslında evet, ben de hep büyüyen yatak düşünmüştüm. Belki de dediğin gibi kullanamayacağiz. Bunlar da çok guzelmis, fiyat da tabi ön plana cikiyor, ne kadar bilmiyorum ama.Daha önce birçok arkadaşım bebeğinin odasını büyüyen yataklı takımlarla yaptılar ve çok az kullanan oldu. Ayrıca kullanmayan da oldu. Ben o tarz bişey düşünmüyorum. Aşağıda fotoğraflarını eklediğim (ekleyebildiysem tabi) yataklardan almayı düşünüyorum. Hem uyuyacağı zaman yanına da yatabilirim. Kendini daha güvende hisseder diye düşünüyorum. Montessori diye geçiyor bunlar. Bir dolap ve bol çekmeceli şifonyer ve tabi ki bir halı ile odayı kapatmayı düşünüyorum bu şekilde. Zaten arkadaşımdan almış olduğum bir beşiğimiz var, bir de park yatağımız var.
1 yaşından sonra odası yazdığım gibi olacak. Bence bu daha mantıklı büyüyen yataklara göre. Çünkü yatak büyüdüğü zaman öyle klasik bişey olsun istemiyorum ben. Tabi ki tercih meselesi
Ben bu şekilde düşünüyorum
Ben birini instagramdan alcam isimli digerini de eminonunden almayi dusunuyorum :))Yok canım almam zaten merakımdan sordum sadece fiyatını kumaşı çok farklıymışta ondan fiyatı öyleymiş sanki senelerce giyicek. E-bebekten almayı düşünüyorum bende indirime girerse. Bugün yorgan ve yastık aldım e-bebekten. Bide lcw homedan battaniye aldım baya bi kalın yünlü 25tlye çok uygun geldi.
Uok canim ben biliyorum.kiz bebektede koyulasir ama etrafinda kimin oglu varsa hepsi kapkara oldu diyebilirim benimde 4 kizimda ben hogus ucumda biliyordum.kizolduklarini doktor soyleyince fazla sasirmiyordum cunku.biliyordum cinsiyetin iİnşallah gönlünden geçen olur, bir erkek bebeğin olur. Ama kendini şartlamamalısın bence.
Sonradan üzülmeni istememBenim kızım olacak Allah nasip ederse, göğüs ucum resmen kopkoyu kahverengi oldu. Neredeyse siyaha yakın diyebilirim. Şöyle de birşey var. Hamilelikten önce normal kahverengi rengindeydi, şuanki renginden çok daha açıktı. Bazı kişiler daha cinsiyet öğrenmeden önce sorup kız mı erkek mi diye tahmin etmeye çalışırlardı. Bence o yüzden bu tür şeylere inanma derim. Kaldı ki sen tecrübeli bir annesin Tekrar söylüyorum Allah inşallah sana gönlünden geçeni verir
Bunlara bayılıyorum oğluma yaptıracaktık hatta eşim tasarımını yaptı sadece biyer bulup malzemeleri alıcaktık taşınma işi çıktı çok masraf olunca erteledik ama doğumdan sonra oğlumada böyle bişi yaptırıcam ikinciyede 1,2 sene sonra odasını ayırdığım zaman onada yaptırıcam kısmetse.bence çok kullanışlıDaha önce birçok arkadaşım bebeğinin odasını büyüyen yataklı takımlarla yaptılar ve çok az kullanan oldu. Ayrıca kullanmayan da oldu. Ben o tarz bişey düşünmüyorum. Aşağıda fotoğraflarını eklediğim (ekleyebildiysem tabi) yataklardan almayı düşünüyorum. Hem uyuyacağı zaman yanına da yatabilirim. Kendini daha güvende hisseder diye düşünüyorum. Montessori diye geçiyor bunlar. Bir dolap ve bol çekmeceli şifonyer ve tabi ki bir halı ile odayı kapatmayı düşünüyorum bu şekilde. Zaten arkadaşımdan almış olduğum bir beşiğimiz var, bir de park yatağımız var.
1 yaşından sonra odası yazdığım gibi olacak. Bence bu daha mantıklı büyüyen yataklara göre. Çünkü yatak büyüdüğü zaman öyle klasik bişey olsun istemiyorum ben. Tabi ki tercih meselesi
Ben bu şekilde düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?