2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aslında evet, ben de hep büyüyen yatak düşünmüştüm. Belki de dediğin gibi kullanamayacağiz. Bunlar da çok guzelmis, fiyat da tabi ön plana cikiyor, ne kadar bilmiyorum ama.

Eğer yaptıracaksan 600 den başlıyor.
Hazır alacaksan 900 - 1000 -1200 civarlarında. Tabi ki daha pahalısı da mevcut
Ben de araştırıyorum halen, Ankara'dayım. Burada Siteler diye bir yer var mobilyacıların olduğu. Onlara bakıyoruz ara ara. Gerçi eşim ben yaparım malzemeleri alırsak diyor. Elinden de gelir sağ olsun
Geçen hafta Çilek mobilyada 1200 TL ye gördüm ama satıldı biz alalım diyene kadar

Evet cunkj erkek bebegin en buyuk belirtisi.gogus ucu kararmasi ve.kiz bebek bekleyenlere gore 3 kat daha karartir
valla benım meme ucum kömür gıbı oldu
bebeğim kız
sabah bulantım hıc olmadı erkekte olmaz derler
ben bırgun bıle kusmadım
ama kız:)

bunlar hurafe

Uok canim ben biliyorum.kiz bebektede koyulasir ama etrafinda kimin oglu varsa hepsi kapkara oldu diyebilirim benimde 4 kizimda ben hogus ucumda biliyordum.kizolduklarini doktor soyleyince fazla sasirmiyordum cunku.biliyordum cinsiyetin i

O zaman hadi bakalım hayırlısı
Öğrendiğinde yazarsın canım
Ben 16. haftada öğrendim kızım olacağını, ama kesin değil demişti.
Sonra 20.haftada yine kız dedi
Seninkini de merakla bekliyor olacağım
Sağlıkla gelsin inşallah

Aslında evet, ben de hep büyüyen yatak düşünmüştüm. Belki de dediğin gibi kullanamayacağiz. Bunlar da çok guzelmis, fiyat da tabi ön plana cikiyor, ne kadar bilmiyorum ama.
Buyuyen besıgı kullanamayanları ben anlamadım neden kullanılmasın kı? Acaba besık mı dayanıksız? Hayır bende var oyuzden yoksa dırek soylerım sakın almayın dıye
ayak kısmında yan yana ıkı komıdın buyuklugunde parca var onlar kalkacak ıcıne buyuk 190lık yatak alıncak bu kadar basıt esım sökecek hatta :) koskocaman genc kız yatagı olacak :)
Ordan cıkan parçanın bırı kızımın komıdını olacak diğeri de sandık gıbı zaten sakladıgım oyuncaklar var ıcınde... bilemedım

Ben sormamıştım canım bu tarz yapan çok sayfa var instagramda eğer öyleyse bende alamam.
Eğer öyleyse kimse almasın

valla benım meme ucum kömür gıbı oldu
bebeğim kız
sabah bulantım hıc olmadı erkekte olmaz derler
ben bırgun bıle kusmadım
ama kız:)

bunlar hurafe
Ben hic bir kizimda kusmadim ama bazi seylerden midem bulanuyordu demek istedigim eger salcadan.tiksinmeseydim aklima hamile.oldugum gelmezdi

Hayirlsi dedigin gibi amin insallah hepimizin yavrularini Allah korusun insallah

He canim yanlis anlama gogus ucum cok karardi diyr demedim gercekten varmi boyle birsey diye sordum benimkilerin.rengi değişti

Oyy masallah bebise peki diş ne olacak canım antibiyotik bitince

benim karardı kızım olacak

Uok canim ben biliyorum.kiz bebektede koyulasir ama etrafinda kimin oglu varsa hepsi kapkara oldu diyebilirim benimde 4 kizimda ben hogus ucumda biliyordum.kizolduklarini doktor soyleyince fazla sasirmiyordum cunku.biliyordum cinsiyetin i
Benim erkek canım ama koyulaşma dediğin gibi olmadı hatta eskisine oranla çok az bı koyulaşma var takılmamak lazım çok

Memnunsun yani,insan kullanandan duymak istiyor, yazdığın iyiioldu, teşekkür ederim. Acemi olunca pek bilemiyoruz:).

Sizinde midenizde ekşime oluyo mu? Resmen kulaklarımın içine kadar yanıyo daha daha şimdiden başladıysak 4 ay düşünemiyorım

Ankara'dan yeni geldim .Siteler de maşallah artık marka mobilyacilarla aynı, hatta bazen daha pahalı olduğu bile oluyor:)

Benimkinde hiç kararma olmadı sadece büyüdü ama “Erkek “hepsi batıl inanç ya

Ankara'dan yeni geldim .Siteler de maşallah artık marka mobilyacilarla aynı, hatta bazen daha pahalı olduğu bile oluyor:)
Siteler den evlenirken bir köşe takımı beğendim,2.5 sene önce 18.000 lira ,ki ben Siteleri çok iyi bilirim.1 yıl Enerjisa şubesinde çalıştım.Şu anda da Siteler’den birşey almayı düşünmüyorum.Eğer usta bulup filan yaptıracaksanız da parayı peşin vermeyin.Bizim banyo dolabımız düğün gününün ertesi sabah saat 9’da geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…