- 12 Ekim 2018
- 343
- 337
- 18
- 31
Evet cunkj erkek bebegin en buyuk belirtisi.gogus ucu kararmasi ve.kiz bebek bekleyenlere gore 3 kat daha karartirCanım benimde göğüslerimin ucu karardı baya ve erkekmiş ne kadar doğru bilmiyorum ama bende tuttu.4 prenses 1 prens
Aslında evet, ben de hep büyüyen yatak düşünmüştüm. Belki de dediğin gibi kullanamayacağiz. Bunlar da çok guzelmis, fiyat da tabi ön plana cikiyor, ne kadar bilmiyorum ama.
valla benım meme ucum kömür gıbı olduEvet cunkj erkek bebegin en buyuk belirtisi.gogus ucu kararmasi ve.kiz bebek bekleyenlere gore 3 kat daha karartir
Uok canim ben biliyorum.kiz bebektede koyulasir ama etrafinda kimin oglu varsa hepsi kapkara oldu diyebilirim benimde 4 kizimda ben hogus ucumda biliyordum.kizolduklarini doktor soyleyince fazla sasirmiyordum cunku.biliyordum cinsiyetin i
Buyuyen besıgı kullanamayanları ben anlamadım neden kullanılmasın kı? Acaba besık mı dayanıksız? Hayır bende var oyuzden yoksa dırek soylerım sakın almayın dıyeAslında evet, ben de hep büyüyen yatak düşünmüştüm. Belki de dediğin gibi kullanamayacağiz. Bunlar da çok guzelmis, fiyat da tabi ön plana cikiyor, ne kadar bilmiyorum ama.
Ben sormamıştım canım bu tarz yapan çok sayfa var instagramda eğer öyleyse bende alamam.Canım senin attığın hastane çıkışının fiyatını sordum hcbbaby’e sadece tulum eldiven şapka önlük 425 tl dediNeymişte kumaşı güney afrikadan geliyomuş hasttanede 3-5 saat giydirceğim şeye o kadar para vermem şahsen. Gamzelikiziniz
Ben hic bir kizimda kusmadim ama bazi seylerden midem bulanuyordu demek istedigim eger salcadan.tiksinmeseydim aklima hamile.oldugum gelmezdivalla benım meme ucum kömür gıbı oldu
bebeğim kız
sabah bulantım hıc olmadı erkekte olmaz derler
ben bırgun bıle kusmadım
ama kız:)
bunlar hurafe
Hayirlsi dedigin gibi amin insallah hepimizin yavrularini Allah korusun insallahO zaman hadi bakalım hayırlısı
Öğrendiğinde yazarsın canım
Ben 16. haftada öğrendim kızım olacağını, ama kesin değil demişti.
Sonra 20.haftada yine kız dedi
Seninkini de merakla bekliyor olacağım
Sağlıkla gelsin inşallah
He canim yanlis anlama gogus ucum cok karardi diyr demedim gercekten varmi boyle birsey diye sordum benimkilerin.rengi değiştiO zaman hadi bakalım hayırlısı
Öğrendiğinde yazarsın canım
Ben 16. haftada öğrendim kızım olacağını, ama kesin değil demişti.
Sonra 20.haftada yine kız dedi
Seninkini de merakla bekliyor olacağım
Sağlıkla gelsin inşallah
Oyy masallah bebiseGördüm teyzesi bende oglusumu kesin erkek bu arada oyle dedi doktor video cektim pipisinide gosterdi. Herseyi cok sukur iyiymis afp diye bir hormon var onun icin kan aldi sadece 186 gr mis benim oglus dis icin islem yaptirmama izin vermedi maalesef bu arada kasiktaki beldeki sirttaki agrilar normalmis magnezyumu duzenli ic dedi bu arada @ParteMoralll gogus icin sordum süt doluyordur ondandir bide buyuyor normal o agrilar dedi ancak dayanilmayacak asamaya gelirsen bana gel dedi haberin olsun senin icin sordum. :)) aman kuzum herseyi normalmis bak cok sukur bi kac hafta daha sabret gececek demekki bas donmeleri
Dayanabilecegin noktaya kadar dayan dedi kisacasi islem yapilmasini tavsiye etmiyorum ben dedi bilmiyorum ne olacak ://Oyy masallah bebisepeki diş ne olacak canım antibiyotik bitince
benim karardı kızım olacakFeeling07 erkek bebege hamile olanlarin göğüs ucu cok karirmis senin co
Yok canim benim 4 kiziiminda brlirtileri farkliydi amaa ben.utrasyona girmeden biliyordum kiz olduklarini cunku kiz bebeekte gogus ucu cok kararmmaz ordan biliyordum hepside farkliydi birinde cok eksi yedim.birinde cok tatli birinde sut görmek istemedim birinde cok istedim yani o belirtiler farkli farkli
Benim erkek canım ama koyulaşma dediğin gibi olmadı hatta eskisine oranla çok az bı koyulaşma var takılmamak lazım çokUok canim ben biliyorum.kiz bebektede koyulasir ama etrafinda kimin oglu varsa hepsi kapkara oldu diyebilirim benimde 4 kizimda ben hogus ucumda biliyordum.kizolduklarini doktor soyleyince fazla sasirmiyordum cunku.biliyordum cinsiyetin i
Memnunsun yani,insan kullanandan duymak istiyor, yazdığın iyiioldu, teşekkür ederim. Acemi olunca pek bilemiyoruz:).Buyuyen besıgı kullanamayanları ben anlamadım neden kullanılmasın kı? Acaba besık mı dayanıksız? Hayır bende var oyuzden yoksa dırek soylerım sakın almayın dıye
ayak kısmında yan yana ıkı komıdın buyuklugunde parca var onlar kalkacak ıcıne buyuk 190lık yatak alıncak bu kadar basıt esım sökecek hatta :) koskocaman genc kız yatagı olacak :)
Ordan cıkan parçanın bırı kızımın komıdını olacak diğeri de sandık gıbı zaten sakladıgım oyuncaklar var ıcınde... bilemedım
Ankara'dan yeni geldim .Siteler de maşallah artık marka mobilyacilarla aynı, hatta bazen daha pahalı olduğu bile oluyor:)Eğer yaptıracaksan 600 den başlıyor.
Hazır alacaksan 900 - 1000 -1200 civarlarında. Tabi ki daha pahalısı da mevcut
Ben de araştırıyorum halen, Ankara'dayım. Burada Siteler diye bir yer var mobilyacıların olduğu. Onlara bakıyoruz ara ara. Gerçi eşim ben yaparım malzemeleri alırsak diyor. Elinden de gelir sağ olsun
Geçen hafta Çilek mobilyada 1200 TL ye gördüm ama satıldı biz alalım diyene kadar
Tabı kı ama bazı besıkler var goruyorum fazla ıyı olmuyor uzun surelı bısey alacaksan kalıtelı alırsın uzun yıllar kullanır.Memnunsun yani,insan kullanandan duymak istiyor, yazdığın iyiioldu, teşekkür ederim. Acemi olunca pek bilemiyoruz:).
Siteler den evlenirken bir köşe takımı beğendim,2.5 sene önce 18.000 lira ,ki ben Siteleri çok iyi bilirim.1 yıl Enerjisa şubesinde çalıştım.Şu anda da Siteler’den birşey almayı düşünmüyorum.Eğer usta bulup filan yaptıracaksanız da parayı peşin vermeyin.Bizim banyo dolabımız düğün gününün ertesi sabah saat 9’da geldiAnkara'dan yeni geldim .Siteler de maşallah artık marka mobilyacilarla aynı, hatta bazen daha pahalı olduğu bile oluyor:)
Evet,senin hangi marka? Arkadaşım cilek'ten aldı. Ben de onu düşündümTabı kı ama bazı besıkler var goruyorum fazla ıyı olmuyor uzun surelı bısey alacaksan kalıtelı alırsın uzun yıllar kullanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?