- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
Ben de büyüyen beşik alıcam büyük ihtimalle.Kızkardeşim Bellona’dan aldı,yiyenim 4 yaşında ,şimdi aynı sizin gibi yatak alacağız içine .Ama taş gibi yatak hiçbir şey olmadı ve mobilyası da kurşun geçirmez filan ,tamamen bebeğe uyumluTabı kı ama bazı besıkler var goruyorum fazla ıyı olmuyor uzun surelı bısey alacaksan kalıtelı alırsın uzun yıllar kullanır.
Ayy var ya, dugun zamanı yatak odası gelmeyenleri falan okuyorum, çok sıkıntı. Sinir olmussundur. Bı de o kadar paraya bunu yapıyorlar.Siteler den evlenirken bir köşe takımı beğendim,2.5 sene önce 18.000 lira ,ki ben Siteleri çok iyi bilirim.1 yıl Enerjisa şubesinde çalıştım.Şu anda da Siteler’den birşey almayı düşünmüyorum.Eğer usta bulup filan yaptıracaksanız da parayı peşin vermeyin.Bizim banyo dolabımız düğün gününün ertesi sabah saat 9’da geldi
Ahhh ahhh ben Çilek’de sadece karyolasını beğendim,3.000 lira .Eşim çok beğendiysen alalım dedi ama henüz karar veremedimEvet,senin hangi marka? Arkadaşım cilek'ten aldı. Ben de onu düşündüm
Mobilyalarım 1 ay önce geldi,ev kuruldu ama usta saolsun Hergün bir parça getirdi.Banyo dolabı,koridora filan dolap+vestiyer yaptırdım.Hergün bir parçasını getirip bırakıyordu.Bazen gelmiyordu,1 ay boyunca boş evd usta bekledimAyy var ya, dugun zamanı yatak odası gelmeyenleri falan okuyorum, çok sıkıntı. Sinir olmussundur. Bı de o kadar paraya bunu yapıyorlar.
çok saol kuzum bunlar çok güzel bakam bi gezip dolaşmak lazımm mobilya için artıkHayırlısı tatlım, size uyan nasılsa öyle alın bebişinizin yatağını, oda takımını
Ben sadece düşüncemi söyleyip öneri sundum
Sonuçta sizin bileceğiniz şey
canım benimde bebeğim erkek ama göğüs ucumda kararma fln hiç olmadı benim tek erkek belirtim göbeğimin şekli oldu yani göbeğimden başka bi yerimde şişkinlik olmadı kollar kalça basen vs ama o da yapısal diye düşünüyorum . Allah hayırlısını versinEvet cunkj erkek bebegin en buyuk belirtisi.gogus ucu kararmasi ve.kiz bebek bekleyenlere gore 3 kat daha karartir
yukarda yazmıstım ozaman çilek mobılyadan alacaktım ama hıc begenmedım bana kalıtesız geldı hemde pahalı ben 3,5sene once butun odasını yaptırdım mdf den hepsı yanı bayaa saglammEvet,senin hangi marka? Arkadaşım cilek'ten aldı. Ben de onu düşündüm
evet benımde öyle vallahı taş gıbı hıc bıseyı yok yanı sureklı oda yapcak halımız yok uzun yıllar kullansınlar:)) hem yatagın altıda var dıgerı de bıraz buyuyunce oda orda yatar ohhh yeter :))Ben de büyüyen beşik alıcam büyük ihtimalle.Kızkardeşim Bellona’dan aldı,yiyenim 4 yaşında ,şimdi aynı sizin gibi yatak alacağız içine .Ama taş gibi yatak hiçbir şey olmadı ve mobilyası da kurşun geçirmez filan ,tamamen bebeğe uyumlu
Bir de benim babam alacak ,o yüzden onu da masrafa sokmak istemiyorum çok fazla Hayat çok pahalı yapalım 5 yıl bizi idare etsin yeter ,sonra da düşünürüz artıkyukarda yazmıstım ozaman çilek mobılyadan alacaktım ama hıc begenmedım bana kalıtesız geldı hemde pahalı ben 3,5sene once butun odasını yaptırdım mdf den hepsı yanı bayaa saglamm
evet benımde öyle vallahı taş gıbı hıc bıseyı yok yanı sureklı oda yapcak halımız yok uzun yıllar kullansınlar:)) hem yatagın altıda var dıgerı de bıraz buyuyunce oda orda yatar ohhh yeter :))
OY ne güzel MâşâAllah ben gözümü daha yeni açıyorum bulantıdan :) kız bebekte bulantı olur derler tabi benim durumumda ki bulantı erkek bebekte dinlemiyorHayir canim dusukten sonra zayifladim bu bebekte anlamadim hamile oldugumu ama sadece 1 hafta salca gormek isemedim
Seninki nasıl karardımı :)Evet cunkj erkek bebegin en buyuk belirtisi.gogus ucu kararmasi ve.kiz bebek bekleyenlere gore 3 kat daha karartir
Çok şükür canım MâşâAllahGördüm teyzesi bende oglusumu kesin erkek bu arada oyle dedi doktor video cektim pipisinide gosterdi. Herseyi cok sukur iyiymis afp diye bir hormon var onun icin kan aldi sadece 186 gr mis benim oglus dis icin islem yaptirmama izin vermedi maalesef bu arada kasiktaki beldeki sirttaki agrilar normalmis magnezyumu duzenli ic dedi bu arada @ParteMoralll gogus icin sordum süt doluyordur ondandir bide buyuyor normal o agrilar dedi ancak dayanilmayacak asamaya gelirsen bana gel dedi haberin olsun senin icin sordum. :)) aman kuzum herseyi normalmis bak cok sukur bi kac hafta daha sabret gececek demekki bas donmeleri
Öyle dedi valla ama kumaşı farklıymış valla yazıyoduda unuttum pamuk falan onun yanında baya kötüymüş :) amaan bi kere giydirilcek ikinciye olmucak şey için almak mantıksız bence.Ben sormamıştım canım bu tarz yapan çok sayfa var instagramda eğer öyleyse bende alamam.
Eğer öyleyse kimse almasın
Birsürü eksiğini tamamlarız o fiyata canım dediğin gibi gereksiz. Ben zaten hergün başka bir model buluyorum seçenek çok fazla instagramda o olmaz başkası olur mutlaka :))Öyle dedi valla ama kumaşı farklıymış valla yazıyoduda unuttum pamuk falan onun yanında baya kötüymüş :) amaan bi kere giydirilcek ikinciye olmucak şey için almak mantıksız bence.
Canim kizdada kararir ama keske erkek bebege hamile birini görseniz baya kararirbenim karardı kızım olacak
Amin demek gercek değilmiş o herkeese ayrıçok saol kuzum bunlar çok güzel bakam bi gezip dolaşmak lazımm mobilya için artık
canım benimde bebeğim erkek ama göğüs ucumda kararma fln hiç olmadı benim tek erkek belirtim göbeğimin şekli oldu yani göbeğimden başka bi yerimde şişkinlik olmadı kollar kalça basen vs ama o da yapısal diye düşünüyorum . Allah hayırlısını versin
Aynen iyle benim.sadece ilk kizim 5 ay biyunca bireey yiyemedim digerlerinde ilk 3 ay bulantim oldu sadeceOY ne güzel MâşâAllah ben gözümü daha yeni açıyorum bulantıdan :) kız bebekte bulantı olur derler tabi benim durumumda ki bulantı erkek bebekte dinlemiyor
Normal kararma daha canim oyle cook kararma yok daha ama etrafi küçük kabarciklar olduSeninki nasıl karardımı :)
He canim yanlis anlama gogus ucum cok karardi diyr demedim gercekten varmi boyle birsey diye sordum benimkilerin.rengi değişti
Rabbim gönlüne göre hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin canımAynen iyle benim.sadece ilk kizim 5 ay biyunca bireey yiyemedim digerlerinde ilk 3 ay bulantim oldu sadece
Ayh, insan dugune mi ugrassin, aldığın urunu getirmeyenlere mi kızsın? Benim de TV Bellona''an hediyeydi, dugunu geçtim, hamileligin 3.ayinda geldi TV:).Mobilyalarım 1 ay önce geldi,ev kuruldu ama usta saolsun Hergün bir parça getirdi.Banyo dolabı,koridora filan dolap+vestiyer yaptırdım.Hergün bir parçasını getirip bırakıyordu.Bazen gelmiyordu,1 ay boyunca boş evd usta bekledim
Esmerlerde kararır diye duymuştum bendeCanim kizdada kararir ama keske erkek bebege hamile birini görseniz baya kararir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?