2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Tabı kı ama bazı besıkler var goruyorum fazla ıyı olmuyor uzun surelı bısey alacaksan kalıtelı alırsın uzun yıllar kullanır.
Ben de büyüyen beşik alıcam büyük ihtimalle.Kızkardeşim Bellona’dan aldı,yiyenim 4 yaşında ,şimdi aynı sizin gibi yatak alacağız içine .Ama taş gibi yatak hiçbir şey olmadı ve mobilyası da kurşun geçirmez filan ,tamamen bebeğe uyumlu

Ayy var ya, dugun zamanı yatak odası gelmeyenleri falan okuyorum, çok sıkıntı. Sinir olmussundur. Bı de o kadar paraya bunu yapıyorlar.

Evet,senin hangi marka? Arkadaşım cilek'ten aldı. Ben de onu düşündüm
Ahhh ahhh ben Çilek’de sadece karyolasını beğendim,3.000 lira .Eşim çok beğendiysen alalım dedi ama henüz karar veremedim

Ayy var ya, dugun zamanı yatak odası gelmeyenleri falan okuyorum, çok sıkıntı. Sinir olmussundur. Bı de o kadar paraya bunu yapıyorlar.
Mobilyalarım 1 ay önce geldi,ev kuruldu ama usta saolsun Hergün bir parça getirdi.Banyo dolabı,koridora filan dolap+vestiyer yaptırdım.Hergün bir parçasını getirip bırakıyordu.Bazen gelmiyordu,1 ay boyunca boş evd usta bekledim

Hayırlısı tatlım, size uyan nasılsa öyle alın bebişinizin yatağını, oda takımını
Ben sadece düşüncemi söyleyip öneri sundum
Sonuçta sizin bileceğiniz şey
çok saol kuzum bunlar çok güzel bakam bi gezip dolaşmak lazımm mobilya için artık

Evet cunkj erkek bebegin en buyuk belirtisi.gogus ucu kararmasi ve.kiz bebek bekleyenlere gore 3 kat daha karartir
canım benimde bebeğim erkek ama göğüs ucumda kararma fln hiç olmadı benim tek erkek belirtim göbeğimin şekli oldu yani göbeğimden başka bi yerimde şişkinlik olmadı kollar kalça basen vs ama o da yapısal diye düşünüyorum . Allah hayırlısını versin

Evet,senin hangi marka? Arkadaşım cilek'ten aldı. Ben de onu düşündüm
yukarda yazmıstım ozaman çilek mobılyadan alacaktım ama hıc begenmedım bana kalıtesız geldı hemde pahalı ben 3,5sene once butun odasını yaptırdım mdf den hepsı yanı bayaa saglamm
evet benımde öyle vallahı taş gıbı hıc bıseyı yok yanı sureklı oda yapcak halımız yok uzun yıllar kullansınlar:)) hem yatagın altıda var dıgerı de bıraz buyuyunce oda orda yatar ohhh yeter :))

Bir de benim babam alacak ,o yüzden onu da masrafa sokmak istemiyorum çok fazla Hayat çok pahalı yapalım 5 yıl bizi idare etsin yeter ,sonra da düşünürüz artık

Hayir canim dusukten sonra zayifladim bu bebekte anlamadim hamile oldugumu ama sadece 1 hafta salca gormek isemedim
OY ne güzel MâşâAllah ben gözümü daha yeni açıyorum bulantıdan :) kız bebekte bulantı olur derler tabi benim durumumda ki bulantı erkek bebekte dinlemiyor

Çok şükür canım MâşâAllah
Bizim minnakta 220 gr olmuş :) yaklaşık 22 cm dedi ama ultrasonda problem vardı ölçtüğü kağıt fotosunu alamadım.
Valla alıştım artık benim yaşam tarzı oldu bulantı baş dönmesi:)
Şu saat olmuş ağzıma bi lokma yemek girmedi yine zofer içtim

Ben sormamıştım canım bu tarz yapan çok sayfa var instagramda eğer öyleyse bende alamam.
Eğer öyleyse kimse almasın
Öyle dedi valla ama kumaşı farklıymış valla yazıyoduda unuttum pamuk falan onun yanında baya kötüymüş :) amaan bi kere giydirilcek ikinciye olmucak şey için almak mantıksız bence.

Öyle dedi valla ama kumaşı farklıymış valla yazıyoduda unuttum pamuk falan onun yanında baya kötüymüş :) amaan bi kere giydirilcek ikinciye olmucak şey için almak mantıksız bence.
Birsürü eksiğini tamamlarız o fiyata canım dediğin gibi gereksiz. Ben zaten hergün başka bir model buluyorum seçenek çok fazla instagramda o olmaz başkası olur mutlaka :))

Amin demek gercek değilmiş o herkeese ayrı

Ayh, insan dugune mi ugrassin, aldığın urunu getirmeyenlere mi kızsın? Benim de TV Bellona''an hediyeydi, dugunu geçtim, hamileligin 3.ayinda geldi TV:).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…