2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ankara'dan yeni geldim .Siteler de maşallah artık marka mobilyacilarla aynı, hatta bazen daha pahalı olduğu bile oluyor:)

Aslında evet doğru söylüyorsun. Sitelerden normalde gidip ne bişey alırım, ne de ölçü verir yaptırırım.
Dayımın arkadaşı ben sana maliyetine yaparım istediğin modeli seç dedi 600 istedi. O son çare
Gerçi maliyetinin de 600 olduğunu pek sanmıyorum ama belki de doğrudur

Ben birsey merak ediuorum ben 28 ekimde dusuk yaptim simdi son adetin baslangici o gunmu oluyor cunku 15 gune yakin surdu 10 kasimda kanamam bitmisti

Ben birsey merak ediuorum ben 28 ekimde dusuk yaptim simdi son adetin baslangici o gunmu oluyor cunku 15 gune yakin surdu 10 kasimda kanamam bitmisti
Bence düştükten sonrasını değil de ultrasonda çıkan haftayı baz almak gerekir. En doğru haftayı doktorun sana söylemiştir. Gidip geldikçe arada fark varsa o da kapanır.

Instagramda sponsorlu sayfa olarak karşıma çıktı video ile anlatmışlar bebek arabasını belki ilgilenen veya ekstra bilgisi olan vardır diye buraya bi atayım dedim:) nasıldır acaba ?

Eklentiler

• IMG_1003.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 66
Dayılar daha çok istiyo :)

Kızlar 2 gün önce burnum kanadı. Az önce de başladı ama çok değildi sonra durdu genzimden akıyor şuan. Böyle bi durum yaşayan var mı genizden akması endişelendiriyor doktoruma mesaj yazdım ama daha görmedi ne zaman cevap verir bilmiyorum

Hamilelikte burun kanamaları sık görülen birşey bildiğim kadarıyla ama içeri akmasın ya mideni bulandırır burnunu öne eğip başparmağın ve işaret parmağınla yumuşak kısmına baskı uygula durması lazım bu şekilde 5 dk içinde

Yok o baya hafifledi kuzum kasiklarima sisler sokuyolarmis gibi bir agri birde sirtim magnezyumda iciyorum ama bi sorayim bakalim ? Sen nasilsin ? Sonuclar geldimi
Çok geçmiş olsun canım, benimde 4 gündür bütün kemiklerim ağrıyor resmen , uykudan uyanıyorum artık. Doktora gitmem gerek magnezyum verecek büyük ihtimal ama olsun. Sonuçlarım henüz çıkmadı 15 günden önce çıkmaz denmişti zaten.

Benimde ilk kizimda olmustu otur ve basini onune ey cmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…