Ben olmayı düşünmüyorum cancağızım, doktorun verdiği vitamin haplarını bile içmiyorum gereksiz yere ilaç almaya karşıyım açıkçası. Folik asit dışında bir şey kullanmadım. Enfeksiyon durumda verilen antibiyotikleri bile çok gerekli görmedikçe kullanmıyorum.
Instagramda sponsorlu sayfa olarak karşıma çıktı video ile anlatmışlar bebek arabasını belki ilgilenen veya ekstra bilgisi olan vardır diye buraya bi atayım dedim:) nasıldır acaba ?
Çok geçmiş olsun canım, benimde 4 gündür bütün kemiklerim ağrıyor resmen , uykudan uyanıyorum artık. Doktora gitmem gerek magnezyum verecek büyük ihtimal ama olsun. Sonuçlarım henüz çıkmadı 15 günden önce çıkmaz denmişti zaten.
15 gun geçmedi mi ya :// bana da afp testi yapti umarim temiz cikar benimde senin gibiydi agrilarim magnezyum.duzenli ic dedi bide gynoferro diye bir ilac yazdi
Hamilelikte burun kanamaları sık görülen birşey bildiğim kadarıyla ama içeri akmasın ya mideni bulandırır burnunu öne eğip başparmağın ve işaret parmağınla yumuşak kısmına baskı uygula durması lazım bu şekilde 5 dk içinde
Aslında evet doğru söylüyorsun. Sitelerden normalde gidip ne bişey alırım, ne de ölçü verir yaptırırım.
Dayımın arkadaşı ben sana maliyetine yaparım istediğin modeli seç dedi 600 istedi. O son çare
Gerçi maliyetinin de 600 olduğunu pek sanmıyorum ama belki de doğrudur
Instagramda sponsorlu sayfa olarak karşıma çıktı video ile anlatmışlar bebek arabasını belki ilgilenen veya ekstra bilgisi olan vardır diye buraya bi atayım dedim:) nasıldır acaba ?
15 gun geçmedi mi ya :// bana da afp testi yapti umarim temiz cikar benimde senin gibiydi agrilarim magnezyum.duzenli ic dedi bide gynoferro diye bir ilac yazdi
Kızlar ben bu aralar ciddi bir mide ağrısı ve bağırsak sorunu yaşıyorum, aynı sorunları yaşayıp çözüm bulan var mı aranızda?
Ne yesem, ne içsem aşırı bir mide ağrısı sonrasında bağırsaklarda kramp ve ağrıya yol açıyor.
Hafta içi doktora gideceğim ama sizlere de sormak istedim.
Benim iki oğlumda da çok karardi göğsümün yarısından fazlası tamamına yakını karardi. Şimdi kızım olacak inşallah bundan da yarısına kadar kararmış ve dahada kararır ilerledikçe.