2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Tetanoz aşısı olmayan ya da olmayacak olan var mı?
Ben olmayı düşünmüyorum cancağızım, doktorun verdiği vitamin haplarını bile içmiyorum gereksiz yere ilaç almaya karşıyım açıkçası. Folik asit dışında bir şey kullanmadım. Enfeksiyon durumda verilen antibiyotikleri bile çok gerekli görmedikçe kullanmıyorum.

Instagramda sponsorlu sayfa olarak karşıma çıktı video ile anlatmışlar bebek arabasını belki ilgilenen veya ekstra bilgisi olan vardır diye buraya bi atayım dedim:) nasıldır acaba ?
Benimde sürekli karşıma çıkıyor ama nedense çok kararsızım ben

15 gun geçmedi mi ya :// bana da afp testi yapti umarim temiz cikar benimde senin gibiydi agrilarim magnezyum.duzenli ic dedi bide gynoferro diye bir ilac yazdi

Evet burun kanamasının hamilelikte normal olduğunu ben de duymuştum ama içeri akması endişelendirdi ama çok şükür durdu şimdi

Üç beş kâr mecbur, biz de esnafiz, diyecek:). Yine de 600 çok iyi,şaka bir yana.

Instagramda sponsorlu sayfa olarak karşıma çıktı video ile anlatmışlar bebek arabasını belki ilgilenen veya ekstra bilgisi olan vardır diye buraya bi atayım dedim:) nasıldır acaba ?
Ben hastanede bi bayanda gördüm bunu hiç beğenmedim tabi herkesin kendi tercihi :)

15 gun geçmedi mi ya :// bana da afp testi yapti umarim temiz cikar benimde senin gibiydi agrilarim magnezyum.duzenli ic dedi bide gynoferro diye bir ilac yazdi
Yok gülüm bugün 5. günü işlemin sana da çok geçmiş, inşallah temiz çıkar testin.

Kızlar ben bu aralar ciddi bir mide ağrısı ve bağırsak sorunu yaşıyorum, aynı sorunları yaşayıp çözüm bulan var mı aranızda?
Ne yesem, ne içsem aşırı bir mide ağrısı sonrasında bağırsaklarda kramp ve ağrıya yol açıyor.
Hafta içi doktora gideceğim ama sizlere de sormak istedim.

Canim kizdada kararir ama keske erkek bebege hamile birini görseniz baya kararir
Benim iki oğlumda da çok karardi göğsümün yarısından fazlası tamamına yakını karardi. Şimdi kızım olacak inşallah bundan da yarısına kadar kararmış ve dahada kararır ilerledikçe.

Kızlar devlette detaylı ultrason varmi varsa istanbulda hangi devlet hastanelerindw var bide ariyomuyuz hastaneyi napiyoruZ bilgisi olan varmi

Hayırlı akşamlar hanimlar

Ben Karne günü düşmüştüm hala kalkamiyorum. Kuyruk sokumum sallanıyor yerinden Dr. Film cekmiyor acaba Mr.a mi gitsem herhangi bir sorun olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…