- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
Sabahları ballı limonlu su iyi geliyor canım. Ben bulantım yüzünden çok içtim o yüzden artık istsemde içemiyorum. Çay yerine de rahatsız olduğun zaman içebilirsin.Kızlar ben bu aralar ciddi bir mide ağrısı ve bağırsak sorunu yaşıyorum, aynı sorunları yaşayıp çözüm bulan var mı aranızda?
Ne yesem, ne içsem aşırı bir mide ağrısı sonrasında bağırsaklarda kramp ve ağrıya yol açıyor.
Hafta içi doktora gideceğim ama sizlere de sormak istedim.
Detaylı ultrason için perinatoloji kaydı açtırmanız lazım. Kadın doğumcular açıyor. Ben açtırdım. mhrsde bölümü aratarak hangi hastanelerde olduğunu görebilirsiniz. Kanunide, bağcılar eah Süleymaniye Doğum evinde var bildiğim. Ama randevu bulmak biraz sıkıntılı.Kızlar devlette detaylı ultrason varmi varsa istanbulda hangi devlet hastanelerindw var bide ariyomuyuz hastaneyi napiyoruZ bilgisi olan varmi
Çevrende satan bir yer var mı bu modeli gidip inceleyebilirsin bizim burda yok netten gördüğüm kadarıyla. O yüzden pek tercih edemiyorum gidip canlı görmem lazım incelemem lazımVideo baya iyi görünüyor ama ben de aynen kararsızım canım ya
Oy maşallah ona annesiKızlar bugün detaylı ultrasonu yaptırdık çok şükür bi sorun çıkmadı ,oğluşum 26cm olmuş 480 gram geldi baya büyümüş :)
Ben hastanede bi bayanda gördüm bunu hiç beğenmedim tabi herkesin kendi tercihi :)
Çevrende satan bir yer var mı bu modeli gidip inceleyebilirsin bizim burda yok netten gördüğüm kadarıyla. O yüzden pek tercih edemiyorum gidip canlı görmem lazım incelemem lazım
Canım maşallah çok iyi bencede :) benimde 406 gramdı. Beslenmene dikkat ediyomusun neler yiyosun mesela?Kızlar bugün detaylı ultrasonu yaptırdık çok şükür bi sorun çıkmadı ,oğluşum 26cm olmuş 480 gram geldi baya büyümüş :)
O nasil guzel profil resmiYok gülüm bugün 5. günü işlemin sana da çok geçmiş, inşallah temiz çıkar testin.
Elleri yumuk yumuk olmuş kilo alınca :) çok dikkat etmiyorum canım ama süt ürünleri, meyve ,ceviz çok yiyorumCanım maşallah çok iyi bencede :) benimde 406 gramdı. Beslenmene dikkat ediyomusun neler yiyosun mesela?
Muz falanda kilo aldırıyomuş sağlıklı olsunlarda en önemlisi bu :) göbüşün çıktımı peki benim hala çok az çıktıdaElleri yumuk yumuk olmuş kilo alınca :) çok dikkat etmiyorum canım ama süt ürünleri, meyve ,ceviz çok yiyorum
Evet canım meyve kilo aldırıyor galiba bebişe :) 3 kilo doğsun kolay doğsun çokta kilolu zor olur şimdi :) baya çıktı canım benim 3 kilo aldım full göbeğe gitti, seninde çıkar artık ben zaten biraz göbekliydimMuz falanda kilo aldırıyomuş sağlıklı olsunlarda en önemlisi bu :) göbüşün çıktımı peki benim hala çok az çıktıda
Ben sade sodayla yatıp kalkicam yakında bana çok çok iyi geliyor canımKızlar ben bu aralar ciddi bir mide ağrısı ve bağırsak sorunu yaşıyorum, aynı sorunları yaşayıp çözüm bulan var mı aranızda?
Ne yesem, ne içsem aşırı bir mide ağrısı sonrasında bağırsaklarda kramp ve ağrıya yol açıyor.
Hafta içi doktora gideceğim ama sizlere de sormak istedim.
Kuyruk sokumu sallanıyor derken? Çok mu kötü durumdasın? Mr/ röntgen/tomografi etkileri aynı diye biliyorum canım.çok geçmiş olsun.Hayırlı akşamlar hanimlar
Ben Karne günü düşmüştüm hala kalkamiyorum. Kuyruk sokumum sallanıyor yerinden Dr. Film cekmiyor acaba Mr.a mi gitsem herhangi bir sorun olur mu
Sizinde midenizde ekşime oluyo mu? Resmen kulaklarımın içine kadar yanıyo daha daha şimdiden başladıysak 4 ay düşünemiyorım
Omurgada ki aciklik icin dedi kuzu tabi bilmiyorum. Ultrasonda bir sorun yok cok sükür kanda temiz cikar dedi insallah oyle olur canimS Serylady gözün aydın canım paşayı görmüşsün maşallah ona annesi.bende afd testi yaptırmıştım. nöral tüp defenkti için bakıyorlar ona.
Strongmom_ canım sende görmüşsün kuzuyu gözün aydın.sen böyle kötü oldukça inan üzülüyorum senin için yakın olsam gelip bakarım ben sana.
Eylem15 maşallah annesi yarım kg olmuş nerdeyse prinç taneleri koca bebek oldular..
Son 3 ay daha zormuş ya korkutuyorAyy aynı şeyleri yaşıyoruz canım yaneyse ki böyle aynı şeyleri yaşayınca en azından normal olduğunu düşünüp mutlu oluyorum
Kızlar devlette detaylı ultrason varmi varsa istanbulda hangi devlet hastanelerindw var bide ariyomuyuz hastaneyi napiyoruZ bilgisi olan varmi
aliexden 30 tl ye alıp 300 tl ye satıyorlarBen sormamıştım canım bu tarz yapan çok sayfa var instagramda eğer öyleyse bende alamam.
Eğer öyleyse kimse almasın
Cinsiyet değişmiş tekrar, hayırlısı neyse o olsun fıstık. Zeynep Kamil'de var. Arasan bile 15 gün sonrası için randevu dolu oluyor. 15 gün sonrasına da MHRS vermiyor randevu. Mecbur gitmen gerekir .Birkaç devlette daha var demisti arkadaşlar ama unuttum. Ben sadece perinatoloji olarak sordum mhrs'ye, onlar da sadece Zeynep Kamil var dediler.Kızlar devlette detaylı ultrason varmi varsa istanbulda hangi devlet hastanelerindw var bide ariyomuyuz hastaneyi napiyoruZ bilgisi olan varmi
valla benım meme ucum kömür gıbı oldu
bebeğim kız
sabah bulantım hıc olmadı erkekte olmaz derler
ben bırgun bıle kusmadım
ama kız:)
bunlar hurafe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?