2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sabahları ballı limonlu su iyi geliyor canım. Ben bulantım yüzünden çok içtim o yüzden artık istsemde içemiyorum. Çay yerine de rahatsız olduğun zaman içebilirsin.
Kızlar devlette detaylı ultrason varmi varsa istanbulda hangi devlet hastanelerindw var bide ariyomuyuz hastaneyi napiyoruZ bilgisi olan varmi
Detaylı ultrason için perinatoloji kaydı açtırmanız lazım. Kadın doğumcular açıyor. Ben açtırdım. mhrsde bölümü aratarak hangi hastanelerde olduğunu görebilirsiniz. Kanunide, bağcılar eah Süleymaniye Doğum evinde var bildiğim. Ama randevu bulmak biraz sıkıntılı.

Video baya iyi görünüyor ama ben de aynen kararsızım canım ya
Çevrende satan bir yer var mı bu modeli gidip inceleyebilirsin bizim burda yok netten gördüğüm kadarıyla. O yüzden pek tercih edemiyorum gidip canlı görmem lazım incelemem lazım

Ben hastanede bi bayanda gördüm bunu hiç beğenmedim tabi herkesin kendi tercihi :)

Çevrende satan bir yer var mı bu modeli gidip inceleyebilirsin bizim burda yok netten gördüğüm kadarıyla. O yüzden pek tercih edemiyorum gidip canlı görmem lazım incelemem lazım

Denk gelirse bakarım artık acele etmiyorum araba konusunda araştırmak lazım güzelce :)

Kızlar bugün detaylı ultrasonu yaptırdık çok şükür bi sorun çıkmadı ,oğluşum 26cm olmuş 480 gram geldi baya büyümüş :)
Canım maşallah çok iyi bencede :) benimde 406 gramdı. Beslenmene dikkat ediyomusun neler yiyosun mesela?

Elleri yumuk yumuk olmuş kilo alınca :) çok dikkat etmiyorum canım ama süt ürünleri, meyve ,ceviz çok yiyorum
Muz falanda kilo aldırıyomuş sağlıklı olsunlarda en önemlisi bu :) göbüşün çıktımı peki benim hala çok az çıktıda

Muz falanda kilo aldırıyomuş sağlıklı olsunlarda en önemlisi bu :) göbüşün çıktımı peki benim hala çok az çıktıda
Evet canım meyve kilo aldırıyor galiba bebişe :) 3 kilo doğsun kolay doğsun çokta kilolu zor olur şimdi :) baya çıktı canım benim 3 kilo aldım full göbeğe gitti, seninde çıkar artık ben zaten biraz göbekliydim

Ben sade sodayla yatıp kalkicam yakında bana çok çok iyi geliyor canım

Hayırlı akşamlar hanimlar

Ben Karne günü düşmüştüm hala kalkamiyorum. Kuyruk sokumum sallanıyor yerinden Dr. Film cekmiyor acaba Mr.a mi gitsem herhangi bir sorun olur mu
Kuyruk sokumu sallanıyor derken? Çok mu kötü durumdasın? Mr/ röntgen/tomografi etkileri aynı diye biliyorum canım.çok geçmiş olsun.
Geçen sene eşimde düşmüştü belinde kırık çıkmıştı ama bişey yapılmadı zamanla iyileşti.

S Serylady gözün aydın canım paşayı görmüşsün maşallah ona annesi.bende afd testi yaptırmıştım. nöral tüp defenkti için bakıyorlar ona.

Strongmom_ canım sende görmüşsün kuzuyu gözün aydın.sen böyle kötü oldukça inan üzülüyorum senin için yakın olsam gelip bakarım ben sana.

Eylem15 maşallah annesi yarım kg olmuş nerdeyse prinç taneleri koca bebek oldular..

Sizinde midenizde ekşime oluyo mu? Resmen kulaklarımın içine kadar yanıyo daha daha şimdiden başladıysak 4 ay düşünemiyorım

Ekşime yanma reflü hepsi var bende.
Sabah aç karnına mide ilacı içiyorum.

Bi de şunları yapınca azalıyor:
-yavaş ve çok çiğneyerek yemek yemek.
-yedikten sonra en az 1 saat uzanmamak.
-acılı,baharatlı,gazlı içecek,çok soğuk ya da sıcak yemek,turunçgiller,domates-salça, lahana,brokoli vb, çiğ soğan, çikolata gibi yiyecekler yememek.

Omurgada ki aciklik icin dedi kuzu tabi bilmiyorum. Ultrasonda bir sorun yok cok sükür kanda temiz cikar dedi insallah oyle olur canim

Kızlar devlette detaylı ultrason varmi varsa istanbulda hangi devlet hastanelerindw var bide ariyomuyuz hastaneyi napiyoruZ bilgisi olan varmi

Anadolu yakasında Zeynep Kamil ve Ümraniye devlette varmş önce gebe izlem den randevu almak gerekiyormş onlar yönlendiriyorlarmş canım

Cinsiyet değişmiş tekrar, hayırlısı neyse o olsun fıstık. Zeynep Kamil'de var. Arasan bile 15 gün sonrası için randevu dolu oluyor. 15 gün sonrasına da MHRS vermiyor randevu. Mecbur gitmen gerekir .Birkaç devlette daha var demisti arkadaşlar ama unuttum. Ben sadece perinatoloji olarak sordum mhrs'ye, onlar da sadece Zeynep Kamil var dediler.

valla benım meme ucum kömür gıbı oldu
bebeğim kız
sabah bulantım hıc olmadı erkekte olmaz derler
ben bırgun bıle kusmadım
ama kız:)

bunlar hurafe

bence herkesin bünyesi farklı herkeste aynı şeyleri yaşamıyor hamilelikte, ilk defa duydum göğüs kararması erkek diye, kızımda 5. aya kadar kustum, midem bulandı, ikincisi erkek dediler kusmam olmadı, göğüslerimde çok fazla hassasiyet var kızımda böyle bir şey yaşamadım, erkek olmuş kız olmuş farketmez sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…