2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
aynen hepsi hurafe

kişiye, bünyeye bebeğe göre değişiyor

Perinotoloji İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Süleymaniye doğumevinde var ayrıntılı için dışarı gönderiyor, Perinotolojiye riskli hastalara bakıyor randevu vermiyor doktor yönlendirmesiyle içerden randevu oluşuyor

3 kilo mu aldın ne kadar güzel ya
tam 10 kilo aldım
7 aylık hamıle gıbıyım

2-3 kez konuştuk MHRS ile randevu almak için, hepsinde de bir tek Zeynep Kamil'de perinatoloji var dediler. Randevu uysa vereceklerdi. Belki doğrudan alınabilen tek hastane orasıdır.

Ben şimdi randevu aldım Zeynep Kamil İçin randevu var perinataloji den direk randevu alamıyoruz canım zaten kayıt açılmadığı için onlar orda yönlendiriyorlarmış.

Instagramda sponsorlu sayfa olarak karşıma çıktı video ile anlatmışlar bebek arabasını belki ilgilenen veya ekstra bilgisi olan vardır diye buraya bi atayım dedim:) nasıldır acaba ?
Çok güzel canım tavsiye ederim bi arkadasim aldı çok memnun bende 2.3 ay sonra almayı düşünüyorum. Pusetli takımlara göre bu fiyat çok iyi bence

İstanbulda ana mağazasi var ordan alıcaz inşallah

Kızlar devlette detaylı ultrason varmi varsa istanbulda hangi devlet hastanelerindw var bide ariyomuyuz hastaneyi napiyoruZ bilgisi olan varmi
Bakırköy sadi konukta var canım
salı günü gittim

randevu verdiler 4 marta detaylı için
Bayağı iyi bi doktor muş çok övdüler

Evt cnm çok kotuyum hiç ayağa kalkamiyorum çok fena sanci yapıyor Dr. Yerinden oynuyor kuyruk sokumu aşağıya inmiş dedi muayenede. Film falanda çekilemedi. Kesin bişey demedi Dr. Acaba Mr.a girsem etkisi olur mu diye düşündüm.
Sağol cnm sizede çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canım kadın doğum dr. una bi sor istersen bu şekilde de beklemende daha ayrı bi olumsuzluk yaratabilir çünkü..

3 kilo mu aldın ne kadar güzel ya
tam 10 kilo aldım
7 aylık hamıle gıbıyım
Günaydın
Kg için Doktorun birşey demiyor mu ?Biz diyetisyenle birlikte ilerliyoruz ,ve 9 ya da 10 kg sınırım var benim.20.haftamdayım +3 ile devam ediyorum.Bu kg da bile oturup kalkarken zorlanıyorum.Hamurişlerini hayatımdan çıkardım.Kızartma haftada bir yiyorum.Makarna ya da pilav 4-5 kaşık yiyorum.Ara öğünlerimde yoğurt,meyve ile geçiştiriyorum.Bence dikkat et,bol bol yürüyüş yap.İlerde senin için çok zor olur

çok geçmiş olsun canım kadın doğum dr. una bi sor istersen bu şekilde de beklemende daha ayrı bi olumsuzluk yaratabilir çünkü..
Sağol cnm. Annemlere şehir dışına geldim. Burada da Dr. a gittim o da film çekemeyen dedi. Ama daha gitmedim kadın doğuma.

Sağol cnm. Annemlere şehir dışına geldim. Burada da Dr. a gittim o da film çekemeyen dedi. Ama daha gitmedim kadın doğuma.
Geçmiş olsun,röntgeni çok zorda kalmadıkça çekmiyorlar.Benim eşim zatüree oldu,sonra ben hastalandım.Doktor benden de şüphelendi,mecbur 20 dk filan el ile muayene etti.Ama kendi doktorunun bilgisi dahilinde bir sor ,kurşun yelek giyilerek çekiliyor diye biliyorum

Günaydın kızlar benim kasık ağrılarım iyice arttı ya kasıklarım iki yadan sanki hareket çalışmış gibi ağrıyo yürürken falan yatarken yön değiştirirken bide iğneler batar gibi oluyo geçen gece de eşim uyurken baş ucumuzdaki sürahiyi devirdi yataktan bi fırladım korkuyla kalktım bide o hışımla ne olduğmu anlamadan yerleri sildim yattım belime bir sancı girdi adet sancısı 2 saat uyuyamadım neyse kalktığımda geçmişti karnımda benim belli olmaya başladı baya aslında akşamları falan şişiyor çok bide aşırı sert bi karnım var

yürüyüş hıc yapamıyorum cunku 10 saat calıısyorum
işe gidip gelmek ıcın de gunde 100 km arac kullanıyorum
eve dondugumde yemek vs derken halım kalmıyor

dr um yememe baglıyor ancak sağlıklı seyler dısında pek bırsey yemıyorum
benım bebeğim tüp bebek zaten daha 6 haftalıkken 6 kılo almıstım
o kadar cok tedbır amaclı jel , iğne ilaç kullandım ki bunlar cok sısırdı benı
gıder sandım ama gitmedi

normalde de mınyonum 55 kılo ıdım , sımdı 65 oldum
dr um sadece bebeğe bakınca hersey ıyı dıyor o kadar
sürecle ılgılı hıcbırsey paylasmıyor o da canımı sıkıyor ama tüp bebek doktorum o oldugu için aramda guven olustu sankı
o hastanede o dr da ıkı amelıyat oldum mcok memnun kaldım bu bakımdan cesaret edıp dr umu da değişemıyorum

aslında ne tetanoz asımla ılgılı bırsey soyluyor
ne seker yuklemesı
ne beslenme
ne de kan tahlılı falan yapalım demıyor
özel dr oldugu halde ben tahlıl vs ıslerımı hep kendım s ocagından takıp edıyorum birsey olursa dr umu arıyorum boyle gecıp gıdıyor :)

doğum konusunda da cok basarılı bır dr mus ama takıbınden memnun değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…