- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
bebeğim kızOY ne güzel MâşâAllah ben gözümü daha yeni açıyorum bulantıdan :) kız bebekte bulantı olur derler tabi benim durumumda ki bulantı erkek bebekte dinlemiyor
Masallah, gözünaydin.Kızlar bugün detaylı ultrasonu yaptırdık çok şükür bi sorun çıkmadı ,oğluşum 26cm olmuş 480 gram geldi baya büyümüş :)
aynen hepsi hurafebence herkesin bünyesi farklı herkeste aynı şeyleri yaşamıyor hamilelikte, ilk defa duydum göğüs kararması erkek diye, kızımda 5. aya kadar kustum, midem bulandı, ikincisi erkek dediler kusmam olmadı, göğüslerimde çok fazla hassasiyet var kızımda böyle bir şey yaşamadım, erkek olmuş kız olmuş farketmez sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar :)
Cinsiyet değişmiş tekrar, hayırlısı neyse o olsun fıstık. Zeynep Kamil'de var. Arasan bile 15 gün sonrası için randevu dolu oluyor. 15 gün sonrasına da MHRS vermiyor randevu. Mecbur gitmen gerekir .Birkaç devlette daha var demisti arkadaşlar ama unuttum. Ben sadece perinatoloji olarak sordum mhrs'ye, onlar da sadece Zeynep Kamil var dediler.
bebeğim kız bulantım sıfırAynen iyle benim.sadece ilk kizim 5 ay biyunca bireey yiyemedim digerlerinde ilk 3 ay bulantim oldu sadece
İnşallah, sen içini ferah tut fistik. Ultrasonda birçok şeyi görüyorlar, olsa söyler. Önlem amacli testler bolca yapılıyor.Omurgada ki aciklik icin dedi kuzu tabi bilmiyorum. Ultrasonda bir sorun yok cok sükür kanda temiz cikar dedi insallah oyle olur canim
3 kilo mu aldın ne kadar güzel yaEvet canım meyve kilo aldırıyor galiba bebişe :) 3 kilo doğsun kolay doğsun çokta kilolu zor olur şimdi :) baya çıktı canım benim 3 kilo aldım full göbeğe gitti, seninde çıkar artık ben zaten biraz göbekliydim
2-3 kez konuştuk MHRS ile randevu almak için, hepsinde de bir tek Zeynep Kamil'de perinatoloji var dediler. Randevu uysa vereceklerdi. Belki doğrudan alınabilen tek hastane orasıdır.Perinotoloji İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Süleymaniye doğumevinde var ayrıntılı için dışarı gönderiyor, Perinotolojiye riskli hastalara bakıyor randevu vermiyor doktor yönlendirmesiyle içerden randevu oluşuyor
Cinsiyet değişmiş tekrar, hayırlısı neyse o olsun fıstık. Zeynep Kamil'de var. Arasan bile 15 gün sonrası için randevu dolu oluyor. 15 gün sonrasına da MHRS vermiyor randevu. Mecbur gitmen gerekir .Birkaç devlette daha var demisti arkadaşlar ama unuttum. Ben sadece perinatoloji olarak sordum mhrs'ye, onlar da sadece Zeynep Kamil var dediler.
Çok güzel canım tavsiye ederim bi arkadasim aldı çok memnun bende 2.3 ay sonra almayı düşünüyorum. Pusetli takımlara göre bu fiyat çok iyi benceInstagramda sponsorlu sayfa olarak karşıma çıktı video ile anlatmışlar bebek arabasını belki ilgilenen veya ekstra bilgisi olan vardır diye buraya bi atayım dedim:) nasıldır acaba ?
Bakırköy sadi konukta var canımKızlar devlette detaylı ultrason varmi varsa istanbulda hangi devlet hastanelerindw var bide ariyomuyuz hastaneyi napiyoruZ bilgisi olan varmi
Hö??? "Kuyruk sokumunun salllanması" ???????? O nasıl oluyor?Hayırlı akşamlar hanimlar
Ben Karne günü düşmüştüm hala kalkamiyorum. Kuyruk sokumum sallanıyor yerinden Dr. Film cekmiyor acaba Mr.a mi gitsem herhangi bir sorun olur mu
Evt cnm çok kotuyum hiç ayağa kalkamiyorum çok fena sanci yapıyor Dr. Yerinden oynuyor kuyruk sokumu aşağıya inmiş dedi muayenede. Film falanda çekilemedi. Kesin bişey demedi Dr. Acaba Mr.a girsem etkisi olur mu diye düşündüm.Kuyruk sokumu sallanıyor derken? Çok mu kötü durumdasın? Mr/ röntgen/tomografi etkileri aynı diye biliyorum canım.çok geçmiş olsun.
Geçen sene eşimde düşmüştü belinde kırık çıkmıştı ama bişey yapılmadı zamanla iyileşti.
Dr. Sallanıyor yerinden oynuyor dedi.Hö??? "Kuyruk sokumunun salllanması" ???????? O nasıl oluyor?
Evt cnm çok kotuyum hiç ayağa kalkamiyorum çok fena sanci yapıyor Dr. Yerinden oynuyor kuyruk sokumu aşağıya inmiş dedi muayenede. Film falanda çekilemedi. Kesin bişey demedi Dr. Acaba Mr.a girsem etkisi olur mu diye düşündüm.
Sağol cnm sizede çok geçmiş olsun
Günaydın3 kilo mu aldın ne kadar güzel ya
tam 10 kilo aldım
7 aylık hamıle gıbıyım
Sağol cnm. Annemlere şehir dışına geldim. Burada da Dr. a gittim o da film çekemeyen dedi. Ama daha gitmedim kadın doğuma.çok geçmiş olsun canım kadın doğum dr. una bi sor istersen bu şekilde de beklemende daha ayrı bi olumsuzluk yaratabilir çünkü..
Geçmiş olsun,röntgeni çok zorda kalmadıkça çekmiyorlar.Benim eşim zatüree oldu,sonra ben hastalandım.Doktor benden de şüphelendi,mecbur 20 dk filan el ile muayene etti.Ama kendi doktorunun bilgisi dahilinde bir sor ,kurşun yelek giyilerek çekiliyor diye biliyorumSağol cnm. Annemlere şehir dışına geldim. Burada da Dr. a gittim o da film çekemeyen dedi. Ama daha gitmedim kadın doğuma.
yürüyüş hıc yapamıyorum cunku 10 saat calıısyorumGünaydın
Kg için Doktorun birşey demiyor mu ?Biz diyetisyenle birlikte ilerliyoruz ,ve 9 ya da 10 kg sınırım var benim.20.haftamdayım +3 ile devam ediyorum.Bu kg da bile oturup kalkarken zorlanıyorum.Hamurişlerini hayatımdan çıkardım.Kızartma haftada bir yiyorum.Makarna ya da pilav 4-5 kaşık yiyorum.Ara öğünlerimde yoğurt,meyve ile geçiştiriyorum.Bence dikkat et,bol bol yürüyüş yap.İlerde senin için çok zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?