2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sanırım tüp bebekle ilgili süreç hep senin anlattığın gibi.Kuzenimle aramda 4 hafta var,o benden geride ,o da 6 kg aldı.20 gün boyunca sabah,akşam iğne vuruldu.İster istemez vücuda hormon giriyor ve kg alman çok normal.Dr çok önemli ben o yüzden Medicana’yı bıraktım.Ben eşimin işinden dolayı çok cüzi bir miktar ödeyecektim.Herkes benimle dalga geçti.”Medicana bırakılıp,Hacettepe ‘ye gidilirmi filan “diye.Bırakma sebebim de “Sadece bir gün çok mide bulantısı yaşadım ,doktor hastanede yatırmak istedi.Hamilelikte tabiki normal bir süreç,mide bulantısı için hastanede mi yatılır.Ve eğer yatsaydım tedavi+yatak ücreti 1.200 lira olacaktı.Çok değişik drlar var,iyi bir dr bulmak tamamen şans eseri

evet tüp bebekte öyle malesef
ben de bursadayım bir iki kere fakulteye gittim ancak hıc memnun kalmadım
benim hastanem de özel hastane ancak dr um allahtan paracı bir dr değil.

Sağol cnm. Benide elle muayene etti. Bir hafta oldu yataktayım biraz biraz kalkabiliyorum bakayım bi Allah büyük.

Masallah canim

Bir arkadasta yazmia belirtiler cok fazla kisisel.biz hepimiz yazdik burada cok farkli seyler ama sartlanmadan.
Bak benim kizimda gogus uclarim musmula rengi olmustu kapkara simdi hic degismedi pembelik erkek oldugu halde.
Zaten haftan ileri ben 12.haftada tahmin 14 te net ogrendim doktorumdan
Az sabir.
Birde tup baglatmana yada dogumuna vs kv nin karismanlsina izin vermemelisin vucut senin cocuklarin gelecegini sekilleyip planlayacak olan sensin
Allah gonlune gore saglikli bir bebek nasip etsin

Evet canim bende onu meram ettim gercekten herkeste oluyormu o kararma diye ama bebekten bebege degisiyor demekki benim 4 gebeligimde değişikti hatta doktor kiz demesine ragmen karnim cik sivriydi kimse bana inanmiyordu kiz olduguna bizden sakliyorsun deniliyordu

Cok farkli
Kaliplasmis söylemler hep hurafe.
Benim ne kizimda ne simdi midem bulanmadi kusmadim.ikisininde de hizla kilo aldim.
Kizimda da karnim yayilmamisti yine ole gibi.
Tamamen kisinin kendisi ve vucudu ile alakali.
Allah saglik versin cinsiyet sonra ki is.burada ben dahil ne korkular yasadi insanlar.

Her zaman saglikli ve hayirlisini diledim cok.sukur 4 tane sagliklk kizim var hep.sukur ediyorum Rabbime

Kız evlat kadar hayırlı bir evlat yok.Ben eşimi hastanede ziyaret ettim.Bana dediği ;”Burdaki hastalara hep kızları ve eşleri bakıyor “dedi.Ben annemle arkadaş gibiyim.Canım bişey çektiği zaman kızkardeşim yapar getirir.Allah herkese sağlıklı,hayırlı evlatlar versin.Ama benim tek bir ahdım var,çünkü ben eşimden bu konuda çok sıkıntı yaşadım.Erkek de olsa temizlik de yapacak,yemek de yapacak.Benim kv oğlunu “paşa “gibi yetiştirdiği için ,kalkıp çayını bile koymuyor

Kizlar dun aksam koltukta bebegi ilk kez cok net hissettim ve artik icimde supheler kalmadi sanki rahmimde biri hafif dokunuslar yapiyor gibiydi. Ilk hissettigimde dedim acaba bana mi oyle geldi ama sonrasinda kac kere tekrarladi bizim ufaklik :))) cok mutluyum. Bakalim bugunde hissettirecek mi :)

Bu arada kilo almaktan bahsetmissiniz.. Ben hic kilo almadim. Yok denecek kadar az migde bulantim vardi ve istedigim herseyi yedim yinede suan hala - 2 kg

Şu hurafeler bi Benim tuttu heralde benim normalde göbeğim vardır ama Alt bedenim hiç yoktur şuan bacak kalça göbeğim yanlarım yayıldı gidiyor :) direkt kız mı diyor gören artı o kadar feci bulantım oldu ki daha mutfağa girmeye Yen'i başladım yediğim her şeyi çıkardım o zaman da ben böğürdükçe arkadaşlarım kesin kız diyordu tüm toplum hurafelerini doğruladımmm

Kesinlikle.babamin hala kuzusuyum ben annemin cicegi : )kizim 10 yasinda ama bana el ayak arkadas en yakin dost.
Benim esimde ayniydi sevgililik döneminde herseyi ogrettim simdi benden guzel temizlik yapiyor
Kiz evladin yeri bambaskaallah herkese nasip etsin

Birisi doğrulamaliydi ama dimi : )hepimizin yerine sende toplanmis.
Zor olmali bulantilar kusmalar allah kolaylik versin

O nasil guzel profil resmiinsallah canim hepimizinki temiz ciksin
1 ay önce eşim çekmişti :)) hem çok güzel foto , hem çok güzel bir anı oldu kızımla teşekkür ederim canım
Amin hepimizin sonuçları temiz çıksın , bebeklerimizi sağlıklı, sihhatli kucagimiza alırız
Rüyamda bu ikinci defa oldu aynı erkek bebeği doğurduğumu görüyorum sağlıklı bir şekilde. Yüzünü cizebilirim o derece net görüyorum :)) hayır olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…