Bende senin gibi düşünüyorum kız evlat konusunda. Ama rabbim nasip etmedi demekki böyleymiş hayırlısı. Çünkü hep hayırlısı diye dua ettim. İleride ikinciyi düşünürsem tabiki kız isterim ama hayırlı olmucaksa ne önemi var cinsiyetin. Eşimin teyzesi var mesela 2 oğlu bi kıız var kadın her zaman kızı için keşke oda oğlan olsaydı benim hayatımı mahfetti derKız evlat kadar hayırlı bir evlat yok.Ben eşimi hastanede ziyaret ettim.Bana dediği ;”Burdaki hastalara hep kızları ve eşleri bakıyor “dedi.Ben annemle arkadaş gibiyim.Canım bişey çektiği zaman kızkardeşim yapar getirir.Allah herkese sağlıklı,hayırlı evlatlar versin.Ama benim tek bir ahdım var,çünkü ben eşimden bu konuda çok sıkıntı yaşadım.Erkek de olsa temizlik de yapacak,yemek de yapacak.Benim kv oğlunu “paşa “gibi yetiştirdiği için ,kalkıp çayını bile koymuyor
Bende bayildim masallah size1 ay önce eşim çekmişti :)) hem çok güzel foto , hem çok güzel bir anı oldu kızımlateşekkür ederim canım
Aminhepimizin sonuçları temiz çıksın , bebeklerimizi sağlıklı, sihhatli kucagimiza alırız
Rüyamda bu ikinci defa oldu aynı erkek bebeği doğurduğumu görüyorum sağlıklı bir şekilde. Yüzünü cizebilirim o derece net görüyorum :)) hayır olsun inşallah
Canım ne kadar düşüncelisin Allah razı olsun gelmiş kadar oldun inan ki Rabbim de sana hep göndersin yardımcı olacak birilerini@Serylady gözün aydın canım paşayı görmüşsün maşallah ona annesi.bende afd testi yaptırmıştım. nöral tüp defenkti için bakıyorlar ona.
Strongmom_ canım sende görmüşsün kuzuyu gözün aydın.sen böyle kötü oldukça inan üzülüyorum senin için yakın olsam gelip bakarım ben sana.
@Eylem15 maşallah annesi yarım kg olmuş nerdeyse prinç taneleri koca bebek oldular..
bir gün bile midem bulanmadıŞu hurafeler bi Benim tuttu heraldebenim normalde göbeğim vardır ama Alt bedenim hiç yoktur şuan bacak kalça göbeğim yanlarım yayıldı gidiyor :) direkt kız mı diyor gören artı o kadar feci bulantım oldu ki daha mutfağa girmeye Yen'i başladım yediğim her şeyi çıkardım o zaman da ben böğürdükçe arkadaşlarım kesin kız diyordu tüm toplum hurafelerini doğruladımmm
Haklısın canım her gebelik farklı oluyor ablam hem erkek hem kız çocuklarına hamileyken çok kustu ama bizimkisi hiperemesis gravidarum diye bi hastalıkmış gebelik bulantısı bi hastalık değilmiş ama bizimki gibi yani sürekli kusma ve bulantı hali hastalık sayılıyormuş tıpta. bak 5. Aya girdik hala zofer bulantı ilacı içiyorum yoksa hiçbirşey yiyemiyorum hep yatıyorum tek başıma evden çıkamıyorum. Sanada MâşâAllah diyorum :)bebeğim kız
kilo almasam hala hamıle oldugumu anlamam
hıc bulantım kusmam olmadı
Oğlanda aynı kızda aynı hep hayırlısı için dua ettik ikisinden de hayırsız çıkıyor Rabbim muhafaza eylesin evlatlarımızla imtihan etmesinBende senin gibi düşünüyorum kız evlat konusunda. Ama rabbim nasip etmedi demekki böyleymiş hayırlısı. Çünkü hep hayırlısı diye dua ettim. İleride ikinciyi düşünürsem tabiki kız isterim ama hayırlı olmucaksa ne önemi var cinsiyetin. Eşimin teyzesi var mesela 2 oğlu bi kıız var kadın her zaman kızı için keşke oda oğlan olsaydı benim hayatımı mahfetti der
allah yardımcın olsun çok zor böyle ciddenHaklısın canım her gebelik farklı oluyor ablam hem erkek hem kız çocuklarına hamileyken çok kustu ama bizimkisi hiperemesis gravidarum diye bi hastalıkmış gebelik bulantısı bi hastalık değilmiş ama bizimki gibi yani sürekli kusma ve bulantı hali hastalık sayılıyormuş tıpta. bak 5. Aya girdik hala zofer bulantı ilacı içiyorum yoksa hiçbirşey yiyemiyorum hep yatıyorum tek başıma evden çıkamıyorum. Sanada MâşâAllah diyorum :)
sezeryanda ıkı hafta falan önce oluyormusKızlar ocak annelerine baktım da ilk haftalarda doğacak olanlar hep Aralık'ta doğmuşlar :) benim Haziran sonu ama zorunlu sezaryen olduğu için ortalarda olur diye düşünüyorum vakitlice gelsinler İnşâAllah sağ Salim
Bu özel yapım bir şeydi canım ama altınla kaplamamışlar sonuçta o fiyat çok uçukaliexden 30 tl ye alıp 300 tl ye satıyorlar
instagram sayfalarında gördüğüm ürünler hep aliexpress ürünleri
Aynen öyle canım ahlaklı uslu bir oğluşum olsun diye dua ediyorum hep :)Oğlanda aynı kızda aynı hep hayırlısı için dua ettik ikisinden de hayırsız çıkıyor Rabbim muhafaza eylesin evlatlarımızla imtihan etmesin
Ben de yaptırcam da canım bana özelden odanın resmini atma imkanın var mıyukarda yazmıstım ozaman çilek mobılyadan alacaktım ama hıc begenmedım bana kalıtesız geldı hemde pahalı ben 3,5sene once butun odasını yaptırdım mdf den hepsı yanı bayaa saglamm
evet benımde öyle vallahı taş gıbı hıc bıseyı yok yanı sureklı oda yapcak halımız yok uzun yıllar kullansınlar:)) hem yatagın altıda var dıgerı de bıraz buyuyunce oda orda yatar ohhh yeter :))
Gözünaydin, insan çok mutlu oluyor . Benimki poz veriyor her seferinde, çok tatlı bir fotoğrafini verdi doktor. Ben de kucuklukten beri fotograf makinesi göreyim, hemen poz veririm. Anasına bak, kizini al, hikayesi:). İyi bakmışsın masallah,kilosu,boyu da iyi.kızlar kontrolüm vardı. bebeğimi ilk kez renkli gördük çok duygulandım. fotoğrafını çekmek için çok uğraştı doktor, o minnak ellerini yüzünden asla çekmedi, ama en son yakaladık. 24 cm 360 gram olmuş. nerdeyse bir cetvel kadar
doktor "zaman ne hızlı akıyor değil mi, yarısına geldin" dedi. hakkaten imzada pirinç kadar, kahve çekirdeği kadar yazılarını okurduk. şükürler olsun bugünlere varmak nasip oldu hepimize.
bebeğin organ gelişimi ve dizilimi, plesanta yerleşimi, suyum her şey normalmiş. haftaya ayrıntılı ultrasona gireceğim bu işte çok iyi olduğunu daha önce de duyduğum bir doktora yönlendirdi beni. şişli camii yakınında. memnun kalırsam size de yazarım.
hepimiz sağlıklı güzel haberler almaya devam edelim inşallah.
canım görünce yazayım dedşm :)Kuzum saçmalama ya al e-bebekten 2 tane takım yeter.Ben 2 tane hastane çıkışı aldım.Birisi 10’lu birisi de 5’li.İkisini de götürücem hastaneye giderken.5’li olanı doğumdan sonra giydirsinler diye vericem,10’lu olanı da hastaneden çıkarken kullanıcam.Bilmiyorum takım anlayışınız nedir ?Ben fanatik Bjk’lıyım,evlenmeden önce her maçınaa giderdim,eşim Fenerbahçeli ,ortak bir nokta bulursam ,izin verirse Bjklı hastane çıkışı almayı da düşünüyorum.Eğer ki instgram üzerinden alışveriş yapacaksanız ki ,bana pek fazla güven vermiyor.Şeffaf Kargo ve kapıda ödeme isteyin.Bana 2 defa polar battaniye gönderdiler ,bir daha da instgramdan alışveriş yapmayı düşünmüyorum
benim gögüs ucum cok kararıyor ama 2 kızım var , biri yanımda biri karnımdaFeeling07 erkek bebege hamile olanlarin göğüs ucu cok karirmis senin co
Yok canim benim 4 kiziiminda brlirtileri farkliydi amaa ben.utrasyona girmeden biliyordum kiz olduklarini cunku kiz bebeekte gogus ucu cok kararmmaz ordan biliyordum hepside farkliydi birinde cok eksi yedim.birinde cok tatli birinde sut görmek istemedim birinde cok istedim yani o belirtiler farkli farkli
ne değişik söylentiler varEsmerlerde kararır diye duymuştum bende
Tamam canım koyarım çantaya mutlaka,geçmiş olsun ne oldu,düştün mü ?canım görünce yazayım dedşm :)
ilk zman çok kaka yaıyorlar ve batabilyor kıyafetleri
kızımda 3 hastane cıkışı 2 tulum götürmüştüm ve son kıyafetine kadar kullanmıştık
cuma sabah 5 50 de doğum yaptım cumartesi 10 da taburcu olmuştum :)
kayınvaldem degiştirdi altını ilk gün ben kalkamıyordum ayağa bayıldığımdan
bilemiyorum düzgün mu takamadılar ne oldu ama tedarikli git derim :)
bu arada sağ elim alçıda dirseğime kadar yanlış yazdıysam ondan
tendon zedelenmesi ve iltihaplanmasıTamam canım koyarım çantaya mutlaka,geçmiş olsun ne oldu,düştün mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?