2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende senin gibi düşünüyorum kız evlat konusunda. Ama rabbim nasip etmedi demekki böyleymiş hayırlısı. Çünkü hep hayırlısı diye dua ettim. İleride ikinciyi düşünürsem tabiki kız isterim ama hayırlı olmucaksa ne önemi var cinsiyetin. Eşimin teyzesi var mesela 2 oğlu bi kıız var kadın her zaman kızı için keşke oda oğlan olsaydı benim hayatımı mahfetti der

Bende bayildim masallah size

Canım ne kadar düşüncelisin Allah razı olsun gelmiş kadar oldun inan ki Rabbim de sana hep göndersin yardımcı olacak birilerini

bir gün bile midem bulanmadı

kız benim de :)

bebeğim kız
kilo almasam hala hamıle oldugumu anlamam
hıc bulantım kusmam olmadı
Haklısın canım her gebelik farklı oluyor ablam hem erkek hem kız çocuklarına hamileyken çok kustu ama bizimkisi hiperemesis gravidarum diye bi hastalıkmış gebelik bulantısı bi hastalık değilmiş ama bizimki gibi yani sürekli kusma ve bulantı hali hastalık sayılıyormuş tıpta. bak 5. Aya girdik hala zofer bulantı ilacı içiyorum yoksa hiçbirşey yiyemiyorum hep yatıyorum tek başıma evden çıkamıyorum. Sanada MâşâAllah diyorum :)

Oğlanda aynı kızda aynı hep hayırlısı için dua ettik ikisinden de hayırsız çıkıyor Rabbim muhafaza eylesin evlatlarımızla imtihan etmesin

Kızlar ocak annelerine baktım da ilk haftalarda doğacak olanlar hep Aralık'ta doğmuşlar :) benim Haziran sonu ama zorunlu sezaryen olduğu için ortalarda olur diye düşünüyorum vakitlice gelsinler İnşâAllah sağ Salim

allah yardımcın olsun çok zor böyle cidden
umarım kısa sürede düzene girersin
sağlıkla da kavusursun yavruna

Ben de yaptırcam da canım bana özelden odanın resmini atma imkanın var mı

kızlar kontrolüm vardı. bebeğimi ilk kez renkli gördük çok duygulandım. fotoğrafını çekmek için çok uğraştı doktor, o minnak ellerini yüzünden asla çekmedi, ama en son yakaladık. 24 cm 360 gram olmuş. nerdeyse bir cetvel kadar

doktor "zaman ne hızlı akıyor değil mi, yarısına geldin" dedi. hakkaten imzada pirinç kadar, kahve çekirdeği kadar yazılarını okurduk. şükürler olsun bugünlere varmak nasip oldu hepimize.

bebeğin organ gelişimi ve dizilimi, plesanta yerleşimi, suyum her şey normalmiş. haftaya ayrıntılı ultrasona gireceğim bu işte çok iyi olduğunu daha önce de duyduğum bir doktora yönlendirdi beni. şişli camii yakınında. memnun kalırsam size de yazarım.

hepimiz sağlıklı güzel haberler almaya devam edelim inşallah.

bu arada bebek yalnızca göbek deliği çevresinde değil, aşağılarda yanlarda da hissedilirmiş. yani o üç kere vuran bebeğimmiş

Gözünaydin, insan çok mutlu oluyor . Benimki poz veriyor her seferinde, çok tatlı bir fotoğrafini verdi doktor. Ben de kucuklukten beri fotograf makinesi göreyim, hemen poz veririm. Anasına bak, kizini al, hikayesi:). İyi bakmışsın masallah,kilosu,boyu da iyi.

canım görünce yazayım dedşm :)
ilk zman çok kaka yaıyorlar ve batabilyor kıyafetleri
kızımda 3 hastane cıkışı 2 tulum götürmüştüm ve son kıyafetine kadar kullanmıştık
cuma sabah 5 50 de doğum yaptım cumartesi 10 da taburcu olmuştum :)
kayınvaldem degiştirdi altını ilk gün ben kalkamıyordum ayağa bayıldığımdan
bilemiyorum düzgün mu takamadılar ne oldu ama tedarikli git derim :)

bu arada sağ elim alçıda dirseğime kadar yanlış yazdıysam ondan

benim gögüs ucum cok kararıyor ama 2 kızım var , biri yanımda biri karnımda

Tamam canım koyarım çantaya mutlaka,geçmiş olsun ne oldu,düştün mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…