Yaa ne guzel ruya demekki hersey temiz cikacak ve sende bir ohh diyeceksin hic sikma canini1 ay önce eşim çekmişti :)) hem çok güzel foto , hem çok güzel bir anı oldu kızımlateşekkür ederim canım
Aminhepimizin sonuçları temiz çıksın , bebeklerimizi sağlıklı, sihhatli kucagimiza alırız
Rüyamda bu ikinci defa oldu aynı erkek bebeği doğurduğumu görüyorum sağlıklı bir şekilde. Yüzünü cizebilirim o derece net görüyorum :)) hayır olsun inşallah
Her testte ayri bir stres oluyor iste insan o sonuc cikana kadar ama mecbur tabiki canimİnşallah, sen içini ferah tut fistik. Ultrasonda birçok şeyi görüyorlar, olsa söyler. Önlem amacli testler bolca yapılıyor.
Canim benim kuyruk sokumum.kucukken ustune dustugumden yanlis kaynamisti baya sıkıntı vermeye baslamisti doktora gittim hamilelikten once tabi mr cektiler ve doktor kuyruk sokumunun cok ufak bir kemik oldugunu legen kemiginin icinde oldugunu mudahale edemeyeceklerini soylemisti ama hamilelikte sıkıntı yaratmaz demislerdi suan heryere simit taşıyorum sorun oldu yani doktoruna sormadan islem yaptirma benceEvt cnm çok kotuyum hiç ayağa kalkamiyorum çok fena sanci yapıyor Dr. Yerinden oynuyor kuyruk sokumu aşağıya inmiş dedi muayenede. Film falanda çekilemedi. Kesin bişey demedi Dr. Acaba Mr.a girsem etkisi olur mu diye düşündüm.
Sağol cnm sizede çok geçmiş olsun
Benzer agrilarim vardi doktorum normal oldugunu ani hareket etmemem ve ozellikle korku yasayacak durumlara girmememi soyledi beni de esim bir gün once yanlislikla korkutmustu birde magnezyumu birakmamamj soyledi canim bilgjn olsunGünaydın kızlar benim kasık ağrılarım iyice arttı ya kasıklarım iki yadan sanki hareket çalışmış gibi ağrıyo yürürken falan yatarken yön değiştirirken bide iğneler batar gibi oluyo geçen gece de eşim uyurken baş ucumuzdaki sürahiyi devirdi yataktan bi fırladım korkuyla kalktım bide o hışımla ne olduğmu anlamadan yerleri sildim yattım belime bir sancı girdi adet sancısı 2 saat uyuyamadım neyse kalktığımda geçmişti karnımda benim belli olmaya başladı baya aslında akşamları falan şişiyor çok bide aşırı sert bi karnım var
Sana çok zor oluyordur ama kesinlikle çok takdir ettim seni. Ayakta alkışlıyorum. İnşallah güzel bir şekilde de yetiştirirsiniz. Biz 4 kız kardeşiz çok güzel birşey. Baba ve annemi 3 yıl arayla kaybettik, ablalarım olmasa napardım bilemiyorum. Kardeş çok güçlü bir dayanak. Naparsak yapalım çocuklarımızı tek bırakmayalım.Cok yakin canim en buyugum 6 yasinda
Evet benim de ilk gebeliğimde pek acımadı. Hatırlamıyorum bile. Dozları tamamlarsak 10 yıl koruyomuş. Bu gebeliğimde yaptırmayacamEvet herkes farklı, o yüzden başkasını okuyup benim de ağrıyacak dememek lazım.
Benim temmuz basiydi ama son randevuda seninki haziranin son haftasi gelir dedi bakalim nr zaman gelecek paşam :))Kızlar ocak annelerine baktım da ilk haftalarda doğacak olanlar hep Aralık'ta doğmuşlar :) benim Haziran sonu ama zorunlu sezaryen olduğu için ortalarda olur diye düşünüyorum vakitlice gelsinler İnşâAllah sağ Salim
Ben de primadan sleepy e geçtim son zamlardan sonra. Emiciliğinden memnunum. Sıkıntı çekmedimYok canım son ay dediğin gibi mümkün değil yetişmez.Yiyenimi beşiğine yatırıp koyduğum zaman dönencesini açıyordum,duruyordu.Bir dönencenin fiyatı 150 lira.Ateş ölçeri aldım 169 lira.Bebek telsizi,kangurusunu filan şu anda hiç alamam.Ancak çok ihtiyacımız olursa doğumdan sonra.Bebek bezlerini arkadaşlarıma soruyorum.Sleppy kullanan da var,Prima kullanan da.Prima kullanan arkadaşım.Sabaha kadar kuru tutuyor,çok memnunum en azından gece bezini değiştirip,uykusunu açmıyorum diyor.Sleppy kullanan arkadaşım gece 3 defa altını değiştiriyor.Sleppy 30 lira,Prima 90 lira.Bebek deterjanı ,Bebek yumuşatıcısı daha bunları saymıyorum bile.Belki sütümüz yeterli gelmeyecek ,mama desteği vereceğiz Milupa Aptamil 90 lira.Allah herkesin yardımcısı olsun ama ben hiçbir zaman bu kadar pahalı görmedim bu ülkeyi
Allah bagislasin inşallah evet kiz bebekte de kararirbenim gögüs ucum cok kararıyor ama 2 kızım var , biri yanımda biri karnımda
Allah rahmet eylesin basiniz sağolsun insallah evet biraz zor canim kizim okulada gidiyor hepsini bir arada yapmaya çalışıyorum isteSana çok zor oluyordur ama kesinlikle çok takdir ettim seni. Ayakta alkışlıyorum. İnşallah güzel bir şekilde de yetiştirirsiniz. Biz 4 kız kardeşiz çok güzel birşey. Baba ve annemi 3 yıl arayla kaybettik, ablalarım olmasa napardım bilemiyorum. Kardeş çok güçlü bir dayanak. Naparsak yapalım çocuklarımızı tek bırakmayalım.
Yaaa yerim minnakı :)) cok sevindim canim cok sükür temiz cikmis bizde dün bizimkine renkli baktik ama iki eliyle yuzunu kapamisti acmadi sonrada bize kicini döndü :)) babasida hic sevmez fotograf cekinmeyi bizim oglan da babaci galiba :))kızlar kontrolüm vardı. bebeğimi ilk kez renkli gördük çok duygulandım. fotoğrafını çekmek için çok uğraştı doktor, o minnak ellerini yüzünden asla çekmedi, ama en son yakaladık. 24 cm 360 gram olmuş. nerdeyse bir cetvel kadar
doktor "zaman ne hızlı akıyor değil mi, yarısına geldin" dedi. hakkaten imzada pirinç kadar, kahve çekirdeği kadar yazılarını okurduk. şükürler olsun bugünlere varmak nasip oldu hepimize.
bebeğin organ gelişimi ve dizilimi, plesanta yerleşimi, suyum her şey normalmiş. haftaya ayrıntılı ultrasona gireceğim bu işte çok iyi olduğunu daha önce de duyduğum bir doktora yönlendirdi beni. şişli camii yakınında. memnun kalırsam size de yazarım.
hepimiz sağlıklı güzel haberler almaya devam edelim inşallah.
Amin canım Allah razı olsun hepimiz sağlıkla kavuşalım İnşâAllahallah yardımcın olsun çok zor böyle cidden
umarım kısa sürede düzene girersin
sağlıkla da kavusursun yavruna
Kız kardeşimi bir hafta 10 gün önce aldısezeryanda ıkı hafta falan önce oluyormus
Amin İnşâAllah canımAynen öyle canım ahlaklı uslu bir oğluşum olsun diye dua ediyorum hep :)
Hadi ya çok ilginç gerçekten:) bende telefondaki uygulamadan okudum esmerlerde koyulaşır diye uygulamanın yalancısıyım :)ne değişik söylentiler var
sarışınım hemde baya :) renkli gözlü sarışın ama kapkara oluyor
vakitlice gelsinler İnşâAllah sağlıklaBenim temmuz basiydi ama son randevuda seninki haziranin son haftasi gelir dedi bakalim nr zaman gelecek paşam :))
Cok gecmis olsun canim ne oldu koluna ?canım görünce yazayım dedşm :)
ilk zman çok kaka yaıyorlar ve batabilyor kıyafetleri
kızımda 3 hastane cıkışı 2 tulum götürmüştüm ve son kıyafetine kadar kullanmıştık
cuma sabah 5 50 de doğum yaptım cumartesi 10 da taburcu olmuştum :)
kayınvaldem degiştirdi altını ilk gün ben kalkamıyordum ayağa bayıldığımdan
bilemiyorum düzgün mu takamadılar ne oldu ama tedarikli git derim :)
bu arada sağ elim alçıda dirseğime kadar yanlış yazdıysam ondan
Amin canim benim sen nasil oldun ?Amin canım Allah razı olsun hepimiz sağlıkla kavuşalım İnşâAllah
Kız kardeşimi bir hafta 10 gün önce aldı
Amin İnşâAllah canım
Hadi ya çok ilginç gerçekten:) bende telefondaki uygulamadan okudum esmerlerde koyulaşır diye uygulamanın yalancısıyım :)
vakitlice gelsinler İnşâAllah sağlıkla
Isaret parmagimi kimildatamiyorum bileCok gecmis olsun canim ne oldu koluna ?
Vallahi herkrse gore degisir demek gerekiyor sanirim. Uygulamalar soylentilrr hepsi baska baskaAmin canım Allah razı olsun hepimiz sağlıkla kavuşalım İnşâAllah
Kız kardeşimi bir hafta 10 gün önce aldı
Amin İnşâAllah canım
Hadi ya çok ilginç gerçekten:) bende telefondaki uygulamadan okudum esmerlerde koyulaşır diye uygulamanın yalancısıyım :)
vakitlice gelsinler İnşâAllah sağlıkla
saol canım benimde magnezyuma başlamam lazım sanırım ama daha doktora soramadım bende başlarım artık dün maden suyu içtim iyi geldi birazBenzer agrilarim vardi doktorum normal oldugunu ani hareket etmemem ve ozellikle korku yasayacak durumlara girmememi soyledi beni de esim bir gün once yanlislikla korkutmustu birde magnezyumu birakmamamj soyledi canim bilgjn olsun
Limonu sık tuz at içine sonra sade soda kat kopuruyor çünkü yavasca kat onuda dene ben ikisinden fayda gördümBende içiyorum ama daha bir hazımsızlık yapıyor sanki bende
Ayyy cok kötü olmus ya agri kesici falan verdilermi bari ? Alci cikinca gececekmiymis ? Cok cok gecmis olsun insallah gecer biran önceIsaret parmagimi kimildatamiyorum bile
Tendon zedelenmesi ve iltihaplanmasi
Maalesef kiriktan bile acılı ve zormus iyilesme süreci
Cok canim yandi
Simdi alcida dinlenince.pazartesiden beri biraz hafifledi acisi
Ben de baktim dogumlari başlamış oğlum eylül 12 falan görünüyordu ağustos 26 da doğdu o yüzden ne olur ne olmaz hazırlıklı olmakta fayda var 38haftaya gelmeden herşeyin hazır olması lazım benceKızlar ocak annelerine baktım da ilk haftalarda doğacak olanlar hep Aralık'ta doğmuşlar :) benim Haziran sonu ama zorunlu sezaryen olduğu için ortalarda olur diye düşünüyorum vakitlice gelsinler İnşâAllah sağ Salim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?