2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yaa ne guzel ruya demekki hersey temiz cikacak ve sende bir ohh diyeceksin hic sikma canini biz de oglusumla böyle güzel mutlu anilar biriktiririz insallah saglikla gelsin de

Canim benim kuyruk sokumum.kucukken ustune dustugumden yanlis kaynamisti baya sıkıntı vermeye baslamisti doktora gittim hamilelikten once tabi mr cektiler ve doktor kuyruk sokumunun cok ufak bir kemik oldugunu legen kemiginin icinde oldugunu mudahale edemeyeceklerini soylemisti ama hamilelikte sıkıntı yaratmaz demislerdi suan heryere simit taşıyorum sorun oldu yani doktoruna sormadan islem yaptirma bence

Benzer agrilarim vardi doktorum normal oldugunu ani hareket etmemem ve ozellikle korku yasayacak durumlara girmememi soyledi beni de esim bir gün once yanlislikla korkutmustu birde magnezyumu birakmamamj soyledi canim bilgjn olsun

Cok yakin canim en buyugum 6 yasinda
Sana çok zor oluyordur ama kesinlikle çok takdir ettim seni. Ayakta alkışlıyorum. İnşallah güzel bir şekilde de yetiştirirsiniz. Biz 4 kız kardeşiz çok güzel birşey. Baba ve annemi 3 yıl arayla kaybettik, ablalarım olmasa napardım bilemiyorum. Kardeş çok güçlü bir dayanak. Naparsak yapalım çocuklarımızı tek bırakmayalım.

Benim temmuz basiydi ama son randevuda seninki haziranin son haftasi gelir dedi bakalim nr zaman gelecek paşam :))

Ben de primadan sleepy e geçtim son zamlardan sonra. Emiciliğinden memnunum. Sıkıntı çekmedim

Allah rahmet eylesin basiniz sağolsun insallah evet biraz zor canim kizim okulada gidiyor hepsini bir arada yapmaya çalışıyorum iste

Yaaa yerim minnakı :)) cok sevindim canim cok sükür temiz cikmis bizde dün bizimkine renkli baktik ama iki eliyle yuzunu kapamisti acmadi sonrada bize kicini döndü :)) babasida hic sevmez fotograf cekinmeyi bizim oglan da babaci galiba :))

allah yardımcın olsun çok zor böyle cidden
umarım kısa sürede düzene girersin
sağlıkla da kavusursun yavruna
Amin canım Allah razı olsun hepimiz sağlıkla kavuşalım İnşâAllah
sezeryanda ıkı hafta falan önce oluyormus
Kız kardeşimi bir hafta 10 gün önce aldı
Aynen öyle canım ahlaklı uslu bir oğluşum olsun diye dua ediyorum hep :)
Amin İnşâAllah canım
ne değişik söylentiler var
sarışınım hemde baya :) renkli gözlü sarışın ama kapkara oluyor
Hadi ya çok ilginç gerçekten:) bende telefondaki uygulamadan okudum esmerlerde koyulaşır diye uygulamanın yalancısıyım :)
Benim temmuz basiydi ama son randevuda seninki haziranin son haftasi gelir dedi bakalim nr zaman gelecek paşam :))
vakitlice gelsinler İnşâAllah sağlıkla

Cok gecmis olsun canim ne oldu koluna ?

Amin canim benim sen nasil oldun ?

Vallahi herkrse gore degisir demek gerekiyor sanirim. Uygulamalar soylentilrr hepsi baska baska

Benzer agrilarim vardi doktorum normal oldugunu ani hareket etmemem ve ozellikle korku yasayacak durumlara girmememi soyledi beni de esim bir gün once yanlislikla korkutmustu birde magnezyumu birakmamamj soyledi canim bilgjn olsun
saol canım benimde magnezyuma başlamam lazım sanırım ama daha doktora soramadım bende başlarım artık dün maden suyu içtim iyi geldi biraz

Isaret parmagimi kimildatamiyorum bile
Tendon zedelenmesi ve iltihaplanmasi
Maalesef kiriktan bile acılı ve zormus iyilesme süreci
Cok canim yandi
Simdi alcida dinlenince.pazartesiden beri biraz hafifledi acisi
Ayyy cok kötü olmus ya agri kesici falan verdilermi bari ? Alci cikinca gececekmiymis ? Cok cok gecmis olsun insallah gecer biran önce

Ben de baktim dogumlari başlamış oğlum eylül 12 falan görünüyordu ağustos 26 da doğdu o yüzden ne olur ne olmaz hazırlıklı olmakta fayda var 38haftaya gelmeden herşeyin hazır olması lazım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…