2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gideyimde azcik pazarda dolasayim dedim 5 gundur araliksiz spor yapmisim gibi bacaklarim kalcam koptu
Toplasan yarim saat gezmedim : (
Doktorum aradi yarin ki randevumun saatini erkene aldi.
Oradan cikincada besik almaya gidecegiz kismet olursa planlamistik.
Ee her yurudugumde bole olacaksa yandim

Bende de var canım aynı problem

Amin canim benim sen nasil oldun ?
Dün çok kötüydüm kafamı kaldıramadım. Bugün düne göre daha iyiyim ama henüz bişey yiyemedim nolcak bu halim valla çocuğuma üzülüyorum. Doktorum geçecek az kaldı diyor İnşâAllah sağlıkla geçsin
Ben de baktim dogumlari başlamış oğlum eylül 12 falan görünüyordu ağustos 26 da doğdu o yüzden ne olur ne olmaz hazırlıklı olmakta fayda var 38haftaya gelmeden herşeyin hazır olması lazım bence
Aynen fazla ağırlaşmadan bütün hazırlıkları yaparız İnşâAllah

ben de aynı durumdayım

Benimki de beslenmemi az buluyor her seferinde yok balik ye yok sunu ye bunu ye sütu de yumurtayi da cok seven insandim ben hamilelikte yiyemeyecegim tuttu iste bu arada gyno ferro verdi bana demir ilaciymis sen kullaniyormusun ?

ya kızlar vajinal yanma ve sarı akıntı yaşayan var mı deli olacağım ben doktorum iki kere fitil verdi bi hafta geçiyor sonra yine başlıyor o kadar da dikkat ediyorum hijyene günde 3 litre su içiyorum napacğımı şaşırdım

Benim de belim kopuyor baska biyerim degil belim ayriliyormus gibi bir agri oluyor yarim saati gecince ://ne almayi dusunuyorsun besik ?

Idrar kultüru yaptirdinmi canim ? Devlete git iste ona gore bir enfeksiyon durumunda test sonucuna gore ilac yaziyorlar canim hemen toparliyorsun alttan muayene ettimi doktorun benim bir ara sari akintim oluyordu 5 6 haftalikken alttan muayene edip birsey sokup bi alet onla bakmisti ve akinti yok cok az bunun icin ilac kullanilmaz normal demisti sonra tek kullanimlik saselerden verdi ve tamamen gecti sende doktorunla baglanti kur bence hamilelik idrar yollari enfeksiyonlarina daha yatkin yapiyormus

Kızlar biraz önce ütü yapmak için masayı kurmuştum, uzatma kablosuna ütünü fişini taktığım anda alev aldı.
Çok korktum kalbim çok hızlı attı oturdum ağladım içgüdüsel olarak karnıma sarıldım eşimi aradım sakinleşmek için normalde de hassasımdır zaten ama sakinleşemiyorum ellerim titriyor.
İçimi dökmek istedim sizlere ne alaka diyeceksiniz belki

Beni de gecen gun esim yanlislikla korkuttu aklim cikiyordu normale donmen bi 15 dakikani alir sakinlestirici bir müzik ac dinle yada birseylerle mesgul olmaya calis gecer canim ://

Geçmiş olsun canım Allah beterinden korumuş

Canim cok gecmis olsun. Cok sukur bir sey olmamis. Biraz temiz hava al iyi gelir umarım.

Benimki de beslenmemi az buluyor her seferinde yok balik ye yok sunu ye bunu ye sütu de yumurtayi da cok seven insandim ben hamilelikte yiyemeyecegim tuttu iste bu arada gyno ferro verdi bana demir ilaciymis sen kullaniyormusun ?
Benim doktorum sağolsun yeme konusunda çok ısrarcı değil :) ilk günden bi diyet listesi vermişti bulantın bitince başlarsın demişti liste nerede şuan bilmiyorum bile :) her kontrole gittiğimde zofere devam mı diyor :) beni zofer dışında hiç bişey düzeltmiyor :/ şuanda sadece decavit içiyorum 4-5 gün oldu başlayalı çok büyük olduğu için yutamıyordum. Dün kan sonuçlarına baktı içinde Demir olan multivitamin verdi ismi regenesis mi ne unuttum öyle birşeydi almadım henüz. Ben sorunca istersen al dedi pahalı bişeymiş. Decavitte bi sürü vitamin var zaten.

Geçmiş olsun canım Allah korusun su içseydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…