Geçmiş olsun canım Allah korumuş bende 2 kat daha fazla korkarım elektronikten fişlerden elektirikten ya müzik felan aç sakinleşmek için canımKızlar biraz önce ütü yapmak için masayı kurmuştum, uzatma kablosuna ütünü fişini taktığım anda alev aldı.
Çok korktum kalbim çok hızlı attı oturdum ağladım içgüdüsel olarak karnıma sarıldımeşimi aradım sakinleşmek için normalde de hassasımdır zaten ama sakinleşemiyorum ellerim titriyor.
İçimi dökmek istedim sizlere ne alaka diyeceksiniz belki
Nerdeyse iki gune bir yiyorum. tek aşerdigim sey. Zarari yok faydasi var cok arastirdim..kızlar hamilelikte kültür mantarı yediniz mi hiç?
doktora gideceğim cnm zaten bu hafta sonu daha önce bahsettiğimde çok üstünde durmadı anlattığım belirtilerden mantar fitili vermiş o tam çözmedi bnce hiç alttan vajinal da bakmadı gebelik süresinde bakması gerekmiyormu sarı akıntı var sonuçta..alttan bakmak sakıncalı değildir demi? idrar kültürü tahlil vs. yaptırmadım hep aklımda en kısa zamanda yaptırıcam..sende idrarda enfeksiyon çıkmışmıydı idrar yollarıyla vajinal akıntı bağlantılı bişe mi acaba offf çok kafayı taktımIdrar kultüru yaptirdinmi canim ? Devlete git iste ona gore bir enfeksiyon durumunda test sonucuna gore ilac yaziyorlar canim hemen toparliyorsun alttan muayene ettimi doktorun benim bir ara sari akintim oluyordu 5 6 haftalikken alttan muayene edip birsey sokup bi alet onla bakmisti ve akinti yok cok az bunun icin ilac kullanilmaz normal demisti sonra tek kullanimlik saselerden verdi ve tamamen gecti sende doktorunla baglanti kur bence hamilelik idrar yollari enfeksiyonlarina daha yatkin yapiyormus
kültür mantarının faydası yok ki hiç uzmanlar öyle diyorNerdeyse iki gune bir yiyorum. tek aşerdigim sey. Zarari yok faydasi var cok arastirdim..
Canım korunmasız ilişki yaşıyosanız eğer oda enfenksiyon yapıyomuş hamilelikte korunmak daha sağlıklı aklında bulunsun.ya kızlar vajinal yanma ve sarı akıntı yaşayan var mı deli olacağım ben doktorum iki kere fitil verdi bi hafta geçiyor sonra yine başlıyor o kadar da dikkat ediyorum hijyene günde 3 litre su içiyorum napacğımı şaşırdım
kızlar hamilelikte kültür mantarı yediniz mi hiç?
Bende ondan korkuyorum cnm. Hani tam olarak ne olduğu anlaşılırsa ona göre tedavi olurum ama onun içinde mr çekilmesi gerek. Bilmiyorum ne yapacagimiCanim benim kuyruk sokumum.kucukken ustune dustugumden yanlis kaynamisti baya sıkıntı vermeye baslamisti doktora gittim hamilelikten once tabi mr cektiler ve doktor kuyruk sokumunun cok ufak bir kemik oldugunu legen kemiginin icinde oldugunu mudahale edemeyeceklerini soylemisti ama hamilelikte sıkıntı yaratmaz demislerdi suan heryere simit taşıyorum sorun oldu yani doktoruna sormadan islem yaptirma bence
işin ilginci tırstığımdan hiç ilişki yaşamadımCanım korunmasız ilişki yaşıyosanız eğer oda enfenksiyon yapıyomuş hamilelikte korunmak daha sağlıklı aklında bulunsun.
sizinkine de maşallahGözünaydin, insan çok mutlu oluyor . Benimki poz veriyor her seferinde, çok tatlı bir fotoğrafini verdi doktor. Ben de kucuklukten beri fotograf makinesi göreyim, hemen poz veririm. Anasına bak, kizini al, hikayesi:). İyi bakmışsın masallah,kilosu,boyu da iyi.
Benim cok birseyim yok cok sükür ya tesekkur ederim canim. Yalniz bazi durumlarda yani mutlak cekilmesi gerekiliyorsa cekiyorlar canim benim bildigim ? Doktoruna bir sor yol gostersin Allah korusun daha kötüye gitmedenBende ondan korkuyorum cnm. Hani tam olarak ne olduğu anlaşılırsa ona göre tedavi olurum ama onun içinde mr çekilmesi gerek. Bilmiyorum ne yapacagimi
Sanada çok geçmiş olsun cnm
çok sağol inşallah senin test sonucun da çok iyi çıkar ve diş ağrın tekrarlamaz.Yaaa yerim minnakı :)) cok sevindim canim cok sükür temiz cikmis bizde dün bizimkine renkli baktik ama iki eliyle yuzunu kapamisti acmadi sonrada bize kicini döndü :)) babasida hic sevmez fotograf cekinmeyi bizim oglan da babaci galiba :))
Düştüğüm gibi eşim götürdü ortopediye Dr. yukariya çekmem lazım çok dusmus dediBenim cok birseyim yok cok sükür ya tesekkur ederim canim. Yalniz bazi durumlarda yani mutlak cekilmesi gerekiliyorsa cekiyorlar canim benim bildigim ? Doktoruna bir sor yol gostersin Allah korusun daha kötüye gitmeden
Idrar da enfeksiyon olmasi tabiki vajinal akintiyla alakali canim atiyorum benim cok ufak bir enfeksiyon cikmisti tek kullanimlik bir ilac kullandim sonra tekrar tahlil yaptirdigimda gecmisti yanma falan var diyince brnim aklima ilk enfeksiyon geldi mantarda kasinti oluyor bildigim kadariyla cunku ? Benim hamileligim boyunca defalarca alttan muayene ettiler ozellikle kanama oldugunda akintim cogaldi dedigimde alttan bakmisti ama devlete gidiyorsan mecbur kalmadikca alttan baktirma cok nasil desem zor oluyor ozellikle akinti ve kanamada hem devlete hem ozele gitmis biri olarak aradaki farki cok net biliyorum. Bu arada aksi bir durum olmadikca alttan muayene etmemeleri cok normal doktoruna git gerekeni yapacaktir zaten bu arada tahlillerini de yaptir mutlaka hem kan hem idrar canimdoktora gideceğim cnm zaten bu hafta sonu daha önce bahsettiğimde çok üstünde durmadı anlattığım belirtilerden mantar fitili vermiş o tam çözmedi bnce hiç alttan vajinal da bakmadı gebelik süresinde bakması gerekmiyormu sarı akıntı var sonuçta..alttan bakmak sakıncalı değildir demi? idrar kültürü tahlil vs. yaptırmadım hep aklımda en kısa zamanda yaptırıcam..sende idrarda enfeksiyon çıkmışmıydı idrar yollarıyla vajinal akıntı bağlantılı bişe mi acaba offf çok kafayı taktım
Cok sükür test sonucumuz iyi cikti canim normalmis riskli bir durumum yokmus bin sükürçok sağol inşallah senin test sonucun da çok iyi çıkar ve diş ağrın tekrarlamaz.
elleri neden hep yüzlerinde acaba? koyacak yer bulamıyorlar heralde cafelerde tek başına oturan insanlar gibi :) onlar da sürekli yalnız takılıyorlar ya içerde hsjd.
kocamla ben de hiç sevmeyiz fotoğraf çekilmeyi. 3.5 senede 3.5 tane fotoğrafımız anca vardır :) oğluşun bizim gibi olmaz inşallah :)
Acisini bilirim canim ama kirilsa da cok bir caresi yok diye biliyorum en azindan benimkinin yok umarim seninkine bir cozum bulurlar kuzumDüştüğüm gibi eşim götürdü ortopediye Dr. yukariya çekmem lazım çok dusmus dedi
Yani çekti ama kırılmış gibi acı veriyor
Beslenemiyorsan vitamini al derim ben canim ihmal etme benim doktor beslenme konusuna biraz takik bu ay sadece bebek kilo almis ben almamistim kizdi bütün depolarin bosalacak gucsuz duseceksin boyle yaparak dedi. Zofer benim evde var bi tane ictim hic faydasini gormedim bidaha içmedim kutusuyla duruyor oyle ben oxzdn kullaniyordum bayadir icmedim ama decavit demir ilaci degil mi ?Benim doktorum sağolsun yeme konusunda çok ısrarcı değil :) ilk günden bi diyet listesi vermişti bulantın bitince başlarsın demişti liste nerede şuan bilmiyorum bile :) her kontrole gittiğimde zofere devam mı diyor :) beni zofer dışında hiç bişey düzeltmiyor :/ şuanda sadece decavit içiyorum 4-5 gün oldu başlayalı çok büyük olduğu için yutamıyordum. Dün kan sonuçlarına baktı içinde Demir olan multivitamin verdi ismi regenesis mi ne unuttum öyle birşeydi almadım henüz. Ben sorunca istersen al dedi pahalı bişeymiş. Decavitte bi sürü vitamin var zaten.
Faydasi olmaz olur mu canim d vitamini c vitamini folic hepsi var icinde. Hatta kansizlik cekenlere de kultur mantari onerirler. Zaten hamilelikte her mantar cesidi yenmiyor.kültür mantarının faydası yok ki hiç uzmanlar öyle diyor
gercek mantar olsa neyse de.
sen ne fayda duydun cnm
çok teşekkür ederim cnm cevabın için bnm kaşıntı hiç olmadı arada sırada sarı akıntı geliyor o akıntı gelirken yanmayla birlikte geliyor mantar ve fitil alakasız neyseki 2 gün sonra gidicem doktora idrar tahlili hep aklımdaydı yaptırıcamIdrar da enfeksiyon olmasi tabiki vajinal akintiyla alakali canim atiyorum benim cok ufak bir enfeksiyon cikmisti tek kullanimlik bir ilac kullandim sonra tekrar tahlil yaptirdigimda gecmisti yanma falan var diyince brnim aklima ilk enfeksiyon geldi mantarda kasinti oluyor bildigim kadariyla cunku ? Benim hamileligim boyunca defalarca alttan muayene ettiler ozellikle kanama oldugunda akintim cogaldi dedigimde alttan bakmisti ama devlete gidiyorsan mecbur kalmadikca alttan baktirma cok nasil desem zor oluyor ozellikle akinti ve kanamada hem devlete hem ozele gitmis biri olarak aradaki farki cok net biliyorum. Bu arada aksi bir durum olmadikca alttan muayene etmemeleri cok normal doktoruna git gerekeni yapacaktir zaten bu arada tahlillerini de yaptir mutlaka hem kan hem idrar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?