2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Geçmiş olsun canım Allah korumuş bende 2 kat daha fazla korkarım elektronikten fişlerden elektirikten ya müzik felan aç sakinleşmek için canım

doktora gideceğim cnm zaten bu hafta sonu daha önce bahsettiğimde çok üstünde durmadı anlattığım belirtilerden mantar fitili vermiş o tam çözmedi bnce hiç alttan vajinal da bakmadı gebelik süresinde bakması gerekmiyormu sarı akıntı var sonuçta..alttan bakmak sakıncalı değildir demi? idrar kültürü tahlil vs. yaptırmadım hep aklımda en kısa zamanda yaptırıcam..sende idrarda enfeksiyon çıkmışmıydı idrar yollarıyla vajinal akıntı bağlantılı bişe mi acaba offf çok kafayı taktım

Canım korunmasız ilişki yaşıyosanız eğer oda enfenksiyon yapıyomuş hamilelikte korunmak daha sağlıklı aklında bulunsun.

Bende ondan korkuyorum cnm. Hani tam olarak ne olduğu anlaşılırsa ona göre tedavi olurum ama onun içinde mr çekilmesi gerek. Bilmiyorum ne yapacagimi
Sanada çok geçmiş olsun cnm

Kızlar bu arada midenize dokunmuyorsa turp yiyin hazır kış tam mevsimi :) geçen yiyordum biri dedi cok faydalı falan diye internete bakim dedim ummadığım kadar bilgi var faydaları say say bitmiyor

Kızlar Allah razı olsun daha iyiyim ne yapacağımı şaşırmıştım zaten panik biriyim
Yorumlarınızla varlığınızı hissettim çok sağolun

sizinkine de maşallah teşekkür ederim sen böyle diyince sevindim ama inan 13'de anca kahvaltı ediyorum, sürekli dışardan yiyoruz ve mide bulantısı yapar korkusuyla tek bir vitamin almıyorum çünkü çok çektim ben ondan. geri kalmıştır kesin diye düşünüyordum o yüzden baya sevindim. çok keyifli görünüyor kızın hep böyle kalır umarım dedi doktor.

anaya çekiyorlarsa yüzünü kapaması normal :) hiç sevmiyorum fotoğraf çekilmeyi ya.

Bende ondan korkuyorum cnm. Hani tam olarak ne olduğu anlaşılırsa ona göre tedavi olurum ama onun içinde mr çekilmesi gerek. Bilmiyorum ne yapacagimi
Sanada çok geçmiş olsun cnm
Benim cok birseyim yok cok sükür ya tesekkur ederim canim. Yalniz bazi durumlarda yani mutlak cekilmesi gerekiliyorsa cekiyorlar canim benim bildigim ? Doktoruna bir sor yol gostersin Allah korusun daha kötüye gitmeden

çok sağol inşallah senin test sonucun da çok iyi çıkar ve diş ağrın tekrarlamaz.

elleri neden hep yüzlerinde acaba? koyacak yer bulamıyorlar heralde cafelerde tek başına oturan insanlar gibi :) onlar da sürekli yalnız takılıyorlar ya içerde hsjd.

kocamla ben de hiç sevmeyiz fotoğraf çekilmeyi. 3.5 senede 3.5 tane fotoğrafımız anca vardır :) oğluşun bizim gibi olmaz inşallah :)

Benim cok birseyim yok cok sükür ya tesekkur ederim canim. Yalniz bazi durumlarda yani mutlak cekilmesi gerekiliyorsa cekiyorlar canim benim bildigim ? Doktoruna bir sor yol gostersin Allah korusun daha kötüye gitmeden
Düştüğüm gibi eşim götürdü ortopediye Dr. yukariya çekmem lazım çok dusmus dedi
Yani çekti ama kırılmış gibi acı veriyor

Idrar da enfeksiyon olmasi tabiki vajinal akintiyla alakali canim atiyorum benim cok ufak bir enfeksiyon cikmisti tek kullanimlik bir ilac kullandim sonra tekrar tahlil yaptirdigimda gecmisti yanma falan var diyince brnim aklima ilk enfeksiyon geldi mantarda kasinti oluyor bildigim kadariyla cunku ? Benim hamileligim boyunca defalarca alttan muayene ettiler ozellikle kanama oldugunda akintim cogaldi dedigimde alttan bakmisti ama devlete gidiyorsan mecbur kalmadikca alttan baktirma cok nasil desem zor oluyor ozellikle akinti ve kanamada hem devlete hem ozele gitmis biri olarak aradaki farki cok net biliyorum. Bu arada aksi bir durum olmadikca alttan muayene etmemeleri cok normal doktoruna git gerekeni yapacaktir zaten bu arada tahlillerini de yaptir mutlaka hem kan hem idrar canim

Cok sükür test sonucumuz iyi cikti canim normalmis riskli bir durumum yokmus bin sükür disim icin nerdeyse hergun dua ediyorum doktorum mudahaleye izin vermedi cunku antibiyotikte bitti bir agrirsa varya yandim ben biyerdemi okumustum neydi dogrulugunu bilmiyorum tabiki ama ultrasondan rahatsiz oluyorlarmis ozellikle renkli olandan ondan yuzlerini kapatiyorlarmis diye insallah cocuk o konuda size çekmez fotograf çekinmek guzeldir ya

Düştüğüm gibi eşim götürdü ortopediye Dr. yukariya çekmem lazım çok dusmus dedi
Yani çekti ama kırılmış gibi acı veriyor
Acisini bilirim canim ama kirilsa da cok bir caresi yok diye biliyorum en azindan benimkinin yok umarim seninkine bir cozum bulurlar kuzum

Beslenemiyorsan vitamini al derim ben canim ihmal etme benim doktor beslenme konusuna biraz takik bu ay sadece bebek kilo almis ben almamistim kizdi bütün depolarin bosalacak gucsuz duseceksin boyle yaparak dedi. Zofer benim evde var bi tane ictim hic faydasini gormedim bidaha içmedim kutusuyla duruyor oyle ben oxzdn kullaniyordum bayadir icmedim ama decavit demir ilaci degil mi ?

kültür mantarının faydası yok ki hiç uzmanlar öyle diyor
gercek mantar olsa neyse de.
sen ne fayda duydun cnm
Faydasi olmaz olur mu canim d vitamini c vitamini folic hepsi var icinde. Hatta kansizlik cekenlere de kultur mantari onerirler. Zaten hamilelikte her mantar cesidi yenmiyor.

çok teşekkür ederim cnm cevabın için bnm kaşıntı hiç olmadı arada sırada sarı akıntı geliyor o akıntı gelirken yanmayla birlikte geliyor mantar ve fitil alakasız neyseki 2 gün sonra gidicem doktora idrar tahlili hep aklımdaydı yaptırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…