Öyleymiş cnm insallahAcisini bilirim canim ama kirilsa da cok bir caresi yok diye biliyorum en azindan benimkinin yok umarim seninkine bir cozum bulurlar kuzum
Tahlilde yaptir gerekirse akinti icin bile test yapiyorlar canim ihmal etme ne olur ne olmaz cok gecmis olsunçok teşekkür ederim cnm cevabın için bnm kaşıntı hiç olmadı arada sırada sarı akıntı geliyor o akıntı gelirken yanmayla birlikte geliyor mantar ve fitil alakasız neyseki 2 gün sonra gidicem doktora idrar tahlili hep aklımdaydı yaptırıcam
Çok severimKızlar bu arada midenize dokunmuyorsa turp yiyin hazır kış tam mevsimi :) geçen yiyordum biri dedi cok faydalı falan diye internete bakim dedim ummadığım kadar bilgi var faydaları say say bitmiyor
İspatlanmış oldu, anneye çektiği:). Bu ara sık acile gittiğim için kontrol edebildik, bu haftalarda günde ortalama 6-7 gram alıyorlar, boy da 0.3 cm uzuyor:).sizinkine de maşallahteşekkür ederim sen böyle diyince sevindim ama inan 13'de anca kahvaltı ediyorum, sürekli dışardan yiyoruz ve mide bulantısı yapar korkusuyla tek bir vitamin almıyorum çünkü çok çektim ben ondan. geri kalmıştır kesin diye düşünüyordum o yüzden baya sevindim. çok keyifli görünüyor kızın hep böyle kalır umarım dedi doktor.
anaya çekiyorlarsa yüzünü kapaması normal :) hiç sevmiyorum fotoğraf çekilmeyi ya.
Evet, o konuda haklısın. 3-5 gün önceye kadarb ben de öyleydim, az sık dişini, geçecek fistigim. Gerci sen disini sıkma:). Bu test ve ayrıntılı bitince bence önemli oranda rahatlayacaksin.Her testte ayri bir stres oluyor iste insan o sonuc cikana kadar ama mecbur tabiki canim
Ahahhahah güldürdün beni :)) bence de sıkmayayım :)) testin sonucu sükür iyi geldi onümde bi ayrintili kaldi onu da yaptirir isem temiz cikarsa insallah cok rahatlayacagim sen erken yaptirmistin haftan ilerleyince tekrar yaptiracakmisin peki ?Evet, o konuda haklısın. 3-5 gün önceye kadarb ben de öyleydim, az sık dişini, geçecek fistigim. Gerci sen disini sıkma:). Bu test ve ayrıntılı bitince bence önemli oranda rahatlayacaksin.
20.haftanin ilk günü yaptırdım Bir tek kalbinin bir özelliğinin 20. haftada yüzde 60'ini duyabiliyoruz ama 22.hafta olsa yüzde 70'ini duyarız, hiçbir zaman da tamamen göremeyiz dedi. Benim gördüğüm de iyi,dedi. Zaten çok şükür kalp atışı ile ilgili sıkıntı olmadığını gittiğim doktorlar her seferinde söylüyor. Bahsettiği oran da çok anlamlı gelmedi bana. Yaptirmayacagim o yüzden fıstık. Raporları aldık, çok şükür hepsi normal zaten. Darısı sana inşallah.Ahahhahah güldürdün beni :)) bence de sıkmayayım :)) testin sonucu sükür iyi geldi onümde bi ayrintili kaldi onu da yaptirir isem temiz cikarsa insallah cok rahatlayacagim sen erken yaptirmistin haftan ilerleyince tekrar yaptiracakmisin peki ?
Bence canını sıkma. Doktor, problem yok demiş zaten, geri kalma ile ilgili. Bugun 4 kg doğuran arkadasim çocuğu en çok süt, yumurta ve peynir gelistiriyor, dedi. Belki de onlara daha çok ağırlık vermeliyiz. Sen hangi fakülteye gittin fıstık?Bugün ayrıntılı ultrason için tıp fakültesine gittim. Açıkçası hem memnun kalmadım. Radyoloji uzmanı bakıyormuş. Hiç yorum yapmadı sadece rapor verdi. Kendi doktoruma götürdüm çok şükür Bi sıkıntı yokmuş kilo boy vs iyi.. Ama her seferinde haftası bir kaç gün geriliyor gibi. Doktor gelişim geriliği yok dedi. Bi an önce haftasını yakalasa çok mutlu Olcam :)
Amin canim benim benim doktorum 23.haftanda yonlendirecegim dedi acil bir durum söz konusu olmadikca 23.haftada yapmayi uygun goruyorum dedi 1 aydan biraz fazla var benim daha cabuk geciyor diyorum da bazi zamanlar hic gecmiyor sanki :)) cok sükür saglikliymis heryerini de gormus yaptirmana gerek yokmus bazen biraz erken yaptiranlar bikac seyi goremiyormusya ondan sordum ben ?20.haftanin ilk günü yaptırdım Bir tek kalbinin bir özelliğinin 20. haftada yüzde 60'ini duyabiliyoruz ama 22.hafta olsa yüzde 70'ini duyarız, hiçbir zaman da tamamen göremeyiz dedi. Benim gördüğüm de iyi,dedi. Zaten çok şükür kalp atışı ile ilgili sıkıntı olmadığını gittiğim doktorlar her seferinde söylüyor. Bahsettiği oran da çok anlamlı gelmedi bana. Yaptirmayacagim o yüzden fıstık. Raporları aldık, çok şükür hepsi normal zaten. Darısı sana inşallah.
Sütle yumurtayi yedigimde butün gün kusuyorum bence cocuk bir sekilde gelisiyor ya benim arkadasimda ne peynir yiyebilmis ne süt ama cok saglikli tam kilosunda zamaninda dogdu cok sükür bebegi evet yiyemiyorum diye vicdan yapiyorum ama vitamin kullaniyorum sebze yiyorum falan illa biyerden alirim diyorum :)) bu arada yumurtada olan protein ette de var yiyemeyenler icin yiyebilenler zaten cok sansli benceBence canını sıkma. Doktor, problem yok demiş zaten, geri kalma ile ilgili. Bugun 4 kg doğuran arkadasim çocuğu en çok süt, yumurta ve peynir gelistiriyor, dedi. Belki de onlara daha çok ağırlık vermeliyiz. Sen hangi fakülteye gittin fıstık?
Baya baya geçti canım ama çok süründürdü :/Birisi doğrulamaliydi ama dimi : )hepimizin yerine sende toplanmis.
Zor olmali bulantilar kusmalar allah kolaylik versin
Nasıl özendim bulantısızlara çok zordu gerçekten :/bir gün bile midem bulanmadı
kız benim de :)
Benim belim öyle oluyor ya kopuyor resmen işe giderken falan kasılıp kalıyorumGideyimde azcik pazarda dolasayim dedim 5 gundur araliksiz spor yapmisim gibi bacaklarim kalcam koptu
Toplasan yarim saat gezmedim : (
Doktorum aradi yarin ki randevumun saatini erkene aldi.
Oradan cikincada besik almaya gidecegiz kismet olursa planlamistik.
Ee her yurudugumde bole olacaksa yandim
Ben yedim canımkızlar hamilelikte kültür mantarı yediniz mi hiç?
Gyno ferroyu bana doktorum ikili tarama zamanı vermişti canım bulantımın yoğun olduğu zamanlar bir gün resmen burnumdan geldi ilaç :/ kullanamadım doktora söyledim aynı zamanda regenesis max diye bir multivitamin ve coledan d vitamini damlası alıyorum . Bırak o zaman kullanma vitamin yeter dediBenimki de beslenmemi az buluyor her seferinde yok balik ye yok sunu ye bunu ye sütu de yumurtayi da cok seven insandim ben hamilelikte yiyemeyecegim tuttu iste bu arada gyno ferro verdi bana demir ilaciymis sen kullaniyormusun ?
Canım 54 lira o vitamin ben şuan 3. Kutuya geçtim ama eğer alabiliyorsan kullan derim çünkü benim beslenmem de rezaletti ben onunla işe gittim ayağa kalkabildimBenim doktorum sağolsun yeme konusunda çok ısrarcı değil :) ilk günden bi diyet listesi vermişti bulantın bitince başlarsın demişti liste nerede şuan bilmiyorum bile :) her kontrole gittiğimde zofere devam mı diyor :) beni zofer dışında hiç bişey düzeltmiyor :/ şuanda sadece decavit içiyorum 4-5 gün oldu başlayalı çok büyük olduğu için yutamıyordum. Dün kan sonuçlarına baktı içinde Demir olan multivitamin verdi ismi regenesis mi ne unuttum öyle birşeydi almadım henüz. Ben sorunca istersen al dedi pahalı bişeymiş. Decavitte bi sürü vitamin var zaten.
He orasi daha yakın bana arayayim biBakırköy sadi konukta var canım
salı günü gittim
randevu verdiler 4 marta detaylı için
Bayağı iyi bi doktor muş çok övdüler
Telefonda arayinca randevu vermiyolar diyebiliyorumHe orasi daha yakın bana arayayim bi
Ben insan gibi yemiyorum:). Her sabah değil ama çoğu sabah 4 tane kırıp öyle yiyiyorum:). Gelişimi normal ama dediğin gibi öyle çok da ileri falan değil.Sütle yumurtayi yedigimde butün gün kusuyorum bence cocuk bir sekilde gelisiyor ya benim arkadasimda ne peynir yiyebilmis ne süt ama cok saglikli tam kilosunda zamaninda dogdu cok sükür bebegi evet yiyemiyorum diye vicdan yapiyorum ama vitamin kullaniyorum sebze yiyorum falan illa biyerden alirim diyorum :)) bu arada yumurtada olan protein ette de var yiyemeyenler icin yiyebilenler zaten cok sansli bence
Aynen canım alayım napim artık. Çok güçsüzüm. Yemek yesemde güçsüzüm yemesemde. Decavit içinde Demir çok az varmış. Dün çok kötüydüm unuttum içmeyi. Bugünde Yen'i aklıma geldi içeyim bari. Yine midem berbatBeslenemiyorsan vitamini al derim ben canim ihmal etme benim doktor beslenme konusuna biraz takik bu ay sadece bebek kilo almis ben almamistim kizdi bütün depolarin bosalacak gucsuz duseceksin boyle yaparak dedi. Zofer benim evde var bi tane ictim hic faydasini gormedim bidaha içmedim kutusuyla duruyor oyle ben oxzdn kullaniyordum bayadir icmedim ama decavit demir ilaci degil mi ?
Bende alayım İnşâAllah iyi gelsindeCanım 54 lira o vitamin ben şuan 3. Kutuya geçtim ama eğer alabiliyorsan kullan derim çünkü benim beslenmem de rezaletti ben onunla işe gittim ayağa kalkabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?