2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Tahlilde yaptir gerekirse akinti icin bile test yapiyorlar canim ihmal etme ne olur ne olmaz cok gecmis olsun

Bugün ayrıntılı ultrason için tıp fakültesine gittim. Açıkçası hem memnun kalmadım. Radyoloji uzmanı bakıyormuş. Hiç yorum yapmadı sadece rapor verdi. Kendi doktoruma götürdüm çok şükür Bi sıkıntı yokmuş kilo boy vs iyi.. Ama her seferinde haftası bir kaç gün geriliyor gibi. Doktor gelişim geriliği yok dedi. Bi an önce haftasını yakalasa çok mutlu Olcam :)

İspatlanmış oldu, anneye çektiği:). Bu ara sık acile gittiğim için kontrol edebildik, bu haftalarda günde ortalama 6-7 gram alıyorlar, boy da 0.3 cm uzuyor:).

Her testte ayri bir stres oluyor iste insan o sonuc cikana kadar ama mecbur tabiki canim
Evet, o konuda haklısın. 3-5 gün önceye kadarb ben de öyleydim, az sık dişini, geçecek fistigim. Gerci sen disini sıkma:). Bu test ve ayrıntılı bitince bence önemli oranda rahatlayacaksin.

Evet, o konuda haklısın. 3-5 gün önceye kadarb ben de öyleydim, az sık dişini, geçecek fistigim. Gerci sen disini sıkma:). Bu test ve ayrıntılı bitince bence önemli oranda rahatlayacaksin.
Ahahhahah güldürdün beni :)) bence de sıkmayayım :)) testin sonucu sükür iyi geldi onümde bi ayrintili kaldi onu da yaptirir isem temiz cikarsa insallah cok rahatlayacagim sen erken yaptirmistin haftan ilerleyince tekrar yaptiracakmisin peki ?

20.haftanin ilk günü yaptırdım Bir tek kalbinin bir özelliğinin 20. haftada yüzde 60'ini duyabiliyoruz ama 22.hafta olsa yüzde 70'ini duyarız, hiçbir zaman da tamamen göremeyiz dedi. Benim gördüğüm de iyi,dedi. Zaten çok şükür kalp atışı ile ilgili sıkıntı olmadığını gittiğim doktorlar her seferinde söylüyor. Bahsettiği oran da çok anlamlı gelmedi bana. Yaptirmayacagim o yüzden fıstık. Raporları aldık, çok şükür hepsi normal zaten. Darısı sana inşallah.

Bence canını sıkma. Doktor, problem yok demiş zaten, geri kalma ile ilgili. Bugun 4 kg doğuran arkadasim çocuğu en çok süt, yumurta ve peynir gelistiriyor, dedi. Belki de onlara daha çok ağırlık vermeliyiz. Sen hangi fakülteye gittin fıstık?

Amin canim benim benim doktorum 23.haftanda yonlendirecegim dedi acil bir durum söz konusu olmadikca 23.haftada yapmayi uygun goruyorum dedi 1 aydan biraz fazla var benim daha cabuk geciyor diyorum da bazi zamanlar hic gecmiyor sanki :)) cok sükür saglikliymis heryerini de gormus yaptirmana gerek yokmus bazen biraz erken yaptiranlar bikac seyi goremiyormusya ondan sordum ben ?

Sütle yumurtayi yedigimde butün gün kusuyorum bence cocuk bir sekilde gelisiyor ya benim arkadasimda ne peynir yiyebilmis ne süt ama cok saglikli tam kilosunda zamaninda dogdu cok sükür bebegi evet yiyemiyorum diye vicdan yapiyorum ama vitamin kullaniyorum sebze yiyorum falan illa biyerden alirim diyorum :)) bu arada yumurtada olan protein ette de var yiyemeyenler icin yiyebilenler zaten cok sansli bence

Birisi doğrulamaliydi ama dimi : )hepimizin yerine sende toplanmis.
Zor olmali bulantilar kusmalar allah kolaylik versin
Baya baya geçti canım ama çok süründürdü :/

bir gün bile midem bulanmadı

kız benim de :)
Nasıl özendim bulantısızlara çok zordu gerçekten :/

Benim belim öyle oluyor ya kopuyor resmen işe giderken falan kasılıp kalıyorum
kızlar hamilelikte kültür mantarı yediniz mi hiç?
Ben yedim canım
Benimki de beslenmemi az buluyor her seferinde yok balik ye yok sunu ye bunu ye sütu de yumurtayi da cok seven insandim ben hamilelikte yiyemeyecegim tuttu iste bu arada gyno ferro verdi bana demir ilaciymis sen kullaniyormusun ?
Gyno ferroyu bana doktorum ikili tarama zamanı vermişti canım bulantımın yoğun olduğu zamanlar bir gün resmen burnumdan geldi ilaç :/ kullanamadım doktora söyledim aynı zamanda regenesis max diye bir multivitamin ve coledan d vitamini damlası alıyorum . Bırak o zaman kullanma vitamin yeter dedi

Canım 54 lira o vitamin ben şuan 3. Kutuya geçtim ama eğer alabiliyorsan kullan derim çünkü benim beslenmem de rezaletti ben onunla işe gittim ayağa kalkabildim

Kızzlar bugün rüyamda doğum yapmış oluyodum sezaryenle ama hiç acı ağrı hissetmiyodum ameliyathaneden yürüyerek çıkıyodum falan haha :) sonra bebeğimi alıyodum kucağıma ilk baya baya küçüktü prematüreden çok daha küçük sonradan büyüyodu bi anda ne alakaysa :) sonra emziriyodum hemen alıyodu göğüs ucumu ve copur copur emiyodu ahh rüyada olsa ne güzel bir duyguymuş Doğmamış bebeğimi özledim resmen..

Ben insan gibi yemiyorum:). Her sabah değil ama çoğu sabah 4 tane kırıp öyle yiyiyorum:). Gelişimi normal ama dediğin gibi öyle çok da ileri falan değil.

Aynen canım alayım napim artık. Çok güçsüzüm. Yemek yesemde güçsüzüm yemesemde. Decavit içinde Demir çok az varmış. Dün çok kötüydüm unuttum içmeyi. Bugünde Yen'i aklıma geldi içeyim bari. Yine midem berbat

Canım 54 lira o vitamin ben şuan 3. Kutuya geçtim ama eğer alabiliyorsan kullan derim çünkü benim beslenmem de rezaletti ben onunla işe gittim ayağa kalkabildim
Bende alayım İnşâAllah iyi gelsinde

Kızlar hayırlı akşamlar :)
Yemek düzeniniz nasıl acaba ben öğle yemeğine pek dikkat etmiyorum zaten geç kahvaltı yapıyorum kuruyemiş meyve şeklinde geçiyor.
Akşam yemeği de Allah ne verdiyse :))
Sizlerin özel olarak dikkat ettiği birşey var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…