2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim bulantilarim yeni gecti artik cok sukur zorlamıyor ikili test zamani olsa içemezdim ben bugün midem cok hassasti onlami alakaliydi acaba hic ihtimal vermemistim ben vitamin kullaniyorum birde bunu yazdi son gittigimde iste

Benim nöbet problemim var daha öncede bahsetmiştim. 24.hafta dolmadan muaf olamıyorum. O yüzden haftasını yakalamasını istiyorum balık harici beslenmeme dikkat ediyorum canım

Ben insan gibi yemiyorum:). Her sabah değil ama çoğu sabah 4 tane kırıp öyle yiyiyorum:). Gelişimi normal ama dediğin gibi öyle çok da ileri falan değil.
Ne kadar sanslisin ben hamileligin basindan beri yiyemedim yumurta zaten tiksinilenler arasinda ilk sirada yer aliyormus ama ne yalan soyliyim menemen falan yemeyi acayip ozledim keske yiyebilseydim ://

Kızlar detaylı ultrasonu neden başka yerlerde yaptırıyorsunuz ? Yani özel bir branş mı gerekiyor..
Benim doktorum kendisi yapacakmış.
Benim doktorum perinatologa gitmemi önerdi onun dalı bu sadece bu işle ilgileniyo dedi.
Ama kendi doktorunun da ultrasonu yüksek kaliteyse o da bakabilir bence. Hatta bu iş için perinatoloğa yönlendirme yeni moda olmuş sanırım :)
Gittiğim perinatologun ultrasonu baya gelişmişti. Kendi doktorumda hiç böyle net görüntüler görmedim.

Benimde bugün midem.berbatti gyno ferrodan olabilir dediler kac gundur iyiydim boyle olacaksa icemem ben bunu ya

Kızlar detaylı ultrasonu neden başka yerlerde yaptırıyorsunuz ? Yani özel bir branş mı gerekiyor..
Benim doktorum kendisi yapacakmış.
Canım her doktor anlayamabiliyor. Mesela benim bi arkadaşımın doktoru kalbinde delik vs varmı diye ona bile bakamamış detaylıda gözükür ben anlayamam burdan demiş. Ama benim doktorum ben yapıyım kendi çapımda ama tabi bi radyologun yerini tutmaz dedi. Gene kalbinde delik olup olmadığına yarık dudak olup olmadığına parmaklarına beynine kalbine falan hep baktı. Ama detaylı yaptırdığım doktor tam yarım saat tek tek inceledi kalbini 10 kez dinledi düşün.

Kızlar bugün bu bebek arabasını baby mall mağazasında indirimle 1609 liraya aldık. Kraft pocket model. Katlamasi çok hoşuma gitti baya basit inşallah memnun kalırız. Daha önce kullanan var mı?
Canım ben de bugün bu modele İnternette Baktım da puset kısmı tek başına takılıyor mu bebek arabasına? Yani iki parça da ayrı ayrı mı kullanılıyor yoksa görselde ki gibi birlikte mi?

Ben bir tane alet aldım Vestel'in. Adı mix go. Süt koyuyorum, içine muz atıyorum, bal atıyorum, fındık, Yulaf atiyorum, karıştırıyorum, çok güzel tadı oluyor. Mesela eşim diyetteyken brokoli, yoğurt, şu, maydonoz atıyor, zayıflamak için kullanıyor. Bebeğe onunla mama da yapıyormuşsun. Çok güzel bir alet. Bazen mesela sut, yaban mersini, kuru üzüm ,Yulaf karistiriyorum, ben onun çok faydasını gördüm. Bebiş doğunca da mama yapacak olmam çok hoşuma gitti, daha doğrusu faydalı karısım. Her gün tuketince bazı vitaminleri kaçırıyormiyorum gibi geliyor, tavsiye ederim.Baya pratik bişey. Şişesinde 1 dakikada karıştırıp kapağını kapatıp çantamda atabiliyorsun.

Eklentiler

• Screenshot_20190124-211016.webp
    23 KB · Görüntüleme: 45

Benim doktor riskli gebelik uzmanıymış ben ne dese yapıyorum ama herkes gidince başka yerlere endişe ettim..
Cihazlar çok iyi hastanenin ben 12. Haftadan bu yana sürekli renkli ultrason CD alıyorum doktor ne yaptı ise görüyorum.. Olmadı dedim başka bir yere mi göstersem

Kızlar nasılsınız bakimm. Umarım herşey yolundadır okuyamadım geçmişi normalde pazartesi iş başı yapacaktım ama patronlar yurtdışına gidecekmiş beni çağardılar birkaç saat uğrada devir yapalım işlemi sana dediler bir hafta yoklar. Bana kaldı işler. Birkaç saat dediler yarım günümü yediler Bugün kontrolüm vardı gidemedim yarın gideceğim inşallah. Birde çapadan aradılar amniyosentez sonucu gelmiş yarın onada gideceğim inşallah. Güzel hayırlı haberler nasıl bakim cinsiyet herkes öğrenmiştir sanırım ayrıntılıya girecekler vardı kontrolde güzel geçmiştir diye düşünüyorum

Canım cihaz iyi olur ama doktor anlamaz veya doktor anlar cihaz kötü olur değişir yani. Benim doktorunda 4 boyutlu cihazı var arada bi yüz görüntüsü yakalarsa veriyor ama her zaman 4 boyutluya girmek iyi değil diye duymuştum çok radyasyon yayıyomuş 4 boyutlu cihazlar.

Canım iyi olmana sevindim çalışmak daha iyi gelir belki hem :) İnşallah ağrın sızın yoktur nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…