- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.566
- 498
Benim bulantilarim yeni gecti artik cok sukur zorlamıyor ikili test zamani olsa içemezdim ben bugün midem cok hassasti onlami alakaliydi acaba hic ihtimal vermemistim ben vitamin kullaniyorum birde bunu yazdi son gittigimde isteBaya baya geçti canım ama çok süründürdü :/
Nasıl özendim bulantısızlara çok zordu gerçekten :/
Benim belim öyle oluyor ya kopuyor resmen işe giderken falan kasılıp kalıyorum
Ben yedim canım
Gyno ferroyu bana doktorum ikili tarama zamanı vermişti canım bulantımın yoğun olduğu zamanlar bir gün resmen burnumdan geldi ilaç :/ kullanamadım doktora söyledim aynı zamanda regenesis max diye bir multivitamin ve coledan d vitamini damlası alıyorum . Bırak o zaman kullanma vitamin yeter dedi
Benim nöbet problemim var daha öncede bahsetmiştim. 24.hafta dolmadan muaf olamıyorum. O yüzden haftasını yakalamasını istiyorumBence canını sıkma. Doktor, problem yok demiş zaten, geri kalma ile ilgili. Bugun 4 kg doğuran arkadasim çocuğu en çok süt, yumurta ve peynir gelistiriyor, dedi. Belki de onlara daha çok ağırlık vermeliyiz. Sen hangi fakülteye gittin fıstık?
Ne kadar sanslisin ben hamileligin basindan beri yiyemedim yumurta zaten tiksinilenler arasinda ilk sirada yer aliyormus ama ne yalan soyliyim menemen falan yemeyi acayip ozledim keske yiyebilseydim ://Ben insan gibi yemiyorum:). Her sabah değil ama çoğu sabah 4 tane kırıp öyle yiyiyorum:). Gelişimi normal ama dediğin gibi öyle çok da ileri falan değil.
Benim doktorum perinatologa gitmemi önerdi onun dalı bu sadece bu işle ilgileniyo dedi.Kızlar detaylı ultrasonu neden başka yerlerde yaptırıyorsunuz ? Yani özel bir branş mı gerekiyor..
Benim doktorum kendisi yapacakmış.
O bahçe nöbetinin biri beni acillik etti,seni anlıyorum arkadaşım. Az kaldı.Benim nöbet problemim var daha öncede bahsetmiştim. 24.hafta dolmadan muaf olamıyorum. O yüzden haftasını yakalamasını istiyorumbalık harici beslenmeme dikkat ediyorum canım
Benimde bugün midem.berbatti gyno ferrodan olabilir dediler kac gundur iyiydim boyle olacaksa icemem ben bunu yaAynen canım alayım napim artık. Çok güçsüzüm. Yemek yesemde güçsüzüm yemesemde. Decavit içinde Demir çok az varmış. Dün çok kötüydüm unuttum içmeyi. Bugünde Yen'i aklıma geldi içeyim bari. Yine midem berbat
Bende alayım İnşâAllah iyi gelsinde
Canım her doktor anlayamabiliyor. Mesela benim bi arkadaşımın doktoru kalbinde delik vs varmı diye ona bile bakamamış detaylıda gözükür ben anlayamam burdan demiş. Ama benim doktorum ben yapıyım kendi çapımda ama tabi bi radyologun yerini tutmaz dedi. Gene kalbinde delik olup olmadığına yarık dudak olup olmadığına parmaklarına beynine kalbine falan hep baktı. Ama detaylı yaptırdığım doktor tam yarım saat tek tek inceledi kalbini 10 kez dinledi düşün.Kızlar detaylı ultrasonu neden başka yerlerde yaptırıyorsunuz ? Yani özel bir branş mı gerekiyor..
Benim doktorum kendisi yapacakmış.
Canım ben de bugün bu modele İnternette Baktım da puset kısmı tek başına takılıyor mu bebek arabasına? Yani iki parça da ayrı ayrı mı kullanılıyor yoksa görselde ki gibi birlikte mi?Kızlar bugün bu bebek arabasını baby mall mağazasında indirimle 1609 liraya aldık. Kraft pocket model. Katlamasi çok hoşuma gitti baya basit inşallah memnun kalırız. Daha önce kullanan var mı?
Gyno ferro ben de çok fazla bulantı ve ishal yaptı canım bıraktım onu. Doktoruna danışıp değiştirebilirsinBenimde bugün midem.berbatti gyno ferrodan olabilir dediler kac gundur iyiydim boyle olacaksa icemem ben bunu ya
Ben bir tane alet aldım Vestel'in. Adı mix go. Süt koyuyorum, içine muz atıyorum, bal atıyorum, fındık, Yulaf atiyorum, karıştırıyorum, çok güzel tadı oluyor. Mesela eşim diyetteyken brokoli, yoğurt, şu, maydonoz atıyor, zayıflamak için kullanıyor. Bebeğe onunla mama da yapıyormuşsun. Çok güzel bir alet. Bazen mesela sut, yaban mersini, kuru üzüm ,Yulaf karistiriyorum, ben onun çok faydasını gördüm. Bebiş doğunca da mama yapacak olmam çok hoşuma gitti, daha doğrusu faydalı karısım. Her gün tuketince bazı vitaminleri kaçırıyormiyorum gibi geliyor, tavsiye ederim.Baya pratik bişey. Şişesinde 1 dakikada karıştırıp kapağını kapatıp çantamda atabiliyorsun.Kızlar hayırlı akşamlar :)
Yemek düzeniniz nasıl acaba ben öğle yemeğine pek dikkat etmiyorum zaten geç kahvaltı yapıyorum kuruyemiş meyve şeklinde geçiyor.
Akşam yemeği de Allah ne verdiyse :))
Sizlerin özel olarak dikkat ettiği birşey var mı ?
Canım benim pansiyon nöbeti de var yatılı. Nöbetten çıkınca 2 günde zor kendime geliyorum.O bahçe nöbetinin biri beni acillik etti,seni anlıyorum arkadaşım. Az kaldı.
AA, evet hatırladım. O çok fena. Emzirirken 1 yaşına kadar da muafmisiz çok şükür.Canım benim pansiyon nöbeti de var yatılı. Nöbetten çıkınca 2 günde zor kendime geliyorum.çalışırken hamile olmak çok zor gerçekten
Evet ona şükür :)AA, evet hatırladım. O çok fena. Emzirirken 1 yaşına kadar da muafmisiz çok şükür.
Benim doktorum perinatologa gitmemi önerdi onun dalı bu sadece bu işle ilgileniyo dedi.
Ama kendi doktorunun da ultrasonu yüksek kaliteyse o da bakabilir bence. Hatta bu iş için perinatoloğa yönlendirme yeni moda olmuş sanırım :)
Gittiğim perinatologun ultrasonu baya gelişmişti. Kendi doktorumda hiç böyle net görüntüler görmedim.
Canım her doktor anlayamabiliyor. Mesela benim bi arkadaşımın doktoru kalbinde delik vs varmı diye ona bile bakamamış detaylıda gözükür ben anlayamam burdan demiş. Ama benim doktorum ben yapıyım kendi çapımda ama tabi bi radyologun yerini tutmaz dedi. Gene kalbinde delik olup olmadığına yarık dudak olup olmadığına parmaklarına beynine kalbine falan hep baktı. Ama detaylı yaptırdığım doktor tam yarım saat tek tek inceledi kalbini 10 kez dinledi düşün.
Canım cihaz iyi olur ama doktor anlamaz veya doktor anlar cihaz kötü olur değişir yani. Benim doktorunda 4 boyutlu cihazı var arada bi yüz görüntüsü yakalarsa veriyor ama her zaman 4 boyutluya girmek iyi değil diye duymuştum çok radyasyon yayıyomuş 4 boyutlu cihazlar.Benim doktor riskli gebelik uzmanıymış ben ne dese yapıyorum ama herkes gidince başka yerlere endişe ettim..
Cihazlar çok iyi hastanenin ben 12. Haftadan bu yana sürekli renkli ultrason CD alıyorum doktor ne yaptı ise görüyorum.. Olmadı dedim başka bir yere mi göstersem
canım salı günü perinatoloji randevum var bakalım detaylı için ilgilenirse ona soracağım bi@Eylem15 @defneahsen masallah bebişlere
Mah-i nev canım benim de adet ağrısı gibi ağrım oldu geven hafta magnezyum verdi bence çekebilirsen randevunu erkene çek ve doktoruna danış
@victoryvivi ben yedim :)))
Canım iyi olmana sevindim çalışmak daha iyi gelir belki hem :) İnşallah ağrın sızın yoktur nasılsın?Kızlar nasılsınız bakimm. Umarım herşey yolundadır okuyamadım geçmişi normalde pazartesi iş başı yapacaktım ama patronlar yurtdışına gidecekmiş beni çağardılar birkaç saat uğrada devir yapalım işlemi sana dediler bir hafta yoklar. Bana kaldı işler. Birkaç saat dediler yarım günümü yedilerBugün kontrolüm vardı gidemedim yarın gideceğim inşallah. Birde çapadan aradılar amniyosentez sonucu gelmiş yarın onada gideceğim inşallah. Güzel hayırlı haberler nasıl bakim cinsiyet herkes öğrenmiştir sanırım ayrıntılıya girecekler vardı kontrolde güzel geçmiştir diye düşünüyorum
Ikisi birlikte kullanılıyor. Katlayinca kabin boy çanta gibi oluyor baya kolay.Canım ben de bugün bu modele İnternette Baktım da puset kısmı tek başına takılıyor mu bebek arabasına? Yani iki parça da ayrı ayrı mı kullanılıyor yoksa görselde ki gibi birlikte mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?