- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
Valla benim doktorum kendisi içme kan ilacı bulantın çoğalır dedi kanım çok düşük değilmiş çok şükür. Sende sor istersen doktorunaBenimde bugün midem.berbatti gyno ferrodan olabilir dediler kac gundur iyiydim boyle olacaksa icemem ben bunu ya
Yarin da deneyecegim ayni sey olursa arayip degistirmesini rica edecegim canim mahvoldum bugün hala da midem kötü ://Gyno ferro ben de çok fazla bulantı ve ishal yaptı canım bıraktım onu. Doktoruna danışıp değiştirebilirsin
Benim de düsük degil kan degerlerim icsen iyi olur dedi sadece ama mahvetti beniValla benim doktorum kendisi içme kan ilacı bulantın çoğalır dedi kanım çok düşük değilmiş çok şükür. Sende sor istersen doktoruna
Gyno ferro ben de çok fazla bulantı ve ishal yaptı canım bıraktım onu. Doktoruna danışıp değiştirebilirsin
İlk 3 gün banada çok dokunmuştuYarin da deneyecegim ayni sey olursa arayip degistirmesini rica edecegim canim mahvoldum bugün hala da midem kötü ://
Canım iyiyim çok şükür normal doğumun faydaları bittiği anda birşeyin kalmıyor. Allaha şükür hastaneden çıktığımdan beri ne ağrı ne sızı hiç birşey yaşamadım. 3. Gün dışardaydım zatenCanım iyi olmana sevindim çalışmak daha iyi gelir belki hem :) İnşallah ağrın sızın yoktur nasılsın?
Canım sen nasıl oldun dişin geçtimi ne dedi doktorların müdahale edilecek mi? Ben günde iki tane içiyorum gyno yu içmeden önce ve sonra 2 saat kalsiyumlu birşeyler yeme belki etkiliyordur. Çok şükür bende hiç bir etki yapmadı.Yarin da deneyecegim ayni sey olursa arayip degistirmesini rica edecegim canim mahvoldum bugün hala da midem kötü ://
Süper birşeymiş hemen bakıyorum bende eşimde diyette onunda işine yarar çok sağolun :)Ben bir tane alet aldım Vestel'in. Adı mix go. Süt koyuyorum, içine muz atıyorum, bal atıyorum, fındık, Yulaf atiyorum, karıştırıyorum, çok güzel tadı oluyor. Mesela eşim diyetteyken brokoli, yoğurt, şu, maydonoz atıyor, zayıflamak için kullanıyor. Bebeğe onunla mama da yapıyormuşsun. Çok güzel bir alet. Bazen mesela sut, yaban mersini, kuru üzüm ,Yulaf karistiriyorum, ben onun çok faydasını gördüm. Bebiş doğunca da mama yapacak olmam çok hoşuma gitti, daha doğrusu faydalı karısım. Her gün tuketince bazı vitaminleri kaçırıyormiyorum gibi geliyor, tavsiye ederim.Baya pratik bişey. Şişesinde 1 dakikada karıştırıp kapağını kapatıp çantamda atabiliyorsun.
Ben de malesef geç uyanıyorum kahvaltı 11-12 yi buluyoKızlar hayırlı akşamlar :)
Yemek düzeniniz nasıl acaba ben öğle yemeğine pek dikkat etmiyorum zaten geç kahvaltı yapıyorum kuruyemiş meyve şeklinde geçiyor.
Akşam yemeği de Allah ne verdiyse :))
Sizlerin özel olarak dikkat ettiği birşey var mı ?
İdrar yolu enfeksiyonu mu yoksa vajinal enfeksiyon gibi mi? İdrar yolu enfeksiyonlarına her kadın gibi aşinasınızdır ayırabilirsiniz belirtileri. İdrar yolu enfeksiyonunda kasıklarda ağrı idrar yaparken yanma olurken, vajinal enfeksiyonda kaşıntı vajinal yolda yanma daha belirgin olur.işin ilginci tırstığımdan hiç ilişki yaşamadım
Gelirsin gelirsin sen güçlü kadınsınCanım iyiyim çok şükür normal doğumun faydaları bittiği anda birşeyin kalmıyor. Allaha şükür hastaneden çıktığımdan beri ne ağrı ne sızı hiç birşey yaşamadım. 3. Gün dışardaydım zateniş iyi gelecekte birden bukadar sorumluluk bukadar erken olmasaydı iyiydi Şirkette 2 patron 1 müdür var oda benim neyse gelirim üstesinden heralde galiba sanırım
Seninki zaten perinatologmuş o zaman :) hiç başka biyere gitmene gerek yok canımBenim doktor riskli gebelik uzmanıymış ben ne dese yapıyorum ama herkes gidince başka yerlere endişe ettim..
Cihazlar çok iyi hastanenin ben 12. Haftadan bu yana sürekli renkli ultrason CD alıyorum doktor ne yaptı ise görüyorum.. Olmadı dedim başka bir yere mi göstersem
Aynen öyle canım ama birşey deyimmi Allah nasip eder hamile kalırsam kesin sezeryan yaptıracağımGelirsin gelirsin sen güçlü kadınsınEvet canım gerçekten normal doğum en iyisi birde sen en zor şekilde doğum yaptın sancın olmadığı halde ilaçla başlattılar o halde atlattın maşallah sana biliyorum çok zorluk çekmişsindir ama sezaryen olsaydı 2 sene beklemek zorunda kalıcaktn şimdi ise sen ne zaman istersen :))
Benim bugun ilk alisimdi ilaci ve butun gun midem cok kotuydu ki uzun zamandir boyle olmamisti disim fena bugün antibiyotik bitti tam manasiyla gecti diyemem ama doktorum islem yapilmasina once onay verirken suan bence yaptirma dayanabilecegin noktaya kadar git dedi beni zorlayacak gibi duruyor Rabbim yardim etsin birde nedense bu aralar biraz agirlastim pek biyere cikamiyorum doktorum vücut hic kiloya alisik degilse o bile yapar bu durumu dedi sen nasilsin napiyorsun ? Gozukmuyorsun uzun zamandir aklimdaydin ama su hastane isleri bilmemne yazamadim ://Canım sen nasıl oldun dişin geçtimi ne dedi doktorların müdahale edilecek mi? Ben günde iki tane içiyorum gyno yu içmeden önce ve sonra 2 saat kalsiyumlu birşeyler yeme belki etkiliyordur. Çok şükür bende hiç bir etki yapmadı.
Umarim en azindan 1 gün daha deneyeyim diyorum olmazsa birakirim artik ://İlk 3 gün banada çok dokunmuştu
Hatta tansiyonum düsüyo gibi oluyodu
Gözlerim karariyodu su bile içemiyodum midem alt üst olmuştu
Sonra sanırım vücudum aliştı bidaha öyle şikayetelrim olmadı
İnşallah sizdede gecici bi durumdur
Benim.doktor sabah ac karnina alacaksin dedi bir bardak suya az limon sık oyle ic ilaci dedi hatta gunde 1 tane alacagimKızlar bu ilacı yemeklerdenden iki sonra almali ve peşinden veya öncesinden kalsiyum içeren süt yoğurt vs gibi yiyecekler tüketilmemeli dikkat etmeyince benim de midem bulanıyor... Ben de öğleden sonra ve akşam dan sonra olmak üzere iki defa alıyorum doktorum bu şekilde açıklama yaptı.
Sen işitsin canım arada iç o zaman miden biraz rahatlasınBenim de düsük degil kan degerlerim icsen iyi olur dedi sadece ama mahvetti beni
Ben gelen giden falan derken bugünde yarım gün işe gittim zaman geçiyor yarında kontrole gideceğim nasipse. Belki beklemen daha iyidir ama bilemedim en azından son üç aya girmeden yaptıracaksanda yaptır canım sonra daha kötü olur allah korusun. Ee kolay değil sürekli kilo alınıyor ben 48,5 ile kalmıştım işleme gitmeden tartılmıştım 58 dim 10 kilo almışım nerdeyseBenim bugun ilk alisimdi ilaci ve butun gun midem cok kotuydu ki uzun zamandir boyle olmamisti disim fena bugün antibiyotik bitti tam manasiyla gecti diyemem ama doktorum islem yapilmasina once onay verirken suan bence yaptirma dayanabilecegin noktaya kadar git dedi beni zorlayacak gibi duruyor Rabbim yardim etsin birde nedense bu aralar biraz agirlastim pek biyere cikamiyorum doktorum vücut hic kiloya alisik degilse o bile yapar bu durumu dedi sen nasilsin napiyorsun ? Gozukmuyorsun uzun zamandir aklimdaydin ama su hastane isleri bilmemne yazamadim ://
Benimde kendi doktorum yaptı canım detaylıyı zaten her gittiğimde baya inceliyordu bu defa yarım saat baktı ,herkesi başkasına yönlendiriyorlar bende şaşırdım kendi yapmasınaKızlar detaylı ultrasonu neden başka yerlerde yaptırıyorsunuz ? Yani özel bir branş mı gerekiyor..
Benim doktorum kendisi yapacakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?