2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benimde kendi doktorum yaptı canım detaylıyı zaten her gittiğimde baya inceliyordu bu defa yarım saat baktı ,herkesi başkasına yönlendiriyorlar bende şaşırdım kendi yapmasına

Bende öyle düşündüm işte hani acaba özel bir uzmanlık gerektiren birşey mi acaba diye.. Bakalım salı günü de benim olacak insallajh güzel sonuçlarla gelirim..

Bende öyle düşündüm işte hani acaba özel bir uzmanlık gerektiren birşey mi acaba diye.. Bakalım salı günü de benim olacak insallajh güzel sonuçlarla gelirim..
Beynine kalbine kol bacaklarına ellerine dudaklarına herşeyine baktı canım anlata anlata, ben doktoruma güveniyorum baya bilgili o yüzden başka birine tekrar gitmem artık ,inşallah senin sonuçlarında güzel olur

Insallah kontrolden hayirli haberlerle donersin canim en azindan hemen kiloyu vermissin ama bence de 54te kal 48le cok zayif olacaksin doktorum disciden korkmam ve zorlu bir islem olacagindan uygun gormedi islem yaptirmami ayrica morfin ve ne kadarda kursun yelek bile olsa rontgen durumu var dedi esim yaptirmayalim deyince de kaldim oyle calismalar ne zaman bakalim ?

Aa neden sezaryen yaptırıcaksın canım normal önermiyomusun? Birde ben sana dicektim ama yanlış anlarsın diye demedim aslında tüp bebekle daha sağlıklı bir gebelik deneyebilirsin bu konuda bi fikrim yokta bazı kişilerde sağlıksız embriyoları ayıklıyolar diye duymuştum öyle bişey deneyebilirsiniz riske atmamak adına

Benim.doktor sabah ac karnina alacaksin dedi bir bardak suya az limon sık oyle ic ilaci dedi hatta gunde 1 tane alacagim

Benim ac karnina tiroid ilacım var aynı anda alamadığım için öğleden sonra ya bıraktık canım ve değerlerim çok düşük olduğu için günde 2 tane oldu.

Ben normalde yumurtayı ayda yılda bir yerim kokusunu falan sevmem ama aşılamadan beri 5 aydır hemen hemen hergün yemeye çalışıyorum bazen öğüre öğüre yiyorum ama yine de zorluyorum hayırlısıyla doğsun kızım uzun süre yumurta yemem herhalde

Evet evet kalayım göbüş nerdeyse gitti ama gögüs ve toto duruyor iyi böyle inşallah sorunsuz ağrısız atlatırsın canım şu dönemi

Anladim canim ben 1 saat sonra peynir yemistim acaba ondan birsey olurmu ki ?

Olabilir canım bende 2 gün önce ilaci unutup süt ictim yarım saat geçmeden o gün fena oldum öldüm mide bulantısı, ağrısı, istifra... Bir iki gün bak yine fena olursan doktorunla konuşup değiştirirsin muhakkak ki yerine başka ilaç vardır.

Benim bugün midem cok kotuydu ona yoruyorum valla uzun zamandir bu kadar kotu olmamisti resmen ://

Yok yok canım sizi etkilemeyim en sağlıklısı normal doğum ama ben o anı yaşamak istemiyorum birdaha psikolojik açıdan yani Dediğim gibi bittiği anda kalkıyorsun ayağa normal hayatına devam ediyorsun.

Benim.doktorum kusturacak yada kusturma potansiyeli olan hicbirseyi yeme demisti benim bulanti ve kusmalarim cok zor gecti cunku birde cocuklugumdan beri neyi tiksinerek yada ogurerek yesem hemen kusarim o sebepten bir faydasi olacagini sanmiyorum. Ama yiyebiliyorsan ne güzel bebise cok faydasi var diyorlar

Ayrıca canım neden yanlış anlayayayım aşkolsun. Burda okadar şey paylaşıyoruz fikirleriniz önemli. Tüp bebek hakkında bilgim sıfır ne kadar sürede olur ne olur bilmiyorum. Dediğin gibi bozuk gen varsa temizliyorlar falan diye duydum ama ne derece doğru bilmiyorum.

Yok yok canım sizi etkilemeyim en sağlıklısı normal doğum ama ben o anı yaşamak istemiyorum birdaha psikolojik açıdan yani Dediğim gibi bittiği anda kalkıyorsun ayağa normal hayatına devam ediyorsun.
Anladım canım nasıl kendini rahat hissediceksen öyle olsun tabiki. Belki şuan böyle düşünüyosun ama tekrar hamile kalıp doğumun yaklaştığı zaman fikrin değişebilir. Şuan tekrar hamile kalmayı düşünmen bile güçlü olduğunu gösterir :)

İnan bende sen kadar biliyorum. Aslında sen doğal yollarla hamile kalabiliyosun en güzeli doğal yolla hamile kalmak vücuduna boşuna hormon yüklememiş olursun. Ama dediğim gibi doktorlar daha iyi bilir eğer genetikle ilgiliyse bu durum tüp bebek yaptırıp bozuk genleri ayıklamaları daha sağlıklı. Yani dediğim gibi iyi bi doktora gidip sonuçlarını falan gösterirsen bence o daha iyi bir karar verir canım :)

Yarın alacağım canım hem amniyosentez hemde otopsi sonucunu bakalım neler diyecekler ama doktorlar bu yaşadığımın %90 genetikle alakası olmadığı sadece şanssızlık olduğu belirtmişti hem 2li hemde 3 lü sonuçların temizdi. Yarın göreceğiz Allaha şükür kalıyorum temmuzda düşük yapıp ağustos sonunda tekrar kalmıştım ama bu sefer biraz bekleyeceğim canım yarında kontrolde temiz çıksın hayırlısıyla yaza doğru inşallah mutlu haberi paylaşırım buradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…