2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İnşallah canım benim eğer sonucun temiz çıkarsa tüp bebeğe gerek yok demektir o zaman demi. Bencede temiz çıkıcaklar bizide haberdar et

Kızlar detaylı ultrasonu neden başka yerlerde yaptırıyorsunuz ? Yani özel bir branş mı gerekiyor..
Benim doktorum kendisi yapacakmış.

Benim doktorum da kendisi yapacak gittiğim hastanede sadece o yapıyormuş ayrıntılı ultrason

Benim bulantilarim yeni gecti artik cok sukur zorlamıyor ikili test zamani olsa içemezdim ben bugün midem cok hassasti onlami alakaliydi acaba hic ihtimal vermemistim ben vitamin kullaniyorum birde bunu yazdi son gittigimde iste

Ya beni o mu tetikledi bilmiyorum o haftalarda zaten günde 5 kez kusuyordum :/ öyle ilaç tadı gelince tiksindim :/

İnşallah canım benim eğer sonucun temiz çıkarsa tüp bebeğe gerek yok demektir o zaman demi. Bencede temiz çıkıcaklar bizide haberdar et
Amin canım inşallah haber veririm mutlaka. Aslında tüp bebek eşimin fikri nerden uydurdursa tüp bebekle yapalım kız olarak ayarlasınlar dedi. Bende seçmece karpuz mu bu be cinsiyet belirleyemezsin dedim. Bilmiyorum belkide doğru biliyordur bu konuda bilgim sıfır çünkü

Ne çabuk vermişsin canım. Daha toparlanmadan ne işi bu böyle gitmeseydim keşke idare etseydi birileri. Neyse sağlık olsun lohusa sayılıyorsun çünkü. Çok dikkat et kendine

Genetik test mi yaptırdınız canım ? Tüp bebekte cinsiyet belirleme Türkiye'de olmuyor. Bilginiz olsun. Ki genetik sonucunuz temiz gelirse bence tüpe de gerek yok. Pardon amniyosentez yaptırmıştın onun sonucunu bekliyordun değil mi? Bence sende kendiniz için kromozom analizi yaptırın İnşâAllah güzel sonuçlar çıkar

Ne çabuk vermişsin canım. Daha toparlanmadan ne işi bu böyle gitmeseydim keşke idare etseydi birileri. Neyse sağlık olsun lohusa sayılıyorsun çünkü. Çok dikkat et kendine
Yok yaa ben kurtluyumdur öyle yatamam edemem 3. Günden itibaren hergün dışarlardayım kv arıyor aman sen lohusasın hiç bir iş yapma kalkma ayağa diyorda yok yok yatıyorum diyoruz

Canim cinsiyet secemiyorsun bildigim kadariyla :)) yokss secilebiliyormu hic duymamistim bak bunu ?

Yok yaa ben kurtluyumdur öyle yatamam edemem 3. Günden itibaren hergün dışarlardayım kv arıyor aman sen lohusasın hiç bir iş yapma kalkma ayağa diyorda yok yok yatıyorum diyoruz
MâşâAllah canım nasıl rahat ediyorsan öyle hareket et:)

Hem amniyosentez yapıldı hemde otopsi canım ne var ne yok herşey çıkacak inşallah duruma görede hareket ederiz artık. Yaptırırsak Kıbrısta olacak zaten canım orada herhangi bir ücret ödemeyeceğiz. Belki orda cinsiyet vardır bilemedim

Bende öyle bişey duymuştum :)) ama sana bişey diyim mi neden bilmiyorum saçma bi şekilde senin oğlun olucakmış gibime geliyor :) şimdiden merak ediyorum hamile kalınca başının etini yerim cinsiyet belli oldumu diye bak söyliyim

Reactions: BYV
Benim arkadasim kocasi ve kendisinde ne genetik ne de fiziksel hicbir sorun olmamasina karsin beklemek istemedigi icin doktoruyla konusup tüp bebek yapmisti boyle bile yapanlar var yani ilk seferde de tuttu hic beklemediler onlari gorunce bende benim.normal yolla hemen olur sandim 6 ay sonra tam umudu kesmisken hamilelik haberi aldim bazen hayat bizi zorlamayi ugrastirmayi aglatmayi seviyor sanirim

Öğretmen arkadaşlar bu nöbetten düşmenin 24. Haftadan önce olabilme olasılığı nedir :) var mıdır öyle bir ihtimal

B BYV bence hayırlısı ve sağlıklısı olsun diyin kuzum :) erkek olsa da eşin bayılır ki hem hayırısız olduktan sonra kız olsa kaç yazar :) ben de bu kez senin oğlun olacak gibi hissediyorum

Evet orada cinsiyet seçimi var. İnşâAllah kötü bişey çıkmaz kuzum. bi tüp bebek yaptıran biri olarak söylüyorum çokta kolay süreçler değil. Yine de Rabbim aratmasın çok şükür ki tüp bebeklede olsa nasip etti.
Bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum sizde. Benim yengeminde başına geldi seninkine benzer bi olay. Sonrasında sağlıkla oldu çocukları MâşâAllah.

Ben de ikiz olsun diye tüp bebeğe acaba demiştim

Ya canım eğer sabrın varsa başını patlatmayacaksam nasıl bir süreç merak ettim biraz bahseder misin :)

Benim arkadaşım da kendinde hiç bir problem yokken eşiyle alakalı sorunlardan 2 kez tüp bebek yaptırdı ikincisi sonuç verdi ikizleri var şuan . Burada da tüp bebekle hamile kalan arkadaşlarımız var çok şükür tıp bize böyle bir imkan tanıyor yüzleri güldürüyor ama işlem olarak hem fizyolojik hem de psikolojik ağır olduğunu anlatmıştı arkadaşım ne derece doğru bilemiyorum tabi

Kızlar böyle ara ara sanki kalbim hızlı atıyor göğsüme sığmıyor gibi oluyor acaba gebelikte normal mi ? Yani hani bebek büyüdükçe yukarı baskı yaptığını biliyorum da erken değil mi ?

Onlar tek bebek koydurdular ikiz olmasin diye ama sanirim ben de ikiz isterdim oyle bir durumum olsaydi
Ben deee nasıl severim ikiz hep hayranımdır :) ama tabii taşımak daha riskli ikizi ve onlara bakmak sorun tabiiki rabbim bize hayırlısını sundu bence :) belli mi olur bidakiler ikiz olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…