- 22 Şubat 2018
- 612
- 558
- 53
- 36
Benim.doktorum kusturacak yada kusturma potansiyeli olan hicbirseyi yeme demisti benim bulanti ve kusmalarim cok zor gecti cunku birde cocuklugumdan beri neyi tiksinerek yada ogurerek yesem hemen kusarim o sebepten bir faydasi olacagini sanmiyorum. Ama yiyebiliyorsan ne güzel bebise cok faydasi var diyorlar
Hayatta ne kolay ki o kolay olsun canim tahmin edemeyeceğimiz kadar zordur kesinlikle ama iyi ki boyle bir secenek var cok sükür bu arada ikizleri olmus ne güzelBenim arkadaşım da kendinde hiç bir problem yokken eşiyle alakalı sorunlardan 2 kez tüp bebek yaptırdı ikincisi sonuç verdi ikizleri var şuan . Burada da tüp bebekle hamile kalan arkadaşlarımız var çok şükür tıp bize böyle bir imkan tanıyor yüzleri güldürüyorama işlem olarak hem fizyolojik hem de psikolojik ağır olduğunu anlatmıştı arkadaşım ne derece doğru bilemiyorum tabi
Olurmu olur :)) ama ben bitaneyi zor tasiyorum ikide ne olurdu emin degilim. Rabbim dagina göre kar verirmis derler ikincide ikiz olursa esimin kalbi bu haberi kaldirmayabilir ayricaBen deee nasıl severim ikiz hep hayranımdır :) ama tabii taşımak daha riskli ikizi ve onlara bakmak sorun tabiiki rabbim bize hayırlısını sundu bence :) belli mi olur bidakiler ikiz olmasın
Sansli seni :)) ne ozeniyorum soyle diyenlere cok sükürki benim de gecti :)) ikinci bebegi dusunurken hep ilk zamanlar umarim boyle gecmez diyorum :))ama oglusum saglikla gelsinde hersey bos herseye dayanilirBen hiç kusmadım bulantım da olmadı tek sorun yumurta yemek benim için sabahları haşlanmış yiyordum sadece onu yediğim için yutması zor oluyor bazen yağda yapıyorum o yüzden
Benim de belim kopuyor baska biyerim degil belim ayriliyormus gibi bir agri oluyor yarim saati gecince ://ne almayi dusunuyorsun
Bunu alacagim ikeadan sundvik modeli gidip gormustum.
8 ay benim odamda yatacak
Daha sonra gomme dolapli bir odam var o dolap onun olacak zaten o odaya bu besikle geçiririm .
3 yasina kadar rahat rahat yatabilir bunda.
Zaten 3 yasindan sonra oda yapmayi dusunuyorum krese baslama yasinda ihtiyacina uygun bir oda yapacagiz iste.
Bole dusunduk bakalim.ins kismet olursa
HahahahOlurmu olur :)) ama ben bitaneyi zor tasiyorum ikide ne olurdu emin degilim. Rabbim dagina göre kar verirmis derler ikincide ikiz olursa esimin kalbi bu haberi kaldirmayabilir ayrica
Aynen öyle canım ama birşey deyimmi Allah nasip eder hamile kalırsam kesin sezeryan yaptıracağımHatta eşim şey diyor yazın başında Kıbrısa gidelim hem tatil yapalım rahatlayalım hemde orda tüp bebekle çoğul gebelik deneyelim diyor.Benim gözüm korktu Nasıl üstesinden gelirim diye. Birde bilgisi olan varsa şu tüp bebek olayını anlatabilir mi? Nasıl olur?
Ne güzel kimsede olmuyor galiba. Nedir sorunum acaba daha çok merak ettimKızlar böyle ara ara sanki kalbim hızlı atıyor göğsüme sığmıyor gibi oluyor acaba gebelikte normal mi ? Yani hani bebek büyüdükçe yukarı baskı yaptığını biliyorum da erken değil mi ?
Sansli seni :)) ne ozeniyorum soyle diyenlere cok sükürki benim de gecti :)) ikinci bebegi dusunurken hep ilk zamanlar umarim boyle gecmez diyorum :))ama oglusum saglikla gelsinde hersey bos herseye dayanilir
Ikili ve üçlü test temiz çıktıysa,sorunu normal takip eden doktorun mu fark etti canım?Yarın alacağım canım hem amniyosentez hemde otopsi sonucunu bakalım neler diyecekler ama doktorlar bu yaşadığımın %90 genetikle alakası olmadığı sadece şanssızlık olduğu belirtmişti hem 2li hemde 3 lü sonuçların temizdi. Yarın göreceğiz Allaha şükür kalıyorum temmuzda düşük yapıp ağustos sonunda tekrar kalmıştım ama bu sefer biraz bekleyeceğim canım yarında kontrolde temiz çıksın hayırlısıyla yaza doğru inşallah mutlu haberi paylaşırım buradan
Gecicidir umarim tam cikip dolasma alışveriş zamanlarinda berbat olduben de aynı durumdayım
Ne güzel kimsede olmuyor galiba. Nedir sorunum acaba daha çok merak ettim
Yok canım başım patlamaz merak etme :)Ya canım eğer sabrın varsa başını patlatmayacaksam nasıl bir süreç merak ettim biraz bahseder misin :)
Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Ama yüreğimin bir köşesinde o kız özlemi hep olacak. Allahım gönlümüze göre versin inşallahBende öyle bişey duymuştum :)) ama sana bişey diyim mi neden bilmiyorum saçma bi şekilde senin oğlun olucakmış gibime geliyor :) şimdiden merak ediyorum hamile kalınca başının etini yerim cinsiyet belli oldumu diye bak söyliyim
Aynen öyle kuzum ama hayat hep güzel şeylerle geçseydi bu sefer o güzelliğin kıymetini nasıl bilecektikki. Herşey en hayırlı zaman mutlulukla sağlıkla gelişip şekillenir inşallah hayatımızdaBenim arkadasim kocasi ve kendisinde ne genetik ne de fiziksel hicbir sorun olmamasina karsin beklemek istemedigi icin doktoruyla konusup tüp bebek yapmisti boyle bile yapanlar var yani ilk seferde de tuttu hic beklemediler onlari gorunce bende benim.normal yolla hemen olur sandim 6 ay sonra tam umudu kesmisken hamilelik haberi aldim bazen hayat bizi zorlamayi ugrastirmayi aglatmayi seviyor sanirim
Valla doğru diyorsun canım Allahım hayırlısını berain inşallah
Allah bağışlasın canım hepinizinki ünşallah. Hakkımızda hayırlısı diyorum artıkEvet orada cinsiyet seçimi var. İnşâAllah kötü bişey çıkmaz kuzum. bi tüp bebek yaptıran biri olarak söylüyorum çokta kolay süreçler değil. Yine de Rabbim aratmasın çok şükür ki tüp bebeklede olsa nasip etti.
Bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum sizde. Benim yengeminde başına geldi seninkine benzer bi olay. Sonrasında sağlıkla oldu çocukları MâşâAllah.
Fiyati ne canım baya guzelmis ?buna bakan birkac arkadas daha vardi galiba gruptaBunu alacagim ikeadan sundvik modeli gidip gormustum. 8 ay benim odamda yatacak Daha sonra gomme dolapli bir odam var o dolap onun olacak zaten o odaya bu besikle geçiririm . 3 yasina kadar rahat rahat yatabilir bunda. Zaten 3 yasindan sonra oda yapmayi dusunuyorum krese baslama yasinda ihtiyacina uygun bir oda yapacagiz iste. Bole dusunduk bakalim.ins kismet olursa
S Serylady az once alintilayamadim ya : ))Eki Görüntüle 2228443
Kızlar detaylı ultrasonu neden başka yerlerde yaptırıyorsunuz ? Yani özel bir branş mı gerekiyor..
Benim doktorum kendisi yapacakmış.
Amin canım inşallah haber veririm mutlaka. Aslında tüp bebek eşimin fikri nerden uydurdursa tüp bebekle yapalım kız olarak ayarlasınlar dedi. Bende seçmece karpuz mu bu be cinsiyet belirleyemezsin dedim. Bilmiyorum belkide doğru biliyordur bu konuda bilgim sıfır çünkü
Canım kıbrıs 'ta tüp bebek yaptırırsan cinsiyet seçme hakkın var seçebiliyorsun bu kural türkiyede yasak belki transfer anında laboratuvardakinler cinsiyet biliyo olabilirler ama söylemeleri kesinlikle yasak tek kıbrısta serbest. Ama kıbrıs da çok maliyetli diye biliyorum orda tüp bebek yapıp da tutmayan biri demişti yalnışım yoksa ilki 90 bin oldu tutmadı ikinciyi istersem 75bine gelicek diye hatırlıyorumAmin canım inşallah haber veririm mutlaka. Aslında tüp bebek eşimin fikri nerden uydurdursa tüp bebekle yapalım kız olarak ayarlasınlar dedi. Bende seçmece karpuz mu bu be cinsiyet belirleyemezsin dedim. Bilmiyorum belkide doğru biliyordur bu konuda bilgim sıfır çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?