2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Ben hiç kusmadım bulantım da olmadı tek sorun yumurta yemek benim için sabahları haşlanmış yiyordum sadece onu yediğim için yutması zor oluyor bazen yağda yapıyorum o yüzden

Hayatta ne kolay ki o kolay olsun canim tahmin edemeyeceğimiz kadar zordur kesinlikle ama iyi ki boyle bir secenek var cok sükür bu arada ikizleri olmus ne güzel

Ben deee nasıl severim ikiz hep hayranımdır :) ama tabii taşımak daha riskli ikizi ve onlara bakmak sorun tabiiki rabbim bize hayırlısını sundu bence :) belli mi olur bidakiler ikiz olmasın
Olurmu olur :)) ama ben bitaneyi zor tasiyorum ikide ne olurdu emin degilim. Rabbim dagina göre kar verirmis derler ikincide ikiz olursa esimin kalbi bu haberi kaldirmayabilir ayrica

Reactions: BYV
Ben hiç kusmadım bulantım da olmadı tek sorun yumurta yemek benim için sabahları haşlanmış yiyordum sadece onu yediğim için yutması zor oluyor bazen yağda yapıyorum o yüzden
Sansli seni :)) ne ozeniyorum soyle diyenlere cok sükürki benim de gecti :)) ikinci bebegi dusunurken hep ilk zamanlar umarim boyle gecmez diyorum :))ama oglusum saglikla gelsinde hersey bos herseye dayanilir

Olurmu olur :)) ama ben bitaneyi zor tasiyorum ikide ne olurdu emin degilim. Rabbim dagina göre kar verirmis derler ikincide ikiz olursa esimin kalbi bu haberi kaldirmayabilir ayrica
Hahahah Allah verdiği seyin sabrını da verir kuzum verirse ikiz onun da altından geliriz evelallah. Ama maddi olarak naparız bilemem

Gecem yıl bana tüp bebek demisti doktorlar o dönem çok araştırdım tüplerimin alınma durumu vardı ameliyat oldum çok şükür alınmadı ama yine bebek olmadı aşılamayla hamile kaldım aşılama başarısız olsaydı tüp bebek deneyecektik tüp bebek tedavisi farklı sorunlarda kullanılıyor bunlardan biri de genetik rahatsızlıklar diyafram hernisinin genetikle ilgisi var mı bilmem ama düşünüyorsanız istanbul da Erbil YAGMUR var ben ona gitmeyi çok kafama koymuştum tup bebek konusunda araştırırken hep karşıma o çıktı herkes onu önerdi ıntagramdan da ulasabilirsin sorulara cevap veriyor 2 embriyo transferini burda da yapıyor merkezlerin çoğu yani illaki kıbrısa gitmene gerek yok onun için ben ikiz çok isterdim ama sağlıklı olsun da insanın gözü başka birşey görmüyor hatta piknik tüp adı ordan geliyor yani o dönem kabullenmiştik tüp bebek mevzusunu ablam ve eşim hemen piknik tüp geyiği yapmaya başlamıştı :)

Kızlar böyle ara ara sanki kalbim hızlı atıyor göğsüme sığmıyor gibi oluyor acaba gebelikte normal mi ? Yani hani bebek büyüdükçe yukarı baskı yaptığını biliyorum da erken değil mi ?
Ne güzel kimsede olmuyor galiba. Nedir sorunum acaba daha çok merak ettim

Sansli seni :)) ne ozeniyorum soyle diyenlere cok sükürki benim de gecti :)) ikinci bebegi dusunurken hep ilk zamanlar umarim boyle gecmez diyorum :))ama oglusum saglikla gelsinde hersey bos herseye dayanilir

Bağışıklık sistemim bebek nedeniyle iflas ettiği için kusmadım galiba ama bedelini ağır ödedim çok ağır hastalık geçirdim 10 gün kalkmadan yattım ağzımda yaralar çıktı beslenemedim vs. Çok şükür geçti hepsi

Ikili ve üçlü test temiz çıktıysa,sorunu normal takip eden doktorun mu fark etti canım?

Bunu alacagim ikeadan sundvik modeli gidip gormustum. 8 ay benim odamda yatacak Daha sonra gomme dolapli bir odam var o dolap onun olacak zaten o odaya bu besikle geçiririm . 3 yasina kadar rahat rahat yatabilir bunda. Zaten 3 yasindan sonra oda yapmayi dusunuyorum krese baslama yasinda ihtiyacina uygun bir oda yapacagiz iste. Bole dusunduk bakalim.ins kismet olursa

S Serylady az once alintilayamadim ya : ))

Ne güzel kimsede olmuyor galiba. Nedir sorunum acaba daha çok merak ettim

Aynısı bende de oluyor bir süredir böyle bi anda yüreğim kalkıyormuş gibi için boşalıyormuş gibi önceleri kalbim hızlanıyormuş gibi geldi ama sanırım kalpten değil ben suna yoruyorum hala hareketlerini hissetmiyorum herhalde bebeğin hareket ettiği zamanlarda oluyor diye düşünmeye başladım tabi benim tahminim

Ya canım eğer sabrın varsa başını patlatmayacaksam nasıl bir süreç merak ettim biraz bahseder misin :)
Yok canım başım patlamaz merak etme :)
Sadece sabır ve güç gerektiren bi durum. Maddi manevi hemde. Eşinin desteği çok önemli ki problem bendeydi en çok ben yıprandım fiziksel olarak erkekler çokta yorulmuyor. Eğer benim sürecimi merak ediyorsan 7 yıllık evliliğimde 4 kez yumurta takibi bir aşılama ve 4 tüp bebek tedavisi. 3. Tüp bebek denememde ilk pozitif test sonucumu almıştım 8. Haftada kalbi durmuştu 11. Haftada rutin kontrolde farkedildi geçtiğimiz Haziran ayında. Dondurulmuş embriyolarım vardı tekrar denedik çok şükür nasip etti Rabbim. İnşâAllah sağlıkla kucağımıza da alırız.
İlk 4 sene sebepsiz denildi. 4. Sene bitince tüplerimde problem olduğu ortaya çıktı ve miyomlarım vardı iki kez ağır ameliyat oldum. Hamdolsun yine de Rabbim çaresiz dert vermesin

Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Ama yüreğimin bir köşesinde o kız özlemi hep olacak. Allahım gönlümüze göre versin inşallah
Aynen öyle kuzum ama hayat hep güzel şeylerle geçseydi bu sefer o güzelliğin kıymetini nasıl bilecektikki. Herşey en hayırlı zaman mutlulukla sağlıkla gelişip şekillenir inşallah hayatımızda

B BYV bence hayırlısı ve sağlıklısı olsun diyin kuzum :) erkek olsa da eşin bayılır ki hem hayırısız olduktan sonra kız olsa kaç yazar :) ben de bu kez senin oğlun olacak gibi hissediyorum
Valla doğru diyorsun canım Allahım hayırlısını berain inşallah
Allah bağışlasın canım hepinizinki ünşallah. Hakkımızda hayırlısı diyorum artık

Fiyati ne canım baya guzelmis ?buna bakan birkac arkadas daha vardi galiba grupta

Benimde kendisi yapti duruştan dolayi göremediği yerler oldu yarin tekrarlayacak.tek arter damari var üstelik ve eger baska bir durum olursa pernitolojiye gonderecegim olmazsa tek basina 1 arter sorunolmaz dedi.
Kızlar detaylı ultrasonu neden başka yerlerde yaptırıyorsunuz ? Yani özel bir branş mı gerekiyor..
Benim doktorum kendisi yapacakmış.

Cinsiyetini onlar biliyor ama söylemiyorlar etik olarak :)

Canım kıbrıs 'ta tüp bebek yaptırırsan cinsiyet seçme hakkın var seçebiliyorsun bu kural türkiyede yasak belki transfer anında laboratuvardakinler cinsiyet biliyo olabilirler ama söylemeleri kesinlikle yasak tek kıbrısta serbest. Ama kıbrıs da çok maliyetli diye biliyorum orda tüp bebek yapıp da tutmayan biri demişti yalnışım yoksa ilki 90 bin oldu tutmadı ikinciyi istersem 75bine gelicek diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…