Kesinlikle katiliyorum hem ne demisler geç olsun güc olmasin en dogru ve hayirli zaman ne ise o zaman gelsin evladin canim. Ve hepimizinkiler saglikla hayirlisiyla gelsinler insallahAllahım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Ama yüreğimin bir köşesinde o kız özlemi hep olacak. Allahım gönlümüze göre versin inşallah
Aynen öyle kuzum ama hayat hep güzel şeylerle geçseydi bu sefer o güzelliğin kıymetini nasıl bilecektikki. Herşey en hayırlı zaman mutlulukla sağlıkla gelişip şekillenir inşallah hayatımızda
Valla doğru diyorsun canım Allahım hayırlısını berain inşallah
Allah bağışlasın canım hepinizinki ünşallah. Hakkımızda hayırlısı diyorum artık
Amann cok sükür gecmis canim cok uzuldum suan Rabbim birdaha yasatmasin inaallahBağışıklık sistemim bebek nedeniyle iflas ettiği için kusmadım galiba ama bedelini ağır ödedim çok ağır hastalık geçirdim 10 gün kalkmadan yattım ağzımda yaralar çıktı beslenemedim vs. Çok şükür geçti hepsi
Saglikli ve hayirli evlat olsunlar da kac tane olsa ben bakarim kuzum dedigin gibi Rabbim sabrini da verirHahahahAllah verdiği seyin sabrını da verir kuzum verirse ikiz onun da altından geliriz evelallah. Ama maddi olarak naparız bilemem
Zor canım hemde çok zor.Benim arkadaşım da kendinde hiç bir problem yokken eşiyle alakalı sorunlardan 2 kez tüp bebek yaptırdı ikincisi sonuç verdi ikizleri var şuan . Burada da tüp bebekle hamile kalan arkadaşlarımız var çok şükür tıp bize böyle bir imkan tanıyor yüzleri güldürüyorama işlem olarak hem fizyolojik hem de psikolojik ağır olduğunu anlatmıştı arkadaşım ne derece doğru bilemiyorum tabi
Şimdi denedim tadı çok güzel , inşallah işe yarar canımLimonu sık tuz at içine sonra sade soda kat kopuruyor çünkü yavasca kat onuda dene ben ikisinden fayda gördüm
Amin canım. Seninde yaşın çok genç birde olur ikide olur İnşâAllahAllahım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Ama yüreğimin bir köşesinde o kız özlemi hep olacak. Allahım gönlümüze göre versin inşallah
Aynen öyle kuzum ama hayat hep güzel şeylerle geçseydi bu sefer o güzelliğin kıymetini nasıl bilecektikki. Herşey en hayırlı zaman mutlulukla sağlıkla gelişip şekillenir inşallah hayatımızda
Valla doğru diyorsun canım Allahım hayırlısını berain inşallah
Allah bağışlasın canım hepinizinki ünşallah. Hakkımızda hayırlısı diyorum artık
Bende oluyordu bir ara doktorum normal demistiNe güzel kimsede olmuyor galiba. Nedir sorunum acaba daha çok merak ettim
Aaaa o banada oluyor ama birseye yormamistim gereksiz heyecanlaniyorum diye dusunmustum acikcasi ciddiye de almadigimdan doktora da sormadim neden diye :))Aynısı bende de oluyor bir süredir böyle bi anda yüreğim kalkıyormuş gibi için boşalıyormuş gibi önceleri kalbim hızlanıyormuş gibi geldi ama sanırım kalpten değil ben suna yoruyorum hala hareketlerini hissetmiyorum herhalde bebeğin hareket ettiği zamanlarda oluyor diye düşünmeye başladım tabi benim tahminim
Buna benzer 3 4 model var ben gidip 2 defa inceledim ama uzun vade yatabilecegi bu gibi geldi bize.yan taraf alt kata yatirdiginda komple cikiyor falan.Fiyati ne canım baya guzelmis ?buna bakan birkac arkadas daha vardi galiba grupta
Amann cok sükür gecmis canim cok uzuldum suan Rabbim birdaha yasatmasin inaallah
Kasar peynir ve muz yeBugün ayrıntılı ultrason için tıp fakültesine gittim. Açıkçası hem memnun kalmadım. Radyoloji uzmanı bakıyormuş. Hiç yorum yapmadı sadece rapor verdi. Kendi doktoruma götürdüm çok şükür Bi sıkıntı yokmuş kilo boy vs iyi.. Ama her seferinde haftası bir kaç gün geriliyor gibi. Doktor gelişim geriliği yok dedi. Bi an önce haftasını yakalasa çok mutlu Olcam :)
Bende esime simdi soledim gidip bakalim diye cunku ben simdiden cok cabuk yoruluyorum son aylarda ne olurum bilmem en azindan aklimizda olsun ne alacagimiz sonra gidip oda alir gerekirse :)) ikea demonte geliyor montaj icin ne istiyorlar acaba ?Buna benzer 3 4 model var ben gidip 2 defa inceledim ama uzun vade yatabilecegi bu gibi geldi bize.yan taraf alt kata yatirdiginda komple cikiyor falan.
770 lira indirimda suan.
Amin canim Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin insallah hepsi saglikli olsunlarSağol canım hamileliğin kolayı yok onu anladım herkeste başka etki yapıyor çok şükür bi onu 2 yıl bekledik RABBİM nasip etti o sağlıklı olsun da bana yeter
Canım yatağı en alt kısmına kadar iniyormu bu modelin sallananı aynı zamanda ayakları var sabitleyebiliyorsun oğluma almıştık 2 yaşında gece son anda yakaladım tepesi üstü düşüyordu benim ki alttan 1 karış yukarda kalıyordu yatağıBunu alacagim ikeadan sundvik modeli gidip gormustum. 8 ay benim odamda yatacak Daha sonra gomme dolapli bir odam var o dolap onun olacak zaten o odaya bu besikle geçiririm . 3 yasina kadar rahat rahat yatabilir bunda. Zaten 3 yasindan sonra oda yapmayi dusunuyorum krese baslama yasinda ihtiyacina uygun bir oda yapacagiz iste. Bole dusunduk bakalim.ins kismet olursa
S Serylady az once alintilayamadim ya : ))Eki Görüntüle 2228443
Tüp bebegin normalden farki neki bu kadar sorulsun ve yahut dalga konusu olsun anlamiyorum. Bebek bebektir bu kadar oyle konusanlara da agzinin payini verin bir zahmet cahil diyerek bunlari terslemeyerek daha cok konusmalarina zemin hazirliyoruz bence :// ayy ne kızdım yaZor canım hemde çok zor.
En çokta çevre faktörü etkiliyor sorular sorular sorular....
Kaç yıllık evlisin ? Bak senden sonra evlenenler ikinciyi doğurdu daha neler neler... ailem dışında kimse bilmiyor tüp bebek olduğunu. Geçen gün bi yaşlı teyze kaç tane koydurdun diyo neyi teyze tip bebek değil dedim aaaaa biz tüp sandık diyor. İnsanların tüp bebek tedavisini öcü gibi görmelerinden hoşlanmıyorum. Ve çocuk Doğunca aynen şöyle bi tepki aaa baksana biliyo musun bu da tüp bebek hahaaaa :/ o çocuk büyüyüncede bunlara maruz kalacak. O kadar cahil insan çok ki ne yazık ki sadece güvendiğim insanlara anlatıyorum sürecimi yabancı olarak iki komşum biliyor bide bi kaç arkadaş.
% 90 genetikle ilgili değil demişti genetik doktoru aonuçlar gelmiş canım bakalım ne çıkacak göreceğiz yarın. Allah isteyen herkesin kucağını hayırlısıyla doldursun inşallah. Yok canım Kıbrısta bir ücret ödemeyeceğim ondan orası dedik hemde tatili çıkarırız aradan dedi ama tab Allah mecbur bırakmasın ama bizimki sadece bir düşünce.Gecem yıl bana tüp bebek demisti doktorlar o dönem çok araştırdım tüplerimin alınma durumu vardı ameliyat oldum çok şükür alınmadı ama yine bebek olmadı aşılamayla hamile kaldım aşılama başarısız olsaydı tüp bebek deneyecektik tüp bebek tedavisi farklı sorunlarda kullanılıyor bunlardan biri de genetik rahatsızlıklar diyafram hernisinin genetikle ilgisi var mı bilmem ama düşünüyorsanız istanbul da Erbil YAGMUR var ben ona gitmeyi çok kafama koymuştum tup bebek konusunda araştırırken hep karşıma o çıktı herkes onu önerdi ıntagramdan da ulasabilirsin sorulara cevap veriyor 2 embriyo transferini burda da yapıyor merkezlerin çoğu yani illaki kıbrısa gitmene gerek yok onun için ben ikiz çok isterdim ama sağlıklı olsun da insanın gözü başka birşey görmüyor hatta piknik tüp adı ordan geliyor yani o dönem kabullenmiştik tüp bebek mevzusunu ablam ve eşim hemen piknik tüp geyiği yapmaya başlamıştı :)
Canım bir ara okumuştum genelikte böyle hafif çarpıntılar olabilir diye kalbin bebişine kan yetiştiriyorNe güzel kimsede olmuyor galiba. Nedir sorunum acaba daha çok merak ettim
Evet canım normal kontrolde çıktı ama özeldeki doktorum farketti 6 gün önce devlette 3 lü taramam vardı doğru dürüst bakmamıştı bileIkili ve üçlü test temiz çıktıysa,sorunu normal takip eden doktorun mu fark etti canım?
Allahım aağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bukadar uğraşıyı zor zmanı yavrunu gülüşüyle unutman dileğiyleYok canım başım patlamaz merak etme :)
Sadece sabır ve güç gerektiren bi durum. Maddi manevi hemde. Eşinin desteği çok önemli ki problem bendeydi en çok ben yıprandım fiziksel olarak erkekler çokta yorulmuyor. Eğer benim sürecimi merak ediyorsan 7 yıllık evliliğimde 4 kez yumurta takibi bir aşılama ve 4 tüp bebek tedavisi. 3. Tüp bebek denememde ilk pozitif test sonucumu almıştım 8. Haftada kalbi durmuştu 11. Haftada rutin kontrolde farkedildi geçtiğimiz Haziran ayında. Dondurulmuş embriyolarım vardı tekrar denedik çok şükür nasip etti Rabbim. İnşâAllah sağlıkla kucağımıza da alırız.
İlk 4 sene sebepsiz denildi. 4. Sene bitince tüplerimde problem olduğu ortaya çıktı ve miyomlarım vardı iki kez ağır ameliyat oldum. Hamdolsun yine de Rabbim çaresiz dert vermesin
Vay vicdansızlarCinsiyetini onlar biliyor ama söylemiyorlar etik olarak :)
Canım Kıbrıs dememin sebebi zaten orada öyle birşey düşünürsek ücret ödemeyecek olmamız aksi taktirde Allahım mecbur etmesin ama doğal yolla kalıyorum bu kadar yüksek meblalara doğal yolla kalmayı yeğlerimCanım kıbrıs 'ta tüp bebek yaptırırsan cinsiyet seçme hakkın var seçebiliyorsun bu kural türkiyede yasak belki transfer anında laboratuvardakinler cinsiyet biliyo olabilirler ama söylemeleri kesinlikle yasak tek kıbrısta serbest. Ama kıbrıs da çok maliyetli diye biliyorum orda tüp bebek yapıp da tutmayan biri demişti yalnışım yoksa ilki 90 bin oldu tutmadı ikinciyi istersem 75bine gelicek diye hatırlıyorum
Amin canım inşallahKesinlikle katiliyorum hem ne demisler geç olsun güc olmasin en dogru ve hayirli zaman ne ise o zaman gelsin evladin canim. Ve hepimizinkiler saglikla hayirlisiyla gelsinler insallah
AMİn canım inşallah hayırlı neyse o olsunAmin canım. Seninde yaşın çok genç birde olur ikide olur İnşâAllah
doğru diyorsun. tam bir ay önce 136 gramdı şimdi 360 gram. 31*7= 217 :)İspatlanmış oldu, anneye çektiği:). Bu ara sık acile gittiğim için kontrol edebildik, bu haftalarda günde ortalama 6-7 gram alıyorlar, boy da 0.3 cm uzuyor:).
Bunu alacagim ikeadan sundvik modeli gidip gormustum. 8 ay benim odamda yatacak Daha sonra gomme dolapli bir odam var o dolap onun olacak zaten o odaya bu besikle geçiririm . 3 yasina kadar rahat rahat yatabilir bunda. Zaten 3 yasindan sonra oda yapmayi dusunuyorum krese baslama yasinda ihtiyacina uygun bir oda yapacagiz iste. Bole dusunduk bakalim.ins kismet olursa
Ben de bundan alacaktım ama ben vazgeçtim,bunu kullanan arkadaşlarımla da konuştum en fazla 1,5 yaşına kadar yatar dediler.İyi araştır canım istersen,büyüyen karyola araştırıyorum ben deBunu alacagim ikeadan sundvik modeli gidip gormustum. 8 ay benim odamda yatacak Daha sonra gomme dolapli bir odam var o dolap onun olacak zaten o odaya bu besikle geçiririm . 3 yasina kadar rahat rahat yatabilir bunda. Zaten 3 yasindan sonra oda yapmayi dusunuyorum krese baslama yasinda ihtiyacina uygun bir oda yapacagiz iste. Bole dusunduk bakalim.ins kismet olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?