2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kesinlikle katiliyorum hem ne demisler geç olsun güc olmasin en dogru ve hayirli zaman ne ise o zaman gelsin evladin canim. Ve hepimizinkiler saglikla hayirlisiyla gelsinler insallah

Amann cok sükür gecmis canim cok uzuldum suan Rabbim birdaha yasatmasin inaallah

Zor canım hemde çok zor.
En çokta çevre faktörü etkiliyor sorular sorular sorular....
Kaç yıllık evlisin ? Bak senden sonra evlenenler ikinciyi doğurdu daha neler neler... ailem dışında kimse bilmiyor tüp bebek olduğunu. Geçen gün bi yaşlı teyze kaç tane koydurdun diyo neyi teyze tip bebek değil dedim aaaaa biz tüp sandık diyor. İnsanların tüp bebek tedavisini öcü gibi görmelerinden hoşlanmıyorum. Ve çocuk Doğunca aynen şöyle bi tepki aaa baksana biliyo musun bu da tüp bebek hahaaaa :/ o çocuk büyüyüncede bunlara maruz kalacak. O kadar cahil insan çok ki ne yazık ki sadece güvendiğim insanlara anlatıyorum sürecimi yabancı olarak iki komşum biliyor bide bi kaç arkadaş.

Amin canım. Seninde yaşın çok genç birde olur ikide olur İnşâAllah

Aaaa o banada oluyor ama birseye yormamistim gereksiz heyecanlaniyorum diye dusunmustum acikcasi ciddiye de almadigimdan doktora da sormadim neden diye :))

Fiyati ne canım baya guzelmis ?buna bakan birkac arkadas daha vardi galiba grupta
Buna benzer 3 4 model var ben gidip 2 defa inceledim ama uzun vade yatabilecegi bu gibi geldi bize.yan taraf alt kata yatirdiginda komple cikiyor falan.
770 lira indirimda suan.

3 gundur hic 1 aey yememis gibi aclik cektigim saatlere geldik.2 aksam sut falan gecistirim dedim ama olmuyor gurul gurul midem.yarim ekmek arasi allah ne verdiyse yaninda portakal suyu pakliyor ancak

Kasar peynir ve muz ye

Buna benzer 3 4 model var ben gidip 2 defa inceledim ama uzun vade yatabilecegi bu gibi geldi bize.yan taraf alt kata yatirdiginda komple cikiyor falan.
770 lira indirimda suan.
Bende esime simdi soledim gidip bakalim diye cunku ben simdiden cok cabuk yoruluyorum son aylarda ne olurum bilmem en azindan aklimizda olsun ne alacagimiz sonra gidip oda alir gerekirse :)) ikea demonte geliyor montaj icin ne istiyorlar acaba ?

Canım yatağı en alt kısmına kadar iniyormu bu modelin sallananı aynı zamanda ayakları var sabitleyebiliyorsun oğluma almıştık 2 yaşında gece son anda yakaladım tepesi üstü düşüyordu benim ki alttan 1 karış yukarda kalıyordu yatağı

Tüp bebegin normalden farki neki bu kadar sorulsun ve yahut dalga konusu olsun anlamiyorum. Bebek bebektir bu kadar oyle konusanlara da agzinin payini verin bir zahmet cahil diyerek bunlari terslemeyerek daha cok konusmalarina zemin hazirliyoruz bence :// ayy ne kızdım ya

% 90 genetikle ilgili değil demişti genetik doktoru aonuçlar gelmiş canım bakalım ne çıkacak göreceğiz yarın. Allah isteyen herkesin kucağını hayırlısıyla doldursun inşallah. Yok canım Kıbrısta bir ücret ödemeyeceğim ondan orası dedik hemde tatili çıkarırız aradan dedi ama tab Allah mecbur bırakmasın ama bizimki sadece bir düşünce.
Ne güzel kimsede olmuyor galiba. Nedir sorunum acaba daha çok merak ettim
Canım bir ara okumuştum genelikte böyle hafif çarpıntılar olabilir diye kalbin bebişine kan yetiştiriyor

Ikili ve üçlü test temiz çıktıysa,sorunu normal takip eden doktorun mu fark etti canım?
Evet canım normal kontrolde çıktı ama özeldeki doktorum farketti 6 gün önce devlette 3 lü taramam vardı doğru dürüst bakmamıştı bile
Allahım aağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bukadar uğraşıyı zor zmanı yavrunu gülüşüyle unutman dileğiyle

Cinsiyetini onlar biliyor ama söylemiyorlar etik olarak :)
Vay vicdansızlar
Canım Kıbrıs dememin sebebi zaten orada öyle birşey düşünürsek ücret ödemeyecek olmamız aksi taktirde Allahım mecbur etmesin ama doğal yolla kalıyorum bu kadar yüksek meblalara doğal yolla kalmayı yeğlerim

Kesinlikle katiliyorum hem ne demisler geç olsun güc olmasin en dogru ve hayirli zaman ne ise o zaman gelsin evladin canim. Ve hepimizinkiler saglikla hayirlisiyla gelsinler insallah
Amin canım inşallah
Amin canım. Seninde yaşın çok genç birde olur ikide olur İnşâAllah
AMİn canım inşallah hayırlı neyse o olsun

Bende bunu beğendim ama istediğimiz an portatif olarak çıkıyor mu korkuluğun bir tanesi onu anlayamadım. Yani kolayca takılıp çıkarılabilir olması önemli benim için

Ben de bundan alacaktım ama ben vazgeçtim,bunu kullanan arkadaşlarımla da konuştum en fazla 1,5 yaşına kadar yatar dediler.İyi araştır canım istersen,büyüyen karyola araştırıyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…