- 19 Eylül 2018
- 479
- 1.025
- 113
Canım sen yeniden hamileymişsin. Allahım sağlıkla hayırlı bir evlat versin inşallah. Birde hayırlısıysa gönlüne göre olsun umarım erkek istiyordunKasar peynir ve muz ye
Hic fikrim yok yarin sorarim ama kurulumlari cok kolay oluyor biz ne aldıysak hep kendimiz yaptik.bunuda kendimiz kurariz muhtemelen.Bende esime simdi soledim gidip bakalim diye cunku ben simdiden cok cabuk yoruluyorum son aylarda ne olurum bilmem en azindan aklimizda olsun ne alacagimiz sonra gidip oda alir gerekirse :)) ikea demonte geliyor montaj icin ne istiyorlar acaba ?
Evet en alta kadar iniyor imkansiz boyunu asamaz zaten yan tarafta cikinca yerle arasi 4 parmak oluyorCanım yatağı en alt kısmına kadar iniyormu bu modelin sallananı aynı zamanda ayakları var sabitleyebiliyorsun oğluma almıştık 2 yaşında gece son anda yakaladım tepesi üstü düşüyordu benim ki alttan 1 karış yukarda kalıyordu yatağı
Bende bunu beğendim ama istediğimiz an portatif olarak çıkıyor mu korkuluğun bir tanesi onu anlayamadım. Yani kolayca takılıp çıkarılabilir olması önemli benim için
Kuzenimde var ayni benim dusuncemdeydi 3 yasinda kizi bu sene oda yapacak hala yatiyor.Ben de bundan alacaktım ama ben vazgeçtim,bunu kullanan arkadaşlarımla da konuştum en fazla 1,5 yaşına kadar yatar dediler.İyi araştır canım istersen,büyüyen karyola araştırıyorum ben de
3 gundur hic 1 aey yememis gibi aclik cektigim saatlere geldik.2 aksam sut falan gecistirim dedim ama olmuyor gurul gurul midem.yarim ekmek arasi allah ne verdiyse yaninda portakal suyu pakliyor ancak
Ya ben ekmek yemezdim hic sevmezdimde simdi ekmek mayali hamurlar borekler aklimdan cikmiyor.bide usenmeyip yapmaya calisiyorim sonra oturup hepsini yiyorum : (Ya bende gece yatmadan önce acıkıyorum mutlaka bir de bir süredir inanılmaz karbonhidrata düştüm çeşit çeşit mantılar uçuşuyor gözümün önünde kendimi durdurmasam her oturuşta 1 bütün ekmek yerim daha şimdi zeytin ekmek yedim öyle yattım kızıyorum kendime bebeğe yararı yok kilo yapıyor boşuna diye ablam da diyor ki nerden biliyorsun içeride neye ihtiyacı olduğunu hızlı büyüdüğünde karbonhidrat gerekliymiş ınsallah o istediği için yiyorumdur
Benim baktıklarım da Sundvickdi ama nasıl yatağı o hale getirdiler,kafam karıştı çünkü eni o kadar geniş değilkiKuzenimde var ayni benim dusuncemdeydi 3 yasinda kizi bu sene oda yapacak hala yatiyor.
Bir kucugune bakmis olabilir misin sen.
Buyuyen karyolali oda takimini kizimin dogumunda almistim malesef hic kullanisli gelmedi bana yatirmadimda en alt kademe bile kalkip dusecegi noktada oluyor.
ben krese başladığında odasini ilgisini ceken seylere gore yapacagim icin bu yetecek 3 4 yasina kadar .
Bu sekile getirince bide ikeada mini yan kollardan takinca hos duruyor.
Allah saglik versinde kac tane yatak eskitecekler : ))Eki Görüntüle 2228453
Yok canım evet hiç bulaşmamış ama zaten benim kedilerimdede yok testleri yapıldı hepsi benden sağlıklı maşallah
Ya ben ekmek yemezdim hic sevmezdimde simdi ekmek mayali hamurlar borekler aklimdan cikmiyor.bide usenmeyip yapmaya calisiyorim sonra oturup hepsini yiyorum : (
Elbette ise yarar bebek icin ama bizede kilo aldirdigi gercek.
Sebze meyve beni doyurmuyor ki : )))
İyi bari valla bi anda o geldi aklıma benimde bağışıklığım yok çünkü kıymaya falan elliyorum köfte yaparken bundan sonra eldiven takıyım en iyisi.Yok canım evet hiç bulaşmamış ama zaten benim kedilerimdede yok testleri yapıldı hepsi benden sağlıklı maşallah
EVet canım sen önlemini al hatta sebzeleride sirkeli suyla dezenfekte et ellerinide bol bol yıka. Allah korusun tüm hamişleri ve bebişleriİyi bari valla bi anda o geldi aklıma benimde bağışıklığım yok çünkü kıymaya falan elliyorum köfte yaparken bundan sonra eldiven takıyım en iyisi.
Evet canım Amin inşallahEVet canım sen önlemini al hatta sebzeleride sirkeli suyla dezenfekte et ellerinide bol bol yıka. Allah korusun tüm hamişleri ve bebişleri
Inşallah canimŞimdi denedim tadı çok güzel , inşallah işe yarar canımçok sağ ol .
Ah keşkee olsaa.. Sadece doktor rapor verirse oluyor. Nöbet tutamaz diye. Riskli bir gebelik dönemi geçiriyorsan ya da doktorun öyle gösterirse oluyor canımÖğretmen arkadaşlar bu nöbetten düşmenin 24. Haftadan önce olabilme olasılığı nedir :) var mıdır öyle bir ihtimal
benim beşiğimden :)Bunu alacagim ikeadan sundvik modeli gidip gormustum. 8 ay benim odamda yatacak Daha sonra gomme dolapli bir odam var o dolap onun olacak zaten o odaya bu besikle geçiririm . 3 yasina kadar rahat rahat yatabilir bunda. Zaten 3 yasindan sonra oda yapmayi dusunuyorum krese baslama yasinda ihtiyacina uygun bir oda yapacagiz iste. Bole dusunduk bakalim.ins kismet olursa
@Serylady az once alintilayamadim ya : ))Eki Görüntüle 2228443
Canim gecmis olsun oncelikle bu anlattiklarindan gastrit yada reflu olabilirsin gibi geldi. Uyusuklukta kansizliktan, tansiyondan, sekerden olur. Gun icinde cok hareketsiz kaliyorsan o da yapar. Bu kadar siddetli belirti yasiyorsan bence doktora git. gerekirse diyetisyene de git en azindan duzenli beslenip arayi kapatabilirsin..merhaba arkadaşlar. bir konuda sizden yardım ve destek almak istediğim için buraya yazmak istedim. çevrenizde benim yaşadığım durum gibi benzer şeyler yaşayanlarınız varsa şayet yorum bırakırsanız çok mutlu olurum. öncelikle herkese günaydın. anneliğimizin adım adım ilerlediği şu günlerin sonuna sağ sağlim ulaşmayı , sağlıklı bir şekilde yavrularımıza kavuşmayı Allah hepimize nasip etsin.
hemen özet geçerek bahsetmek istiyorum. hamileliğim yaklaşık 17. haftasına kadar çok zorlandım. her yediğimi kusarken ve sonrasında mide ağrılarım eşliğinde safra kusmaları yerini aldı ve bu sürede 7 kilo zayıflamıştım. 18. haftadan sonra güne kusmadan başlamıştım ve artık günde 5-6 kez kusmalarımın yerini 1-2 kusma almıştı. daha iyiydim. sağlık ocağında kan değerlerim ölçüldüğünde kan değerim, şekerim , proteinim vs düşük çıktı. zaten şimdi manada sağlıklı beslenememiştim. değerleri normal buldum. çünkü pek birşey yiyememiitim. tetanoz aşımı yaptırdıktan sonra bazen geceleri KOLLARIMIN VE BACAKLARIMIN KANI ÇEKLİYOR GİBİ HİSSEDİYORUM.Sanki can gidiyor gibi oluyor. eşimi uyandırıp kollarımı sıktırmasını söylüyorum ve bu histen dolayı uyuyamıyorum. Aranızda böyle birşey yaşayan var mı ?
Bir de ağız temizliğime dikkat etmeme rağmen çok sık ağız kokusu oluşmaya başladı. Eşim midenden gelen bir iltihap kokusu diyor. Yemek yedikten sonra çok halsizleşiyorum ama yediklerim ağzıma geliyor gibi oluyor , bi müddet sonra geçiyor . gün içinde de sıcak yemek yemediğim , midemi bi müddet boş bıraktığım zaman midemde değişik şeyler oluyor. çok afedersiniz geğirmeler artıyor , zaten şekerim yada tansiyonum düşüyor elim ayağım titriyor.
yorumum biraz uzun oldu ama umarım okuyan yada benzer durum yaşayanlar vardır da bi istişare etme şansı yakalarım. sevgiyle kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?