2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben de hemen ayrılmayı düşünüyorum canım zaten sonrasına aktarılmıyor izin tatil olduğu için. İnşallah rapor ayarlarsın ben ayarlayamadım malesef

Günaydın kızlar ;
Sağlık Ocağından aradılar ,”tetanoz “aşınızı gelin vuralım dediler.Eşim de duydu,şimdi öğleden sonra gidip vurulacağız.O evde olmasaydı vurulmayı düşünmüyordum.Doktoruma msj attım ,belki o “zorunda değilsin “filan der diye bekliyorum

Beni de aradılar valla 1 şubatta doktoruma gitcem zaten o vurul derse vurulurum ama hiç vurulmak istemiyorum ben. Bakalım. Kaçıncı haftaya kadar zamanı varmış canım sorabilir misin onu da eğer gidersen

Beni de aradılar valla 1 şubatta doktoruma gitcem zaten o vurul derse vurulurum ama hiç vurulmak istemiyorum ben. Bakalım. Kaçıncı haftaya kadar zamanı varmış canım sorabilir misin onu da eğer gidersen
Gidicem canım doktorum da msj attı şimdi ,herkes 10 yılda bir vurulmalı diye

Tahinin üzerinde biriken yağdan sürüp dener misin?
Hem yan etkisi yok,emzirirken bile sürüldüğünü duydum.

Bu kadar şiddetli bulantı ve kusma olan durumlarda, kilo kaybı da bu kadar çok olunca serum ile beslenme desteği almışsınızdır diye düşünüyorum.

Kusmalarınızın bu kadar sık olması sebebiyle midenizde ki asit dengesi bozuldu muhtemelen. Midenizde bir enfeksiyon ya da yara olabilir. Gastroenteroloji bölümüne gitmenizi öneririm.

Kedi köpekten, iyi yıkanmamış yeşillikten, çiğ etten vs. Hep bunlardan oluyo canım benimde dikkat etmem lazım baya. Allah korusun çok ciddi bi hastalık aslında.

Benimde dün kaşındı canım baya hatta sıvı bişey geldi biraz lansinoh kremi sürdüm iyi geldi. Pahalı bi krem ama işe yarıyor bence.

Ben de hemen ayrılmayı düşünüyorum canım zaten sonrasına aktarılmıyor izin tatil olduğu için. İnşallah rapor ayarlarsın ben ayarlayamadım malesef
Aynen canım inşallah bakalım . Ben seneye ücretsiz alıp 1 yıl okula gitmeyi düşünmüyorum çünkü Eylül'de okula başlayamam çok erken bakan kimsem de olmayacak

Benimde dün kaşındı canım baya hatta sıvı bişey geldi biraz lansinoh kremi sürdüm iyi geldi. Pahalı bi krem ama işe yarıyor bence.
Wala parası önemli değil canım yeterki işe yarasın deli gibi kaşınıo kaşıyamıyorum daha çok deliriyorum işe yarıo diosun alayım hemen

Arkadaşlar alışveriş yaptığınızda daha erken diye yorum yapan oluyo mu ya benim çok moralim bozuluyo
Daha hiç bişi almadım cinsiyetini öğrendiğim ilk iş alışveriş yapmak ki kimseyi dinleme kim ne karışır sahsen bana denseydi lafı yapıştırırdım kimsenin bebeğim ve bebeğimle ilgili olan hiçbirşeyle konuşmaya hakkı yok benim için erken değil de geç sinir oluyorum böyle insanlara

Resmen çekine çekine söylüyorum. Eşimin bayan iş arkadaşları da iyi yapmışsın hatta şuan sezon sonu indirimleri var seneye giyeceği şeyleri şimdiden stoklayabilirsin uygun fiyata dedi 2 farklı çeşit insan var etrafımda

Arkadaşlar alışveriş yaptığınızda daha erken diye yorum yapan oluyo mu ya benim çok moralim bozuluyo
Diyenlerin hiçbirini dinlemedim,iyiki de dinlemedim.Sen de dinleme boşver,ben 1.ayımda bile biberon,emziklerini almıştım

Ağzının payını versen nolcak ki cahille münakaşaya girmem. Sadece tüp normal ne farkeder ki diyorum. Senelerdir maruz kaldığım bi konu

Wala parası önemli değil canım yeterki işe yarasın deli gibi kaşınıo kaşıyamıyorum daha çok deliriyorum işe yarıo diosun alayım hemen
Ben dün sürdüm açıkta beklettim biraz sonra peçete koyup üstümü giyindim şuan hiç acı falan yok yumuşacık yapmış göğüs ucumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…