- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
Ben de hemen ayrılmayı düşünüyorum canım zaten sonrasına aktarılmıyor izin tatil olduğu için. İnşallah rapor ayarlarsın ben ayarlayamadım malesefBen 32. Haftada da hemen ayrılcam Doğum iznine canım hiç dönem sonu aman işler falan demicem çünkü maalesef okul idarem ve öğrencilerim hak etmiyor özveriyi . :/ acaba dedim nöbet için de erken olur mu doktorla bi konuşayım sağol canım
Beni de aradılar valla 1 şubatta doktoruma gitcem zaten o vurul derse vurulurum ama hiç vurulmak istemiyorum ben. Bakalım. Kaçıncı haftaya kadar zamanı varmış canım sorabilir misin onu da eğer gidersenGünaydın kızlar ;
Sağlık Ocağından aradılar ,”tetanoz “aşınızı gelin vuralım dediler.Eşim de duydu,şimdi öğleden sonra gidip vurulacağız.O evde olmasaydı vurulmayı düşünmüyordum.Doktoruma msj attım ,belki o “zorunda değilsin “filan der diye bekliyorum
Gidicem canım doktorum da msj attı şimdi ,herkes 10 yılda bir vurulmalı diyeBeni de aradılar valla 1 şubatta doktoruma gitcem zaten o vurul derse vurulurum ama hiç vurulmak istemiyorum ben. Bakalım. Kaçıncı haftaya kadar zamanı varmış canım sorabilir misin onu da eğer gidersen
Tahinin üzerinde biriken yağdan sürüp dener misin?Günaydınlar ya ne sürdürsem göğüs kaşıntıma iyi gelmiyor denemediğim yağ kalmadı. Bebek yağı,zeytin yağı,badem yağı,kakao yağı,nemlendirici kremler kaşınınca kaşımıyorun ama göğüslerimi acıp bakıyorum kaşınan kısımlar hafif kızarmış bi iki defa dayanamayıp kaşıdım az bişi bi baktım kan toplamış bu çatlak için özel kremler varya onları kullanıp kaşıntısı olan varmı acaba sürdüklerim mi işe yaramıyor
Peki bakalım inş bir sıkıntı ağrı sızı olmaz :) sormayı unutma kacıncı haftaya gecerli e mi :)Gidicem canım doktorum da msj attı şimdi ,herkes 10 yılda bir vurulmalı diye
Tahinin üzerinde biriken yağdan sürüp dener misin?
Hem yan etkisi yok,emzirirken bile sürüldüğünü duydum.
merhaba arkadaşlar. bir konuda sizden yardım ve destek almak istediğim için buraya yazmak istedim. çevrenizde benim yaşadığım durum gibi benzer şeyler yaşayanlarınız varsa şayet yorum bırakırsanız çok mutlu olurum. öncelikle herkese günaydın. anneliğimizin adım adım ilerlediği şu günlerin sonuna sağ sağlim ulaşmayı , sağlıklı bir şekilde yavrularımıza kavuşmayı Allah hepimize nasip etsin.
hemen özet geçerek bahsetmek istiyorum. hamileliğim yaklaşık 17. haftasına kadar çok zorlandım. her yediğimi kusarken ve sonrasında mide ağrılarım eşliğinde safra kusmaları yerini aldı ve bu sürede 7 kilo zayıflamıştım. 18. haftadan sonra güne kusmadan başlamıştım ve artık günde 5-6 kez kusmalarımın yerini 1-2 kusma almıştı. daha iyiydim. sağlık ocağında kan değerlerim ölçüldüğünde kan değerim, şekerim , proteinim vs düşük çıktı. zaten şimdi manada sağlıklı beslenememiştim. değerleri normal buldum. çünkü pek birşey yiyememiitim. tetanoz aşımı yaptırdıktan sonra bazen geceleri KOLLARIMIN VE BACAKLARIMIN KANI ÇEKLİYOR GİBİ HİSSEDİYORUM.Sanki can gidiyor gibi oluyor. eşimi uyandırıp kollarımı sıktırmasını söylüyorum ve bu histenAranızda böyle birşey yaşayan var mı ?
Bir de ağız temizliğime dikkat etmeme rağmen çok sık ağız kokusu oluşmaya başladı. Eşim midenden gelen bir iltihap kokusu diyor. Yemek yedikten sonra çok halsizleşiyorum ama yediklerim ağzıma geliyor gibi oluyor , bi müddet sonra geçiyor . gün içinde de sıcak yemek yemediğim , midemi bi müddet boş bıraktığım zaman midemde değişik şeyler oluyor. çok afedersiniz geğirmeler artıyor , zaten şekerim yada tansiyonum düşüyor elim ayağım titriyor.
yorumum biraz uzun oldu ama umarım okuyan yada benzer durum yaşayanlar vardır da bi istişare etme şansı yakalarım. sevgiyle kalın
Kedi köpekten, iyi yıkanmamış yeşillikten, çiğ etten vs. Hep bunlardan oluyo canım benimde dikkat etmem lazım baya. Allah korusun çok ciddi bi hastalık aslında.Toxoplazmadan annemin 9 aylıkken karnında ölmüş bebeği, kalıcı hastalık yaptığını bilmiyordum ama annem kedinin köpeğin yanından geçmez. Kedi, köpek kılı tüyü deselerde daha ziyada sucuk salam sosis gibi çiğ etten oluştuğunu sanıyorum ben, bilmiyorum tabii arkadaşımızın nasıl gelişti.
Benimde dün kaşındı canım baya hatta sıvı bişey geldi biraz lansinoh kremi sürdüm iyi geldi. Pahalı bi krem ama işe yarıyor bence.Günaydınlar ya ne sürdürsem göğüs kaşıntıma iyi gelmiyor denemediğim yağ kalmadı. Bebek yağı,zeytin yağı,badem yağı,kakao yağı,nemlendirici kremler kaşınınca kaşımıyorun ama göğüslerimi acıp bakıyorum kaşınan kısımlar hafif kızarmış bi iki defa dayanamayıp kaşıdım az bişi bi baktım kan toplamış bu çatlak için özel kremler varya onları kullanıp kaşıntısı olan varmı acaba sürdüklerim mi işe yaramıyor
Aynen canım inşallah bakalım . Ben seneye ücretsiz alıp 1 yıl okula gitmeyi düşünmüyorum çünkü Eylül'de okula başlayamam çok erken bakan kimsem de olmayacakBen de hemen ayrılmayı düşünüyorum canım zaten sonrasına aktarılmıyor izin tatil olduğu için. İnşallah rapor ayarlarsın ben ayarlayamadım malesef
uçları değil ama göğüslerimin dış yanları ve üstleri kaşınıo işe yararsa deneyeyim akşam aldırayım eşimeTahinin üzerinde biriken yağdan sürüp dener misin?
Hem yan etkisi yok,emzirirken bile sürüldüğünü duydum.
Wala parası önemli değil canım yeterki işe yarasın deli gibi kaşınıo kaşıyamıyorum daha çok deliriyorum işe yarıo diosun alayım hemenBenimde dün kaşındı canım baya hatta sıvı bişey geldi biraz lansinoh kremi sürdüm iyi geldi. Pahalı bi krem ama işe yarıyor bence.
Daha hiç bişi almadım cinsiyetini öğrendiğim ilk iş alışveriş yapmak ki kimseyi dinleme kim ne karışır sahsen bana denseydi lafı yapıştırırdım kimsenin bebeğim ve bebeğimle ilgili olan hiçbirşeyle konuşmaya hakkı yok benim için erken değil de geç sinir oluyorum böyle insanlaraArkadaşlar alışveriş yaptığınızda daha erken diye yorum yapan oluyo mu ya benim çok moralim bozuluyo
Resmen çekine çekine söylüyorum. Eşimin bayan iş arkadaşları da iyi yapmışsın hatta şuan sezon sonu indirimleri var seneye giyeceği şeyleri şimdiden stoklayabilirsin uygun fiyata dedi 2 farklı çeşit insan var etrafımdaDaha hiç bişi almadım cinsiyetini öğrendiğim ilk iş alışveriş yapmak ki kimseyi dinleme kim ne karışır sahsen bana denseydi lafı yapıştırırdım kimsenin bebeğim ve bebeğimle ilgili olan hiçbirşeyle konuşmaya hakkı yok benim için erken değil de geç sinir oluyorum böyle insanlara
Diyenlerin hiçbirini dinlemedim,iyiki de dinlemedim.Sen de dinleme boşver,ben 1.ayımda bile biberon,emziklerini almıştımArkadaşlar alışveriş yaptığınızda daha erken diye yorum yapan oluyo mu ya benim çok moralim bozuluyo
Ağzının payını versen nolcak ki cahille münakaşaya girmem. Sadece tüp normal ne farkeder ki diyorum. Senelerdir maruz kaldığım bi konuTüp bebegin normalden farki neki bu kadar sorulsun ve yahut dalga konusu olsun anlamiyorum. Bebek bebektir bu kadar oyle konusanlara da agzinin payini verin bir zahmet cahil diyerek bunlari terslemeyerek daha cok konusmalarina zemin hazirliyoruz bence :// ayy ne kızdım ya
Ben dün sürdüm açıkta beklettim biraz sonra peçete koyup üstümü giyindim şuan hiç acı falan yok yumuşacık yapmış göğüs ucumu.Wala parası önemli değil canım yeterki işe yarasın deli gibi kaşınıo kaşıyamıyorum daha çok deliriyorum işe yarıo diosun alayım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?