- 12 Ekim 2018
- 343
- 337
- 18
- 31
Benim 5Holgeldin :) benim üçüncü
Evet çok zor ilk çocuğumdan sonraki bebegimde kızım 3 aylıkken öğrenmiştim kızım 12 aylık oldu diğer kızım dogdu
Biraz ugrastiriyor ama inan kardeşi olunca çocuklar büyüdüğünü biraz anlıyor benim kızım 1 yaşına 10 gündür girmişti ikinci bebeğim doğdu ve bebeğim ağladığı gibi koşup emzik vermeye çalışıyordu küçücük boyuylaBenim kızımda 1 yaşına yeni girdi :)) zor oluyor mu hazır yakalamışken böyle birini bana tecrübelerini söyler misin bi tavsiyen var mı :)
Biraz ugrastiriyor ama inan kardeşi olunca çocuklar büyüdüğünü biraz anlıyor benim kızım 1 yaşına 10 gündür girmişti ikinci bebeğim doğdu ve bebeğim ağladığı gibi koşup emzik vermeye çalışıyordu küçücük boyuyla
Ama büyük bebeğin yanında fazla diğeriyle ilgilenme biraz zorlarina gidiyor ilk gün alıp kucağına vermeyi dene ve bak bu kardeşin dersen inan hoşlarına gidiyor benim çocuklarım hep üst üste oldu ilk iki kızım arasında 1 yaş var diğeri ile 2.5 yaş benim ellerinizden oper 4 kızım var 6 5 2.5 yaşında biri bu ayın sonunda 6 aylık olucak nasipse biraz zorlanıyorum kızım okula başladı ama şükür diyorum hepBenim kızımda 1 yaşına yeni girdi :)) zor oluyor mu hazır yakalamışken böyle birini bana tecrübelerini söyler misin bi tavsiyen var mı :)
Kardeşi olunca eve geldiğinde bebeği beşiğine bırakıp onunla ilgilenen ve bak bu bizim dersen çok hoşlarına gidiyor ve kıskançlık duymaz ona karsiOyy :)) Benim kızımda oyuncak bebekleri çok seviyor sarılıyor görsen nasıl bi sevgi dersin :)
Benim 5istenmeyen çocuk demiyimde nasıl oldu anlamadım hep korunuyorduk sadece 1 gün kurunmadik nasip işte
Ay maşallah 4 çocuk bir hamilelikAma büyük bebeğin yanında fazla diğeriyle ilgilenme biraz zorlarina gidiyor ilk gün alıp kucağına vermeyi dene ve bak bu kardeşin dersen inan hoşlarına gidiyor benim çocuklarım hep üst üste oldu ilk iki kızım arasında 1 yaş var diğeri ile 2.5 yaş benim ellerinizden oper 4 kızım var 6 5 2.5 yaşında biri bu ayın sonunda 6 aylık olucak nasipse biraz zorlanıyorum kızım okula başladı ama şükür diyorum hep
Valla çocuklarla uğraşmaktan lohusalık sendrom mu kalıyorAy maşallah 4 çocuk bir hamilelik
Yaşınızı sorabilir miyim? Kocaman bir aileniz var ne güzel
Bu zaman da kalabalık aileye hiç şahit olmamıştım. Allah güç kuvvet versin. Logusalık depresyonundan çıkabildiniz miben bir tanesini bile zor atlattım da
25 miValla çocuklarla uğraşmaktan lohusalık sendrom mu kalıyor25 yaşındayım çocuklarım isteden deolsa hep üst üste oldu
Amin inşallah benimki isteyerek olmadı ilk kızım hariç diğerleri istemeyerek oldu ama iyiki oldu 17 yaşında evlendim 19 yaşımda anne oldu bende hep çocukların arasında hep 10 yaş olsun isterdim en fazla 2 tane ama nasipleri varmış bide kaynanamla kalıyorum 4 kızım var Allah'ın zoruna gitmesin. Tek dileğim bu erkek olsun da artık kordon bağlamak istiyorum Allah herkese istediğini versin her hastaneden gelince kız dediğimde yüzleri düştü ama sağlıklı olsun da Allah acılarını gostertmesin25 miben 33 yaşındayım daha bir çocuk sahibi acemi bir anneyim bir de uzmanlık alanım çocuklar ama annelik çok başkaymış.
Allah bağışlasın tüm yavruları annelerine babalarına
Ya kıyamam o güzel yavrucaklara. Kız diye üzülen zihniyet kaldı mı bu devirde. Allah akıl fikir versin. O güzel kız Çocuklarına da güzel ve uzun ömürler diliyorum. İnş vatanına milletine hayırlı, ailesine vefalı bireyler olurlar. Ama Sen bağlat kız yine de olsa da.Amin inşallah benimki isteyerek olmadı ilk kızım hariç diğerleri istemeyerek oldu ama iyiki oldu 17 yaşında evlendim 19 yaşımda anne oldu bende hep çocukların arasında hep 10 yaş olsun isterdim en fazla 2 tane ama nasipleri varmış bide kaynanamla kalıyorum 4 kızım var Allah'ın zoruna gitmesin. Tek dileğim bu erkek olsun da artık kordon bağlamak istiyorum Allah herkese istediğini versin her hastaneden gelince kız dediğimde yüzleri düştü ama sağlıklı olsun da Allah acılarını gostertmesin
İnan ki ben ve eşim ikinci kızdan sonra bağlatmak istedik kaynanam bırakmadı bu son kızım da da sezeryanla doğum yapmak istedim ve bağlatmak istedim yine bırakmadılar ama hayırlısıyla bu kız da olsa erkek terlik olsa sezeryanla doğum yapıp baglatacam ben çok çocuk getirmem derdi .hep büyük konuşmamak lazımmış nasip işte benim günahım onlarin boynuna ister istemez herkese 4 kızım var deyince aaaa diye bir tepki veriyorlar ama kizlarimjn tırnağını hiç kimseye değişmem eşim belli etmese de oda istiyor oğlu olsun ama beni. Elimde olan birşey değil onları bana Rabbim bağışladı Allah tüm çocukları korusunYa kıyamam o güzel yavrucaklara. Kız diye üzülen zihniyet kaldı mı bu devirde. Allah akıl fikir versin. O güzel kız Çocuklarına da güzel ve uzun ömürler diliyorum. İnş vatanına milletine hayırlı, ailesine vefalı bireyler olurlar. Ama Sen bağlat kız yine de olsa da.Erkek olsun diye tekrar tekrar aynı şeyleri yaşama derim. diğer çocuklarının hakkına girme bence. Tabi senin kararın.
Aynen çok farklı bir heycan rabbim doğuma kadar heycanı mutluluğu hep yaşatsın
Beta baktırmadım ben, aslında çok merak ediyordum ama daha önceden o hakkımı fazlasıyla kullandığımdan herhalde bu kez çevremde durumu bilenler çok baskı yaptılar vermedim bende kanSeninde öyleydi demi. Ya bugün düşünüyorum kendi kendime diyorumki biri daha vardı benimle aynı durumda olan demekki senmişsin canım. Bana benimki kist gibi geliyor ama işde betaHCG değerim baya yüksek olduğu için şüphelenmiyorda değilim acaba ikizmi diye.
Senin kese kaç haftalıkken gözükmüştü canım? İlk gittiğinde hemen gözüktümü birde beta değerin kaçtı o gün
Ee bugün 10mm de dün 9 mm dir çünkü günde 1 mm artıyormuş 9 mm nasıl görülmez,4-5 mm bile görülüyor sanırım gaz10 mm yazıyor canım
Üzülme kuzum hemen belki de sen adet gören hamilelerden olacaksın 9 ay adet görüp doğuran birsürü var Dr ne dediKizlar cok cok kotuyum 6 haftalik benimki kan deferlerim cok gguzel bu sabah kahverengi kanama oldu ogkeye dogru hafif pembe adet baslar gbi bi his oldu doktora gttik acile kesenin etrafi kan dedi igne yaptrdik ilk muayenem boyle oldu kizlar agla agla bi bi saattr cok kkotu oldum.. smdi de bildginiz kan bayaa bayaa adet gbi oldu
Yok canım doğal yolla oldu tedavi filan almadım. Birde doktor banada aynısını dedi kesenin etrafı daha aydınlık olmado getekirmiş ikinci gördüğü şeyin aydınlık olmadığını söyledi.Beta baktırmadım ben, aslında çok merak ediyordum ama daha önceden o hakkımı fazlasıyla kullandığımdan herhalde bu kez çevremde durumu bilenler çok baskı yaptılar vermedim bende kan
Hafta olarak 5+1 idi önce alttan baktı sonra karından ikisindede görüldü bir kese ama alttan ikinci de belirdi ama şekli bozuk gibi bunun dedi bide etrafı aydınlık olması gerekiyormuş yinede emin olamadı
Benim kistler yumurta kadar olduğu için o minik olan kist değildir, hiç öyle yorumlamadı doktorda
Senin yumurta geliştirici bir tedavi uygulanmışmıydı
Genelde 7. Haftada 6. Haftada görenler oluyor Bizim iki haftamız var yani malesefKızlar keseden sonra bebek nezaman gözükür acaba ?
Doktorda öyle dedi zaten gözükmesi gerekirdi dünde dedi demekki gazın vardı o uüzdende gözükmeyebilir dedi. Ki bu konuda gerçekten haklı kendimi bildim bileli çok gazlıyım hamilelikte iyice arttı :)Ee bugün 10mm de dün 9 mm dir çünkü günde 1 mm artıyormuş 9 mm nasıl görülmez,4-5 mm bile görülüyor sanırım gazBende bir gaz bombası gibi geziyorum şiş şiş
Hadi hayırlısı canım :) hoşgeldinHerkese selamm çok yeni hamileyimm kan verdm binküsürdü daha çok küçük dedi dr haftaya gidicem inş herşey yolundadır çok heyecanlıyım benide listeye ekleyin sat 12eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?