2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aynı halsizlik bende de var sürekli uyuyorum işte zor dayanıyorm :) ama çok şükür öyle çok bi bulantı fln olmadı henüz. İnşallah böyle devam eder .. umarım yakın zamanda hepimiz normale döneriz :)

Günaydın herkese :) bugün bebişimizi görcez dualarınızı eksik etmeyin kızla r belki kalp atışını bile duyabiliriz
Güzel haberlerinizi aliriz insAllah
Gozun aydin kalp atisini da duyarsin insAllah canim

Reactions: BYV
Günaydın hanımlar
Dünden beri bir öksürük aldı beni. Üşüttüm sanırım. Temizlik yaparken terlemiştim. Üstümde soğudu. Hissettim rahatsız etti beni. Şuan Ciğerlerim acıyor sanki. Ne yapabilirim şu öksürük için?

Zencefil ile bal karistirip ye canim gecmis olsun korkma bebek icin zarari yok:)

Geçmiş olsun canım , bal karabiber fln denesen ?

Bir bardak ılık suya az limon az bal katıp içtim öksürüğüm geçti baya

Gunaydin kizlar.
Deli gibi saclarim yaglaniyor daha dun dus aldim.normalde 2 gunde bir alirim ama dusuk riskinden 3 gune çıkarmıştım.
Sanki haftlardir yikanmamis gibi yagli suan saclarim

Reactions: H E
Bende geldim ama gözük edi biley kan testi istedi bekliyorum
Kötüyü düşünme hemen Allah hayırlısını versin. Benim 6+0 karından göremedi alttan baya uğraştıda gördü. Dünde bir arkadaşın gazdan görünmemişti. Gönlünü ferah tut stress yapma bebişide

Kızlar bu belirtiler , halsizlik meme ağrısı kasık ağrısı devam etsin
Bu gebeliğimde bebeğimi kollarıma alayım sağlıkla...
dördüncü gebeliğim bu
Ne olur dua edin ...
Amin insallah canim.
Benimde 3. hamileligim. Bende artik dünyaya getirmek istiyorum. Hic belirtim de yok. Bel ve kasik agrim vardi gecti. Simdi biraz bira gogus hassasiyeyim basladi. Kontrolume 1 hafta var. Meraktan catlayacagim.

Gunaydin kizlar.
Deli gibi saclarim yaglaniyor daha dun dus aldim.normalde 2 gunde bir alirim ama dusuk riskinden 3 gune çıkarmıştım.
Sanki haftlardir yikanmamis gibi yagli suan saclarim
Bu dönemde oluyormuş canim. Saclarda gürlesmede gorulebilir.
Benimde cildim cok kurudu.

Sıcak suyun içine çok az toz zencefil,bir tatlı kaşığı bal birkaç damla limon sık ve karıştıra karıştıra iç,çünkü dibine çöküyor,geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…