2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Geçmiş olsun kardeşim inşallah kötüye gitmez

Kızlar mide bulantısı sürekli olupta birden kesilen var mı? 6 gündür bulantı ve kusmam vardı bugün hiçbir şey yok normal mi ?

Bilmiyorum ki canım yaa normalde uykuya daldım mı kolay kolay kalkamayanlardandım ama gebelik olduğundan beri uyuyamıyom ve uykuya hasretim resmen
Akşam içiyosan eğer içme bence canım sabahları iç belki folik asit uyutmuyodur.

Geçmiş olsun canım,ağrın falan var mıydı nasıl oldu

Şuan var mı canım senin.
Evet.
Ilk oldugunda acile gittim igne yaptilar ilac verdiler tam durdu derken bir daha oldu yine igne.
Simdi kahverengi akinti yogun olarak hep var gunde 5 6defada pembe kanama oluyor
Cuma gunune kadar artmazsa kontrole gidecegim artarsa hemen gidecegim

İnşallah hepimizin bu sıkıntıları geçer. aynı benimki gibi kanaman. Ben yarin hem devlete hem ozel e gidicem inşaallah bı sorun cikmaz.

canım dur bakalım. yarın bi hastaneye git tekrar. iğne vs. bişiler yapsınlar fazla da hareket etme
ben burda neler okudum neler.. beta hcg si düşen biri, düşük yapmayı beklerken bi bakıyo hcg 10 binlerde.. Allah'tan umut kesilmez.

Arkadaslar hepinize ayri ayri cok ttesekkurler Allah razi olsun.. Yarin aabah erkenden doktoruma gidecem..
Kanamasi olan arkadasim varmis evet Allahtan hiic umit kesilmez ben progestan kullanmistim.hamileligimde ihmal ettim muayeneye gtmedim onun pismanlugimdayim..
Merak edenler icin soyluyorum agrim hic hic olmadi ya da agir kaldrma felan hic olmadi dikkatsizligim.. Bulantim yok veya bas donmem filan gogus agrm var sadece ama bunlara bagli deil arkadaslar ilk gebeligim bu sekilde olmustu dusmustu ikincide kizim oldu progestanla tutundu bu gebeligimde erken davranmadim ama sakinim Rabbm alir o verir belki bi sey olmaz belki olur yine olur cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…