2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İnş duyarsn canm ben de bugün 6+0 m duyamam dye bekliyorum perşembe gdecem 6+5 olunca inşallah her şey yolundadır gönlünce olsun yaz buraya da gelişmeleri
Insallah canim. Hep beraber hayirli haberler alip bu sureci hayirlisiyla atlatalim. Bende beklesem mi gitsemmi emin olamadim. Erken gidip duyamayinca da strese giriyor insan.

Insallah canim. Hep beraber hayirli haberler alip bu sureci hayirlisiyla atlatalim. Bende beklesem mi gitsemmi emin olamadim. Erken gidip duyamayinca da strese giriyor insan.
Aynen öyle kendimi oyalamaya çalşyorm erkenden gitme mek için 4+5 de keseyi gördk ama stres olmamak için erkenden gtmiyorm inş.her şey yolundadır

Bilmiyorum ki canım yaa normalde uykuya daldım mı kolay kolay kalkamayanlardandım ama gebelik olduğundan beri uyuyamıyom ve uykuya hasretim resmen
Ben de erkenden uyuyorum. Sonra gece sürekli uyanıyorum ve geri uykuya dalmakta zorlanıyorum. Zaten gündüz de uyuyamıyorum. Uykuya baya hasret kaldım

Canım ben de yarın 6+0 olucam ve yarın duymayı bekliyorum. geçen hafta pzt keseyi gördük. Bu hafta kalp atışı için çağırdı
Bende geçen pazartesi keseyi gördüm. Benimde yarın kontrolüm var kalp atışları için. Hadi hayırlısı hepimiz için inşallah hemen sabah olsun

Bende geçen pazartesi keseyi gördüm. Benimde yarın kontrolüm var kalp atışları için. Hadi hayırlısı hepimiz için inşallah hemen sabah olsun
ben de çok heyecan yok sanki. kese için daha çok heyecanlıydım. ha bu arada yanında biri olacaksa kalp atışlarını videoya çektirmeyi unutma

hımm o zaman bilemedim pzt betanız 7500 civarı bişi olur. gözükme ihtimali var ama bi kaç gün daha beklersen daha garanti olur kanaatindeyim. bu şahsi düşüncem tabi
Burada cihazlarda cok iyi degil zaten ozel hastanede bile eski ultrasonalar var. Yarin gidip moralimi bozmayim en iyisi..

ben de çok heyecan yok sanki. kese için daha çok heyecanlıydım. ha bu arada yanında biri olacaksa kalp atışlarını videoya çektirmeyi unutma
Ben haziran ayında adetimin bitmemesi üzerine gitmiştim dr. Meğer hamile kalmışım ve düşürmüşüm. Yani ilk öğrendiğimde kese vardı bebek yoktu kürtaj olmak durumunda kaldım. Şimdi keseyi gördük sağlıkla bebişimide görelim inşallah. Bu yüzden heyecanlıyım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Yanlız olacağım ama video olmasa bile ses kaydı alacağım inşallah

Kızlar Merhaba ;
Biliyorum henüz çok erken ama dayanamayıp aldım.Allah nasip ederse hastane çantası için zaten ihtiyaç olacak.Hepsi burada da çok güzel indirimler var ben Philips Avent yeni doğan biberon ve ikili emziği 56 liraya aldım

canım birkaç gün bekleme derim yarın git yaptır rahat et, artık varsa çıkar zaten ilişkisi sonrası 6-7 gün içinde kanda kendini belli ediyor.

iyi yapmışsın görünce dayanamıyor insan

Ben Folio kullanmaya başladı. Kızımda da bunu kullanıyordum, aranızda kullanan var mı yan etkileri oluyor mu size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…