2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Yok artık insanlar kafayı yemiş resmen

Çok bilgim yok bu riskler konusunda ama risk oranı bana çok düşük geldi kaldı ki doktorun da önemsiz görmüş çok dikkate almamış anladığım kadarıyla o yüzden takma kafana ve bebişi üzme derim hepimizin bebişleri Allah'a emanet hepsi sağlıklı dogacaklar Allah'ım izniyle

Allah yardımcımız olsun
Amin canım
O ne yaaa şokta okudum resmen o nasıl bı hadsizlik terbiyesizlik öyle evli olup olmadığın ona mı kalmış kaldı ki aldırın demek ne haddine gerçekten insanları anlamak güç....

Daha erken diyenler benim başımda da var özellikle kayınvalidemler sürekli çok şey alma zaten geliyor diyor..
Defalarca söyledi bende bebeğime güvendiğim yerlerden aldığım kumaşının dokusunu bildiğim şeyleri giydireceğimi söyledim..

Nasıl erken olabilir ki her şeyi topluca alacak kadar zengin değiliz vallahi ülkeninde hali belli yavaş yavaş artık eriteceğiz ihtiyaçları..

Ben çok olmamakla birlikte bir miktar kıyafetler aldım.
Ek olarak havlu ve müslin bezde aldım..
Şubat ayında ebebek mağazasına gidip Oto koltuğunu ve arabasını alacağız..
Bebek mağazaları çok burada olmadı başka yerlere gider oralarda da bakarız..

Freckless ben öğretmenim.
10. Haftadan itibaren nöbetten muaf oldum. Doktorum fazla ayakta durmasi ve nöbet tutması sakıncalıdır deyip rapor verdi. Şükür nöbet sıkıntım yok. Doktora durumu anlatırsanız verir. Hatta benim doktorum dur detaylı yazayım da yormasınlar seni demişti.

Hoşgeldin canım sen nasılsın iyisindir inşallah :) detaylıya girdin mi?
Hoşbulduk canım çok şükür iyi ol aya çaliliyom bu aralar karın kasların sertleşiyor karnım ağrıyor ama idare etmeye çalişiyom henüz bir detaylı istemedi dr um ayrıntılı ultrason yaptın mı sen canım vede kaçıncı haftada yapılıyor acaba

Yok artık insanlar kafayı yemiş resmen
aynen öyle şoka girdik resmen..
Amin canım

O ne yaaa şokta okudum resmen o nasıl bı hadsizlik terbiyesizlik öyle evli olup olmadığın ona mı kalmış kaldı ki aldırın demek ne haddine gerçekten insanları anlamak güç....
ya öyle canım kaldıki bekar olsam bile sanane sen kimsin ?
canım bana da eşimin ailesi erken diyor bize alacak bişey bırakmadın diyorlar neredeyse 6 ay olcak neyi bekliyorsa
geçen dedimki evlenirkende herkes kahve fincanı alma hediye gelir dedi kmsede getirmedi ben o riski alamam doğana kadar her şeyi hazır olur zaten dedim ama anlyana...

Ben olsam orda o halimle ağız burun girmiştim yaşlı maşlı dinlemem yani şakayla karışık bile laf edilse kaldramam hayatta

ya canım ben de normalde çok fevriyimdir ama o semt çok düzgn bi semt değil işte binan insanlardan belli.. karııs diyor ki ee siz hamilesiniz madem nasıl çalışıyosunuz ? neden hamileler çalışamıyor mu dedim bilmem ki eee oğlan mı diyor kafa yapısı kıt yani

Kızlar aşımızı vurulduk geldik,bebeğimizin kalp atışını da dinledik.Bu arada Bebek alışverişi yapacak arkadaşlar zıbınlarını mutlaka yandan çıt çıtlı alın,çok büyük kolaylık oluyor

bana da emzirirken oluşan yaraya çok iyi geliyor diye biri demişti tahin üstünde biriken yağ için faydası var demek :):)
Yiyebildigimiz ve alerji yapmayan herseyi cildimize sürebiliriz.
Özellikle emzirirken kanayan çatlayan meme uçlarına şifa niyetine sürülüyor.
Kremden daha mantikli bence : )

bilmiyorum ki
hep uht li sütleri için derler ya
onlar da işte pastorize edilmiş sütler oluyor
Eskiler hep organiklerle beslenip sağlıklı kalmışlar ve büyüklerim bana en sağlıkkısı onlar diolar ve bende günlük sütün daha iyi olduğunu düşünüyorum tabi bulabilinirse çok iyi

Geçmiş olsun, benimde pazartesi gidip olmam lazım, acıdımı sonradan rahatsız olunuyor mu acaba

uçları değil ama göğüslerimin dış yanları ve üstleri kaşınıo işe yararsa deneyeyim akşam aldırayım eşime
Evde bulunsun bence.
Oz
uçları değil ama göğüslerimin dış yanları ve üstleri kaşınıo işe yararsa deneyeyim akşam aldırayım eşime
Cam kavanoz olursa yağına ulaşman daha pratik olur ve ayrıca sağlıklı.
Evde bulunması iyidir
Şimdi kullanmasanda doğumdan sonra emzirirken lazım olacak.
Göğüs uçların için.
Umarım işine yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…