2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Onlar rahatlamaz huy olmuş onlarda sormadan rahat etmezler 1. Yi dogur yeni kucagina al ikinciyi sorarlar hemen hamileyken soran bile var 2.ci ne zaman diye diyorum bunu cikartayim hemen onuda yapicam yeterki siz rahat edin :))
Aynen canım :) bu böyle uzayıp gidiyor. Hele bunları bi sağ Salim doğuralım İnşâAllah gerisine Allah kerim:)

Nasipse bende erkek annesi olacağım kesinlikle şuna inanıyorum ki erkek evlat yetiştirirken çok özenli olunmalı..
Kesinlikle öyle şimdiden eşime diyorum eşim çok hırslı akademisyen. Asla oğlumu doktor mühendis avukat olması için zorlamam iyi insan olsun merhametli insanları küçük görmeyen kusurlarıyla dalga geçmeyen ahlaklı dürüst olsunlar inşallah toplumun en çok ihtiyacı olan şeyler bunlar

İnş canım evet evde bulunsun dediğin gibi yatmadan sürücem

Bugun bebegimi gordum tam goremedim yandan yandan bir bakti kafasini çevirdi yine.
390 gram olmus 24 cmde boyu var.: )
Doktorum butun detaylisini yapti ama bu tek arter dammarindan birsey cikmaz gelisimi iyi desede yinede pernitolojiye randevu aldim carsamba gunu gidecegim.
Plesantasi suyu bacaklari elleri agzi burnu cok şükür herseyi iyi.
Hatta gördüğümüz an yuzunu su iciyordu bicbic
Şubatın 15inde de tekrar kontrol ve seker yuklemesi icin randevumuzu alip geldik.
Sonrada besigimizi aldik : )simdi icine yatak bakiyorum aklimda ki 1 2 modeli gidip gorecegim.

Bu kadar çok şey yaşadıktan sonra tüm samiyetimle söylüyorum “sevmesinler “
Ama o zaman gelirler sürekli sevmeye ( her gün bı de onlarla uğraşırız... Ay kızlar çoğumuz aynı durumdayız benim de eşimin ailesinden soran eden yok valla Allah'a havale ediyorum, dediğiniz gibi her aradıklarında aman yorulma aman dikkat et sen önemlisin diyorlar eşimin yanında...

Yani neden erken anlamıyorum insanları kimse kimseye karışmasa dünya daha güzel olacak indirim ne zamansa en doğru zaman O bence :)

Bu süreçleri yaşamayan bilmez gerçekten cahil insan çok eşimin müdürü tüp bebeğin kendi çocuğun olmadığına inanıyordu öyle bir cahillik rabbim versin de ne yolla olduğunun ne önemi var insanlar çok acımasız başına gelmeyince kimse halden anlamıyor yeğenimin bebek mevlüdünden eve dönünce hüngür hüngür ağladığımı bilirim kendi annem ve halam bile insan içinde çocuğu kucağıma ben alayım diye aşıladılar hemen seslenmeye çocuğu olmayan biri alınca çocuğu olacak onlara göre 50 kişinin içinde nasıl rencide edici bir durum yaşamayan bilmez bunları RABBİM kimseye aratmasın

Ağzının payını versen nolcak ki cahille münakaşaya girmem. Sadece tüp normal ne farkeder ki diyorum. Senelerdir maruz kaldığım bi konu
Rahatsız oluyorsan söyleme bencede kimseye benim ablam ve eşim çok esprilidir doktor bize tüp bebek deyince hemen başlamışlardı geyik muhabbetine ateşle yaklaşmayın falan diye :) piknik tüp diyolardı gülüyorduk ama onların bu tavrı süreci doğallaştırmıştı benim için daha iyi oldu ama yabancı insanların acımasız yorumlarına ben de çok sinirleniyorum

Yok canım ben kaldıramıyorum espri falan nedense sadece bu konuda normalde espri kaldıran bi insanım ama. Bu konu çok yordu bizi. O yüzden insanların tii ye alması üzüyor beni açıkçası

Yok canım ben kaldıramıyorum espri falan nedense sadece bu konuda normalde espri kaldıran bi insanım ama. Bu konu çok yordu bizi. O yüzden insanların tii ye alması üzüyor beni açıkçası
Gerçekten çok zor süreç insan inanılmaz hassas oluyor bu konuda benzer süreçlerden geçmişiz senin bir de 7 yıl sürmüş ben 2 yılda bile nasıl yıprandım senin durumunu tahmin edebiliyorum ama çok şükür RABBİM nasip etti bak çok şükür hepsi geçti unutuyor insan o zamanları yeni bir heyecan telaş o kadar güzel ki bunları yaşamak tadını çıkaralım bence insanları çoktan boşverdim ben

Kötü olan ne ben anlayamadım doktorlar amniyosentez ya da fetal dna yi anlatıp önermek zorunda takma bence kafana

Rabbim inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı basip etsin. Benim bi arkadaşım 9ay ağladı nerdeyse downlu bebeği olacağı söylendiği için. Ama çok şükür sapasağlam doğdu. Başka bi tanıdığın da doğduktan birkaç ay sonra anlaşıldı downlu olduğu... Kaderde ne varsa onu yaşayacağız. Dua et bol bol. Olumlu düşün, kendini ve bebeğini üzme imş.

Aynen canım binlerce kez şükürler olsun evet unutuyoruz doğduğunda miladımız olacak İnşâAllah:)

Kesinlikle katiliyorum paşa gibi yetistiriyor anneler sonra eşleri ugŕasiyor benimde oglum olacak nasipse boyle yetistirmeyi dusunmuyorum herseyi yapsin esine her konuda yardimci nazik bir beyefendi olur insallah
Bide bazi insanlar oglu olunca başı göğe eriyor saniuor benim bir tanidigim 3 kizi oldu son sezeryandi 4. Sezeryani cok.sukur oglu oldu diye cok sevinmiştim hatta bende o zaman 3. Kizima hamileydim aradan 1.5 yil gecti ben 4. Kızıma hamileydim ve oda benle doktota geldi cinsiyeti icin girmiştik telefonumu ona verdim ve ultrason icin uzandim doktor kiz dedigi anda beni videoya almis bakalim ben aglicakmiyim o 3. Kizinda doktor kiz dediginde bayilmisti üzüntüden bende ayni olacak sanmis ve benim 8. Ayimda bana dediki benim oglum var senin icin gidiyor sen öluyorsun dedi bana böyle bir dusuncede var ben o.zaman cok üzüldüm ve bu bebegimin erkek olmasi icin.o.kadar dua ediyorumki biliyorum kiz.olsa neler konusulacak evlat benim.evet ama.cok.zor inanin lutfen sizde dua edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…