2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sürekli evde oturmaktan aşırı sıkılmış durumdayım
Gribi hala atlatmış değilim, dışarı da çıkamıyorum.
Valla çok sıkıldım

Ne güzel RABBİM evlat veriyor aratmadan kim.ne derse desin boşver sen insanlara uyma ALLAH'ın gücüne gider derler ya ALLAAH korusun sen dua et sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun diye ne evlatlar var annesini babasını kesiyor neyin hayırlı olduğunu biz bilemeyiz biz de 3 kız kardeşiz bizimkiler de istemiş erkek olmamış iyi ki de olmamış RABBİM hayırlısını versin. Bir arkadaşım hep anlatır bir tanıdığı varmış adam hep diyormuş ki kızım olsa yüzüne bakmam ALLAH engelli bir kız evlat vermiş şimdi diyormuş ki yüzümü bile ceviremiyorum. Bunu anlatan arkadaşımın da babası hep erkek olsun çamurdan olsun diyormuş arkadaş erken doğmuş yıllarca hastanelerde uğraşmışlar ne örnekler var ibret alınacak kulağını tıka sen millet ne derse desin senin kız evlatların güldürecek yüzünü ilerde emin ol biz 2 yıl uğraştık olmadı aramak ne kadar zor yaşamayan bilmez sen hayırlısını işte illaki de erkek olsun deme hayırlıysa olsun erkek doğuranların başı göğe mi eriyor meziyet mi sayılıyor erkek doğurmak insan olsunlar bunları konuşanlar ALLAH'tan da korkmuyor herhalde

Sürekli evde oturmaktan aşırı sıkılmış durumdayım
Gribi hala atlatmış değilim, dışarı da çıkamıyorum.
Valla çok sıkıldım
Ben de çok ağır Grip oldum,doktorum kesinlikle kalabalık ortamlara girme dediği için ben de evden dışarı çıkmıyorum.Bir tek markete gidip geliyorum.Netflix ‘de 2 tane yabancı dizi bitirdim,şimdi de yerli filmleri izliyorum.Yoksa vakit geçmiyor

Şiddetli bir mide yanmam var gaviscon şurup bile fayda etmiyor. Doktora mail gönderdim hap ismi yazsın diye etkili bir hap bilen varmı eşimi göndericem nöbetçi eczane bulup hiç bu kadar kötü olmamıştım

Şiddetli bir mide yanmam var gaviscon şurup bile fayda etmiyor. Doktora mail gönderdim hap ismi yazsın diye etkili bir hap bilen varmı eşimi göndericem nöbetçi eczane bulup hiç bu kadar kötü olmamıştım
Bende aynı durumdayım ya aşırı bir mide yanması. Midem ağzımdan çıkcak gibi. Hamile kaldığımdan beri mide sorunu yaşıyorum

Bende aynı durumdayım ya aşırı bir mide yanması. Midem ağzımdan çıkcak gibi. Hamile kaldığımdan beri mide sorunu yaşıyorum
Benim öncede vardı reflü ama bu kadar dokunmuyodu sarımsaklı yoğurt dahi yesem dokunuyor. Pırasalı ıspanaklı börek yemiştim o mahfetti beni ya. Rennie diye bi hap varmış o iyi geliyomuş eşime yarın aldırıyım bari tabi bugün uyuyabilirsem :/

1 bardak sut ic soguk sekilde belki biraz hafifler vok berbat birsey midem yemek borum eriyecek gibi hissediyorum bazen.bana doktor rezene cayi demle 1 2 dilom zencefil at demisti o da ise yariyor

Ben hergün böyle uyuyorum neredeyse özellikle de akşam 9 da başlıyor yatana kadar devam. Ben bişey kullanmıyorum çok fayda etmiyor. Boşuna ilaç almyn diyorum bari ://

1 bardak sut ic soguk sekilde belki biraz hafifler vok berbat birsey midem yemek borum eriyecek gibi hissediyorum bazen.bana doktor rezene cayi demle 1 2 dilom zencefil at demisti o da ise yariyor
Rezene çayım yokta sütümde bitmişti mis’in sütü var onuda içmek istemiyorumda iyice kötü olunca içiyim bari. Bide yatmamışken böyleyim yatağa yatıncaki halimi düşünemiyorum bile.

Canım geçmiş olsun ben de yaşamaya başladım acaba bebeğimizin saçları mı çıkıyor,çünkü saçlar çıkınca mide de yanma olur derler.Benim de midem de sıkıntı var.Rezene çayı çok iyi geliyordu Ya da Fomidin ilaç kullanırdım ama hamilelikte kullanımı nasıl bilmiyorum

Bu nasıl bi zihniyetmiş aman Allahım:/ kim kimin çocuğunu niye kıskansın demek ki senin oğlun olsaymış kendisi kıskanacakmış. Kimisi zar zor bir evlat sahibi olur şükreder kimisi de böyle erkek evlatla hava atar işte herkesin imtihanı

yarım çay bardağı soğuk süt iç canım iyi geliyor geçmiş olsun.

Bende çoooook yasadım yasıyorummm maleseffff bana rennıe çoook ıyı gelıyor. Doktor cok fena olunca 3 tane alabılırsın demişti ben kotu olunca bıtane emıyorum bıde soda ohhhh ınsallah ıyı gelır.

Rezene çayıda alıyım en iyisi. Canım belki ondandır ama bana hamilelikten öncede pırasalı börek dokunurdu zaten ama buna az koymuştum ne biliyim keşke yemeseydim ondan olduğuna eminim. Çok afedersiniz pırasanın kokusu burnuma gelip duruyor nerden yedim ahh. Doktor yarınada kadar mesaj atarsa onun dediği hapı alıcam atmazsa rennie alıcam.

Rezene al cayni sen demle daha katkisiz hazir caylardan alma : )
Hem dogumda da lazim bol.bol sut yapiyor

Bende çoooook yasadım yasıyorummm maleseffff bana rennıe çoook ıyı gelıyor. Doktor cok fena olunca 3 tane alabılırsın demişti ben kotu olunca bıtane emıyorum bıde soda ohhhh ınsallah ıyı gelır.
İnşallah canım bende yarın aldırıcam gavisconun bi faydası olmuyo çünkü :/

Emin ol canim hepsinde hayirlisi dedim halada diyorum ama o soz aklima gelince uzuluyorum valla Ama Allah hayirli evlat versin hep de diyorum cok sukur Allah kucagimi bos bırakmadı Allah olmayama versin hep.dua ederim

Ilk kizima hamileyken 5 aylikti ben biliyordum kız bebek oldugunu doktor 4. Ayda soylemisti ben kontrolde sira beklerken tansiyonum dustu bayildim ben eve gelince bir.dedikodu zeynep kizi olacağını duyunca bayildi diye ve bu benim ilk bebegimdi dusunsene kiskancliga Benim 2. Kizima ben hamileyken o kadat dua ettimki Allah once ona sonra bana bana erkek versin diye hatta o erkek bebek sahibi olunca o kadar sevindimki ilk onun oldu diye ama o sozu yüzünden 1 yila yakındır konusmuyorum onla kim.konuşur herkesin evladı kendine tatlidir ben bazen onum.ogluma bakınca iyiki kizim oldu diyorum cunku o kadar simartmislarki ablalarini dövüyor hep ağlıyor annesine tukuruyor benim kizlarim masallah o.kadar akilliki şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…