2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
1.6 2. 5
3.3
4.9 aylik cnm hep hayirlisini istedim hayirli ise hep kiz olsun dedim iyiki varlar iyiku benim kizlarimlar Allah nasip edecekse hayirli bir erkek evlat nasip etsin yoksa 5 kizimla mutlu mesut yaşarız
Rabbim bağışlasın evlatlarını canım İnşâAllah gönlüne göre olur
Benim yine kahverengi kanamam basladi ve sat gunu diyemi acaba cunku gecen aysa aynen boyle oldu yarinda misafirler gelecek ve hic oturamicagim nasıl yapsam sabahtan cok belim agriyordu
Misafirleri ertele istersen. Birde bizim milletimizde 5. Çocuğu duyunca hürmet yok yardım yok hamile kadınlara bilseler hamile olduğunu yardımcı olsalar. Kahverengi lekeden korkma demişti doktorum progestan varsa fitil olarak kullan ya da acilden git bi pruloton depot yapsınlar bunun başka bi yöntemi yok çünkü

Misagirleri kaynanam cagordi hamile oldugumu soylersem sadece misagor gelecek.olcan bir eltim bana yardimci oluvaktir kaynanamin umrunda dahimolmaz.kanamam olmasi

Misagirleri kaynanam cagordi hamile oldugumu soylersem sadece misagor gelecek.olcan bir eltim bana yardimci oluvaktir kaynanamin umrunda dahimolmaz.kanamam olmasi
Bence kayınvalidenin değil senin umrunda olması lazım. Hemen acile git belki düşük tehliken vardır iğne vururlar ilaç verirler.

1.6 2. 5
3.3
4.9 aylik cnm hep hayirlisini istedim hayirli ise hep kiz olsun dedim iyiki varlar iyiku benim kizlarimlar Allah nasip edecekse hayirli bir erkek evlat nasip etsin yoksa 5 kizimla mutlu mesut yaşarız
Maşallah yavrularına Allah kurtarsın, nasıl idare ediyorsun taktik versene bana biraz benim 2. Olacak ama nasıl olacak çok merak ediyorum :)

Okurken duygulandım resmen ne kadar güzel bi doğum hikayesi Maşallah

Ee olcak o kadar annesi , yine de sevgi dolu bi kız maşallah tatlı ablaya
Cok şükür sevgi dolu merhametli bir cocuk ee olsun o kadarda tabi dun besik alirken kendine yatak begeniyordu : )
Yada ben bebrk tekmelediginde yaa bebisim az dur demisim anne en cok bebisin benim dimi diyor : )

Bende 5 Ocak’ta doktora gittiğimde tartıldım 59 kiloydum ama 59.8
60 deseydi keşke asistanı çünkü şuan 62 oldum 3 kilo almış gibi gözükecek.
Her ay 3 kilo alsam ohhoo

Bende 5 Ocak’ta doktora gittiğimde tartıldım 59 kiloydum ama 59.8
60 deseydi keşke asistanı çünkü şuan 62 oldum 3 kilo almış gibi gözükecek.
Her ay 3 kilo alsam ohhoo
Artık 22.haftadan sonra ayda 2 kg alımı normal gözüküyormus. Ama 22.haftadan önce ayda 1 kg. Ben de 5.5 kg aldım ama hani nerede, diyorlar:).Bir daha dümdüz göbeğim olmayacak mı anne, diyorum. Unut o günleri, diyor:).

Benim 9 kilo oldu canım toplamda
Ama ilk zaman aldım çoğunu iyi gidiyorum bence şuan için. Sadece bana doktor dahil kilo konusunda kimse karışmasın istiyorum.
Şimdi mutlaka bir şey söyler daha yavaş olalım gibi gibi

Kayınvalideme kahvaltıya gittiydim geçenlerde foto attıkta eşimle onun elinde ebebek poşeti vardı yorganla yastık aldıydık çok dolu gibi gözüküyodu ee bebişe kıyafetmi aldınız çanta dopdoluydu gördüm dedi bende yok yastıkla yorgan aldık indirime girmişte dedim oda bende kıyafet aldınız sandımda şimdiden ne alıyolar bu kadar dedim kendi kendime dedi Bende şimdideni mi var 3 ay kaldı sayılır dedim olsun canım son ay hepsi alınır dedi bende para varsa alınır son ay hepsini nasıl alalım dedim bişey demedi. Onlar almayı düşünüyolar galiba ama ben son aya kadar rahat rahat duramam bişey almadan şimdiden içim içimi yiyor ne kadae rahatlar.

. Sonumuz hayır ola. Kilo konusunda minyon tipli olsan sıkıntı, uzun boylu olsan ayri sıkıntı, iri bir at gibi oluyoruz.

Reactions: BYV
. Sonumuz hayır ola. Kilo konusunda minyon tipli olsan sıkıntı, uzun boylu olsan ayri sıkıntı, iri bir at gibi oluyoruz.
Benim boyum 1.62 en önemlisi kiloyu dengeli almak bence heryerimize eşit dağılırsa problem yok ama bir yerde toplanırsa vay halimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…