- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
Rabbim bağışlasın evlatlarını canım İnşâAllah gönlüne göre olur1.6 2. 5
3.3
4.9 aylik cnm hep hayirlisini istedim hayirli ise hep kiz olsun dedim iyiki varlar iyiku benim kizlarimlar Allah nasip edecekse hayirli bir erkek evlat nasip etsin yoksa 5 kizimla mutlu mesut yaşarız
Misafirleri ertele istersen. Birde bizim milletimizde 5. Çocuğu duyunca hürmet yok yardım yok hamile kadınlara bilseler hamile olduğunu yardımcı olsalar. Kahverengi lekeden korkma demişti doktorum progestan varsa fitil olarak kullan ya da acilden git bi pruloton depot yapsınlar bunun başka bi yöntemi yok çünküBenim yine kahverengi kanamam basladi ve sat gunu diyemi acaba cunku gecen aysa aynen boyle oldu yarinda misafirler gelecek ve hic oturamicagim nasıl yapsam sabahtan cok belim agriyordu
Az az kiskanclik yapmaya baslayan bir tatlilik : )Yok canım karıştırdın galiba :))
Yaa ne tatlı bi kızın var maşallah ona
38'lerde doğma olasılığı daha mı yüksek acaba? Siz daha hakimsinizdir konuya.Tabi canım günler geçiyor ben 32 geldim mi çantamı hazırlayıp koyacağım ne olur ne olmaz ben oğlum 40 dolmadan geldi 2 hafta falan erken doğdu
Misagirleri kaynanam cagordi hamile oldugumu soylersem sadece misagor gelecek.olcan bir eltim bana yardimci oluvaktir kaynanamin umrunda dahimolmaz.kanamam olmasiRabbim bağışlasın evlatlarını canım İnşâAllah gönlüne göre olur
Misafirleri ertele istersen. Birde bizim milletimizde 5. Çocuğu duyunca hürmet yok yardım yok hamile kadınlara bilseler hamile olduğunu yardımcı olsalar. Kahverengi lekeden korkma demişti doktorum progestan varsa fitil olarak kullan ya da acilden git bi pruloton depot yapsınlar bunun başka bi yöntemi yok çünkü
Bence kayınvalidenin değil senin umrunda olması lazım. Hemen acile git belki düşük tehliken vardır iğne vururlar ilaç verirler.Misagirleri kaynanam cagordi hamile oldugumu soylersem sadece misagor gelecek.olcan bir eltim bana yardimci oluvaktir kaynanamin umrunda dahimolmaz.kanamam olmasi
Maşallah yavrularına Allah kurtarsın, nasıl idare ediyorsun taktik versene bana biraz benim 2. Olacak ama nasıl olacak çok merak ediyorum :)1.6 2. 5
3.3
4.9 aylik cnm hep hayirlisini istedim hayirli ise hep kiz olsun dedim iyiki varlar iyiku benim kizlarimlar Allah nasip edecekse hayirli bir erkek evlat nasip etsin yoksa 5 kizimla mutlu mesut yaşarız
Ben de kiloları durduramıyorum hergün tartıda yükselir mi sayı vallahi yükseliyoAhh bide kizlar 6 kilo aldim diye geziniyordum o 9 kilocuk olmus : (
Bir de dogum kismindan bahsedeyim, benim oglan 37. haftanin sonlarina dogru geldi. Yurtdisindayiz, annemle babam gelecek, esimle havaalanina gidecegiz o gun. Sabah kalktik sancim var biraz, girdim ilik dus aldim, sanci gecmiyor ve siklasiyor, esime ben sizi evde beklerim, annemleri sen gidip alirsin artik diyiyorum. Bu arada esim hadi doktoru arayalim diyiyor ben yok bugun pazar daha erken aramayalim diyiyorum, ne alakaysa. Sonra ariyoruz hastaneyi, tamam size simdi donecekler diyiyorlar, telefonu kapatinca benim su geldi, sok oldum zaten yerde yataga dayanmis oturur pozisyondaydim, bir aglar bir guler gibi oluyorum, ne yapacagiz falan diyiyorum esime, ayaga kalkayim mi kalkmayayim mi:) neyse hastaneyi tekrar aradik ve hemen gelin dediler. Bir gun sonra normal kontrolum vardi ve o gun bize doldurmak icin verdikleri formlari verecektik, herseyi yazmistik, iste epidural istiyorum, cocuk dogunca hemen yikanmasin, kucagima verin falan filan ama isim kismi bostu hala karar veremedigimizden. Evden cikarken artik esim tamam artik su ismi yaziyorum dedi ve yazdi. Yolda giderken diyiyorum ki ben orda bagiramam, dur sanci geldikce biraz bagirayim icimde kalmasin.
Hastaneye 9 gibi gidiyoruz, 2 gibi oglum doguyor. Arasira acikligi kontrol ediyorlar falan, sancilar siklasinca beni baska bir odaya aldilar, jakuzi gibi bir kuvetin icine koydular, su gercekten iyi geldi ama yetmedi, dedim dayanamiyacagim siz bana epidural verin. Arada diyorum ki tuvalete gitmem lazim, yok o hissettigin bebek diyiyorlar. Epidurali alinca ben bir rahatladim, sadece adet agrisi kadar sanci hissediyorum, Turkiyedeki kardesimle konusuyorum beklerken falan. Annemler de birkac saate inecekler, esime dedim annemler dil bilmez naparlar koca sehirde, sen git ben dogururum dedim, arkadasimi aradik o geldi. Allahtan dogum yakindi, bebek dogdu esim gobegini kesti, esim de arkadasim da agladi ama ben cok donuktum, esime iyi mi saglikli mi dedigimi hatirliyorum ilk. Sonra hemen uzerime koydular, gozlerini oyle bir acmisti ki, bana oyle bakiyordu ki, ben yeni doganlarin gozleri kapali olur zannediyordum.
Sonra esim yarim saat daha kaldi yanimizda ve annemleri almaya gitti, git gel 8 saat sonra yanima geldiler, esime giderken soyleme dogum yaptigimi al buraya gel dedim. Hastaneye gelince esim Zeynep`e ilac almam lazim demis, annemler de esimi takip etmisler, odaya bir giriyorlar bebek kucagimda, herkes baya agladi o anda.
Ee olcak o kadar annesi , yine de sevgi dolu bi kız maşallah tatlı ablayaAz az kiskanclik yapmaya baslayan bir tatlilik : )
Bozuk bozuk baskullerde tartiliyoruz sonra kilo aldik saniyoruz yalan ya almadik almadik : )Ben de kiloları durduramıyorum hergün tartıda yükselir mi sayı vallahi yükseliyo
Canim diğer hastaneye gittim sordum doğru almışım perinatoloji fetal tıp a aldimanladım canım cünkü ben alamadım direk sonrada o şekilde bilgi almıştım, senin kaydın açılmış olduğu için belki direk alabilmişsindir :)
Cok şükür sevgi dolu merhametli bir cocuk ee olsun o kadarda tabi dun besik alirken kendine yatak begeniyordu : )Ee olcak o kadar annesi , yine de sevgi dolu bi kız maşallah tatlı ablaya
Artık 22.haftadan sonra ayda 2 kg alımı normal gözüküyormus. Ama 22.haftadan önce ayda 1 kg. Ben de 5.5 kg aldım ama hani nerede, diyorlar:).Bir daha dümdüz göbeğim olmayacak mı anne, diyorum. Unut o günleri, diyor:).Bende 5 Ocak’ta doktora gittiğimde tartıldım 59 kiloydum ama 59.8
60 deseydi keşke asistanı çünkü şuan 62 oldum 3 kilo almış gibi gözükecek.
Her ay 3 kilo alsam ohhoo
Oluyor canim benimkiler hep kucukken oldu Allah veririse yardiminida veriyor cnim.bebek.olunca ilk cocik biraz akillaniyorMaşallah yavrularına Allah kurtarsın, nasıl idare ediyorsun taktik versene bana biraz benim 2. Olacak ama nasıl olacak çok merak ediyorum :)
Benim 9 kilo oldu canım toplamdaArtık 22.haftadan sonra ayda 2 kg alımı normal gözüküyormus. Ama 22.haftadan önce ayda 1 kg. Ben de 5.5 kg aldım ama hani nerede, diyorlar:).Bir daha dümdüz göbeğim olmayacak mı anne, diyorum. Unut o günleri, diyor:).
Hadi inşallah dediğin gibi olur :)Oluyor canim benimkiler hep kucukken oldu Allah veririse yardiminida veriyor cnim.bebek.olunca ilk cocik biraz akillaniyor
Benim 9 kilo oldu canım toplamda
Ama ilk zaman aldım çoğunu iyi gidiyorum bence şuan için. Sadece bana doktor dahil kilo konusunda kimse karışmasın istiyorum.
Şimdi mutlaka bir şey söyler daha yavaş olalım gibi gibi
Benim boyum 1.62 en önemlisi kiloyu dengeli almak bence heryerimize eşit dağılırsa problem yok ama bir yerde toplanırsa vay halimize. Sonumuz hayır ola. Kilo konusunda minyon tipli olsan sıkıntı, uzun boylu olsan ayri sıkıntı, iri bir at gibi oluyoruz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?