2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    314
21. Haftamda seni gecerim bence ondan cok takma bence beterin beteri var :))
Ben aslında hiç takmıyorum da herkes kilo mevzusuna takılıyor geçen bir arkadaşım sordu işte o zaman 8 kilo almıştım yazdım. Oh maşallah naptın öyle dedi Napmışım sanki !
Bundan sonra soranlara 3 kilo falan demeyi düşünüyorum :))
 
Onu da olurya yardim falan istemeyesiniz diye soluyordur gelir kadar gider var diye en fazla alirlarsa bence ya besik ya araba alirlar bizimkinin birsey alacagi da yok en azindan müdahale etmiyor ama anca dogunca bir taki takar olsun mudahale etmesinde yapmasınlar
 
Aynen canım bende öyle düşünüyorum en erken 32 de çanta hazır dursun eksik yada fazla oldu mu bi şekilde tamamlanır ama son aylara bırakmak hiç iyi değil ben bebeğin yatağını aldim doğuma gittim düşün 38de
 
Ben 4 kilo aldim suan ama hiz kesmiyor almaya devam ediyorum :)) cok umrumdami degil aslinda ama 70 kiloyu gecmek istemem yinede ama tabi 9 kiloyla falan doguma gidenlerle ayni durumda olmayacagima eminim insan nasil sadece 9 kilo alabilir ya herkes kilo alsin tek sisman ben olmayayim :)))
 
Tabı canım arkadasım 35haftasında dogum yaptı hıc bısey hazırlamamıştı annesı koştur koştur evde hemen yıkayıp sabaha kadar kuruttu falan :)) hazır olması lazım hersey :)
 
Birde Benin kuzenimin eşi 130 kilo civarı ben onlara hep kızardım içten içe neden çaba göstermiyorlar acaba diye..
Çocuk istiyorlar olmuyor merdiven dahi çıkarken çok zorlanıyorlar hayat eziyet gibi. Şimdi diyorum çok kınamış gibi mi oldum öyle olmayayım.
Ama bizim durumumuz başka benim aşırı bir yemek yok demekki vücut böyle şartlamış kendini kendi kendine alıyor
Bir tekme atıyor dünyalar benim oluyor varsın çok kilo alayım napayım
 
Bebek arabası aldı zaten kayınvalidem 1700e. Bide doğum parasına yardım ederim gerisini dedesi düşünsün dedi. Doğum parasıda 4bine yakın biliyo eşimin o kadarını ödeyemiceğini. Hiç acımıyorum valla yapsınlar eğer durumları olmasa acırım ama var. Odası alıncak şimdi annem beşiğini aldı halısını perdesini abajurunu nevresimini falan alıcak mobilyalarınıda dedesi alsın annemin tek emekli maaşı var o halde battaniye alıyoz ben alırdım niye siz aldınız diyo, yorgan alıyoz parasını ben vercem diyo. Biz normalde bebek düşünmücektik ben eşime dedim ki bende çalışayım para biriktirelim herşeyini kendimiz alalım istediğimiz gibi dedim kayınpederim siz yapın tüm masrafı bana ait dedi ama tık yok :)
 
sağ kaburgamın altında bir yerde sabahtır titreşim var. iki üç dakikada bir beş saniye civarı titriyor. çok saçma ilk kez böyle bi şey duydum. 3310 yutmuşum sanki :) aranızda yaşayan var mıdır ya :/ ilgincime gitti.
 
Arkadaşlar hissedenler bebikoları nasıl hissediyosunuz? Göz seyirmesi mi su içinde mideden gelen guluk guluk gibi mi? Kendimi dinlemekten yoruldum
 
Arkadaşlar hissedenler bebikoları nasıl hissediyosunuz? Göz seyirmesi mi su içinde mideden gelen guluk guluk gibi mi? Kendimi dinlemekten yoruldum
Kız ne göz seyirmesi. Dün midemi delcek diye korktum yatakta uyutmadı beni kıpır ne zaman uyuyup ne zaman uyanık olduğunu bile biliyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…