- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
Bugün baktırdım cnm şükür idrar enfeksiyonu çıkmadı umumi tuvaletlerden olabilir dedi doktor işyerimde mecbur kalabalığız vajina akıntı ve yanma sanırım mantardan 3 litre su içeceğimİdrar yolu enfeksiyonu mu yoksa vajinal enfeksiyon gibi mi? İdrar yolu enfeksiyonlarına her kadın gibi aşinasınızdır ayırabilirsiniz belirtileri. İdrar yolu enfeksiyonunda kasıklarda ağrı idrar yaparken yanma olurken, vajinal enfeksiyonda kaşıntı vajinal yolda yanma daha belirgin olur.
Alttan baktırmak bilinenin aksine bebeğe zarar vermez ancak her enfeksiyon durumunda da doktorun alttan bakması gerekmeyebilir. Akıntının durumuna göre ilaç başlanır. Hamilelikte vajinanın bakteriyel dengesi bozulduğundan mantar enfeksiyonları sık görülür. Akıntı genelde mantar enfeksiyonunu işaret eder ama idrar yolu enfeksiyonlarında da akıntım sarıya dönüyordu benim.
İdrar kültürü vermenizi öneririm. Bir de akıntınızın rengini kontrol etmeye devam edin, bol su için. Çamaşırınızı her daim kuru tutun en ufak bir akıntıda değiştirin. Sizi terletmeyen pamuklu çamaşırları tercih edin. Hatta hamilelikten dolayı küçüldüyse sizi sıkmayan bol çamaşırlar alın. Bir de doktorunuzun söylediklerini ve verdiği ilaçları tam tamına kullanın.
Sen orta boyluymussun kurtarırsın, dün bana birisi diyor ki, iri yapiliydiniz, daha da irileşmişsinizBenim boyum 1.62 en önemlisi kiloyu dengeli almak bence heryerimize eşit dağılırsa problem yok ama bir yerde toplanırsa vay halimize
Tabii ki de en bebiiş oCok şükür sevgi dolu merhametli bir cocuk ee olsun o kadarda tabi dun besik alirken kendine yatak begeniyordu : )
Yada ben bebrk tekmelediginde yaa bebisim az dur demisim anne en cok bebisin benim dimi diyor : )
Ben de anlamıyorum bu düşünce yapısını malesef , cidden maddi durumun çok iyi olur ya da atarsn kenara 10-15 bin alırsın bi anda ama öbür türlüsü çok zorKayınvalideme kahvaltıya gittiydim geçenlerde foto attıkta eşimle onun elinde ebebek poşeti vardı yorganla yastık aldıydık çok dolu gibi gözüküyodu ee bebişe kıyafetmi aldınız çanta dopdoluydu gördüm dedi bende yok yastıkla yorgan aldık indirime girmişte dedim oda bende kıyafet aldınız sandımda şimdiden ne alıyolar bu kadar dedim kendi kendime dediBende şimdideni mi var 3 ay kaldı sayılır dedim olsun canım son ay hepsi alınır dedi bende para varsa alınır son ay hepsini nasıl alalım dedim bişey demedi. Onlar almayı düşünüyolar galiba ama ben son aya kadar rahat rahat duramam bişey almadan şimdiden içim içimi yiyor ne kadae rahatlar.
Benimde popo göbek almış üst bedenim hala aynı bayadır hamile taytı kullanıyorum. Pantolonlarım çok oldu kapanmayalıSen orta boyluymussun kurtarırsın, dün bana birisi diyor ki, iri yapiliydiniz, daha da irileşmişsiniz. Boyum 1.73, bu bizde kader,napayim . Benim popo, göbek karışık alıyor artık, senin nasıl fıstık?
Benim 5 cocugumun 5ide kiz olsa havalara ucardim cinsiyet muhim degil saglikli olsunlar gercekten ama Allah gonlunuze göre versin sizde uzulmeyin bu kadar ama ne bileyim evladin cinsiyeti olmaz benceBide bazi insanlar oglu olunca başı göğe eriyor saniuor benim bir tanidigim 3 kizi oldu son sezeryandi 4. Sezeryani cok.sukur oglu oldu diye cok sevinmiştim hatta bende o zaman 3. Kizima hamileydim aradan 1.5 yil gecti ben 4. Kızıma hamileydim ve oda benle doktota geldi cinsiyeti icin girmiştik telefonumu ona verdim ve ultrason icin uzandim doktor kiz dedigi anda beni videoya almis bakalim ben aglicakmiyim o 3. Kizinda doktor kiz dediginde bayilmisti üzüntüden bende ayni olacak sanmis ve benim 8. Ayimda bana dediki benim oglum var senin icin gidiyor sen öluyorsun dedi bana böyle bir dusuncede var ben o.zaman cok üzüldüm ve bu bebegimin erkek olmasi icin.o.kadar dua ediyorumki biliyorum kiz.olsa neler konusulacak evlat benim.evet ama.cok.zor inanin lutfen sizde dua edin bana
Aynen benim de uçuyo resmenBen de kiloları durduramıyorum hergün tartıda yükselir mi sayı vallahi yükseliyo
olabılır tabıı bence alışverıs 30lara kadar tamamlanmalı esyaları ve canta en fazla 35haftaya kadar hazır olmalı... kızlar son zamanlara bırakmayın benden tavsıye38'lerde doğma olasılığı daha mı yüksek acaba? Siz daha hakimsinizdir konuya.
Tayt çok rahat oluyor. Bir de mavi'den hamile pantolonu almıştım, o da çok güzel çıktı. Bir arakdasim 26 kilo almıştı, çok sa sağlıksız beslenmisti acikcasi, midem bulanıyor diye , hep paketli gıda yemişti. Bebek 2 aylık oldu, 9 kg kaldı sadece dedi. Demek ki veriliyor.Benimde popo göbek almış üst bedenim hala aynı bayadır hamile taytı kullanıyorum. Pantolonlarım çok oldu kapanmayalı
Bence o kişinin patavatsızlığı canım istersek top gibi olur yuvarlanırız yerlerde kimseyi ilgilendirmez bebek var bizim içimizde
Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah. Ama nasil ki kalp rahatsizligi olan biriyle dalga gecilemiyorsa bu da saglikla ilgili bir durum bunla da gecilemez benim cevremde yok ama eger ben tüp bebekle evlat sahibi olsam ve biri bunu bir sekilde dalga mevzusu yapsa onu ciddi bir sekilde bozarim iliskimi de keserim rabbim artik hep yüzünüzü güldürsün insallahBu süreçleri yaşamayan bilmez gerçekten cahil insan çok eşimin müdürü tüp bebeğin kendi çocuğun olmadığına inanıyordu öyle bir cahillik rabbim versin de ne yolla olduğunun ne önemi var insanlar çok acımasız başına gelmeyince kimse halden anlamıyor yeğenimin bebek mevlüdünden eve dönünce hüngür hüngür ağladığımı bilirim kendi annem ve halam bile insan içinde çocuğu kucağıma ben alayım diye aşıladılar hemen seslenmeye çocuğu olmayan biri alınca çocuğu olacak onlara göre 50 kişinin içinde nasıl rencide edici bir durum yaşamayan bilmez bunları RABBİM kimseye aratmasın
Kilosu boyu iyi gelmiştir yine de herhalde. 38+5, 39 sayılmıyor mu?olabılır tabıı bence alışverıs 30lara kadar tamamlanmalı esyaları ve canta en fazla 35haftaya kadar hazır olmalı... kızlar son zamanlara bırakmayın benden tavsıye
38haftalarda dogum olabılır zaten gelısımını tamamlamış oluyor mesela benım plansız olarak 38+5de suyum yuzunden dogumum oldu cok sukur saglıkla dogdu :)) bu ıkıncı oldugu ıcın 38de olur...
Onu diyen de yani cok patavatsizmis gercekten ne guzel sülün gibi uzun boylu hatunsun bizim gibi kısalar napsin :))Sen orta boyluymussun kurtarırsın, dün bana birisi diyor ki, iri yapiliydiniz, daha da irileşmişsiniz. Boyum 1.73, bu bizde kader,napayim . Benim popo, göbek karışık alıyor artık, senin nasıl fıstık?
Ben yuvarlanacak kıvama geldim suan :)))Benimde popo göbek almış üst bedenim hala aynı bayadır hamile taytı kullanıyorum. Pantolonlarım çok oldu kapanmayalı
Bence o kişinin patavatsızlığı canım istersek top gibi olur yuvarlanırız yerlerde kimseyi ilgilendirmez bebek var bizim içimizde
21. Haftamda seni gecerim bence ondan cok takma bence beterin beteri var :))Bende 5 Ocak’ta doktora gittiğimde tartıldım 59 kiloydum ama 59.8
60 deseydi keşke asistanı çünkü şuan 62 oldum 3 kilo almış gibi gözükecek.
Her ay 3 kilo alsam ohhoo
Hem yardim etmezler hem yaptigin seye birsuru laf son ay paran olmazsa nasil alinacakmis o kadar sey ? Yada kendisi mi alicakmis onu sorsaydin ?Kayınvalideme kahvaltıya gittiydim geçenlerde foto attıkta eşimle onun elinde ebebek poşeti vardı yorganla yastık aldıydık çok dolu gibi gözüküyodu ee bebişe kıyafetmi aldınız çanta dopdoluydu gördüm dedi bende yok yastıkla yorgan aldık indirime girmişte dedim oda bende kıyafet aldınız sandımda şimdiden ne alıyolar bu kadar dedim kendi kendime dediBende şimdideni mi var 3 ay kaldı sayılır dedim olsun canım son ay hepsi alınır dedi bende para varsa alınır son ay hepsini nasıl alalım dedim bişey demedi. Onlar almayı düşünüyolar galiba ama ben son aya kadar rahat rahat duramam bişey almadan şimdiden içim içimi yiyor ne kadae rahatlar.
Sezaryen ile doğumda bile 38 gibi alınıyor canım artık bebek hazır oluyor genelde 38 de başlıyor dogumlar artık hazırlıklı olmakta fayda var ocak annelerine baktım da onlarda aralıkta başlamış bi kaci38'lerde doğma olasılığı daha mı yüksek acaba? Siz daha hakimsinizdir konuya.
Anasi gibi merhametli cocuk iste en bebisi sensin deseydin detaylin vardi ne dedi doktorun ?Cok şükür sevgi dolu merhametli bir cocuk ee olsun o kadarda tabi dun besik alirken kendine yatak begeniyordu : )
Yada ben bebrk tekmelediginde yaa bebisim az dur demisim anne en cok bebisin benim dimi diyor : )
Bende 2 pantolon aldım birisi bilekte malum kış giyemiyorum öbürü de resmen büyük geliyor nasıl bir kalıbı varsaTayt çok rahat oluyor. Bir de mavi'den hamile pantolonu almıştım, o da çok güzel çıktı. Bir arakdasim 26 kilo almıştı, çok sa sağlıksız beslenmisti acikcasi, midem bulanıyor diye , hep paketli gıda yemişti. Bebek 2 aylık oldu, 9 kg kaldı sadece dedi. Demek ki veriliyor.
Valla kalabalıktı kahvaltı eğer olmasaydı dicektim siz mi alcaksınız herşeyini eğer öyleyse almayalım biz dicektim. Çok merak ediyorum son ay nelerini alcaklar. Şöyle diyim eşimin ailesinin durumu çok çok iyi sadece kayınvalidemin aylık 5bin geliri var ama eşim asgari ücretle çalışıyor öyle bi tezattayız :/ ama sorsan ne kadar çok gelirse o kadar çok gider oluyor diyolar hep.Hem yardim etmezler hem yaptigin seye birsuru laf son ay paran olmazsa nasil alinacakmis o kadar sey ? Yada kendisi mi alicakmis onu sorsaydin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?