2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bugün baktırdım cnm şükür idrar enfeksiyonu çıkmadı umumi tuvaletlerden olabilir dedi doktor işyerimde mecbur kalabalığız vajina akıntı ve yanma sanırım mantardan 3 litre su içeceğim

Benim boyum 1.62 en önemlisi kiloyu dengeli almak bence heryerimize eşit dağılırsa problem yok ama bir yerde toplanırsa vay halimize
Sen orta boyluymussun kurtarırsın, dün bana birisi diyor ki, iri yapiliydiniz, daha da irileşmişsiniz. Boyum 1.73, bu bizde kader,napayim. Benim popo, göbek karışık alıyor artık, senin nasıl fıstık?

Cok şükür sevgi dolu merhametli bir cocuk ee olsun o kadarda tabi dun besik alirken kendine yatak begeniyordu : )
Yada ben bebrk tekmelediginde yaa bebisim az dur demisim anne en cok bebisin benim dimi diyor : )
Tabii ki de en bebiiş o çok akıllı bi kızın var canım maşallah ona
Ben de anlamıyorum bu düşünce yapısını malesef , cidden maddi durumun çok iyi olur ya da atarsn kenara 10-15 bin alırsın bi anda ama öbür türlüsü çok zor

Sen orta boyluymussun kurtarırsın, dün bana birisi diyor ki, iri yapiliydiniz, daha da irileşmişsiniz. Boyum 1.73, bu bizde kader,napayim. Benim popo, göbek karışık alıyor artık, senin nasıl fıstık?
Benimde popo göbek almış üst bedenim hala aynı bayadır hamile taytı kullanıyorum. Pantolonlarım çok oldu kapanmayalı
Bence o kişinin patavatsızlığı canım istersek top gibi olur yuvarlanırız yerlerde kimseyi ilgilendirmez bebek var bizim içimizde

Benim 5 cocugumun 5ide kiz olsa havalara ucardim cinsiyet muhim degil saglikli olsunlar gercekten ama Allah gonlunuze göre versin sizde uzulmeyin bu kadar ama ne bileyim evladin cinsiyeti olmaz bence

38'lerde doğma olasılığı daha mı yüksek acaba? Siz daha hakimsinizdir konuya.
olabılır tabıı bence alışverıs 30lara kadar tamamlanmalı esyaları ve canta en fazla 35haftaya kadar hazır olmalı... kızlar son zamanlara bırakmayın benden tavsıye

38haftalarda dogum olabılır zaten gelısımını tamamlamış oluyor mesela benım plansız olarak 38+5de suyum yuzunden dogumum oldu cok sukur saglıkla dogdu :)) bu ıkıncı oldugu ıcın 38de olur...

Tayt çok rahat oluyor. Bir de mavi'den hamile pantolonu almıştım, o da çok güzel çıktı. Bir arakdasim 26 kilo almıştı, çok sa sağlıksız beslenmisti acikcasi, midem bulanıyor diye , hep paketli gıda yemişti. Bebek 2 aylık oldu, 9 kg kaldı sadece dedi. Demek ki veriliyor.

Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah. Ama nasil ki kalp rahatsizligi olan biriyle dalga gecilemiyorsa bu da saglikla ilgili bir durum bunla da gecilemez benim cevremde yok ama eger ben tüp bebekle evlat sahibi olsam ve biri bunu bir sekilde dalga mevzusu yapsa onu ciddi bir sekilde bozarim iliskimi de keserim rabbim artik hep yüzünüzü güldürsün insallah

Kilosu boyu iyi gelmiştir yine de herhalde. 38+5, 39 sayılmıyor mu?

Onu diyen de yani cok patavatsizmis gercekten ne guzel sülün gibi uzun boylu hatunsun bizim gibi kısalar napsin :))

Ben yuvarlanacak kıvama geldim suan :)))

Hem yardim etmezler hem yaptigin seye birsuru laf son ay paran olmazsa nasil alinacakmis o kadar sey ? Yada kendisi mi alicakmis onu sorsaydin ?

Arkadaşlar sizlere bişey sormak istiyorum elinde bilgileri olanlar yazarsa çok sevinirim.Kontrollerinizde sata göre haftanız.ultrasonda bfd, ac, fl, hl hangi ölçümleriniz varsa yazarmısınız lütfen.?

Kizlar beni 3 defa bilmedigim bir numara aramisti normalde acmam bilmedigim numaralari, bu defa actim turkcellden ariyoruz form doldurucaz vs dediler ama belli isletmek icin aramis biri amatorce konusuyor beyefendi musait degilim rahatsiz etmeyin dedim musait olunca arariz dediler bende korktum whatsapptan baktim isim resim falan yok korktum yani engelledim de numarayi evhamlandim normalde rahat biriyimdir cok kafama takildi hormonlardan mi boyle oldu esime de soyledim

Cok şükür sevgi dolu merhametli bir cocuk ee olsun o kadarda tabi dun besik alirken kendine yatak begeniyordu : )
Yada ben bebrk tekmelediginde yaa bebisim az dur demisim anne en cok bebisin benim dimi diyor : )
Anasi gibi merhametli cocuk iste en bebisi sensin deseydin detaylin vardi ne dedi doktorun ?

Bende 2 pantolon aldım birisi bilekte malum kış giyemiyorum öbürü de resmen büyük geliyor nasıl bir kalıbı varsa
Şuan tayttan devam kış boyu
Emzirmekte kilo vermeye yardımcı oluyor ve biz yazın Doğum yapıcaz kendimizi eve kapatmıcaz takarız kanguruya çıkarız yürüyüşlere :))

Hem yardim etmezler hem yaptigin seye birsuru laf son ay paran olmazsa nasil alinacakmis o kadar sey ? Yada kendisi mi alicakmis onu sorsaydin ?
Valla kalabalıktı kahvaltı eğer olmasaydı dicektim siz mi alcaksınız herşeyini eğer öyleyse almayalım biz dicektim. Çok merak ediyorum son ay nelerini alcaklar. Şöyle diyim eşimin ailesinin durumu çok çok iyi sadece kayınvalidemin aylık 5bin geliri var ama eşim asgari ücretle çalışıyor öyle bi tezattayız :/ ama sorsan ne kadar çok gelirse o kadar çok gider oluyor diyolar hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…