Kesinlikle öyle aldıklarımızın hepsi fiyat konusunda baya bi yüklü hepsini bir anda almaktansa ki bunun için sağlam bütçen olması gerek parça parça almak çok mantıklı
Bu arada e bebekteki tekstil ürünleri indirimi 16sına kadar diyodu ama akşam reklamlaeı hala dönüyo indirim var diye programında ebebek olanlar varsa bize de haber etsin
3200 ya da 3400 suan kafamdan uçtu kagıda bakmam lazım :)) boyuda 50- 52 falandı :)) yanı gayeet ıyıydı zaten onemlı olan cıger gelısımı ozamanlar tamamlanıyor kıloya cok takılmamak lazım
Bende 2 pantolon aldım birisi bilekte malum kış giyemiyorum öbürü de resmen büyük geliyor nasıl bir kalıbı varsa
Şuan tayttan devam kış boyu
Emzirmekte kilo vermeye yardımcı oluyor ve biz yazın Doğum yapıcaz kendimizi eve kapatmıcaz takarız kanguruya çıkarız yürüyüşlere :))
Sezaryen ile doğumda bile 38 gibi alınıyor canım artık bebek hazır oluyor genelde 38 de başlıyor dogumlar artık hazırlıklı olmakta fayda var ocak annelerine baktım da onlarda aralıkta başlamış bi kaci
Güldüm gectim, çok takılmam Allah'tan lafa söze ama daha hassas bir hamile denk gelebilir, insanların dikkat etmesi lazım. Çok teşekkür ederim, ben kısa boylulara da laf atılınca daha çok kızıyorum sanki insanların kendi elindeymis gibi. Annemle babam arasında 30 santimetre fark var, ufacık kadınsın ,falan diyorlar anneme, ben diyorum, ufacık da neyi beceremiyor,diye. Hem minyon tiplilere geç yaslaniyira. Bazeninsanlar ne dediklerini gerçekten bilmiyor.
Canım bakıorum şimdi
Benim son kontrolümdeki ultrasonda şunlar yazıyor ;
Dr 2.3 tr
C5-2
12.0 cm
Gn 84
54
3/3/2
Pw
2.2 mhz
Gn56
7.9 cm
Fltr 100Hz
Bpd 4.36
Efw 294 gram
Bpd 0.635
Ga(efw) 19w5d
Gittiğimde sata göre 20 +5 di ultrasonda hep 1 hafta geride :)
Tüm yazanları yazdım canım umarım işine yarar
Bu arada e bebekteki tekstil ürünleri indirimi 16sına kadar diyodu ama akşam reklamlaeı hala dönüyo indirim var diye programında ebebek olanlar varsa bize de haber etsin
Nedennnn :)))
Eger sebepsız oluyorsa normal bana da gelıp gıdıyorlar :))) geçen kardesımı sımıt almaya yolladım ama yerını soylemedım yanlıs yerden almış okadar sınırlendım kı haahahahahahahahah yarım saat soylendım ama sankı dunya basıma yıkılmış yarım saat sonra kendıme geldım dalga gecıyorum artık bu hallerıme ama genelde sakınım cok sukur hava da bozuk ya bızı cok etkılıyor hormonlar cosuyor:)
Canım herşey olabilir eğer plesanta yukarıdaysa geç hissedilirmiş belki öyledir. Bide arkadaşım vardı oda kiloluydu biraz 24. Haftasında hissetti. Kafana takma bence sadece hissedilince daha rahat oluyor insan iyi olduğunu biliyor.
Baya gum gum durmuyor uyudugunda anlıyorum karnımda bır sakınlık oluyor sonra devam gece gunduz sabah hele yemek yersem Hıckırıgını da anlıyorum :)
hatta elımı koyunca elıme vuruyor bızımkıler elını koydular hepsı yedıler tekmeyı :))) hatta dun kızımdan bıldıgım ıcın resmen gerınme gıbı ıttırdı :))
Canım bakıorum şimdi
Benim son kontrolümdeki ultrasonda şunlar yazıyor ;
Dr 2.3 tr
C5-2
12.0 cm
Gn 84
54
3/3/2
Pw
2.2 mhz
Gn56
7.9 cm
Fltr 100Hz
Bpd 4.36
Efw 294 gram
Bpd 0.635
Ga(efw) 19w5d
Gittiğimde sata göre 20 +5 di ultrasonda hep 1 hafta geride :)
Tüm yazanları yazdım canım umarım işine yarar
Ben gittiğimde hala devam ediyordu geçen pazar 16 sını geçmişti yani
Sağ ol canım
Üstteki veriler frekanslarla ilgili galiba.alttaki degerlerde ölçüm var.teşekür ederim canım baştan beri gerilik varsa geç döllenmedir zaten.
İyi yapmışsın canım güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah :))
Bende en son bir modelde karar vermiştim. Ama kararım değişir diye hastane çıkışı ve kanguruyu Nisan ayına bıraktım :)