Benim sıpa iki gündür çok sessiz ama öncesinde , bildiğin tekme şeklinde hissediyorum . Elimi koymamla vurduğu yerde hissediyorum ağırlığini.Arkadaşlar hissedenler bebikoları nasıl hissediyosunuz? Göz seyirmesi mi su içinde mideden gelen guluk guluk gibi mi? Kendimi dinlemekten yoruldum
Anneye gore olmaz.tabiBenim 5 cocugumun 5ide kiz olsa havalara ucardim cinsiyet muhim degil saglikli olsunlar gercekten ama Allah gonlunuze göre versin sizde uzulmeyin bu kadar ama ne bileyim evladin cinsiyeti olmaz bence
Ah ne şanslısın benim müdürüme ölüyorum desen elini uzatıp yardımcı olmaz .bir de bizim okulun yaş ortalaması çok yüksek böyle birisi nöbetten düşünce falan 25 yılını tamamlayıp nöbet tutmayanlardan biri sırasıyla nöbete dönüyor olay çıkıyor okulda :) herkes birbirinin görev yılını takip ediyor :) Tabi ki deneyeceğim bi şansımı umarım en azından 4 hafta kurtarabilirim . Çok teşekkür ederim :))
Benimkinin bugün ilk tekmesini hissettik biz hemen eşimi çağırdım ona da selam verdi
Çok teşekkür ederim fıstık. Solomombaby sipariş ettim ben. Ortopedik olarak en uygun fiyatlı oydu.İyi yapmışsın canım güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah :))
Bende en son bir modelde karar vermiştim. Ama kararım değişir diye hastane çıkışı ve kanguruyu Nisan ayına bıraktım :)
Kuzu bana göre senin kv ve kp ciddi anlamda size yardım ediyorlar.6.000 liraya yakın bir para yapıyor,o da bu zamanda çok iyi bir para.Ben annemlerin aldığı herşeyi çıkardım “kızımın ilk çeyizleri geldi “dedim.Yarım akıllı kaynana ben bundan alıp hastaneye getirecektim diyor.Hastane çantasında olması gereken eşyaları ,hastaneye getirecekmiş.Hiç kimseyi küçümsemem,eğitim seviyesine takılmam ama eş kadar eşin ailesi de çok önemliymiş.Ben artık son çare yanlarında durmuyorum,geldikleri zaman yemeğim varsa bile mutfağa gidip yemek yapıyorum.Bir tek çift çorap bile alıp gelemedi.Bir de bana diyor ki “oda yapma ne gerek var “.Babam yapacak,zaten ben yapmıycam “dedimBebek arabası aldı zaten kayınvalidem 1700e. Bide doğum parasına yardım ederim gerisini dedesi düşünsün dedi. Doğum parasıda 4bine yakın biliyo eşimin o kadarını ödeyemiceğini. Hiç acımıyorum valla yapsınlar eğer durumları olmasa acırım ama var. Odası alıncak şimdi annem beşiğini aldı halısını perdesini abajurunu nevresimini falan alıcak mobilyalarınıda dedesi alsın annemin tek emekli maaşı var o halde battaniye alıyoz ben alırdım niye siz aldınız diyo, yorgan alıyoz parasını ben vercem diyo. Biz normalde bebek düşünmücektik ben eşime dedim ki bende çalışayım para biriktirelim herşeyini kendimiz alalım istediğimiz gibi dedim kayınpederim siz yapın tüm masrafı bana ait dedi ama tık yok :)
Ne güldüm 3310 yutmuş gibi yorumuna :) bi sıkıntı yoktur inşallah canımsağ kaburgamın altında bir yerde sabahtır titreşim var. iki üç dakikada bir beş saniye civarı titriyor. çok saçma ilk kez böyle bi şey duydum. 3310 yutmuşum sanki :) aranızda yaşayan var mıdır ya :/ ilgincime gitti.
Maşallah darısı başımıza :)))Benimkinin bugün ilk tekmesini hissettik biz hemen eşimi çağırdım ona da selam verdi
Icini ferah tut. Sen doktora git. Zaten raporu verir. De doktora ders sonrası teneffüste de sürekli ayakta durmak yoruyor diye.
Raporu alınca kimse çıt diyemez. Diyen olursa sen de doğur de
Oyy maşallah. Biz de dün hissettik. Ben bi hisseder gibi oldum. Sonra eşimin elini hemen karnıma koydum. Bekleyince minik de olsa tekme attı. Eşim bi tuhaf oldu :)
Evet canım ama inan onlara dokunmaz daha geçen gün çamaşır makinası aldı 3bine gitmişken bide ütü aldım kazanlı oda bin lira diyo 300-500 liralık şey gibi bahsediyolar. Sağolsunlar gene bebek arabasını aldılar hastane parasınada yardım edicekler odasınıda almazlarsa kendimiz alıcaz artık bi şekilde. Bebişler bereketiyle gelirmiş allah hepimizin yardımcısı olsunKuzu bana göre senin kv ve kp ciddi anlamda size yardım ediyorlar.6.000 liraya yakın bir para yapıyor,o da bu zamanda çok iyi bir para.Ben annemlerin aldığı herşeyi çıkardım “kızımın ilk çeyizleri geldi “dedim.Yarım akıllı kaynana ben bundan alıp hastaneye getirecektim diyor.Hastane çantasında olması gereken eşyaları ,hastaneye getirecekmiş.Hiç kimseyi küçümsemem,eğitim seviyesine takılmam ama eş kadar eşin ailesi de çok önemliymiş.Ben artık son çare yanlarında durmuyorum,geldikleri zaman yemeğim varsa bile mutfağa gidip yemek yapıyorum.Bir tek çift çorap bile alıp gelemedi.Bir de bana diyor ki “oda yapma ne gerek var “.Babam yapacak,zaten ben yapmıycam “dedim
Anneye gore olmaz.tabi
Evet canım öyle başlarda 3 haftaydı şimdi 1 haftası kaldı artık böyle gidiyor bakalım doğuma yakın toparlar belki:))Sağ ol canım çok teşekkürler ilgine.
Sağ ol canım
Üstteki veriler frekanslarla ilgili galiba.alttaki degerlerde ölçüm var.teşekür ederim canım baştan beri gerilik varsa geç döllenmedir zaten.
Gözünüz aydın canım. Bi bek kaldım galiba hissetmeyenBenimkinin bugün ilk tekmesini hissettik biz hemen eşimi çağırdım ona da selam verdi
Ben de solomombaby ye karar verdim araştırmalarım sonucundaÇok teşekkür ederim fıstık. Solomombaby sipariş ettim ben. Ortopedik olarak en uygun fiyatlı oydu.
Aslinda ogrenmesemmi diyorum eşim haric kimse bilmiyor hamile oldugumu bu hafta gidecegim ogrenirmiyim bilrmemCanım ne zaman öğreniceksin cinsiyeti? Aslında yavaş yavaş belli olmaya başlar. Devletemi gidiyosun onlar geç söyler gerçi oraya gidiyosan.4 prenses 1 prens
İkili testini fln yaptırdın mı canım o zamanlarda erkekse söyleyebiliyorlarAslinda ogrenmesemmi diyorum eşim haric kimse bilmiyor hamile oldugumu bu hafta gidecegim ogrenirmiyim bilrmem
Yapılır canım benim inanki takılma ,benim arkadaşım hamileyken ev aldı ,ve kredilerin o kadar düşük olduğu bir döneme denk getirildi ki .Eşimin iş ile ilgili olan mahkemesi olumlu sınuçlandı.Arkadaşım Doğum yaptı abajurunu,avizesini ben aldım.Çevrendeki yakın kişilerden de istemekten çekinmeEvet canım ama inan onlara dokunmaz daha geçen gün çamaşır makinası aldı 3bine gitmişken bide ütü aldım kazanlı oda bin lira diyo 300-500 liralık şey gibi bahsediyolar. Sağolsunlar gene bebek arabasını aldılar hastane parasınada yardım edicekler odasınıda almazlarsa kendimiz alıcaz artık bi şekilde. Bebişler bereketiyle gelirmiş allah hepimizin yardımcısı olsunBu devirde geçinmek bile zor ki bebek eşyaları çok pahalı işimiz zor gerçekten.
Bende ordan almayı düşünüyorum çok desen var aklım almadıklarımda kalır diye bekletiyorum şimdilik :))Çok teşekkür ederim fıstık. Solomombaby sipariş ettim ben. Ortopedik olarak en uygun fiyatlı oydu.
Aynen biz de 3 kızız . 3 tane de kız yeğenim var kardeşler :) benim de kızım olacak :) eşim erkek istiyordu babam ona 3 kızım var hiç erkek çocuk hasreti çekmedim kız çocuğu başka dedi:)Babaya göre de olmaz biz 3 kızız babam bize çok düşkündür
Yenidoğan aparatlisi da var, çok güzel, ben kuşlu aldim:)Evet canım öyle başlarda 3 haftaydı şimdi 1 haftası kaldı artık böyle gidiyor bakalım doğuma yakın toparlar belki:))
Gözünüz aydın canım. Bi bek kaldım galiba hissetmeyen
Ben de solomombaby ye karar verdim araştırmalarım sonucunda
Siyah kuşlu aldım ben. Eşim sert bir Karadeniz erkeği,kadar takacak misin, diyor. Kızım için her şeyi yaparım,diyor eşim :). Açık renkli olan çabuk kirlenip her seyke gitmryebilir belki, eşinin taşıması için siyah olanı dusuneblrsn belki.Bende ordan almayı düşünüyorum çok desen var aklım almadıklarımda kalır diye bekletiyorum şimdilik :))
Bende siyah benekliyi beğenmiştim en son.Siyah kuşlu aldım ben. Eşim sert bir Karadeniz erkeği,kadar takacak misin, diyor. Kızım için her şeyi yaparım,diyor eşim :). Açık renkli olan çabuk kirlenip her seyke gitmryebilir belki, eşinin taşıması için siyah olanı dusuneblrsn belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?