Kızlar benim ara ara sol kasığımın üst tarafında ağrı oluyordu ayağa kalkarken ağrıyordu bugün bütün gün ağrıdı yürürken aranızda böyle olan var mı korkmaya başladım
Bence öğren ama çok değişiyor cinsiyetler kızda olsa erkekte olsa kesin gözüyle bakma derim. Burda bazılarının detaylı ultrasonda değişti cinsiyet yani 20 haftadan sonra.
Yapılır canım benim inanki takılma ,benim arkadaşım hamileyken ev aldı ,ve kredilerin o kadar düşük olduğu bir döneme denk getirildi ki .Eşimin iş ile ilgili olan mahkemesi olumlu sınuçlandı.Arkadaşım Doğum yaptı abajurunu,avizesini ben aldım.Çevrendeki yakın kişilerden de istemekten çekinme
Geçen bi arkadaşım mesaj attı bebeğin bir eşyasını ben almak istiyorum diye ana kucağı almayı düşünüyorum dedi foto attı bi kaç tane ben seçtim birisini bondigo ana kucağı varya titreşimli müzikli onu istedim 200 tl civarında ama insan nasıl rahatlıyor aradan bi eşya çıkınca. Her şeyin en iyisi en güzeli olsun içimde bişey kalmasın istiyorum bakalım inşallah Allahım yardım eder de içimize sinen herşeyi alırız
kızlar tekrar merhaba, sağ göğsümün altı 1-2 haftadır ağrıyor. gaviscon falan kullanınca rahatlıyorum ama sanki sağ göğsümün altında bisi var içten hissedebiliyorum dıştan belli değil. ağrı , sıkıntı veriyor batma oluyor. benzer sorun yaşayan oluyor mu?
Bence öğren ama çok değişiyor cinsiyetler kızda olsa erkekte olsa kesin gözüyle bakma derim. Burda bazılarının detaylı ultrasonda değişti cinsiyet yani 20 haftadan sonra.
Allah ne verdiyse cok şükür ama biraz beklemek istiyorumama dun yine kahverengi kanamam oldu ve sol.kasigimda batma simdi kanama yok bir kere gelmisti 5 6 damla kadar
Bende siyah benekliyi beğenmiştim en son.
Aslında gözüm flamingoluda ama eşim kullanamaz diye onu eledim :)
Siyah daha iyi olur gerçekten çabuk kirlenmez herkesin zevkine göre üretelim derken biraz fazla desen yapmışlar
Kararsız kalacak olanları hiç düşünmemişler, değil mi?Sen eşinin taşıyabileceği gibi al yine de .Sırt çantasını da ben eşimin taşıyacağı şekilde arıyorum simdi
Allah ne verdiyse cok şükür ama biraz beklemek istiyorumama dun yine kahverengi kanamam oldu ve sol.kasigimda batma simdi kanama yok bir kere gelmisti 5 6 damla kadar
Kızlar benim ara ara sol kasığımın üst tarafında ağrı oluyordu ayağa kalkarken ağrıyordu bugün bütün gün ağrıdı yürürken aranızda böyle olan var mı korkmaya başladım
Kasılmadır büyük ihtimalle. Ben ne zaman yürüsem kasıklarımı biri çekiyormuş gibi acıyor spora yazıldım yürüyüş bandına binmek için ama markete giderken dahi zorlanıyorum geçsin diye dua ediyorum.
kızlar tekrar merhaba, sağ göğsümün altı 1-2 haftadır ağrıyor. gaviscon falan kullanınca rahatlıyorum ama sanki sağ göğsümün altında bisi var içten hissedebiliyorum dıştan belli değil. ağrı , sıkıntı veriyor batma oluyor. benzer sorun yaşayan oluyor mu?
Canım eşimin de orası ağrıyordu ve şiş gibi diyordu orası, dra gitti 4 şişe gaviscon vermişti dr ve birkaç mide ilacı. Midenle ilgilidir sanırım. Gaviscon ile 3-4 güne geçmişti diye hatırlıorum
Benim sa sağ kasigim Ayni bu şekilde agriyor. Üşütmüş gibi bir agri ama usutmeme imkan Yok ayağımdan patik çıkmıyor cok dikkat ediyorum ama bir haftadır ara ara gidip gelen ani hareketlerde birden giren bir agri var
Kasılmadır büyük ihtimalle. Ben ne zaman yürüsem kasıklarımı biri çekiyormuş gibi acıyor spora yazıldım yürüyüş bandına binmek için ama markete giderken dahi zorlanıyorum geçsin diye dua ediyorum.
Evet canım benimde aynı şekilde mutfağa giderken bile oluyor düşün, doktora yazdım sıkıntı yapılacak bişey değil dedi ama baya ağrı oldu ,dinlencez artık canım galiba hep
Benim sa sağ kasigim Ayni bu şekilde agriyor. Üşütmüş gibi bir agri ama usutmeme imkan Yok ayağımdan patik çıkmıyor cok dikkat ediyorum ama bir haftadır ara ara gidip gelen ani hareketlerde birden giren bir agri var