Evet canım benimde aynı şekilde mutfağa giderken bile oluyor düşün, doktora yazdım sıkıntı yapılacak bişey değil dedi ama baya ağrı oldu ,dinlencez artık canım galiba hep
Eger cok kilo.almak istemiyorsan ve sadecee bebeginizin kilo.almasini istiyorsan ben anca 4. Cocugumda anladim bol kasar peynor suy ve.muz ye amaa.hergun 1 muz sabah kaaar peyniri ve gece ve gunduz bir bardak sut.ic benim 4. Kizim 3.800 dogdu ben. Fazla kilo almadim
Haklısın canım allah yardımcın olsun normal doğum yapmışsın hep onca çocuğu kolaymı şuanda da hep hareket halindesin demekki düşük tehliken bu yüzden oluyor Allahım korusun inşallah ani hareket yapma ağır kaldırma biraz kendini düşün.
Eger cok kilo.almak istemiyorsan ve sadecee bebeginizin kilo.almasini istiyorsan ben anca 4. Cocugumda anladim bol kasar peynor suy ve.muz ye amaa.hergun 1 muz sabah kaaar peyniri ve gece ve gunduz bir bardak sut.ic benim 4. Kizim 3.800 dogdu ben. Fazla kilo almadim
Kararsız kalacak olanları hiç düşünmemişler, değil mi?Sen eşinin taşıyabileceği gibi al yine de .Sırt çantasını da ben eşimin taşıyacağı şekilde arıyorum simdi
Haklısın canım allah yardımcın olsun normal doğum yapmışsın hep onca çocuğu kolaymı şuanda da hep hareket halindesin demekki düşük tehliken bu yüzden oluyor Allahım korusun inşallah ani hareket yapma ağır kaldırma biraz kendini düşün.
Benim aci esigim bira yuksek evde sancimi cekip son yarim saate gittim doktora diger kizlarjm 3 kiloydu son bebegim kiloluydu tum dogumlar zordur ve kiz bebek erkek bebege gore 2 kat daha siddetli sancisi ama Allah yardim ediyor canım
Kızlar benim ara ara sol kasığımın üst tarafında ağrı oluyordu ayağa kalkarken ağrıyordu bugün bütün gün ağrıdı yürürken aranızda böyle olan var mı korkmaya başladım
Benim aci esigim bira yuksek evde sancimi cekip son yarim saate gittim doktora diger kizlarjm 3 kiloydu son bebegim kiloluydu tum dogumlar zordur ve kiz bebek erkek bebege gore 2 kat daha siddetli sancisi ama Allah yardim ediyor canım
Kızlar ya bir şey soracağım ben tam dik duramıyorum tam dik durunca geriliyo gibi oluyor hele bazen bi kasılıyo o zaman hiç doğrulamıyorum normal mi daha bu haftalarda benim gibi olan var mı
Mrhblar cnm nasıl oldun tükrük salgısı sorunu vardı sende aynı sorun bende de vardı vardı diyorum çünkü ben bugün itibari ile yutkunmaya başladım iyi olursam sana yazacağım demiştim bu sorunun zorluğunu en çok bizim gibi yaşayanlar bilir çok şükür benim bugün itibari ile azaldı yutkunuyorum artk inşllh böyle devam eder hiç geçmiycek gibi düşünmeye başlamıştım artık inşllh seninde geçmiştir geçmemişsede hiç moralini bozma geçici bi durummuş yani yutmaya çalış alışıyosun
victoryvivi
biz joie chrome aldık kolay katlanır aşırı ağır değil manevra kabiliyeti iyi gibi karamelim
20 haftada içerden bişey dokunuyormuş gibi hissetmiştim şimdi baya gümbür gümbür maşallah az daha sabır annesi :)
Bu arada kızlar pilates yoga bişey yapan yada yapmayı düşünen var mı normal doğumda etkisi baya yüksek çok yakınımda gördüm etkisini ben de başlamayı düşünüyorum haftaya bakalım
Ay bu arada dolar kuru düşünce gaza geldim ilk defa AliExpress ten alışveriş yaptım, lequeen in usb li modelini aldım gelince paylaşırım arkadaşlar inşallah güzel gelir :))))
Geçen bi arkadaşım mesaj attı bebeğin bir eşyasını ben almak istiyorum diye ana kucağı almayı düşünüyorum dedi foto attı bi kaç tane ben seçtim birisini bondigo ana kucağı varya titreşimli müzikli onu istedim 200 tl civarında ama insan nasıl rahatlıyor aradan bi eşya çıkınca. Her şeyin en iyisi en güzeli olsun içimde bişey kalmasın istiyorum bakalım inşallah Allahım yardım eder de içimize sinen herşeyi alırız
Her şeyin en iyisi en güzeli olmuyor ya ne kazanırsan kazan imkansız çok özendiğin şey varsa al ama bazı malzemeler gerçekten çok gereksiz sırf para tuzağı