Her şeyin en iyisi en güzeli olmuyor ya ne kazanırsan kazan imkansız çok özendiğin şey varsa al ama bazı malzemeler gerçekten çok gereksiz sırf para tuzağı
Tabi canım bazı şeyler öyle. Mesela swimava’nın havuzu var boyun simidi alıyosun bebek onun içinde yüzüyor doğduğu zamandan itibaren böylece hem daha çok uyuyor hem daha çok büyüyor hemde yüzmeyi öğreniyor erken yaşta ama gel gelelim havuz çok pahalı gereksiz yani. Antalyada yaşıyoruz zaten haftada bi denize gitsek yeter :)
O zaman benim işim çok zor biraz hareket edeyim biraz ayakta kalıp iş yapayım kasılıyor hemen karnım ağrım oluyor 5 aydır hiç süpürge yapmadım ağır iş falan da yapmıyorum ona rağmen
victoryvivi
biz joie chrome aldık kolay katlanır aşırı ağır değil manevra kabiliyeti iyi gibi @karamelim 20 haftada içerden bişey dokunuyormuş gibi hissetmiştim şimdi baya gümbür gümbür maşallah az daha sabır annesi :)
Bu arada kızlar pilates yoga bişey yapan yada yapmayı düşünen var mı normal doğumda etkisi baya yüksek çok yakınımda gördüm etkisini ben de başlamayı düşünüyorum haftaya bakalım
O zaman benim işim çok zor biraz hareket edeyim biraz ayakta kalıp iş yapayım kasılıyor hemen karnım ağrım oluyor 5 aydır hiç süpürge yapmadım ağır iş falan da yapmıyorum ona rağmen
Ay o baya pahalıymış ben ayda 300 TL ye buldum çok da güzel bı yer evet çok pahalı ama ama doğuma faydası çok hem kaslar hem de psikolojik olarak. Yok bence de evde yapma canım riske atmaya gerek yok bilinmeyen bı hareket yanlış yerlere götürebilir durumu Allah korusun
Evet birsürü gözü var içinden alt açması falan çıkıyor. 125 tl ye aldım canım sağolasın :))
Babası taşısın diye gri aldım
Yoksa benim gönlüm bordodan yanaydı.
Kızlar tetanoz aşısı olmaktan korkmayın,çünkü ben de çok korkuyordum.Ne ateş yaptı ne de ağrı.Sadece 1 gün boyunca sol koluma ıslak tülbent koydum,başka da birşey yapmadım.10 yıl geçerliliği varmış.2.dozumu da bir ay sonra yaptırıcam.Sadece hamile değil,herkesin vurulması gereken bir aşıymış.Benimle birlikte eşim de vuruldu.
Kızlar tetanoz aşısı olmaktan korkmayın,çünkü ben de çok korkuyordum.Ne ateş yaptı ne de ağrı.Sadece 1 gün boyunca sol koluma ıslak tülbent koydum,başka da birşey yapmadım.10 yıl geçerliliği varmış.2.dozumu da bir ay sonra yaptırıcam.Sadece hamile değil,herkesin vurulması gereken bir aşıymış.Benimle birlikte eşim de vuruldu.
Supurge sıkıntılı ya korkuyorum ben belki yapsam birşey olmayacak ama çok bekledik tedbir bizden takdir ALLAH'tan o yüzden elimden geldiğince kolluyorum zaten hergün işe gidiyorum köyde çalıştığım için hergün 55 km yol yapıyorum bunlar zorunlu olduğu için ben de evden feragat ettim
Ay o baya pahalıymış ben ayda 300 TL ye buldum çok da güzel bı yer evet çok pahalı ama ama doğuma faydası çok hem kaslar hem de psikolojik olarak. Yok bence de evde yapma canım riske atmaya gerek yok bilinmeyen bı hareket yanlış yerlere götürebilir durumu Allah korusun
Supurge sıkıntılı ya korkuyorum ben belki yapsam birşey olmayacak ama çok bekledik tedbir bizden takdir ALLAH'tan o yüzden elimden geldiğince kolluyorum zaten hergün işe gidiyorum köyde çalıştığım için hergün 55 km yol yapıyorum bunlar zorunlu olduğu için ben de evden feragat ettim
kızlar tekrar merhaba, sağ göğsümün altı 1-2 haftadır ağrıyor. gaviscon falan kullanınca rahatlıyorum ama sanki sağ göğsümün altında bisi var içten hissedebiliyorum dıştan belli değil. ağrı , sıkıntı veriyor batma oluyor. benzer sorun yaşayan oluyor mu?
Ilk zamanlar annem ve Kayınvaldem geldi yapmaya sağolsunlar şimdi de misafir falan geleceği zaman yarim gün çağırıyorum birini cam falan da sildirmiyorum ucuz oluyo öyle camlar doğuma artık :)
Benim aci esigim bira yuksek evde sancimi cekip son yarim saate gittim doktora diger kizlarjm 3 kiloydu son bebegim kiloluydu tum dogumlar zordur ve kiz bebek erkek bebege gore 2 kat daha siddetli sancisi ama Allah yardim ediyor canım
Ben böyle birşey olduğuna kesinlikle inanmıyorum her kezin ağrı eşi farklı cinsiyetle sancının yoğunluğunun ne alakası war. Ki neye dayanarak dedin anlamadım
victoryvivi
biz joie chrome aldık kolay katlanır aşırı ağır değil manevra kabiliyeti iyi gibi @karamelim 20 haftada içerden bişey dokunuyormuş gibi hissetmiştim şimdi baya gümbür gümbür maşallah az daha sabır annesi :)
Bu arada kızlar pilates yoga bişey yapan yada yapmayı düşünen var mı normal doğumda etkisi baya yüksek çok yakınımda gördüm etkisini ben de başlamayı düşünüyorum haftaya bakalım