2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar çatlama için nerelerinize krem sürüyorsunuz
Ben karnıma sürüyorum ama göğüs ve bacağa da gerek mi ?

Ben de 100 km yapıyorum

Alla alla gerçekten mi. Cinsiyet olarak fark olduğunu sanmıyodum. Devlettemi doğum yapıyosun canım?
Evet canim devlette cinsiyet fark eder canim kiz bebek arkaya vurur afedersin kalcan cikmis gibi okur erkek bebek karnina vurur sanvi
Ben böyle birşey olduğuna kesinlikle inanmıyorum her kezin ağrı eşi farklı cinsiyetle sancının yoğunluğunun ne alakası war. Ki neye dayanarak dedin anlamadım
Kiz bebek sancisi arkaya yani kalcaya vurur ister buyuklerine sor erkek bebek sancisi kiza gore daha hafif erkek bebek sancisi karnina vurur annem.kaynanam gorumvem.eltilerim hepsi kiz bebek daha zor gelir der.nazlidir ya ondan her iki dogum yapmış birine.de sorabilirsin mesela ben bir gorumceme hep diyordum kiz bebek dogumu bir tik daha zor hep hayir diyordu 2 oglu geven ay kizi oldu evet yenge kiz bebek sancisi bir tik daha cok ama tabi iki cinsiyette zor dogum.kendi haliyle zordur Allah herkese kolaylik versin

Kızlar benim ara ara sol kasığımın üst tarafında ağrı oluyordu ayağa kalkarken ağrıyordu bugün bütün gün ağrıdı yürürken aranızda böyle olan var mı korkmaya başladım
Benim de ara ara kasıklarda ağrı ve batma oluyor. Dinlenince geçiyorsa normal diyorlar.tabi kana vs. de yoksa.Ama geçmiyorsa dikkat etmek gerekiyor

Daha 1-2 saat önce bir oğlu bir kızı olan bir ablamla beraberdik iki doğumu da normal oldu . Oğlunu çok zor oldu burda detay vermek istemiyorum kimseyi korkutmaya germeye gerek Yok . Tam 8 sene sonra kızını doğurdu hiç anlamadı Doğum gerçekten bu kadar kolaymıymış diyor . Her gebelik kendine özeldir genelleme yapmak çok saçma

Kızlar ben bir kaç gündür yatarken kendi kalp sesimi çok fazla duyuyorum . Böyle bi durumla karşılaşan var mı strese mi bağlı acaba başka bir şey mi

Reactions: BYV
Korkacak inan hic bir sey yok Allah oule kolaylik veriyorki anlaymak istedigim.ikisinin sancisi baska yere vurur biri bele biri karnina

Kızlar ben bir kaç gündür yatarken kendi kalp sesimi çok fazla duyuyorum . Böyle bi durumla karşılaşan var mı strese mi bağlı acaba başka bir şey mi
Başka bir arkadaş daha yazmıştı bı iki gün önce ona da yazmıştım bende oldu geven hafta doktor gebelikte normal anemiye bağlıdır dedi demir ilacı ve magnezyum başladık onun etkisi mi bilmiyorum bu hafta sadece bı kere yaşadım

Görmedim canım yazılanı muayene günüme var fakat doktoruma danışayım bi rahatsız etmeye başladı baya. Endişelendim açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…