2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben oldum ameliyat küçükken bademcikten ama acıyla uyanmak olayı gerçekten zor bide eskiden artık nasıl narkoz veriyolarsa hiç atamadım o narkozu içimden günlerce. :/ o yüzden bende normal istiyorum en kötü ihtimal dayanamazsam epidural isterim biraz rahatlarım diye kendimi avutuyorum

Anne bebek her turlu baglanıyor:)) kızımmmm agladıgı an goz yaşlarım sel oldu yanıma getırdıler yanagıma degdı o aglıyor ben aglıyorum goz yaşlarımız bırbırıne karıstı :)). Cok guzel bır andı sonra onu kenara aldılar tabı ben o agldıkcaaa kızımmı aglıyorrrrrrr dıye nasıl aglıyorumm :)) ordakı hemsıreler ellerımı tutup destek oldular :)) genelı bılmıyorum ama spınalde baglanma acısından hıc sorun yaşamadım onuda olacaklar ıcın yazmış olayım...

Evet canım doğum şekli ne olursa evlat anne ilişkisi bencede değişmez. Teyzem normal doğurmuş iki çocuğunuda anneme bazen der ki sezaryenle doğum yapan annemi oluyo sanki deyip uğraşır. Annemde bize aşırı düşkündür ay desem yavrum guzum noldu annem diye bi başlar neyse :) teyzemde çok gaddardır hiç acımaz falan çocuklarına annemde belli oluyo kimin daha anne olduğu bi sana bak bi bana bak der atışırlar :)) yani eğer sezaryende bağlanma olmuyo lafını söyleyenler annemi daha görmemişler alakası yok bencede :)

Tabı canımm o an ınan anlatılmaz kalbımm yerınden cıkacaktı kızımı gordugumde nasıll aglıyorumm tabı hatta fotografımız var :)
ben fotografcı tutmadım gırerken esıme demısler telefonunuzu verın dıye :) kızım tam dogdugunda doktor havada tutarken ters kordonuyla fotosu var ve tabı benımle buluştuğu an :)yanı tutmazsanız aklınızda olsunn :)))

Kızlar size birşey sorucam forumda yazdığımız yerin üstündeki yazılar sizi de rahatsız ediyor mu?Klomen sonrası düşük mü yazısındaki resim Ya da altındaki yazı beni çok rahatsız ediyor,forum önceden böyle değildi

Inşallah canim

Bu bir teori..
Çevrende gördüğün 5 -10 kişi ile bunun doğruluğu ispatlanamaz..
Çünkü ben kuzenlerinin çoğu kız olan bir aileden geliyorum ve doğumla ilgili çok muhabbetimiz dönmüştür.. Kimisi sancılı kimisi 10 dk da kesisiz sancısız kız çocukları dünyaya getirmiş..
Bu tamamen fizyolojik bir unsur acı eşiğimizle ilgili..
İkiz bir kız bir erkek bebeğe hamile olan o zaman ne yapsın

Ve ayrıca bence bu konularda biraz daha hassas olabilirsek çok iyi olur doğuma nasipse az kaldı ve gerçekten yeterince stres olduğumuz konular yaşadık.. Halende yaşıyoruz bence en iyi destek güzel hikaye ve motivasyonlarla olur..
Birbirimize böyle destekler olalım ki en azından biz tecrübesiz gebeler olarakta içimiz rahat etsin

Sen orta boyluymussun kurtarırsın, dün bana birisi diyor ki, iri yapiliydiniz, daha da irileşmişsiniz. Boyum 1.73, bu bizde kader,napayim. Benim popo, göbek karışık alıyor artık, senin nasıl fıstık?
Ben de göbek büyüdükçe hafta hafta resim çekiyorum birine gösterdim bana arkaya doğru da büyümüşsün dedi :))) daha neler duycaz bakalım

Yaaa ne güzel, bende okurken ağlamaklı oldum

Sanırım doktora güvenmek çok önemli, o an inşallah rabbim o güç kuvveti verir ki eminim veriyordur çünkü benim kan aldırmaktan ödü kopan, en ufak acıya dayanamayıp bayılan arkadaşlarım normal Doğum yaptılar doktorlarının desteği ile Bilmiyorum tabii belki keşke bu deliliğe kalkışmasaydım da diyebilirim ama o an mucizevi geliyor bana, hayırlısı neyse hakkımızda öylesi olur inşallah

Bütün bir kış sabahları kahvaltıda ballı ıhlamur içtim arkadaşlar tavsiye ederim. Sabahları boğazım kurulduğu için midir bilmiyorum sanki boğazım batıyomuş gibi oluyo ıhlamuru içince bişey kalmıyo

Kesinlikle katılıyorum anı kadının cinsiyeti aynı olan iki doğumu bile birbirinden çok farklı oluyor sezeryanda bile belki şu olabilir ilk doğumlar daha zordur o daha mantıklı geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…