Ben oldum ameliyat küçükken bademcikten ama acıyla uyanmak olayı gerçekten zorO sancının hayatıma boyut katacağına inanıyorum bende, çok istiyorum normal DoğumAnne bebek bağlanması açısından falanda çok iyiymiş. Hiç ameliyat olmadığımdan belkide bilmiyorum ama sezeryan korkutuyor benide inşallah gerek kalmaz
Yarın bi arayacağım canım ona göre giderimHiç endişelenme bence canım benim doktor normal dedi eğer bunlarla geçmezse o zaman kardiyoloji ye yonlendiririz dedi ulaşma imkanın var mı doktoruna danışmak için
Anne bebek her turlu baglanıyor:)) kızımmmm agladıgı an goz yaşlarım sel oldu yanıma getırdıler yanagıma degdı o aglıyor ben aglıyorum goz yaşlarımız bırbırıne karıstı :)). Cok guzel bır andı sonra onu kenara aldılar tabı ben o agldıkcaaa kızımmı aglıyorrrrrrr dıye nasıl aglıyorumm :)) ordakı hemsıreler ellerımı tutup destek oldular :)) genelı bılmıyorum ama spınalde baglanma acısından hıc sorun yaşamadım onuda olacaklar ıcın yazmış olayım...O sancının hayatıma boyut katacağına inanıyorum bende, çok istiyorum normal DoğumAnne bebek bağlanması açısından falanda çok iyiymiş. Hiç ameliyat olmadığımdan belkide bilmiyorum ama sezeryan korkutuyor benide inşallah gerek kalmaz
Evet canım doğum şekli ne olursa evlat anne ilişkisi bencede değişmez. Teyzem normal doğurmuş iki çocuğunuda anneme bazen der ki sezaryenle doğum yapan annemi oluyo sanki deyip uğraşır. Annemde bize aşırı düşkündür ay desem yavrum guzum noldu annem diye bi başlar neyse :) teyzemde çok gaddardır hiç acımaz falan çocuklarına annemde belli oluyo kimin daha anne olduğu bi sana bak bi bana bak der atışırlar :)) yani eğer sezaryende bağlanma olmuyo lafını söyleyenler annemi daha görmemişler alakası yok bencede :)Anne bebek her turlu baglanıyor:)) kızımmmm agladıgı an goz yaşlarım sel oldu yanıma getırdıler yanagıma degdı o aglıyor ben aglıyorum goz yaşlarımız bırbırıne karıstı :)). Cok guzel bır andı sonra onu kenara aldılar tabı ben o agldıkcaaa kızımmı aglıyorrrrrrr dıye nasıl aglıyorumm :)) ordakı hemsıreler ellerımı tutup destek oldular :)) genelı bılmıyorum ama spınalde baglanma acısından hıc sorun yaşamadım onuda olacaklar ıcın yazmış olayım...
Tabı canımm o an ınan anlatılmaz kalbımm yerınden cıkacaktı kızımı gordugumde nasıll aglıyorumm tabı hatta fotografımız var :)Evet canım doğum şekli ne olursa evlat anne ilişkisi bencede değişmez. Teyzem normal doğurmuş iki çocuğunuda anneme bazen der ki sezaryenle doğum yapan annemi oluyo sanki deyip uğraşır. Annemde bize aşırı düşkündür ay desem yavrum guzum noldu annem diye bi başlar neyse :) teyzemde çok gaddardır hiç acımaz falan çocuklarına annemde belli oluyo kimin daha anne olduğu bi sana bak bi bana bak der atışırlar :)) yani eğer sezaryende bağlanma olmuyo lafını söyleyenler annemi daha görmemişler alakası yok bencede :)
Karnım, göğüsler ve basenlerKızlar çatlama için nerelerinize krem sürüyorsunuz
Ben karnıma sürüyorum ama göğüs ve bacağa da gerek mi ?
Inşallah canimHerkes aynı şeyi söylüyor gerçekten öyleymiş. Ben diyorumki rabbim bizi böyle yaratmış demekki bu güç yaradılışımızda var. Kimseye kaldıramıcağı acı vermezmiş allah. O yüzden çok düşünmemeye çalışıyorum ben o an gelince zaman su gibi aksın inşallah.
Evet çok gereksiz ve basit konu başlıkları var..Kızlar size birşey sorucam forumda yazdığımız yerin üstündeki yazılar sizi de rahatsız ediyor mu?Klomen sonrası düşük mü yazısındaki resim Ya da altındaki yazı beni çok rahatsız ediyor,forum önceden böyle değildi
Evet canim devlette cinsiyet fark eder canim kiz bebek arkaya vurur afedersin kalcan cikmis gibi okur erkek bebek karnina vurur sanvi
Kiz bebek sancisi arkaya yani kalcaya vurur ister buyuklerine sor erkek bebek sancisi kiza gore daha hafif erkek bebek sancisi karnina vurur annem.kaynanam gorumvem.eltilerim hepsi kiz bebek daha zor gelir der.nazlidir ya ondan her iki dogum yapmış birine.de sorabilirsin mesela ben bir gorumceme hep diyordum kiz bebek dogumu bir tik daha zor hep hayir diyordu 2 oglu geven ay kizi oldu evet yenge kiz bebek sancisi bir tik daha cok ama tabi iki cinsiyette zor dogum.kendi haliyle zordur Allah herkese kolaylik versin
Tlc deki şişmanlar gibi hissediyorum kendimi :)) o kadar dikkat ediyorum nasıl kilo aldım anlamadımBozuk bozuk baskullerde tartiliyoruz sonra kilo aldik saniyoruz yalan ya almadik almadik : )
Ben de göbek büyüdükçe hafta hafta resim çekiyorum birine gösterdim bana arkaya doğru da büyümüşsün dedi :))) daha neler duycaz bakalımSen orta boyluymussun kurtarırsın, dün bana birisi diyor ki, iri yapiliydiniz, daha da irileşmişsiniz. Boyum 1.73, bu bizde kader,napayim . Benim popo, göbek karışık alıyor artık, senin nasıl fıstık?
Anne bebek her turlu baglanıyor:)) kızımmmm agladıgı an goz yaşlarım sel oldu yanıma getırdıler yanagıma degdı o aglıyor ben aglıyorum goz yaşlarımız bırbırıne karıstı :)). Cok guzel bır andı sonra onu kenara aldılar tabı ben o agldıkcaaa kızımmı aglıyorrrrrrr dıye nasıl aglıyorumm :)) ordakı hemsıreler ellerımı tutup destek oldular :)) genelı bılmıyorum ama spınalde baglanma acısından hıc sorun yaşamadım onuda olacaklar ıcın yazmış olayım...
Ben oldum ameliyat küçükken bademcikten ama acıyla uyanmak olayı gerçekten zorbide eskiden artık nasıl narkoz veriyolarsa hiç atamadım o narkozu içimden günlerce. :/ o yüzden bende normal istiyorum en kötü ihtimal dayanamazsam epidural isterim biraz rahatlarım diye kendimi avutuyorum
Komple kremleneceğiz desene :)Bacaklarının iç kısımlarına da sür canım
Guzelmis, güle güle kullan inşallah. Evet, ben de aynı şeyleri dusundum renkle ilgili:)).Evet birsürü gözü var içinden alt açması falan çıkıyor. 125 tl ye aldım canım sağolasın :))
Babası taşısın diye gri aldım
Yoksa benim gönlüm bordodan yanaydı.
Önlü arkalı çift balkon kullaniyorum, zenginlik göstergesi bu, sende yok mu, deseydin:).Ben de göbek büyüdükçe hafta hafta resim çekiyorum birine gösterdim bana arkaya doğru da büyümüşsün dedi :))) daha neler duycaz bakalım
Kesinlikle katılıyorum anı kadının cinsiyeti aynı olan iki doğumu bile birbirinden çok farklı oluyor sezeryanda bile belki şu olabilir ilk doğumlar daha zordur o daha mantıklı geliyor banaBenim bi korkum yok zaten genelleme sevmiyorum sadece her kadının her doğumu kendine özeldir . Birinde sakindir birinde stres yaşar birinde çok mutludur birinde çok üzüleceği maddi manevi bir kayıp yaşamıştır . Birinde sağlık sorunu olmuştur diğerinde olmamıştır . Direkt herşeye cinsiyet tahminiyle yaklaşmak bence çok yanlış . Kız böyledir erkek böyledir demek . Ki zaten burada çok hassas arkadaşlarımız var onları da aylar öncesinden tedirgin etmek bana saçma geliyor o kadar hepimiz farklı bireyleriz çünkü
Ay çok güldüm :) benim de göğüslerim ve kalçam göbeğimden daha çok büyüdüÖnlü arkalı çift balkon kullaniyorum, zenginlik göstergesi bu, sende yok mu, deseydin:).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?