2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Buna bayılıyorum deli gibi pesindeyim
Birine getirtebilirsem harika olacak.
Arkadasimda var 3 5 minik cizik disinda tertemiz al bunu buharli temizlik firmasi cagirirsin kullan getirtemezsen diyor

Ben yarın 4 lü taramamın sonucunu alıcam çok saçma oldu bu durum 2li yapılmadı 3 lü için sadece kan verdim yarım oldu inşallah 4 lü tam olabilir ve iyi haberler alırım geçen hafta kızım olucağını öğrenmiştim ortaya bi pipi çıkarsa diye de heyecanlıyım

Ben de birdaha 20sinde gidicem :)) kocaman adam olmus ama ya :)) benimki 186 gr henüz tabi gorün icin rahat eder en azindan canim
O kadar hizli buyuyor ki saairacaksin.sabah ölçtüm cetvelle ne kadarmia diye
Evet ya zaten yakin bir yerden aldim randevu en azindan pernitolojide bakti derim rahat ederim

Dogum konusmussunuz
Baglanmak baglanmamak dogum sekliyle alakali olabilir mi ya simdiden bagliyiz.
Ben genel sezeryan ile dogum yaptim videomda benim kendimden gecmemle bebegi cikarmalari 5 6 dakila sürmüyor bile.
Kizim hazirlanip odaya gitmeden ben odamda ayilmis hani hani nerede parmaklarini saydiniz mi diyordum.daha tam ayilmadan hafif kafam guzel karnimda kum torbasi sapur supur emziriyordum.
Benim kendi tercihimdi bin defa olsa bin defa sezeryan derim nedeni nicini sebebi beni baglar korktugum icin mi asla ameliyattan korkmayip vajinal dogumdan mi korkacağım .
Herkes kendini en iyi hissettigi sekilde doktoru ile ortak karar vermeli

Guzel sonuclar alirsin insaallah arkadasim

“Anne bebek bağlanamıyor konusuna katılmıyorum” demişsiniz, ben “bağlanamıyor” demiyorum, bağlanmasında normal Doğum daha iyiymiş diyorum. Koskoca forumda bunu bi tek sizin yanlış anlamanız okumadığınızı yada işinize geldiği gibi anladığınızı düşündürdü bana. Çünkü bırakın bağlanamıyor yada sezeryan kötüdür falan demeyi yada ima etmeyi aklımdanbile geçirmedim. Bi sıkıntı olursa elbetteki ameliyatla alınır bebek, yada kişi çok korktuğu İçin yine doktor önerisiyle sezeryana girebilir hepsi çok normal. Hiç şüphem yokki herkes evladına hayata tutunduğu gibi tutunur, Doğum şeklinin bir önemi yoktur. Yazar normal Doğumun mucizevi şekilde gerçekleşmesiyle anne bebek kucaklaşmasının etkisine değinmiş, bende isteğimi paylaşırken isteme gerekçeme değindim üstelik üstün körü değindim. Ha öle değil efendim böyledir diyeceksiniz hala bu benim tezim değil, yarın yazarı ve ilgili bölümü paylaşırım yazanla kavga edersiniz

Ben kavga etmiyorum bu size yakışıyor

Canım benimde ilki genel anesteziydi. Ama bunu epidural istiyorum. Bel fıtığı başlangıcım var olmazmı ozaman bana epidural
Yok benimki farklı. Spina bifidalı doğmuşum ben. Omirilik sorunu. Daha önce spinal ameliyat oldum, belden iğne yaparlarken,belimden ameliyatlı olduğum için çok canım yandı kötü oldum. O yüzden istemedim bi daha.bel fıtığından filan bişey olmaz inş.

Buna bayılıyorum deli gibi pesindeyim
Birine getirtebilirsem harika olacak.
Arkadasimda var 3 5 minik cizik disinda tertemiz al bunu buharli temizlik firmasi cagirirsin kullan getirtemezsen diyor
Bence hiç kaçırma. Hatta bunların bez kısımları yıkanabilir oluyor genelde ama yıkanamazsa bile, güzelce silersin. Yine de içine sinmezse içine ince bir battaniyeyle kullanırsın minikken. Sonrasında bişey olmaz zatan bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…