bana doktorum aç karna iç mümkünse dedi, hatta mide yanması sorunu yaşadğım için belki etkiler o zaman tok karna iç demişti canım , ben uyanır uyanmaz içiyorum hemen
Evet, doğru diyorsun. Hamile olduğumu bilmediğim zamanda çok karides yemistim, erkek bebeği olmasını isteyenler yiyiyormuş meger. Kiz güzelliği alir,erkek güzellik verir diyoar cildim eskisinden daha pürüzsüz, parlaklasti resmen. Bir sürü teori çöpe:). Çok iyi almışsın 3 kg, maşallah. Çok yemiyorum ama alıyorum ben.
Evet Fetus ben rastgele değil de gidenlerden hep Zeki beyi duyduğum için ona aldım randevumu. Genel olarak oradan güzel bahsediliyor zaten eminim iki doktorda iyidır.
Gyno ferro sanol kullanan varmı ?
geçen gün yatarken bi tane içtim, mide bulantılarım yeni geçmişti bi haftadır cok rahattım.
ertesi gün sabahı mide bulantısı istifra akşamına yine aynı korkudan içmedimde bi daha ama bu sekilde sorun yaşayan varmı ?
Benim midemde yanma hissi oluşturdu ve hastanelik oldum bir kaç gün ara verip gece yatmadan içmeyi denedim.
Gene yanma hissi oldu ama oldukça hafif şekilde.
Gece içmeyi dene canım.
Rabbim şifa versin.
Ama sen önceden de zayıftın galiba kuzum. Ben hep etine dolgundum:).Bence çok şirin olmussundur. Bir de her yere yürüyorum, günde 5 km ortalama yuruyorum, bilmiyorum elin ayağın şişti mi ama ödem oluşmadı benim.
Kızlar geceleri uykuda yan mı yatıyorsunuz
ben sola yatıyorum ama sol bacak yanlarım cok agrıyor
bu sefer saga dönuyorum sag tarafım cok agrıyor
ağrıya uyanıp yenıden dalmaya calısıyorum bu da zaman alıyor
Kızlar nasılsınız? Ben hala kilo alamadım biliyorsunuz 7 kilo vermiştim sadece 1 kilo almışım iyi mi kötü mü bilmiyorum kilo verdiğim için bütün kıyafetlerim oluyor hatta bol bile geliyor. Bu aydan sonra alınır diyorlar merak içindeyim İnşâAllah sağlıkla ilerler
canım 2 li testi yaptır çünkü 2 li temiz çıkınca 3lü 4 lü gerek görülmüyor, zaten bi kan alıyorlar bide ultrasonla ölçüm yapılıyor devlette normal randevu gününde yönlendirip hemen yapılıyor :)
Günaydın kızlar ;
Ben eğer şu anda çalışıyor olsaydım kesinlikle Bebek arabası tercihim Mamas Papas olurdu.Ben o arabayı çok inceledim,e-bebekte var giderseniz bir inceleyin,aklınızın bir köşesinde dursun.Şu anda kvler alacağı için 4.000 liraya Bebek arabası alacağım dersem,kadın 1 ay yemek yiyemez o yüzden daha uygun fiyatlısında karar kıldım.Casual cadillac air alacağım büyük ihtimalle .2016 ve 2017’nin en iyi travel sistem Bebek arabası seçildi
Mamas papas gerçekten harika ama çok pahalı gerçekten. Eşimde casual cadillac modellerini beğendi ama bana onlarda pahalı geldi. Geçen gün avmye gittik tabi benim tansiyonum düştü oturduk bi yerde gezemedim ama gelip geçenlerin arabalarına dikkat ettim herkeste başka bi marka hepsi çok güzeldi:)
Ben aslında travel sistem değilde pratik açılıp kapanan çok yer kaplamayan bir model arıyorum. Chicco urban var birde kraftın tek parçada katlanan modeli var gösterişli ve kaliteli. Ön tekerlekleri sağda solda çift oluncada iyi olmuyor. Tek tekerlekli modeller daha kullanışlı oluyor.
Tatlıdır o tatlı. Birer tane tatlı dogurucaz zaten,öyle düşün. Ben de 70 oldum. Amaaann arkadaş 26 kg aldı, bebek 2 aylık , 9 kg kaldı diyor .Kilolar geldikleri gibi giderler.
Kızlar nasılsınız? Ben hala kilo alamadım biliyorsunuz 7 kilo vermiştim sadece 1 kilo almışım iyi mi kötü mü bilmiyorum kilo verdiğim için bütün kıyafetlerim oluyor hatta bol bile geliyor. Bu aydan sonra alınır diyorlar merak içindeyim İnşâAllah sağlıkla ilerler
Bebeğin gelişimi iyiyse bence hiç korkma. Bir arkadaşım da öyle oldu, ilk 5 ay 7 kg verdi. Şimdi son ayında eski kilosundan 5 kg fazla. Bebiş de iyi gelişti maşallah.
Tatlıdır o tatlı. Birer tane tatlı dogurucaz zaten,öyle düşün. Ben de 70 oldum. Amaaann arkadaş 26 kg aldı, bebek 2 aylık , 9 kg kaldı diyor .Kilolar geldikleri gibi giderler.
Mamas papas gerçekten harika ama çok pahalı gerçekten. Eşimde casual cadillac modellerini beğendi ama bana onlarda pahalı geldi. Geçen gün avmye gittik tabi benim tansiyonum düştü oturduk bi yerde gezemedim ama gelip geçenlerin arabalarına dikkat ettim herkeste başka bi marka hepsi çok güzeldi:)
Ben aslında travel sistem değilde pratik açılıp kapanan çok yer kaplamayan bir model arıyorum. Chicco urban var birde kraftın tek parçada katlanan modeli var gösterişli ve kaliteli. Ön tekerlekleri sağda solda çift oluncada iyi olmuyor. Tek tekerlekli modeller daha kullanışlı oluyor.
Canım ben çalışıyorum ama gerçekten arabaya o parayı veremem ya yazık günah :/ quinn tavsiye etti arkadaş o da çok yüksek ben üzülüyorum çünkü bebeğin oturmama ihtimali de var etrafımdan gözlemlediğim. Joie literax 4 veya casual cadillac air /trone bunlardan birindeyim yine de bunlar bile nasıl pahalı ya saçmalık gerçekten. Ailesi alamayacak eşi tek maaş olan nasıl karşılayacak bunları :/
Çok daha uyguna bebek arabaları var canım 4 bin çok fazla zaten bazı çocuklar dediğin gibi binmek istemiyor bile ben 400 liraya almıştım oglumda çok fazla binmedi ona baston kullandim
Gyno ferro sanol kullanan varmı ?
geçen gün yatarken bi tane içtim, mide bulantılarım yeni geçmişti bi haftadır cok rahattım.
ertesi gün sabahı mide bulantısı istifra akşamına yine aynı korkudan içmedimde bi daha ama bu sekilde sorun yaşayan varmı ?
Merhaba sevgili anneler 4 lü tarama sonucumu aldım çok şükür bir problem görülmedi çok mutlu oldum cinsiyette kesinlikle kız dedi
Oğlum “eyvah yandık “ demez mi daha 6 yaşında ne gördüyse kızlardan
Doktora magnezyum kullanmalıyım diye sordum kasılmam olup olmadığını sordu bende cuma günü yaşadığım ligament ağrısından bahsettim ozaman yazalım dedi sigorta karşılamıyormuş doktorun yazdığını (diasporalar) diye bir marka tam alıcakken oğluma gebeyken kullandığım magvital marka olanı gördüm magvitali SGK karşılıyormuş ama içinde kimyasal varmış kafam karıştı derken bu seferde solgarın magnezyumunu tavsiye etti hiç birini almadan geldim bu markalardan kullanan varmı aramızda
Ben 22 kilo almıştım ilk çocukta şimdilik 5 kilo aldım ama son 3 ay ödem oluyo o zaman cok sismistim doğumdan 6 ay sonrada eski halime dönmüştüm bakalım şimdi nasıl olacak