2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
bana da özellikle mide bulantısı yapabilir diye gece yatarken iç demişti eczacı yarında öyle denim belki o zaman etkilemez canım teşekkür ederim :)
bana doktorum aç karna iç mümkünse dedi, hatta mide yanması sorunu yaşadğım için belki etkiler o zaman tok karna iç demişti canım , ben uyanır uyanmaz içiyorum hemen
Teşekkürler fistik. Kahvaltı yapmış hâlim:). Bebişin kolu bacağı da normalden uzun, nereye sığmıyor, bilmiyorum.
saklıyor kuzucuk kendini

Kuzu sen de güzel ilerliyorsun ,ben de 3 kg ile ilerliyorum.Bence karın teoriside çok tutmuyor,ben bebişin cinsiyetini bilmesem Erkek derdim
Evet, doğru diyorsun. Hamile olduğumu bilmediğim zamanda çok karides yemistim, erkek bebeği olmasını isteyenler yiyiyormuş meger. Kiz güzelliği alir,erkek güzellik verir diyoar cildim eskisinden daha pürüzsüz, parlaklasti resmen. Bir sürü teori çöpe:). Çok iyi almışsın 3 kg, maşallah. Çok yemiyorum ama alıyorum ben.

Fetus mu yerin adi.ben oradan randevu aldim da 2.doktor varmis rastgele sectim

Evet Fetus ben rastgele değil de gidenlerden hep Zeki beyi duyduğum için ona aldım randevumu.
Genel olarak oradan güzel bahsediliyor zaten eminim iki doktorda iyidır.

Benim midemde yanma hissi oluşturdu ve hastanelik oldum bir kaç gün ara verip gece yatmadan içmeyi denedim.
Gene yanma hissi oldu ama oldukça hafif şekilde.
Gece içmeyi dene canım.
Rabbim şifa versin.

zayıf dediğin işte 56 idim
şimdi 69 oldum
hayatımda hıc olmadıgım kılo

yok daha el ayakta belirgiN bir şişlik yok
valla pek tatlı olmadım

Kızlar geceleri uykuda yan mı yatıyorsunuz
ben sola yatıyorum ama sol bacak yanlarım cok agrıyor
bu sefer saga dönuyorum sag tarafım cok agrıyor
ağrıya uyanıp yenıden dalmaya calısıyorum bu da zaman alıyor

sabahları uzerımden kamyon gecmıs gbı kalkıyorum

Kızlar nasılsınız? Ben hala kilo alamadım biliyorsunuz 7 kilo vermiştim sadece 1 kilo almışım iyi mi kötü mü bilmiyorum kilo verdiğim için bütün kıyafetlerim oluyor hatta bol bile geliyor. Bu aydan sonra alınır diyorlar merak içindeyim İnşâAllah sağlıkla ilerler

Mamas papas gerçekten harika ama çok pahalı gerçekten. Eşimde casual cadillac modellerini beğendi ama bana onlarda pahalı geldi. Geçen gün avmye gittik tabi benim tansiyonum düştü oturduk bi yerde gezemedim ama gelip geçenlerin arabalarına dikkat ettim herkeste başka bi marka hepsi çok güzeldi:)
Ben aslında travel sistem değilde pratik açılıp kapanan çok yer kaplamayan bir model arıyorum. Chicco urban var birde kraftın tek parçada katlanan modeli var gösterişli ve kaliteli. Ön tekerlekleri sağda solda çift oluncada iyi olmuyor. Tek tekerlekli modeller daha kullanışlı oluyor.

zayıf dediğin işte 56 idim
şimdi 69 oldum
hayatımda hıc olmadıgım kılo

yok daha el ayakta belirgiN bir şişlik yok
valla pek tatlı olmadım
Tatlıdır o tatlı. Birer tane tatlı dogurucaz zaten,öyle düşün. Ben de 70 oldum. Amaaann arkadaş 26 kg aldı, bebek 2 aylık , 9 kg kaldı diyor .Kilolar geldikleri gibi giderler.

Beb
Bebeğin gelişimi iyiyse bence hiç korkma. Bir arkadaşım da öyle oldu, ilk 5 ay 7 kg verdi. Şimdi son ayında eski kilosundan 5 kg fazla. Bebiş de iyi gelişti maşallah.

Tatlıdır o tatlı. Birer tane tatlı dogurucaz zaten,öyle düşün. Ben de 70 oldum. Amaaann arkadaş 26 kg aldı, bebek 2 aylık , 9 kg kaldı diyor .Kilolar geldikleri gibi giderler.
İnşallah gider
ben hep gidemeyenleri düşünuyorum
benım de geleceğim en az 25 kg gbi gorunuyor

BEN DE BUGUN BUNU ALDIM
çok arastırdım hıc kötü yorumu yok
videolarını da izledim

Eklentiler

• bebek arabası.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 150
Çok daha uyguna bebek arabaları var canım 4 bin çok fazla zaten bazı çocuklar dediğin gibi binmek istemiyor bile ben 400 liraya almıştım oglumda çok fazla binmedi ona baston kullandim

Ben kullanıyorum canim mide bulantısı yapmadi ben de. Ama ben gece yatarken içiyorum belki o yüzden olabilir. Rahatim yanı

Merhaba sevgili anneler 4 lü tarama sonucumu aldım çok şükür bir problem görülmedi çok mutlu oldum cinsiyette kesinlikle kız dedi
Oğlum “eyvah yandık “ demez mi daha 6 yaşında ne gördüyse kızlardan
Doktora magnezyum kullanmalıyım diye sordum kasılmam olup olmadığını sordu bende cuma günü yaşadığım ligament ağrısından bahsettim ozaman yazalım dedi sigorta karşılamıyormuş doktorun yazdığını (diasporalar) diye bir marka tam alıcakken oğluma gebeyken kullandığım magvital marka olanı gördüm magvitali SGK karşılıyormuş ama içinde kimyasal varmış kafam karıştı derken bu seferde solgarın magnezyumunu tavsiye etti hiç birini almadan geldim bu markalardan kullanan varmı aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…