2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim midemde yanma hissi oluşturdu ve hastanelik oldum bir kaç gün ara verip gece yatmadan içmeyi denedim.
Gene yanma hissi oldu ama oldukça hafif şekilde.
Gece içmeyi dene canım.
Rabbim şifa versin.

canım bende gece yatmadan hemen önce içtim ama ertesi gün çok kötü etkiledi oyuzden sormak istedim. :S

Ben 22 kilo almıştım ilk çocukta şimdilik 5 kilo aldım ama son 3 ay ödem oluyo o zaman cok sismistim doğumdan 6 ay sonrada eski halime dönmüştüm bakalım şimdi nasıl olacak
O ödem neyden oluyor peki? Yani yürüyus yapsak azaltabilir miyiz? Bişey önerebilir misin minimum ödem için?

Ben kullanıyorum canim mide bulantısı yapmadi ben de. Ama ben gece yatarken içiyorum belki o yüzden olabilir. Rahatim yanı

herkes de farklı bi etki yapıyor demekki canım bende gece yatarken aldım ama ilk denememdi sonraki gece 2.ci yi içmeye korktum yani o kdr kötü etkiledi.

Bende sağa yada sola yatıyorum ama sabahları dediğin gibi heryerim ağrımış şekilde uyanıyorum

ben de aynen tam anlattığın gibiyim hatta gece uyuyamadım 3.30da uyandım dön Allah dön tekrar uyuyamadım 6.30 da tekrar uyumuşm 1 saatcik işte
Devlette yapiliyormu peki
yapılıyo canım ama kaçırma haftan gelmiş çnkü..

BEN DE BUGUN BUNU ALDIM
çok arastırdım hıc kötü yorumu yok
videolarını da izledim
güle güle kullan canım ben d ebunu alacağm şubat indirimiyle bi tık düşer belki diye bekliyorum
gözün aydın canım , oğluna bayıldım ya ne tatlı

canım bende gece yatmadan hemen önce içtim ama ertesi gün çok kötü etkiledi oyuzden sormak istedim. :S
Gece yatmadan aç karnına iç.
Hemen üstüne c vitaminli bir şeyler ye. Portakal limon gibi.
Doktorum öyle söyledi.
Emilimi için iyiymiş.
Ins içebilirsin.
Hiç sevmesekte vücudumuz için gerekli.
Mecburen içiyoruz : )

Çalısıyor musun
ben birde calısyorum sabah uykusuz ıse gelıyorum

Evet Fetus ben rastgele değil de gidenlerden hep Zeki beyi duyduğum için ona aldım randevumu.
Genel olarak oradan güzel bahsediliyor zaten eminim iki doktorda iyidır.
Benim evime cok yakin diye aradim zeki beye verdiler banada.kendi doktorum detaylimi yapti zaten ama minik bir puruz var doktorum bundan birsey olmaz diyor fakat yinede bir bakilsin dedik.
Ins bizde memnun kalırız : )

Ben magnezinc kullaniyorum canim doktorum yazdi benim hap bu bide bunlarin tozlari var ama kirec gibi içemedim ben onlari ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…