2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızınca da çok fena kızıyor:). İnsanlar 300 kg olana kadar neden dur demiyor, anlamıyorum . Ama altından hep taciz vs çıkıyor.
Kızıyorda haklı olarak kızıyor bence bir program veriliyor ona uymayana kızıyor genelde Allah yardimcilari olsun da bazilarinin hali gercekten hal degil ://

Canım bu böbrek durumu benim oğlumda ayrıntılıda denmişti takip edelim denmişti ama çok şükür hiç bir problem yaşamadık
peki nasıl takip yapıldı.. yani takibini yine perinatolog mu yaptı yoksa normal doktorunuz mu? zaten %3ünde sorun oluyormuş sadece, önemli bişi değil ama ben gördüğümü belirtmek zorundayım dedi.

Beb

Bebeğin gelişimi iyiyse bence hiç korkma. Bir arkadaşım da öyle oldu, ilk 5 ay 7 kg verdi. Şimdi son ayında eski kilosundan 5 kg fazla. Bebiş de iyi gelişti maşallah.
sağol canım
Gelişimi çok şükür normal MâşâAllah. Benim gelişimim durdu :)

BEN DE BUGUN BUNU ALDIM
çok arastırdım hıc kötü yorumu yok
videolarını da izledim
Çok güzelmiş canım güzel günlerde kullanın İnşâAllah

O ödem neyden oluyor peki? Yani yürüyus yapsak azaltabilir miyiz? Bişey önerebilir misin minimum ödem için?
Valla hareket spor falan diyorlar ama ben ağustos da doğum yaptım cok ta yürüdüm gezdim ev temizliği hali yıkama bütün her şeyi kendim yaptım ama yine de ödem oluştu bende bunyeylede alakalı olabilir benim ama kesin bir çözümü var mi hiç bir fikrim yok

Valla ben de sola dönük yatıyorum nadiren de sağa ama bel ağrısıyla uyanıyorum sırtıma da vuruyor bazen hatta

Bu da benim 21.haftanin ilk günü fotoğrafı kizlar. 5,5 kg aldım, çocuk da zamanında gidiyor maşallah. Ama hafif bol bişey giyince hamile olduğumu anlamak mümkün değil:).
Benim normalde gobegim böyleydi:)) hic cikmamis ne guzel masallah dur ben atayim da gör sen göbegi:))

ben de mamas papas istiyorum ama ben hiç kendini göremedim. kaç tane e-bebek e gittim hiç yok sadece videolarını izledim. ordan bayıldım ama gerçekten çok pahalı kıyamıyorum bi yandan. bütün modellerini inceledim, armadillo var 2700'ydi travel sistemi bi ara.. ama ön bar yok onda da o yüzden kafamı karıştırıyo.

Ben sabahlari ac karnina bir bardak suya limon sıkıp onla iciyorum canim midem bulaniyor ama mecburen iciyorum napim

peki nasıl takip yapıldı.. yani takibini yine perinatolog mu yaptı yoksa normal doktorunuz mu? zaten %3ünde sorun oluyormuş sadece, önemli bişi değil ama ben gördüğümü belirtmek zorundayım dedi.
Benim kizimda da vardi o bobrek sorunu dogdugunda ise problem benim azcik fazla kalsiyumlu beslenmemden kaynakli minik 1 tas olarak cikti karsimiza.ama o zaman banada demisti doktorlr bu bir problem yaratmaz rahat ol diye

Benimde bulantılarım geçmedi hala o yüzden doktorum içme dedi

Hayırlı olsun canım ne güzel herşey yolundaymış bana da onu yazdı doktorum devlet karşılamıyor malesef devletin karşıladıkları da emilimi daha düşükmüş bunu 2 doktor ve 2 eczacı söyledi:/ yani devlet diyor ki senin için uygun olan magnezyumu içme ne içeceğine de sen karar ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…