Kuzum zaten giydirilip gezmeye götürülcek bi kıyafet değilki bu profesyonel kamerayla çekiceksin uyurken yeni doğan çekimi gibi düşün hatıra olucak :) Ben çok seviyorum böyle değişik şeyleri
Arkadaşlar dün midemin asidi boğazıma çıktı yandı kavruldu boğazım sanki kola içmişim gibi. Afedersiniz geğirdikçe boğazımdan asit çıktı. Daha önce böyle olduğunda karbonatlı su içmiştim o çok iyi gelmişti. Akşam öyle olunca gene karbonatlı su içtim. Karbonat bazik olduğu için nötrledi heralde uyuyabildim. Şimdi yine var o boğazda yanma asit. Acaba karbonatlı su zararlı mıdır gebelikte çünkü iyi geliyo fikri olan var mı
peki nasıl takip yapıldı.. yani takibini yine perinatolog mu yaptı yoksa normal doktorunuz mu? zaten %3ünde sorun oluyormuş sadece, önemli bişi değil ama ben gördüğümü belirtmek zorundayım dedi.
Arkadaşlar dün midemin asidi boğazıma çıktı yandı kavruldu boğazım sanki kola içmişim gibi. Afedersiniz geğirdikçe boğazımdan asit çıktı. Daha önce böyle olduğunda karbonatlı su içmiştim o çok iyi gelmişti. Akşam öyle olunca gene karbonatlı su içtim. Karbonat bazik olduğu için nötrledi heralde uyuyabildim. Şimdi yine var o boğazda yanma asit. Acaba karbonatlı su zararlı mıdır gebelikte çünkü iyi geliyo fikri olan var mı
Ah canım bende sen gibiyim çoğu şey dokunuyor özellikle sarımsak pırasa yağlı baharatlı yiyecekler. Zararı olduğunu sanmıyorum ama o haldeyken içebiliyosan süper ben asla içemiyorum sadece soğuk süt içiyorum zorla oda biraz geçiriyo. Zararı olduğunu sanmıyorum ama doktoruna bi sor istersen.
Valla hareket spor falan diyorlar ama ben ağustos da doğum yaptım cok ta yürüdüm gezdim ev temizliği hali yıkama bütün her şeyi kendim yaptım ama yine de ödem oluştu bende bunyeylede alakalı olabilir benim ama kesin bir çözümü var mi hiç bir fikrim yok
Ah canım bende sen gibiyim çoğu şey dokunuyor özellikle sarımsak pırasa yağlı baharatlı yiyecekler. Zararı olduğunu sanmıyorum ama o haldeyken içebiliyosan süper ben asla içemiyorum sadece soğuk süt içiyorum zorla oda biraz geçiriyo. Zararı olduğunu sanmıyorum ama doktoruna bi sor istersen.
yapılıyor canım randevu zamanında zaten doktorun söylüyor 2 li zamanın gelmiş kana yollicam ordanda ultrason bölümüne geçersin diye sonuç çıkınca da 4-5 gün sürüyor ortalama tekrar kontrole gidiyorsun sonuca bakıyorlar ztn