Bana da verdi en son kontrolümde bulantın geçince başlarsın dedi 1 hafta 10 gün bekledim iyi hissediyordum artık kendimi ama demekki bünyelerimiz hassas çok etkiliyor :):)
Bibereon philips avent aldim ufak birsey ins gerek kalmaz.kalirsa sonra aliriz artik.yenidogan anne memesine benzeyenden aldim.
Emzikte chicconun 2li olandan 0 3 ay aldim
Haha valla benimkide öyle napalım kuzum bizde güzel erkek kıyafetleri giydirirz :) gerçekten bazıları erkek çocuklarını o kadar güzel giydiriyoki imreniyorum:)
Gyno ferro sanol kullanan varmı ?
geçen gün yatarken bi tane içtim, mide bulantılarım yeni geçmişti bi haftadır cok rahattım.
ertesi gün sabahı mide bulantısı istifra akşamına yine aynı korkudan içmedimde bi daha ama bu sekilde sorun yaşayan varmı ?
Çok daha uyguna bebek arabaları var canım 4 bin çok fazla zaten bazı çocuklar dediğin gibi binmek istemiyor bile ben 400 liraya almıştım oglumda çok fazla binmedi ona baston kullandim
Yani canım ama ne olursa olsun yürümek çok iyi geliyo iyi hissediyorsun hiç olmazsa ben şimdi den çok agirlastim hiç birşey yapmak istemiyorum oğluma hamileyken hiç böyle değildim bu hamileligim baya farkli
Benim evime cok yakin diye aradim zeki beye verdiler banada.kendi doktorum detaylimi yapti zaten ama minik bir puruz var doktorum bundan birsey olmaz diyor fakat yinede bir bakilsin dedik.
Ins bizde memnun kalırız : )
İnşallah memnun kalırız hangi gün gidiyorsun :) Zeki bey fetal dna, riskli gebelik alanında uzmanmis zaten..
İcin rahat eder canım iyi yaptın aklında bişey kalmasın hamilelik öyle birşey ki en ufak olumsuzluk bile kötü...
Kuzum zaten giydirilip gezmeye götürülcek bi kıyafet değilki bu profesyonel kamerayla çekiceksin uyurken yeni doğan çekimi gibi düşün hatıra olucak :) Ben çok seviyorum böyle değişik şeyleri
Gyno ferro sanol kullanan varmı ?
geçen gün yatarken bi tane içtim, mide bulantılarım yeni geçmişti bi haftadır cok rahattım.
ertesi gün sabahı mide bulantısı istifra akşamına yine aynı korkudan içmedimde bi daha ama bu sekilde sorun yaşayan varmı ?
Bana da verdi en son kontrolümde bulantın geçince başlarsın dedi 1 hafta 10 gün bekledim iyi hissediyordum artık kendimi ama demekki bünyelerimiz hassas çok etkiliyor :):)
Bana da iç dedi bulantın geçince 4,5 aylık olduk halen devam bulantıya :) o yüzden içme dedi kanım 11 çıkmış çok düşük değil içip iyice kötü olma dedi. Decavite bile Yen'i başladım akşama doğru içiyorum. Birde regenesis diye bi multivitamin verdi onu alcam onda da Demir varmış Demir ihtiyacını karşılar bulantı yapmaz dedi. Bi arkadaş kullanıyorum dedi burada ona iyi gelmiş. Bende bi türlü alıp başlayamadım
yan etkilerini okumadım canım ama doktor mide bulantın geçince başla demişti, eczacı da verirken gece yatmadan aç karnına al mide bulantısı yapabilir die bu şekilde kullanmayı öneriyoruz demişti.
Bana da iç dedi bulantın geçince 4,5 aylık olduk halen devam bulantıya :) o yüzden içme dedi kanım 11 çıkmış çok düşük değil içip iyice kötü olma dedi. Decavite bile Yen'i başladım akşama doğru içiyorum. Birde regenesis diye bi multivitamin verdi onu alcam onda da Demir varmış Demir ihtiyacını karşılar bulantı yapmaz dedi. Bi arkadaş kullanıyorum dedi burada ona iyi gelmiş. Bende bi türlü alıp başlayamadım
Ben bundan önce decavit içiyordum o zamanda mide bulantısı sorunum vardı zaten hiç düzenli içemedim, en son kontrolde decaviti bırakabiliriz dedi içmiyorum.
bizim günlerimiz aynı ozmn mide bulantısı sorunlarımızda aynıymış
kan tahlili geçen hafta yaptırmıştım saglık ocagında sonuç almaya gidemedim bakim eksiklik yoksa hiç zorlamim madem kendimi :))