2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Korkunç bişey ne yatırıyo ne bişey yarın sorayım doktoruma. Ama eğer asit varsa karbonat inanılmaz iyi geliyo inşallah bi zararı yoktur
Ben maden suyu içiyorum oda iyi geliyo hem doktorum günde bi tane iç muhakkak dedi. Rennie aldırdım ben eşime oda iyi geliyomuş mide yanmasına.

Kiz bebeler cidden cok sansli :)) bizim oglana transparan giydirsem esim beni terlikle kovalar :))
Haha valla benimkide öyle napalım kuzum bizde güzel erkek kıyafetleri giydirirz :) gerçekten bazıları erkek çocuklarını o kadar güzel giydiriyoki imreniyorum:)

Ben bıraktım canım doktor içme sesi çok kötü yaptı beni

Çok daha uyguna bebek arabaları var canım 4 bin çok fazla zaten bazı çocuklar dediğin gibi binmek istemiyor bile ben 400 liraya almıştım oglumda çok fazla binmedi ona baston kullandim
Aynen canım ya çok duydum binmeyen çocuk

Benim evime cok yakin diye aradim zeki beye verdiler banada.kendi doktorum detaylimi yapti zaten ama minik bir puruz var doktorum bundan birsey olmaz diyor fakat yinede bir bakilsin dedik.
Ins bizde memnun kalırız : )

İnşallah memnun kalırız hangi gün gidiyorsun :) Zeki bey fetal dna, riskli gebelik alanında uzmanmis zaten..
İcin rahat eder canım iyi yaptın aklında bişey kalmasın hamilelik öyle birşey ki en ufak olumsuzluk bile kötü...

Canım bende içiyorum bayadir ama bende sadece biraz kabızlık yaptı başka bi sıkıntı yapmadı yan etkilerinde var mı ki bulantı

Bana da verdi en son kontrolümde bulantın geçince başlarsın dedi 1 hafta 10 gün bekledim iyi hissediyordum artık kendimi ama demekki bünyelerimiz hassas çok etkiliyor :):)
Bana da iç dedi bulantın geçince 4,5 aylık olduk halen devam bulantıya :) o yüzden içme dedi kanım 11 çıkmış çok düşük değil içip iyice kötü olma dedi. Decavite bile Yen'i başladım akşama doğru içiyorum. Birde regenesis diye bi multivitamin verdi onu alcam onda da Demir varmış Demir ihtiyacını karşılar bulantı yapmaz dedi. Bi arkadaş kullanıyorum dedi burada ona iyi gelmiş. Bende bi türlü alıp başlayamadım

Canım bende içiyorum bayadir ama bende sadece biraz kabızlık yaptı başka bi sıkıntı yapmadı yan etkilerinde var mı ki bulantı

yan etkilerini okumadım canım ama doktor mide bulantın geçince başla demişti, eczacı da verirken gece yatmadan aç karnına al mide bulantısı yapabilir die bu şekilde kullanmayı öneriyoruz demişti.

Ben bundan önce decavit içiyordum o zamanda mide bulantısı sorunum vardı zaten hiç düzenli içemedim, en son kontrolde decaviti bırakabiliriz dedi içmiyorum.

bizim günlerimiz aynı ozmn mide bulantısı sorunlarımızda aynıymış
kan tahlili geçen hafta yaptırmıştım saglık ocagında sonuç almaya gidemedim bakim eksiklik yoksa hiç zorlamim madem kendimi :))

çalışıyorum canım çok zor oluyo gerçekten ya..

ben philips avent aldım biberon emzik almadım kararsızım açıkçası lazım olursa ona göre alabiliriz diye düşünüyorum
Ben emzigi avent dusunuyordum alacagim ben ama biberon konusunda baya kararsiz kaldim avent akitiyor diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…