2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Haha valla benimkide öyle napalım kuzum bizde güzel erkek kıyafetleri giydirirz :) gerçekten bazıları erkek çocuklarını o kadar güzel giydiriyoki imreniyorum:)
Evet ama paran varsa giydirirsin ya bence carters da mother and care o kadar guzel seyler varki ama cok pahali iste :))

Yani canım ama ne olursa olsun yürümek çok iyi geliyo iyi hissediyorsun hiç olmazsa ben şimdi den çok agirlastim hiç birşey yapmak istemiyorum oğluma hamileyken hiç böyle değildim bu hamileligim baya farkli
Yaa, neye alistirirsan öyle gidiyor demek ki. Ben bi kazadan dolayı 4 gün evde durdum. Onun haricinde gebelik başladığından beri cumartesi pazar tatil yapmadan çalışıyorum,ek görev aliyorum ve spor amaçlı olmasa da henuz, yürüyorum.

Evet ama paran varsa giydirirsin ya bence carters da mother and care o kadar guzel seyler varki ama cok pahali iste :))
Bak Gardrops veya Dolap uygulamaları falan var canım bazıları sadece carters gap gibi hep pahalı yerlerden kıyafetler almış veya hediye gelmiş bir iki kere giydirmişler anca ikinci el olarak satıyolar bence çok mantıklı :) bi tane Gapın gömleği var normalde 300 tl kadın 50 tlye satıyo mesela iki kez giydirmiş sadece beğenmezsen iade ediyosun ben bakıyorum arada bi çok güzel şeyler oluyor.

yan etkilerini okumadım canım ama doktor mide bulantın geçince başla demişti, eczacı da verirken gece yatmadan aç karnına al mide bulantısı yapabilir die bu şekilde kullanmayı öneriyoruz demişti.
Evet bende 11 gibi içiyorum akşamları belki ondandır sonra da yatıyorum zaten yapıyor olabilir yani :)

peki başka bi kan ilacı verdimi yoksa kullanmana gerek yok mu dedi ? :)
Canım ben zaten hamileliğimin başından beri regenesis max diye bir multivitamin kullanıyorum şimdilik ona devam et sadece dedi bir de coledan diye bir d vitamini damlası

Benim iki tarafa eşit oranda büyüyenler:)

Kızlar buram acıyor böyle bir şey batıyor hissi var neden olur acaba Yarın detaylı günüm var.. Bebeğimi iki gündür hafif hafif hissediyorum canım çok sıkkın

Eklentiler

• ABD5A372-17D6-4558-A6BA-7F288225A855.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 39
çok fena böyle cok zoruluyor beni

senın cınsıyetı cok merak edıyorum bu arada
Şimdiden böyleyse son aylarda napıcaz yaa ben ilk hamileliğimde böyle değildim çok enerjiktim bilmem biryerim ağrısın sadece son ayda sırtım ağrırdı okadar. Bi ben kaldım sanırım öğrenemeyen zamanda geçmiyo bi türlü ya

Tekrar merhaba herkese.
Fetal dna yaptıran arkadaşlar vardı diye hatırlıyorum. Nerede ve ne kadara yaptırmıştınız? Birde ne kadar sürede sonuçları aldınız?

Evet olabilir
gecer gecer :)
değişiyor demek hamilelikten hamileliğe:)

Ben emzigi avent dusunuyordum alacagim ben ama biberon konusunda baya kararsiz kaldim avent akitiyor diyorlar
Avent akıtıyormuy muş kızıma kullandım böyle bısey senden duyuyorm canım :) bızım bıberonu cevırınce hıc damlama yapmıyordu hatta sulugu kullanmıştık oda oyleydı...

Philips Avent Natural PP Biberon 125 ml kullandım
Emzık yıne avent 0-6ay olanlardan aldım

Bıberon al tabı sırke ıle kaynamıs temızlenmış sekılde cantanda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…