Haha valla benimkide öyle napalım kuzum bizde güzel erkek kıyafetleri giydirirz :) gerçekten bazıları erkek çocuklarını o kadar güzel giydiriyoki imreniyorum:)
Bibereon philips avent aldim ufak birsey ins gerek kalmaz.kalirsa sonra aliriz artik.yenidogan anne memesine benzeyenden aldim.
Emzikte chicconun 2li olandan 0 3 ay aldim
Yani canım ama ne olursa olsun yürümek çok iyi geliyo iyi hissediyorsun hiç olmazsa ben şimdi den çok agirlastim hiç birşey yapmak istemiyorum oğluma hamileyken hiç böyle değildim bu hamileligim baya farkli
Yaa, neye alistirirsan öyle gidiyor demek ki. Ben bi kazadan dolayı 4 gün evde durdum. Onun haricinde gebelik başladığından beri cumartesi pazar tatil yapmadan çalışıyorum,ek görev aliyorum ve spor amaçlı olmasa da henuz, yürüyorum.
Canım ben avent soohtie emzik ve medela calma biberon düşünüyorum biberonu baya araştırdım bir bak istersen birazcık pahalı ama bence diğer biberonlara göre çok fazla + si var :)
Bak Gardrops veya Dolap uygulamaları falan var canım bazıları sadece carters gap gibi hep pahalı yerlerden kıyafetler almış veya hediye gelmiş bir iki kere giydirmişler anca ikinci el olarak satıyolar bence çok mantıklı :) bi tane Gapın gömleği var normalde 300 tl kadın 50 tlye satıyo mesela iki kez giydirmiş sadece beğenmezsen iade ediyosun ben bakıyorum arada bi çok güzel şeyler oluyor.
yan etkilerini okumadım canım ama doktor mide bulantın geçince başla demişti, eczacı da verirken gece yatmadan aç karnına al mide bulantısı yapabilir die bu şekilde kullanmayı öneriyoruz demişti.
Canım ben zaten hamileliğimin başından beri regenesis max diye bir multivitamin kullanıyorum şimdilik ona devam et sadece dedi bir de coledan diye bir d vitamini damlası
Benim 170 ama bende 9 kilo aldim : )vucut bir guzel dengeler karninda 1 aya kadar kalcandan onde olacagi icin harika bir hamile gobegi sekline gelir sende tadini cikarirsin arkadasim.
Kalca inan bende de buyudu elde degil o buyuyor kendi kendine ozgurluk ilan edecek : ))
Kızlar buram acıyor böyle bir şey batıyor hissi var neden olur acaba Yarın detaylı günüm var.. Bebeğimi iki gündür hafif hafif hissediyorum canım çok sıkkın
Şimdiden böyleyse son aylarda napıcaz yaa ben ilk hamileliğimde böyle değildim çok enerjiktim bilmem biryerim ağrısın sadece son ayda sırtım ağrırdı okadar. Bi ben kaldım sanırım öğrenemeyen zamanda geçmiyo bi türlü ya
Tekrar merhaba herkese.
Fetal dna yaptıran arkadaşlar vardı diye hatırlıyorum. Nerede ve ne kadara yaptırmıştınız? Birde ne kadar sürede sonuçları aldınız?
Şimdiden böyleyse son aylarda napıcaz yaa ben ilk hamileliğimde böyle değildim çok enerjiktim bilmem biryerim ağrısın sadece son ayda sırtım ağrırdı okadar. Bi ben kaldım sanırım öğrenemeyen zamanda geçmiyo bi türlü ya
Tekrar merhaba herkese.
Fetal dna yaptıran arkadaşlar vardı diye hatırlıyorum. Nerede ve ne kadara yaptırmıştınız? Birde ne kadar sürede sonuçları aldınız?